Νέο DJI Dock 2

DJI Dock 2

6941565974846

Χαρακτηριστικά:

 • Ελαφρύ και εύκολο στην εκκίνηση
 • Προστασία IP55[1]
 • Μέγιστη ακτίνα λειτουργίας 10 km[2]
 • Σύστημα περιβαλλοντικής παρακολούθησης
 • Μοντελοποίηση βάσει cloud
 • Εργασίες FlyTo
 • Ιδιωτική εκκίνηση
 • Υποστήριξη ωφέλιμου φορτίου τρίτων[3]

Συμβατότητα:

 • DJI Matrice 3D
 • DJI Matrice 3TD

Ρωτήστε για τιμές

DJI Dock 2

Εύκολη λειτουργία, ανώτερα αποτελέσματα

Το πιο ικανό αλλά αισθητά μικρότερο DJI Dock 2 αναπτύσσει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Matrice 3D ή 3TD με ευκολία και ασφάλεια. Το Dock 2 είναι ελαφρύ, προσφέρει δυνατότητες λειτουργίας υψηλού επιπέδου και διαθέτει έξυπνες λειτουργίες που βασίζονται στο cloud που προσφέρουν αποτελεσματικότητα και ποιότητα στις αυτόματες λειτουργίες.

Εύκολη εκκίνηση, έτοιμο να ξεκινήσει

DJI Dock 2

Ελαφρύς σχεδιασμός

Το DJI Dock 2 είναι 75% μικρότερο και 68% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του και μεταφέρεται εύκολα με δύο μόνο άτομα, γεγονός που καθιστά ευέλικτη εγκατάσταση και μειώνει το κόστος εγκατάστασης.

Αποτελεσματική αξιολόγηση τοποθεσίας

Πριν από την ανάπτυξη, το αεροσκάφος μπορεί να ανιχνεύσει το περιβάλλον περιβάλλον χρησιμοποιώντας αισθητήρες όρασης και να προσδιορίσει γρήγορα εάν η περιοχή έχει ισχυρά σήματα GNSS.[4] Αυτή η νέα αξιολόγηση που βασίζεται στην όραση επιταχύνει σημαντικά την επιλογή τοποθεσίας, μειώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο από πέντε ώρες σε δώδεκα λεπτά ή λιγότερο.[5]

Ανθεκτικό, Αξιόπιστο, Επαναφορτισμένο

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη IP55

Το DJI Dock 2 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία. Με βαθμό αντοχής στη σκόνη και το νερό IP55,[1] το Dock 2 μπορεί να λειτουργεί σταθερά για παρατεταμένες περιόδους ακόμη και σε σκληρά κλίματα και περιβάλλοντα.

Ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής παρακολούθησης

Το DJI Dock 2 ενσωματώνει πολλούς αισθητήρες, όπως βροχόπτωση, ταχύτητα ανέμου και μετρητές θερμοκρασίας, για να αντιλαμβάνονται τις αλλαγές του καιρού σε πραγματικό χρόνο. Σε συνδυασμό με την online πρόγνωση καιρού, μπορεί να παρέχει έγκαιρες προειδοποιήσεις ή να τερματίσει τις πτητικές εργασίες χρησιμοποιώντας το DJI FlightHub 2 για να μειώσει αποτελεσματικά τον κίνδυνο πτήσης.
Με την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας επόμενης γενιάς, το αεροσκάφος αναγνωρίζει με ακρίβεια τους δείκτες θέσης στο πεδίο προσγείωσης. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός κεντραρίσματος της ράμπας ολίσθησης του μαξιλαριού προσγείωσης διευκολύνει περαιτέρω την ακριβή προσγείωση.

Βελτιωμένη σταθερότητα προσγείωσης

Με την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας επόμενης γενιάς, το αεροσκάφος αναγνωρίζει με ακρίβεια τους δείκτες θέσης στο πεδίο προσγείωσης. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός κεντραρίσματος της ράμπας ολίσθησης του μαξιλαριού προσγείωσης διευκολύνει περαιτέρω την ακριβή προσγείωση.

DJI Dock 2

Ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία

Σε περίπτωση απροσδόκητης διακοπής ρεύματος, το DJI Dock 2 μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα για περισσότερες από πέντε ώρες[6] με την ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία, αφήνοντας αρκετό χρόνο για να επιστρέψει και να προσγειωθεί το αεροσκάφος.

DJI Dock 2

Εξάμηνο διάστημα συντήρησης

Με το υψηλό επίπεδο προστασίας και αξιοπιστίας του, το DJI Dock 2 απαιτεί συντήρηση μόνο περίπου κάθε έξι μήνες,[7] ελέγχοντας αποτελεσματικά το κόστος ανθρώπινου δυναμικού.

DJI Dock 2

Ειδοποιήσεις για μη φυσιολογική κατάσταση

Εάν το DJI Dock 2 και το αεροσκάφος αντιμετωπίσουν αποτυχίες εργασιών ή έκτακτες ανάγκες, το DJI FlightHub 2 θα στείλει αμέσως ειδοποιήσεις μέσω email. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να εντοπίζουν με ακρίβεια και να αντιμετωπίζουν προβλήματα με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες.

Μοντέλα αεροσκαφών υψηλών επιδόσεων

DJI Dock 2

Το ολοκαίνουργιο DJI Matrice 3D/3TD έχει σχεδιαστεί ειδικά για το DJI Dock 2. Το Matrice 3D είναι εξοπλισμένο τόσο με τηλεκάμερα όσο και με ευρυγώνια κάμερα με μηχανικό κλείστρο, καλύπτοντας τις ανάγκες για εργασίες χαρτογράφησης υψηλής ακρίβειας 1:500. Το Matrice 3TD, εξοπλισμένο με κάμερα ευρείας γωνίας, τηλεκάμερα και κάμερα υπερύθρων, μπορεί να απεικονίσει τόσο ορατό φως όσο και θερμικές εικόνες, καθιστώντας το κατάλληλο για λειτουργίες ασφάλειας και επιθεώρησης.

DJI Dock 2

DJI Matrice 3D

Ευρυγώνια κάμερα

4/3 CMOS
Ισοδύναμο φορμά 24 mm
Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία 20MP
Μηχανικό κλείστρο

Τηλε κάμερα

1/2-inch CMOS
Ισοδύναμο φορμά 162 mm
Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία 12MP

DJI Dock 2

DJI Matrice 3TD

Ευρυγώνια κάμερα

1/1.32-inch CMOS
Ισοδύναμο φορμά 24 mm
Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία 48 MP

Τηλε κάμερα

1/2-inch CMOS
Ισοδύναμο φορμά 162 mm
Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία 12 MP

Υπέρυθρη κάμερα

Ισοδύναμο φορμά 40 mm
Κανονική λειτουργία: 640×512@30fps
Λειτουργία εικόνας υπερύθρων UHR: 1280×1024@30fps
(Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία UHR Infrared Image, το αεροσκάφος ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία UHR Infrared Image σύμφωνα με τη φωτεινότητα του φωτός περιβάλλοντος.)
Ψηφιακό ζουμ 28x

Ανώτερη, ολοκληρωμένη απόδοση

Χάρη στις ισχυρές δυνατότητες λειτουργίας του, το DJI Matrice 3D/3TD πληροί τις απαιτήσεις λειτουργιών υψηλών προδιαγραφών.

DJI Dock 2

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη[1]

IP54

Μέγιστος χρόνος πτήσης[8]

50 λεπτά

6-Κατευθυντική

Σύστημα ανίχνευσης εμποδίων[9]

DJI Dock 2

Μέγιστη αποτελεσματική ακτίνα λειτουργίας[2]

10 km

Ενσωματωμένη μονάδα RTK

±3cm Ακρίβεια τοποθέτησης

Κύκλοι μπαταρίας[10]

400

Σταθερή λειτουργία, χωρίς συμβιβασμούς αποτελεσματικότητα

Γρήγορη απογείωση

Το DJI Dock 2 ενσωματώνει διπλές κεραίες RTK, επιτρέποντας στο αεροσκάφος να αποκτά ακριβείς πληροφορίες θέσης RTH χωρίς να περιμένει τη σύγκλιση των δεδομένων RTK. Πραγματοποιεί επίσης πλήρη επιθεώρηση και απογείωση της έλικας σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, μπαίνοντας γρήγορα σε κατάσταση λειτουργίας.[11]

Γρήγορη φόρτιση

Το DJI Dock 2 φορτίζει το αεροσκάφος από 20% έως 90% σε μόλις 32 λεπτά[12] για αποτελεσματική τροφοδοσία για διαδοχικές λειτουργίες.

Παρακολούθηση διπλής κάμερας

Το DJI Dock 2 διαθέτει μια εσωτερική και μια εξωτερική κάμερα fisheye για προβολή σε πραγματικό χρόνο. Η στενή παρακολούθηση εντός και εκτός της αποβάθρας επιτρέπει στον χειριστή να παρατηρεί εξ αποστάσεως τις καιρικές συνθήκες, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την απογείωση και την προσγείωση του αεροσκάφους.

Λειτουργία βάσει cloud, μέγιστος έλεγχος

DJI Dock 2

Χαρτογράφηση στο σύννεφο

Αφού το αεροσκάφος ολοκληρώσει την πτήση του, το DJI FlightHub 2 δημιουργεί τρισδιάστατα μοντέλα υψηλής ακρίβειας με βάση τα δεδομένα πτήσης που συλλέγονται, αποκαθιστώντας αυθεντικά το λειτουργικό περιβάλλον. Αυτά τα μοντέλα μπορούν να σχολιαστούν, να μετρηθούν και να ληφθούν.

Επεξεργαστής διαδρομής πτήσης

Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα μοντέλα υψηλής ακρίβειας, οι χειριστές μπορούν να πραγματοποιήσουν οπτική επεξεργασία διαδρομής πτήσης από την οπτική γωνία πρώτου προσώπου και να κάνουν προεπισκόπηση των αποτελεσμάτων προσομοίωσης απεικόνισης. Αυτό διευκολύνει τις διαισθητικές και αποτελεσματικές λειτουργίες και ενισχύει τον σχεδιασμό και την ακρίβεια της διαδρομής πτήσης.

AI Spot-Check

Πλαισιώστε μια συγκεκριμένη περιοχή στο τρισδιάστατο μοντέλο και το αεροσκάφος θα συγκρίνει αυτόματα την περιοχή που θα καταγράψει με την περιοχή με πλαίσιο σε επόμενες αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Αυτό προσαρμόζει ενεργά τη γωνία της κάμερας για να εξασφαλίσει ακριβή λήψη της ίδιας περιοχής σε πολλές πτήσεις.

Εργασίες FlyTo

Οι εργασίες FlyTo του DJI FlightHub 2 χρησιμοποιούν μοντέλα 3D υψηλής ακρίβειας για να σχεδιάσουν αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή πτήσης. Πριν από μια επείγουσα εργασία, ο χειριστής χρειάζεται μόνο να κάνει κλικ στο θέμα και το αεροσκάφος θα πετάξει στον προορισμό μέσω μιας αποτελεσματικής και ασφαλούς διαδρομής.

Ζωντανά χειριστήρια πτήσης

Με βάση το DJI FlightHub 2 ή μια πλατφόρμα cloud τρίτων, ακόμα και αν το DJI Dock 2 έχει αναπτυχθεί σε απομακρυσμένη περιοχή, ο χειριστής μπορεί να ελέγξει τη γωνία πτήσης και αντίζυγο μέσω πληκτρολογίου και ποντικιού.

Παράκαμψη εμποδίων

Κατά την εκτέλεση αυτόματων εργασιών πτήσης, το αεροσκάφος χρησιμοποιεί λειτουργίες πανκατευθυντικής ανίχνευσης εμποδίων και αυτόματης παράκαμψης εμποδίων για να βελτιώσει το ποσοστό επιτυχίας των εργασιών πτήσης.

Ανοιχτό Οικοσύστημα, Εκτεταμένες Δυνατότητες

Ωφέλιμα φορτία τρίτων

Προσθέστε ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα, συνδεθείτε σε ωφέλιμα φορτία τρίτων[3] όπως μεγάφωνα και προβολείς μέσω της θύρας E-Port του αεροσκάφους και ελέγξτε εξ αποστάσεως το πρόσθετο ωφέλιμο φορτίο μέσω του DJI FlightHub 2.[13] Επιπλέον, το E-Port Lite του αεροσκάφους υποστηρίζει σύνδεση με αλεξίπτωτο[3] για αυξημένη ασφάλεια πτήσεων και προσωπικού.

Υπολογισμός άκρων

Το DJI Dock 2 έχει μια διεπαφή επέκτασης υπολογιστών αιχμής που επιτρέπει την προεπεξεργασία αρχείων πολυμέσων και πολλά άλλα για να βελτιώσει περαιτέρω τη λειτουργική απόδοση.

Ιδιωτική ανάπτυξη με Cloud API

Προσαρμόστε ένα προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης για το DJI Dock 2 με Cloud API ή συνδέστε το γρήγορα σε μια πλατφόρμα cloud τρίτων, διευκολύνοντας την αποτελεσματική και βολική ιδιωτική ανάπτυξη.

Συντονισμός Cloud-to-Cloud

Μέσω της λειτουργίας FlightHub Sync του DJI FlightHub 2, οι χρήστες μπορούν εύκολα να το συνδέσουν με μια πλατφόρμα cloud τρίτων για ευέλικτη διαχείριση των δεδομένων λειτουργίας.

DJI TerraAPI

Με το DJI TerraAPI, οι χρήστες μπορούν πλέον να ενσωματώσουν τις ισχυρές δυνατότητες χαρτογράφησης του DJI Terra στα δικά τους συστήματα διαχείρισης αποβάθρας. Αυτό επιτρέπει την αυτοματοποιημένη ανακατασκευή 2D/3D και τις προσαρμοσμένες ροές εργασίας χαρτογράφησης φωτογραφιών, επιτρέποντας στα αποτελέσματα λειτουργίας του DJI Dock 2 να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες μιας μεγάλης ποικιλίας βιομηχανικών εφαρμογών.

* Να ελέγχετε πάντα και να τηρείτε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
** Όλα τα δεδομένα σε αυτήν τη σελίδα συλλέχθηκαν χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο παραγωγής DJI Dock 2 και DJI Matrice 3D/3TD σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σε αυτήν τη σελίδα τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους σχετικούς τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
**** Το DJI Matrice 3D/3TD πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Pilot 2 πριν από τη χρήση.
***** Για να διασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός λειτουργεί σταθερά και συνεχώς, πραγματοποιήστε τακτική συντήρηση. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο συντήρησης.
 1. Το DJI Dock 2 έχει βαθμολογία IP55 και το DJI Matrice 3D/3TD έχει βαθμολογία IP54. Και τα δύο ελέγχονται υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Η βαθμολογία IP δεν είναι μόνιμα αποτελεσματική και μπορεί να μειωθεί λόγω φθοράς του προϊόντος. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο χρήσης.
 2. Μετρήθηκε σε περιβάλλον περίπου 25°C με εφεδρική στάθμη μπαταρίας 25%, ταχύτητα ανέμου περιβάλλοντος περίπου 4 m/s, ταχύτητα πτήσης μετ' επιστροφής περίπου 15 m/s και λειτουργία αιώρησης 10 λεπτών. Αυτή η τιμή είναι μόνο για αναφορά και τα πραγματικά δεδομένα λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρουν.
 3. Πωλείται χωριστά.
 4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το DJI Matrice 3D/3TD ή το αεροσκάφος DJI Mavic 3 Enterprise Series.
 5. Όταν το αεροσκάφος έχει επαρκή στάθμη μπαταρίας, οι ακόλουθες λειτουργίες μπορούν να ολοκληρωθούν σε 12 λεπτά: Ενεργοποιήστε το drone της σειράς DJI Matrice 3D και συνδέστε το με το DJI RC Pro Enterprise. Μπείτε στο DJI Pilot 2, επιλέξτε τη λειτουργία Dock Site Evaluation και, στη συνέχεια, ολοκληρώστε την αξιολόγηση τοποθεσίας βήμα προς βήμα σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να ληφθούν τα αποτελέσματα αξιολόγησης. Αυτή η τιμή είναι μόνο για αναφορά και η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει.
 6. Μετράται με πλήρως φορτισμένη εφεδρική μπαταρία σε περιβάλλον 25°C. Μετά από διακοπή ρεύματος, το dock δεν υποστηρίζει λειτουργίες όπως φόρτιση αεροσκάφους, κλιματισμό, θέρμανση καλύμματος βάσης και θέρμανση μετρητή ταχύτητας ανέμου. Ελέγχετε πάντα τις δυσλειτουργίες αμέσως.
 7. Μετρήθηκε σε περιβάλλον χωρίς αέρα, χωρίς άμμο και μη διαβρωτικό στους 25°C. Τα πραγματικά διαστήματα συντήρησης θα πρέπει να καθορίζονται με βάση το περιβάλλον ανάπτυξης και τη συχνότητα λειτουργίας. Συνιστάται η συντήρηση κάθε έξι μήνες ή νωρίτερα.
 8. Σημειώσεις:
 9. Μετρήθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμής. Οι ειδικές συνθήκες δοκιμής είναι οι εξής: πτήση προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 46,8 χλμ/ώρα σε εργαστηριακό περιβάλλον χωρίς ανέμους στα 20 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε λειτουργία φωτογραφίας (χωρίς λειτουργία λήψης φωτογράφισης κατά τη διάρκεια της πτήσης), με την Ενέργεια Αποφυγής Εμποδίων σε Off, και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
 10. Το αεροσκάφος έχει τυφλό σημείο 10° στην επάνω πίσω περιοχή. Πετάξτε πάντα με προσοχή.
 11. Εντός 12 μηνών, όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος για την αποθήκευση της μπαταρίας είναι κάτω από 35°C και ο αθροιστικός χρόνος με επίπεδο μπαταρίας 90% ή υψηλότερο είναι μικρότερος από 120 ημέρες, οι κύκλοι της μπαταρίας μπορούν να φτάσουν τις 400 φορές.
 12. Σε ένα περιβάλλον με καλά σήματα δικτύου, χρειάζονται περίπου 45 δευτερόλεπτα, το ταχύτερο από όταν ο χειριστής κάνει κλικ στην Απογείωση στο DJI FlightHub 2 έως όταν το αεροσκάφος φεύγει από το σημείο προσγείωσης. Αυτή η τιμή είναι μόνο για αναφορά και η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει.
 13. Μετρήθηκε σε περιβάλλον 25°C κατά τη φόρτιση.
 14. Συμβουλευτείτε πρώτα τον αντιπρόσωπό σας για να βεβαιωθείτε ότι το ωφέλιμο φορτίο είναι συμβατό με το DJI FlightHub 2.

Dock - Γενικά χαρακτηριστικά
Ονομασία προϊόντοςDJI Dock 2
Συνολικό βάρος34 κιλά (χωρίς αεροσκάφος)
Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει λόγω διαφορών στα υλικά παρτίδας και εξωτερικών παραγόντων.
Διαστάσεις
 • Ανοιγμένο κάλυμμα βάσης: 1228×583×412 mm (Μ×Π×Υ)
 • Κλειστό κάλυμμα βάσης: 570×583×465 mm (Μ×Π×Υ)
Τα παραπάνω δεδομένα δεν περιλαμβάνουν το ύψος του μετρητή ταχύτητας ανέμου (145 mm) αλλά περιλαμβάνουν το ύψος των στηριγμάτων βάσης στήριξης (55 mm)
Τάση εισόδου100-240 V (AC), 50/60 Hz
Δύναμη εισαγωγήςMax 1000 W
Θερμοκρασία λειτουργίας-25° έως 45°C
Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από -20° C, η αποβάθρα βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής και το αεροσκάφος δεν μπορεί να εκτελέσει πτητικές εργασίες.
Αξιολόγηση προστασίας εισόδουIP55
Αριθμός drones που χωράνε1
Μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα ανέμου προσγείωσης8 m/s
Μέγιστο λειτουργικό ύψος4000 m
Συχνότητα λήψης δορυφόρου σταθμού βάσης RTK
  Λαμβάνονται ταυτόχρονα:
 • GPS: L1 C/A, L2
 • BeiDou2: B1l, B2l, B3l
 • BeiDou3: B1l, B3l
 • GLONASS: L1, L2
 • Galileo: E1, E5B
Ακρίβεια τοποθέτησης σταθμού βάσης RTK
 • Οριζόντια: 1 cm + 1 ppm (RMS)
 • Κάθετα: 2 cm + 1 ppm (RMS)
Dock - Απόδοση φόρτισης
Τάση εξόδου28 V DC
Χρόνος φόρτισης32 λεπτά
Τα δεδομένα μετρήθηκαν κατά τη φόρτιση του αεροσκάφους (όταν είναι απενεργοποιημένο) από 20% έως 90% σε περιβάλλον 25°C.
Dock - Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοO3 Enterprise
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
ΚεραίαΕνσωματωμένες 4 κεραίες, 2T4R, υποστηρίζουν έξυπνη μεταγωγή
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: < 33 dBm (FCC), < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: < 33 dBm (FCC), < 14 dBm (CE); < 23 dBm (SRRC)
Dock - Σύστημα κλιματισμού
Τάση λειτουργίας28 V DC
Τύπος κλιματισμούΚλιματισμός TEC
Dock - Εφεδρική μπαταρία
Χωρητικότητα μπαταρίας12 Ah
Τάση εξόδου12 V
Τύπος μπαταρίαςΜπαταρία μολύβδου οξέος
Διάρκεια ζωής μπαταρίας> 5 λεπτά
Μετρήθηκε με πλήρως φορτισμένη εφεδρική μπαταρία σε περιβάλλον 25°C. Μετά από διακοπή ρεύματος, η βάση δεν υποστηρίζει λειτουργίες όπως φόρτιση αεροσκάφους, κλιματισμό, θέρμανση καλύμματος βάσης και θέρμανση μετρητή ταχύτητας ανέμου. Ελέγχετε πάντα τις δυσλειτουργίες αμέσως.
Dock - Πρόσβαση στο δίκτυο
Πρόσβαση στο EthernetΠροσαρμοστική θύρα Ethernet 10/100/1000 Mbps
Dock - Αισθητήρας
Αισθητήρας ταχύτητας ανέμουΥποστηρίζεται
Αισθητήρας βροχήςΥποστηρίζεται
Αισθητήρας θερμοκρασίας περιβάλλοντοςΥποστηρίζεται
Αισθητήρας βύθισης στο νερόΥποστηρίζεται
Αισθητήρας θερμοκρασίας καμπίναςΥποστηρίζεται
Αισθητήρας υγρασίας καμπίναςΥποστηρίζεται
Dock - Κάμερα ασφαλείας (Εξωτερική)
Ανάλυση1920×1080
Οπτικό πεδίο (FOV)151°
Βοηθητικό φωςΒοηθητικό λευκό φως
Dock - Κάμερα ασφαλείας (Εσωτερική)
Ανάλυση1920×1080
Οπτικό πεδίο (FOV)151°
Βοηθητικό φωςΒοηθητικό λευκό φως
Dock - Αντικεραυνική προστασία
Θύρα τροφοδοσίας AC20 kA (ονομαστική τιμή), πληροί τις απαιτήσεις επιπέδου προστασίας EN 61643-11 Type 2 και IEC 61643-1 Ⅱ
Θύρα Ethernet10 kA (Itotal ), πληροί τις απαιτήσεις επιπέδου προστασίας EN/IEC 61643-21 Κατηγορίας C
Dock - Υποστηριζόμενο λογισμικό
ΕφαρμογέςDJI Pilot 2 (συνδέεται στο DJI Dock 2 μέσω του DJI RC Pro Enterprise για ανάπτυξη και θέση σε λειτουργία)
Πλατφόρμα νέφους
 • DJI FlightHub 2 (υποστηρίζεται από προεπιλογή)
 • Πλατφόρμες νέφους τρίτων (πρόσβαση μέσω DJI Cloud API)
Dock - Δυνατότητα επέκτασης
Ανοιχτό πρωτόκολλοDJI Cloud API
Υπολογισμός άκρωνΥποστηρίζει επικοινωνία δεδομένων με εξωτερικούς διακόπτες
Αεροσκάφος - Γενικά χαρακτηριστικά
Βάρος1410 g
Αυτή η τιμή περιλαμβάνει το βάρος της μπαταρίας, των ελίκων και μιας κάρτας microSD, αλλά δεν περιλαμβάνει ωφέλιμα φορτία τρίτων. Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει λόγω διαφορών στα υλικά παρτίδας και εξωτερικών παραγόντων.
Μέγιστο βάρος απογείωσης1610 g
Διαστάσεις335×398×153 mm (Μ×Π×Υ, χωρίς έλικες)
Μεταξόνιο
 • Διαγώνιο μεταξόνιο: 463,2 mm
 • Μεταξόνιο αριστερά-δεξιά: 359,9 mm
 • Μεταξόνιο μπροστά-πίσω: 291,4 mm
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης
 • 6 m/s (Λειτουργία Normal)
 • 8 m/s (Λειτουργία Sport)
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης
 • 6 m/s (Λειτουργία Normal)
 • 6 m/s (Λειτουργία Sport)
Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα (στο επίπεδο της θάλασσας, χωρίς άνεμο)
 • Λειτουργία Normal, με ενεργοποιημένη την ανίχνευση εμποδίων: 15 m/s πτήση προς τα εμπρός, 12 m/s πτήση προς τα πίσω, 10 m/s πτήση προς τα πλάγια
 • Λειτουργία Sport: 21 m/s πτήση προς τα εμπρός, 18 m/s πτήση προς τα πίσω, 16 m/s πτήση προς τα πλάγια
Μέγιστη αντίσταση ταχύτητας ανέμου
 • Κατά τη λειτουργία: 12 m/s
 • Κατά την απογείωση/προσγείωση: 8 m/s
Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης4000 m
Μέγιστος χρόνος πτήσης50 λεπτά
Μετρήθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμής. Οι ειδικές συνθήκες δοκιμής είναι οι εξής: πτήση προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 46,8 χλμ/ώρα σε εργαστηριακό περιβάλλον χωρίς ανέμους στα 20 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε λειτουργία φωτογραφίας (χωρίς λειτουργία λήψης φωτογράφισης κατά τη διάρκεια της πτήσης), με απενεργοποιημένη ενέργεια αποφυγής εμποδίων και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
Μέγιστος χρόνος αιωρήσεως40 λεπτά
Μετρήθηκε με τα drones της σειράς DJI Matrice 3D που αιωρούνται σε περιβάλλον χωρίς αέρα στα 20 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
Μέγιστη ακτίνα λειτουργίας10 km
Μετρήθηκε σε περιβάλλον περίπου 25°C με ασφαλή στάθμη μπαταρίας 25%, ταχύτητα ανέμου περιβάλλοντος περίπου 4 m/s, ταχύτητα πτήσης μετ' επιστροφής περίπου 15 m/s και λειτουργία αιώρησης 10 λεπτών. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
Μέγιστη απόσταση πτήσης43 km
Μετρήθηκε με DJI Matrice 3D/3TD που πετά με σταθερή ταχύτητα 54 χλμ/ώρα σε περιβάλλον χωρίς αέρα στα 20 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
Μέγιστη γωνία βήματος
 • 25° (Λειτουργία Normal)
 • 25° (Λειτουργία Sport)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα250°/s
Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησηςGPS + Galileo + BeiDou + GLONASS (Το GLONASS υποστηρίζεται μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη η μονάδα RTK.)
Εύρος ακρίβειας αιώρησης (χωρίς άνεμο ή με αεράκι)
 • Οριζόντια:
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση RTK)
 • Κάθετα:
  • ±0.3 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση RTK)
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 45°C
Αξιολόγηση προστασίας εισόδουIP54
Μοντέλο κινητήρα2607
Μοντέλο έλικα1149, αναδιπλούμενο, μη γρήγορης απελευθέρωσης
Μονάδα RTKΕνσωματωμένη στο αεροσκάφος
ΦάροςΕνσωματωμένος στο αεροσκάφος
Αεροσκάφος - Ευρυγώνια κάμερα
Αισθητήρας εικόνας
 • DJI Matrice 3D: 4/3 CMOS, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 20 MP
 • DJI Matrice 3TD: CMOS 1/1,32 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 48 MP
Φακός
 • DJI Matrice 3D
  • FOV: 84°
  • Ισοδύναμο φορμά: 24 mm
  • Διάφραγμα: f/2,8-f/11
  • Εστίαση: 1 m έως ∞
 • DJI Matrice 3TD
  • FOV: 82°
  • Ισοδύναμο φορμά: 24 mm
  • Διάφραγμα: f/1,7
  • Εστίαση: 1 m έως ∞
Ξεθάμπωμα φακού
 • DJI Matrice 3D: Η ευρυγώνια κάμερα υποστηρίζει το ξεθάμπωμα του φακού
 • DJI Matrice 3TD: Η ευρυγώνια κάμερα υποστηρίζει το ξεθάμπωμα του φακού
Εύρος ISO
 • DJI Matrice 3D: 100-6400
 • DJI Matrice 3TD: 100-25600
Ταχύτητα κλείστρου
 • DJI Matrice 3D
  • Ηλεκτρονικό κλείστρο: 8-1/8000 s
  • Μηχανικό κλείστρο: 8-1/2000 s
 • DJI Matrice 3TD
  • Ηλεκτρονικό κλείστρο: 8-1/8000 s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας
 • DJI Matrice 3D: 5280×3956
 • DJI Matrice 3TD: 8064×6048
Λειτουργίες φωτογραφίας
 • DJI Matrice 3D
  • Single: 20 MP
  • Timed: 20 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
  • Smart Low-Light: 20 MP
  • Panorama: 20 MP (raw image), 100 MP (stitched image)
 • DJI Matrice 3TD
  • Single: 12 MP, 48 MP
  • Timed: 12 MP, 48 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s*
  • Smart Low-Light: 12 MP
  • Panorama: 12 MP (raw image), 100 MP (stitched image)
* Τα διαστήματα 0,7s και 1s δεν υποστηρίζονται κατά τη λήψη φωτογραφιών 48MP με χρονισμό.
Ανάλυση βίντεο
 • H.264
 • 4K: 3840×2160@30fps
 • FHD: 1920×1080@30fps
Ρυθμός bit βίντεο
 • DJI Matrice 3D
  • 4K: 130 Mbps
  • FHD: 70 Mbps
 • DJI Matrice 3TD
  • 4K: 85 Mbps
  • FHD: 30 Mbps
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείωνexFAT
Μορφή φωτογραφίαςJPEG
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Αεροσκάφος - Τηλεκάμερα
Αισθητήρας εικόναςCMOS 1/2 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 12 MP
Φακός
 • FOV: 15°
 • Ισοδύναμο φορμά: 162 mm
 • Διάφραγμα: f/4.4
 • Εστίαση: 3 m έως ∞
Ξεθάμπωμα φακού
 • DJI Matrice 3D: Η τηλεκάμερα υποστηρίζει το ξεθάμπωμα του φακού
 • DJI Matrice 3TD: Η τηλεκάμερα υποστηρίζει το ξεθάμπωμα του φακού
Εύρος ISO
 • DJI Matrice 3D: 100-6400
 • DJI Matrice 3TD: 100-25600
Ταχύτητα κλείστρουΗλεκτρονικό κλείστρο: 8-1/8000 s
Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας4000×3000
Μορφή φωτογραφίαςJPEG
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Λειτουργίες φωτογραφίας
 • DJI Matrice 3D
  • Single: 12 MP
  • Timed: 12 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
  • Smart Low-Light: 12 MP
 • DJI Matrice 3TD
  • Single: 12 MP
  • Timed: 12 MP, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
  • Smart Low-Light: 12 MP
Ανάλυση βίντεο
 • H.264
 • 4K: 3840×2160@30fps
 • FHD: 1920×1080@30fps
Ρυθμός bit βίντεο
 • DJI Matrice 3D
  • 4K: 130 Mbps
  • FHD: 70 Mbps
 • DJI Matrice 3TD
  • 4K: 85 Mbps
  • FHD: 30 Mbps
Ψηφιακό ζουμ8x (56x υβριδικό ζουμ)
Αεροσκάφος - Κάμερα υπερύθρων (DJI Matrice 3TD)
Θερμική απεικόνισηΜη ψυχόμενο μικροβολόμετρο VOx
Βήμα εικονοστοιχείων12 μm
Ρυθμός καρέ30 Hz
Φακός
 • FOV: 61°
 • Ισοδύναμο φορμά: 40 mm
 • Διάφραγμα: f/1.0
 • Εστίαση: 5 m έως ∞
Μην εκθέτετε τον υπέρυθρο φακό της κάμερας σε ισχυρές πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος, η λάβα ή η ακτίνα λέιζερ. Διαφορετικά, ο αισθητήρας της κάμερας μπορεί να καεί, οδηγώντας σε μόνιμη βλάβη.
Ευαισθησία≤ 50 mK@F1.0
Μέθοδος μέτρησης θερμοκρασίαςΣημειακή μέτρηση, Μέτρηση επιφάνειας
Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας
 • -20° έως 150°C (Λειτουργία υψηλής απολαβής)
 • 0° έως 500°C (Λειτουργία χαμηλής απολαβής)
ΠαλέταWhite Hot/Black Hot/Tint/Iron Red/Hot Iron/Arctic/Medical/Fulgurite/Rainbow 1/Rainbow 2
Μορφή φωτογραφίας
 • JPEG (8-bit)
 • R-JPEG (16-bit)
Ανάλυση βίντεο
 • Κανονική λειτουργία: 640×512@30fps
 • Λειτουργία εικόνας υπερύθρων UHR: 1280×1024@30fps
  (Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία UHR Infrared Image, το αεροσκάφος μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει αυτόματα τη λειτουργία UHR Infrared Image σύμφωνα με τη φωτεινότητα του φωτός περιβάλλοντος.)
Ρυθμός bit βίντεο6 Mbps
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Λειτουργίες φωτογραφίας
 • Single
  • Κανονική λειτουργία: 640×512
  • Λειτουργία εικόνας υπερύθρων UHR: 1280×1024
 • Timed
  • Κανονική λειτουργία: 640×512, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
  • Λειτουργία εικόνας υπερύθρων UHR: 1280×1024, 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Ψηφιακό ζουμ28x
Υπέρυθρο μήκος κύματος8-14 μm
Ακρίβεια μέτρησης υπέρυθρης θερμοκρασίας±2° C ή ±2% (χρησιμοποιώντας τη μεγαλύτερη τιμή)
Αεροσκάφος - Gimbal
ΣταθεροποίησηΜηχανικό αντίζυγο 3-αξόνων (tilt, roll, pan)
Μηχανική εμβέλεια
 • Tilt: -135° έως +45°
 • Roll: -45° έως +45°
 • Pan: -27° έως +27°
Ελεγχόμενη εμβέλεια
 • Tilt: -90° έως +35°
 • Pan: Μη ελεγχόμενο
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου (κλίση)100°/s
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.005°
Αεροσκάφος - Αισθητήρες
Τύπος ανίχνευσηςΤο αεροσκάφος υποστηρίζει ανίχνευση εμποδίων έξι κατευθύνσεων.
Το αεροσκάφος έχει τυφλό σημείο 10° στην επάνω πίσω περιοχή. Πετάξτε πάντα με προσοχή.
Προς τα μπροστά
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-21 m
 • Εύρος ανίχνευσης: 0.5-200 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 15 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 90°
Προς τα πίσως
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-23 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 12 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 90°
Πλευρικά
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-15 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 10 m/s
 • FOV: Οριζόντια 104°, Κάθετα 90°
Προς τα πάνω
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-21 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 90°, αριστερά και δεξιά 90°
Προς τα κάτω
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-14 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 95°, αριστερά και δεξιά 110°
Λειτουργικό περιβάλλον
 • Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά και Επάνω: Επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και επαρκή φωτισμό (lux > 15)
 • Προς τα κάτω: Διάχυτη ανακλαστική επιφάνεια με διάχυτη ανακλαστικότητα > 20% (π.χ. τοίχοι, δέντρα, άνθρωποι) και επαρκής φωτισμός (lux > 15)
Αεροσκάφος - Μετάδοση Βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοDJI O3 Enterprise Transmission
Ποιότητα ζωντανής προβολής
 • 720p/30fps, 1080p/30fps (με DJI RC Pro Enterprise)
 • 540p/30fps, 720p/30fps, 1080p/30fps (με DJI FlightHub 2)
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz)
 • 5.725-5.850 GHz
Σε ορισμένες χώρες και περιοχές, οι ζώνες συχνοτήτων 5,1 GHz και 5,8 GHz απαγορεύονται ή η ζώνη συχνοτήτων 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς για περισσότερες πληροφορίες.
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές)
 • DJI Matrice 3D
  • FCC: 15 km
  • CE: 8 km
  • SRRC: 8 km
  • MIC: 8 km
 • DJI Matrice 3TD
  • FCC: 15 km
  • CE: 8 km
  • SRRC: 8 km
  • MIC: 8 km
Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις RTH στο DJI FlightHub 2 κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, με παρεμβολές)
 • Ισχυρές παρεμβολές (πυκνά κτίρια, κατοικημένες περιοχές κ.λπ.): 1,5-3 km (FCC/CE/SRRC/MIC)
 • Μεσαίες παρεμβολές (προαστιακές περιοχές, αστικά πάρκα κ.λπ.): 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
 • Χαμηλές παρεμβολές (ανοιχτοί χώροι, απομακρυσμένες περιοχές κ.λπ.): 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)
Μετρήθηκε με το αεροσκάφος να πετάει (χωρίς ωφέλιμα φορτία τρίτων) σε ανεμπόδιστα περιβάλλοντα με τυπικές παρεμβολές. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις RTH στο DJI FlightHub 2 κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Μέγιστη ταχύτητα λήψης
 • 5 MB/s (με DJI Dock 2)
 • 15 MB/s (με DJI RC Pro Enterprise)
Μετρήθηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον με μικρές παρεμβολές σε χώρες/περιοχές που υποστηρίζουν 2,4 GHz και 5,8 GHz. Οι ταχύτητες λήψης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες.
Χαμηλότερη καθυστέρηση
 • Η καθυστέρηση μετάδοσης βίντεο από το αεροσκάφος στην αποβάθρα είναι περίπου 110 έως 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου (επηρεάζεται από τις πραγματικές περιβαλλοντικές συνθήκες).
 • Η καθυστέρηση μετάδοσης βίντεο από το dock στο DJI FlightHub 2 επηρεάζεται από τις πραγματικές συνθήκες δικτύου και τη διαμόρφωση του υπολογιστή.
Κεραία4 κεραίες, 2T4R
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: < 33 dBm (FCC), < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.1 GHz: < 23 dBm (CE)
 • 5.8 GHz: < 33 dBm (FCC/SRRC), < 14 dBm (CE)
Αεροσκάφος – Αποθήκευση
Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμηςΑεροσκάφος:
Υποστηρίζεται U3/Class10/V30 ή νεότερη έκδοση. Μια λίστα με τις προτεινόμενες κάρτες microSD μπορείτε να βρείτε παρακάτω.
Προτεινόμενες κάρτες microSD
  Αεροσκάφος:
 • SanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDHC
 • SanDisk Extreme PRO 32GB V30 A1 microSDHC
 • SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 64GB V90 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 256GB V90 A2 microSDXC
 • Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Αεροσκάφος - Μπαταρία
Χωρητικότητα7811 mAh
Τάση14.76 V
Μέγιστη τάση φόρτισης17.0 V
ΤύποςLi-ion 4S
Χημικό σύστημαLiNiMnCoO2
Ενέργεια115.2 Wh
Βάρος544 g
Καταμέτρηση κύκλων400
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 45°C
‌Αεροσκάφος - Μετασχηματιστής ρεύματος
Είσοδος100-240 V (AC), 50/60 Hz, 2.5 A
Ισχύς εξόδου100 W
ΈξοδοςΜέγιστη ισχύς εξόδου 100 W (συνολική)
Όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες, ο προσαρμογέας ισχύος θα κατανείμει δυναμικά την ισχύ εξόδου των δύο θυρών ανάλογα με την ισχύ φορτίου και η μέγιστη ισχύς εξόδου μιας από τις θύρες είναι 82 W.
Αεροσκάφος – Βάση βόρτισης
ΕίσοδοςUSB-C: 5-20 V, 5,0 A
ΈξοδοςΘύρα μπαταρίας: 12-17 V, 8,0 A
Ονομαστική ισχύς100 W
Τύπος φόρτισηςΜία μπαταρία φορτίζεται τη φορά
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C

Στο κουτί του DJI Dock 2 θα βρείτε:

1.Σώμα βάσης (συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου γείωσης) x1
2.Μονάδα μετρητή ταχύτητας ανέμου x1
3.Μπουλόνι διαστολής x4
4.Υποδοχή καλωδίου Ethernet x1
5.Υποδοχή καλωδίου ρεύματος x1
6.Συρμάτινο δακτύλιο x6
7.Βίδες και εργαλεία
8.Εγχειρίδια

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Dock 2

DJI Dock 2