Νέο DJI Cellular Dongle 2

DJI Cellular Dongle 2

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

149,00 €με Φ.Π.Α.
120,16 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Επιτρέπει στον εξοπλισμό DJI να έχει πρόσβαση σε δίκτυα 4G για υπηρεσίες συνδεσιμότητας, Βελτιωμένη μετάδοση και πρόσθετες λειτουργίες.

Συμβατότητα:

DJI Cellular Dongle 2
ΕπισκόπησηΤο Cellular Dongle 2 επόμενης γενιάς διαθέτει διαφοροποίηση διακόπτη κεραίας (ASDIV) για ανώτερη απόδοση, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αντιμετωπίζουν πολύπλοκα σενάρια πτήσης με ευκολία.
Το Cellular Dongle 2 μπορεί να συνδέσει τον εξοπλισμό DJI σε δίκτυα 4G. Προσφέρει σταθερές υπηρεσίες συνδεσιμότητας υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε πολλαπλές δυνατότητες, όπως Βελτιωμένη μετάδοση.
Βελτιωμένη μετάδοση: Βασισμένο στην αρχική μετάδοση βίντεο, αυτό το dongle λειτουργεί σε συνέργεια με δίκτυα 4G για να ξεπεραστούν εμπόδια ή παρεμβολές. Εάν το αρχικό σήμα μετάδοσης βίντεο έχει παραβιαστεί, μπορείτε ακόμα να βασιστείτε στη συνδεσιμότητα 4G για τον έλεγχο του drone σας, μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα αποσύνδεσης. Με την αγορά του Cellular Dongle 2, απολαύστε μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Βελτιωμένης μετάδοσης.
Για τους χρήστες του DJI Mini 4 Pro, το σετ τοποθέτησης (το οποίο περιλαμβάνει κεραίες 4G) πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό.
Για τους χρήστες του DJI Air 3, μπορείτε να τοποθετήσετε απευθείας το Cellular Dongle 2 στο σώμα του αεροσκάφους, χωρίς να απαιτείται σετ εγκατάστασης.
Το Cellular Dongle 2 επιτυγχάνει ενσωματωμένη εγκατάσταση με το DJI Air 3 για πρώτη φορά. Μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο σώμα του αεροσκάφους χωρίς να απαιτείται σετ εγκατάστασης, παρέχοντας αποτελεσματική πρόσβαση σε ένα δίκτυο 4G. Σε περιπτώσεις όπου παρεμποδίζεται ή παρεμποδίζεται το αρχικό σήμα μετάδοσης βίντεο O4, μπορείτε να συνεχίσετε να ελέγχετε το αεροσκάφος σας μέσω του δικτύου 4G, μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα αποσύνδεσης και βελτιώνοντας αποτελεσματικά την ασφάλεια της πτήσης.
Συμβουλές
  1. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κάρτα SIM, επικοινωνήστε με την τοπική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να αγοράσετε μία.
  2. Όταν χρησιμοποιείτε Ενισχυμένη μετάδοση, χρησιμοποιείτε πάντα το drone σε περιοχές όπου το σήμα 4G στο τηλεχειριστήριο ή το smartphone σας είναι σε πλήρη ισχύ ή σχεδόν. Η βελτιωμένη μετάδοση βασίζεται σε ένα δίκτυο 4G, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κάποια καθυστέρηση και τραύλισμα. Πετάτε πάντα με προσοχή.
  3. Αφού έχετε ενεργή υπηρεσία Βελτιωμένης μετάδοσης για ένα χρόνο, ακολουθήστε τις οδηγίες εντός της εφαρμογής για να εγγραφείτε για συνεχή πρόσβαση, εάν χρειάζεται.
  4. Η DJI διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την υπηρεσία Βελτιωμένης Μετάδοσης ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Ο τερματισμός αυτής της υπηρεσίας δεν θα επηρεάσει άλλες λειτουργίες συνδεσιμότητας του Cellular Dongle 2.
  5. Λόγω των κανονισμών και πολιτικών απορρήτου, θα χρειαστεί να αγοράσετε τη σωστή έκδοση της υπηρεσίας Βελτιωμένης μετάδοσης που αντιστοιχεί στην τοποθεσία σας. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις - μία για την ηπειρωτική Κίνα και μία για χώρες και περιοχές εκτός της ηπειρωτικής Κίνας.
Στο κουτί
  • Cellular Dongle 2 ×1
  • Κατσαβίδι ×1
  • Κλιπ καλωδίου ×1
Συμβατότητα

Στο κουτί του DJI Cellular Dongle 2 θα βρείτε:

1.Cellular Dongle 2 ×1
2.Κατσαβίδι ×1
3.Κλιπ καλωδίου ×1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Cellular Dongle 2

DJI Cellular Dongle 2

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: