DJI Δέκτης βίντεο

DJI Δέκτης βίντεο

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

1 329,00 €με Φ.Π.Α.
1 071,77 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Μετάδοση 1080p/60fps έως και 6 km
 • Απεριόριστος αριθμός παραληπτών
 • Απρόσκοπτη αυτόματη αναπήδηση συχνότητας
 • Εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση από άκρο σε άκρο
 • Μεταδίδει μεταδεδομένων μέσω SDI
 • Ταυτόχρονη έξοδος διπλής σύνδεσης SDI + HDMI

DJI Transmission

Όραμα πέρα από τα όρια

Η DJI Transmission εξελίσσεται από την καθιερωμένη τεχνολογία εναέριας μετάδοσης βίντεο της DJI, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει δέκτη βίντεο, οθόνη, ελεγκτή και συσκευή εγγραφής. Έχει σχεδιαστεί για εγγενή ενσωμάτωση με προϊόντα της σειράς Ronin και DJI Master Wheels, μεταμορφώνοντας τη βιομηχανία με μια πρωτοποριακή εμπειρία μετάδοσης που παρέχει όραμα πέρα από τα όρια.

Απόδοση μετάδοσης

Ζωντανή ροή HD μεγάλης απόστασης

DJI Transmission

Η DJI Transmission ενσωματώνει την τεχνολογία μετάδοσης βίντεο O3 Pro, η οποία προσφέρει απίστευτη απόσταση μετάδοσης 6 km[1] στο έδαφος. Υποστηρίζει επίσης μετάδοση στα 1080p/60fps με μέγιστο bitrate 50Mbps καθώς και ζωντανή παρακολούθηση ήχου στα 16-bit 48 kHz, παρέχοντας στις ομάδες μεγάλων σετ μια εξαιρετική εμπειρία απομακρυσμένης οπτικής και ακουστικής παρακολούθησης.

Εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση από άκρο σε άκρο

Ο πομπός και ο δέκτης βίντεο χρησιμοποιούν την ίδια λύση τσιπ με το Ronin 4D, με κάθε σύνδεσμο ρητά βελτιστοποιημένο για να παρέχει από άκρο σε άκρο εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση μετάδοσης κατά τη σύζευξη με κινηματογραφικές κάμερες όπως η ALEXA Mini LF.

Απρόσκοπτη αυτόματη αναπήδηση συχνότητας

Το O3 Pro προσθέτει ζώνες DFS πάνω από τις παραδοσιακές ζώνες συχνοτήτων 2,4 GHz και 5,8 GHz, προσφέροντας έως και 23 επιλογές καναλιών που παρέχουν στις επαγγελματικές ομάδες πιο συμβατά και χωρίς παρεμβολές κανάλια μετάδοσης. Επιπλέον, η DJI Transmission υποστηρίζει αυτόματη αναπήδηση συχνότητας τριπλής ζώνης, η οποία σαρώνει αυτόματα το ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον για το καλύτερο ασύρματο κανάλι.

Με ένα ενσωματωμένο σύστημα σάρωσης συχνότητας, οι χρήστες μπορούν ακόμη και να επιλέξουν χειροκίνητα το βέλτιστο κανάλι για να αποφύγουν παρεμβολές μεταξύ συσκευών.

Με την τοποθέτηση κεραιών υψηλής απολαβής[2] η ικανότητα μετάδοσης ενισχύεται περαιτέρω.

DJI Transmission

Ένας πομπός με πολλαπλούς δέκτες

Η οθόνη υψηλής φωτεινότητας ελέγχου εξ αποστάσεως υποστηρίζει έναν πομπό με πολλούς δέκτες για ροή βίντεο και ήχου σε δύο λειτουργίες μετάδοσης. Στη λειτουργία Control, η DJI Transmission παρέχει βέλτιστη απόδοση μετάδοσης. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει από δύο δέκτες ταυτόχρονα, ενώ το Ronin 2, το RS 3 Pro και η εστίαση της κάμερας μπορούν όλα να ελεγχθούν από απόσταση.

Για συνεργεία που λειτουργούν με πολλά μέλη και ομάδες, όπως φωτισμός, τμήμα τέχνης και σκηνικά, η λειτουργία Broadcast μπορεί να ενεργοποιηθεί πάνω από τη λειτουργία Control για να επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός δεκτών (η απόδοση μετάδοσης διαφέρει από τη λειτουργία Control). Αυτό φέρνει την αποτελεσματικότητα λήψης και την ευαισθητοποίηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Κρυπτογραφημένη μετάδοση

DJI Transmission

Η DJI Transmission υποστηρίζει ασφαλή σύζευξη και κρυπτογράφηση AES 256-bit για προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Μαζί με το τσιπ και το πρωτόκολλο μετάδοσης που έχει αναπτύξει η DJI, η DJI Transmission είναι σε θέση να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα πλάνα σας.

Εμπειρία παρακολούθησης

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός

Σε σύγκριση με τις συμβατικές λύσεις, η DJI Transmission ενσωματώνει μια οθόνη υψηλής φωτεινότητας με ενσωματωμένο δέκτη, παρέχοντας βέλτιστη φορητότητα και αποτελεσματική ρύθμιση για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε γρήγορα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.
Η απομακρυσμένη οθόνη διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ επεξεργασίας εικόνας που είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο Ronin 4D. Αυτό του επιτρέπει να προσφέρει πολλές δυνατότητες εκτός από την παρακολούθηση για ενσωματωμένη και αποτελεσματική λήψη, παρακολούθηση, έλεγχο και εγγραφή.

Οθόνη αφής ευρείας γκάμας

Η οθόνη υψηλής φωτεινότητας ελέγχου εξ αποστάσεως είναι εξοπλισμένη με οθόνη αφής ευρείας γκάμας 7 ιντσών με φωτεινότητα έως και 1500 nits. Διατίθεται στάνταρ με προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί και επαγγελματικό σκίαστρο οθόνης για να προσφέρει πλούσια, αληθινά χρώματα, ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού. Με ανάλυση 1920×1200, η οθόνη εμφανίζει μια μη παρεμβατική διεπαφή (OSD), με ορατές λεπτομέρειες, όπως παραμέτρους λήψης, για να διασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και η απρόσκοπτη παρακολούθηση.

Υποστηρικτικά εργαλεία

Η απομακρυσμένη οθόνη συνοδεύεται από υποστηρικτικά εργαλεία όπως safe zone, frame guide, zebra stripes, false color, peaking και waveform για ακριβή σύνθεση, έκθεση και εστίαση.

Ανεξάρτητη εγγραφή και αναπαραγωγή

Η απομακρυσμένη οθόνη διαθέτει επίσης υποδοχή κάρτας microSD και επιτρέπει την εγγραφή και την αναπαραγωγή μιας ζωντανής ροής 1080p/60fps H.264, καθώς και την ταυτόχρονη πρόσβαση σε κωδικούς χρόνου βίντεο,[3] που διευκολύνει την επεξεργασία των proxies απευθείας στο σετ. Όταν χρησιμοποιούνται πολλές απομακρυσμένες οθόνες σε συνδυασμό, κάθε οθόνη μπορεί ακόμη και να καταγράφει ή να αναπαράγει βίντεο ανεξάρτητα χωρίς να παρεμβαίνει σε άλλες οθόνες.

Επεκτατικές επιλογές ελέγχου

Ενσωματωμένο χειριστήριο κίνησης

Η οθόνη υψηλής φωτεινότητας ελέγχου εξ αποστάσεως διαθέτει έναν ενσωματωμένο γυροσκοπικό αισθητήρα που της επιτρέπει να λειτουργεί ως αυτόνομος ελεγκτής κίνησης για το Ronin 2 ή το RS 3 Pro χωρίς την ανάγκη πρόσθετων αξεσουάρ. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιτυγχάνουν πιο σύνθετες κινήσεις της κάμερας από ένα κινούμενο όχημα ή με ένα φλόκο γερανού.

Συμβατή με χειρολαβές Ronin 4D

Η οθόνη υψηλής φωτεινότητας ελέγχου εξ αποστάσεως διαθέτει προστατευτικό πλαίσιο επέκτασης. Όταν χρησιμοποιείται με τις χειρολαβές Ronin 4D[2] το χειριστήριο μπορεί να ελέγχει το αντίζυγο Ronin 2 ή RS 3 Pro και ο τροχός εστίασης μπορεί να ελέγχει την εστίαση και τη ρύθμιση των παραμέτρων της κάμερας όπως διάφραγμα, κλείστρο και ISO, ενώ το κουμπί εγγραφής ελέγχει έναρξη/διακοπή της εγγραφής[4] κάνοντας την εμπειρία χρήστη του RS 3 Pro παρόμοια με αυτή του Ronin 4D.

Συμβατότητα με DJI Master Wheels και DJI Force Pro

Όταν χρησιμοποιείται με το DJI Master Wheels ή το DJI Force Pro[5] η απομακρυσμένη οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν πιο προηγμένο έλεγχο αντίζυγου, όταν χρησιμοποιούν Ronin 2 ή RS 3 Pro. Σε αυτό το σενάριο, ο αρχικός εξοπλισμός θα μεταδίδει σήματα ελέγχου απευθείας μέσω της DJI Transmission, χωρίς να χρησιμοποιεί πλέον τα ασύρματα σήματα από το DJI Master Wheels ή το DJI Force Pro. Αυτό ενισχύει την απόδοση μετάδοσης κατά τρεις φορές και ενισχύει την εμβέλεια του σήματος, τη σταθερότητα και τις δυνατότητες κατά των παρεμβολών.

Λειτουργία Mirror Control

Όταν το RS 3 Pro είναι τοποθετημένο σε φλόκους γερανού, καλωδιακές κάμερες και οχήματα, με τη λειτουργία Mirror Control[6] μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως το μενού των καμερών χωρίς κάτοπτρα της Sony από οπουδήποτε στο σετ.

Θύρες και τροφοδοσία

Θύρες πομπού βίντεο

3G-SDI Loop Out Port

DJI Transmission

Υποστηρίζει έξοδο βίντεο 1080p/60fps.

3G-SDI Input Port

DJI Transmission

Υποστηρίζει είσοδο βίντεο 1080p/60fps.

HDMI 1.4 Type-A Input Port

DJI Transmission

Υποστηρίζει είσοδο βίντεο 1080p/60fps.

Θύρες απομακρυσμένης οθόνης υψηλής φωτεινότητας

3.5mm Stereo Jack

DJI Transmission

Παρακολουθεί τον ήχο σε πραγματικό χρόνο.

microSD Card Slot

DJI Transmission

Για εσωτερική εγγραφή και αναπαραγωγή στην οθόνη.

HDMI 2.0 Type-A Input Port

DJI Transmission

Υποστηρίζει είσοδο βίντεο 4K/60fps.

USB Type-C port

DJI Transmission

Για ενημερώσεις υλικολογισμικού.

Power Input Port[7]

DJI Transmission

Είσοδος ισχύος 6,8V έως 17,6V (συμπεριλαμβανομένης της εισόδου και της εξόδου CAN και σύνδεση με DJI Master Wheels και DJI Force Pro).[5]

HDMI 1.4 Type-A Output Port[7]

DJI Transmission

Υποστηρίζει έξοδο βίντεο 1080p/60fps.

3G-SDI Output Port[7]

DJI Transmission

Υποστηρίζει έξοδο βίντεο 1080p/60fps.

Άμεση τροφοδοσία από το gimbal

Η DJI Transmission μπορεί να συνδυαστεί με το Ronin 2 ή το RS 3 Pro για μια προσαρμοσμένη λύση λήψης. Ο πομπός βίντεο μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο cold shoe στο κάτω μέρος του αντίζυγου και να τροφοδοτηθεί απευθείας από αυτό χωρίς πρόσθετες μπαταρίες.

Τοποθετημένη στο Ronin 2

DJI Transmission

Τοποθετημένη στο RS 3 Pro

DJI Transmission

Άλλες λύσεις τροφοδοσίας

Τροφοδοσία από τη WB37

DJI Transmission

Ο πομπός βίντεο και η απομακρυσμένη οθόνη υψηλής φωτεινότητας είναι συμβατά με την μπαταρία DJI WB37.

Τροφοδοσία από τη NP-F

DJI Transmission

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ο παρεχόμενος προσαρμογέας μπαταρίας NP-F για μπαταρίες γενικής χρήσης.

Τροφοδοσία από τη V-mount

DJI Transmission

Οι προσαρμογείς μπαταριών τρίτων V-mount μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ρεύματος στον πομπό βίντεο και στην απομακρυσμένη οθόνη, χρησιμοποιώντας μπαταρίες V-mount. Οι ακίδες pogo μπορούν να βρεθούν στο μπροστινό και το πίσω μέρος του πομπού βίντεο για να τοποθετήσετε τον εξειδικευμένο προσαρμογέα μπαταρίας V-mount σε μια κάμερα για ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος της κάμερας και του πομπού βίντεο.

Τροφοδοσία από DC-IN

DJI Transmission

Για συνεχή τροφοδοσία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο τροφοδοσίας P-TAP σε DC-IN για σύνδεση σε εξωτερική πηγή τροφοδοσίας.

Σημειώσεις:
*Η DJI Transmission θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2022.
 1. Μετράται σε λειτουργία Control με συμμόρφωση FCC σε ένα τυπικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές.
 2. Πωλείται χωριστά.
 3. Θα υποστηριχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
 4. Απαιτεί καλώδιο ελέγχου κάμερας. Ελέγξτε τη λίστα συμβατότητας κάμερας για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα υποστηριζόμενα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών.
 5. Τα είδη πωλούνται χωριστά.
 6. Ελέγξτε το επίσημο φύλλο προδιαγραφών για συμβατά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών.
 7. Η χρήση αυτών των λειτουργιών απαιτεί πρόσθετα αξεσουάρ που πωλούνται χωριστά.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Βάρος
 • Βάρος πομπού βίντεο: Περίπου 350 g (χωρίς τις κεραίες)
 • Βάρος απομακρυσμένης οθόνης: Περίπου 727 g (χωρίς τις κεραίες)
Διαστάσεις
 • Πομπός βίντεο: 127×87×26 mm (Μ×Π×Υ, εξαιρουμένων των κεραιών)
 • Απομακρυσμένη οθόνη υψηλής φωτεινότητας: 213×135×51 mm (Μ×Π×Υ, εξαιρουμένων των κεραιών)
Συχνότητα λειτουργίας
 • Ζώνη συχνοτήτων Non DFS:
  • 2.4000-2.4835 GHz
  • 5.150-5.250 GHz
  • 5.725-5.850 GHz
 • Ζώνη συχνοτήτων DFS:
  • 5.250-5.350 GHz
  • 5.470-5.600 GHz
  • 5.650-5.725 GHz
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4000-2.4835 GHz:
  • <33 dBm (FCC)
  • <20 dBm (SRRC/CE/MIC)
 • 5.150-5.250 GHz:
  • <23 dBm (FCC/SRRC/MIC)
 • 5.250-5.350 GHz:
  • <30 dBm (FCC)
  • <23 dBm (SRRC/MIC)
 • 5.470-5.600 GHz, 5.650-5.725 GHz:
  • <30 dBm (FCC)
  • <23 dBm (CE/MIC)
 • 5.725-5.850 GHz:
  • <33 dBm (FCC/SRRC)
  • <14 dBm (CE)
Μέγιστο εύρος ζώνης40 MHz
Μέγιστο Bitrate50 Mbps
Κατανάλωση ενέργειας11 W
Τάση τροφοδοσίας6 έως 18 V
Τάση εξόδουΘύρα εξόδου ισχύος: 6 έως 18 V
Χρόνος λειτουργίας
 • Πομπός βίντεο: 3 ώρες και 40 λεπτά[1]
 • Απομακρυσμένη οθόνη υψηλής φωτεινότητας: 2 ώρες[1]
Μορφή εισόδου βίντεο
 • 3G SDI: YCbCr 4:2:2 10-bit
 • HDMI RGB 4:4:4
 • 1080p: 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60fps
 • 1080i: 50/59.94/60fps
 • 720p: 50/59.94/60fps
Μορφή εξόδου βίντεο
 • 3G SDI: YCbCr 4:2:2 10-bit
 • 1080p: 23.98/24/25/29.97/30/50/59.94/60fps
 • 1080i: 50/59.94/60fps
 • 720p: 50/59.94/60fps
Μορφή εισόδου ήχου
 • Ενσωματωμένο SDI
 • Ενσωματωμένο HDMI
Μορφή ήχου εξόδουPCM
Σύστημα μετάδοσης βίντεοO3 Pro
Μέγιστος Bitrate βίντεο50 Mbps
Καθυστέρηση μετάδοσης βίντεο
 • 68 ms[2]
 • 100 ms[3]
Μορφή κωδικοποίησης βίντεοH.264
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης
 • 6 km (FCC)[4]
 • 4 km (CE/SRRC/MIC)[4]
Μέγιστο εύρος ζώνης40 MHz
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 45°C
Υποστηριζόμενα μοντέλα κάμερας με λειτουργία Mirror ControlZV1/A7 III/A7S III/A7M III/A7R III/A7R IV/A7 IV/FX3/A7S II/A6600/A6400 και όλες οι κάμερες Sony που υποστηρίζουν BRAVIA (έλεγχος HDMI).
Άλλα
Σημειώσεις
 1. Μετρήθηκε σε θερμοκρασία δωματίου (25°C) με πλήρως φορτισμένη μπαταρία WB37.
 2. Μετρήθηκε κατά τη λήψη βίντεο 1080p/60fps.
 3. Μετρήθηκε κατά τη λήψη βίντεο 1080p/24fps.
 4. Σε ανοιχτά περιβάλλοντα χωρίς εμπόδια ή παρεμβολές.

Στο κουτί του DJI Δέκτης βίντεο θα βρείτε:

1.Δέκτης βίντεο DJI ×1
2.Προσαρμογέας μπαταρίας WB37 ×1
3.Προσαρμογέας μπαταρίας NP-F (TX) ×1
4.Καλώδιο τροφοδοσίας DC σε P-TAP ×1
5.Καλώδιο SDI ×1
6.Καλώδιο USB-C ×1
7.Κεραία μετάδοσης βίντεο Ronin ×2
8.Εργαλειοθήκη εγκατάστασης ×1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Δέκτης βίντεο

DJI Δέκτης βίντεο

11 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: