DJI Agras T40

DJI Agras T40

Χαρακτηριστικά:

 • Ωφέλιμο φορτίο σποράς 50 κιλών[1] και ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού 40 κιλών[1]
 • Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων + Διόφθαλμη όραση
 • Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση
 • Υποστηρίζει ψεκασμό/σπορά και χαρτογράφηση RC
 • Βασικές μονάδες IPX6K[2]
 • Γεννήτρια EFI με 15% εξοικονόμηση καυσίμου[3]

DJI Agras T40

Ένα για Όλα

Το DJI Agras T40 είναι εξοπλισμένο με τον επαναστατικό σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού κινητήρα, που του επιτρέπει να μεταφέρει φορτίο ψεκασμού 40 kg[1] και φορτίο διανομής 50 kg (70 L)[1]. Το αεροσκάφος είναι ενσωματωμένο με διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση, DJI Terra, ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων και διόφθαλμη όραση. Υποστηρίζει πολλαπλές αποστολές από τοπογραφία, χαρτογράφηση, έως ψεκασμό και διανομή, βοηθώντας σας να επιτύχετε την απόλυτη ακρίβεια στις γεωργικές σας εργασίες.

Ωφέλιμο φορτίο σποράς 50 κιλών[1]
Ωφέλιμο φορτίο ψεκασμού 40 κιλών[1]

Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων +
Διόφθαλμη όραση

Διπλό σύστημα ψεκασμού
με ατμοποίηση

Υποστηρίζει ψεκασμό/σπορά
και χαρτογράφηση RC

Βασικές μονάδες IPX6K[2]

Γεννήτρια EFI με
15% εξοικονόμηση καυσίμου[3]

DJI Agras T40

Έως 213 στρέμματα[4]

(αγροτική γη)

DJI Agras T40

Έως 40 στρέμματα[5]

(οπωρώνας)

DJI Agras T40

Έως 1,5 τόνο λίπασμα/σπόρο[6]

(σπορά)

Μεγάλη αύξηση ωφέλιμου φορτίου χάρη στον ομοαξονικό διπλό κινητήρα

Το DJI Agras T40 διαθέτει σχεδιασμό ομοαξονικού διπλού κινητήρα που αυξάνει τη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου κατά 30% με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 50 kg[1]. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του μειώνει το μέγεθος του αεροσκάφους κατά 70% για μεγαλύτερη φορητότητα.

Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση

Αντλία πτερωτής μαγνητικής κίνησης

Ο νέος σχεδιασμός μαγνητικής μετάδοσης απομονώνει πλήρως το φυτοφάρμακο από τον κινητήρα, καθιστώντας το αεροσκάφος ανθεκτικό στη διάβρωση και εξαιρετικά ανθεκτικό. Γρήγορη αποσυναρμολόγηση με το χέρι για εύκολο καθάρισμα.

Διπλός ατομισμένος φυγοκεντρικός ψεκαστήρας

Ο διπλός ψεκασμένος δίσκος με ατμοποίηση εξασφαλίζει ομοιόμορφα σταγονίδια και πιο αποτελεσματική χρήση φυτοφαρμάκων. Η ιδιόκτητη φυγόκεντρη βαλβίδα αποτρέπει τη διαρροή, αποφεύγει την υπερβολική λίπανση και μειώνει τη χρήση φυτοφαρμάκων ενώ προστατεύει το περιβάλλον.

Βελτιωμένη απόδοση διανομής για ανώτερη απόδοση

Ζύγιση σε πραγματικό χρόνο

Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ζύγισης που παρακολουθεί την ποσότητα διασποράς και το υπόλοιπο ωφέλιμο φορτίο.

Γρήγορη αποσυναρμολόγηση και καθαρισμός

Η συσκευή σποράς μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε 3 λεπτά και να πλυθεί με νερό.

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Το ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων είναι ενσωματωμένο με σύστημα διόφθαλμου αισθητήρα όρασης για να παρέχει οριζόντια πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων 360 μοιρών, προσφέροντας βέλτιστη ασφάλεια. Η απόσταση ανίχνευσης έως και 50 m[8] επιτρέπει την έξυπνη παρακολούθηση εδάφους, την ομαλή κλιμάκωση και την παράκαμψη πολλαπλών εμποδίων[9].

Χαρτογράφηση, ψεκασμός και σπορά - όλα σε ένα

Το Agras T40 συνδυάζει λειτουργίες χαρτογράφησης, ψεκασμού και σποράς, ενώ η κάμερα UHD και το ρυθμιζόμενο αντίζυγο επιτρέπουν την εύκολη λήψη της επιθυμητής προβολής. Οι εικόνες χωραφιών και οπωρώνων μπορούν να ληφθούν σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να δημιουργηθούν τοπικοί χάρτες χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο με τον κινητό σταθμό D-RTK 2. Το σύστημα εντοπίζει αυτόματα τα όρια της γης και τα εμπόδια, για ταχύτερο σχεδιασμό δρομολογίων πτήσης πάνω από αγροτικές εκτάσεις και λοφώδεις οπωρώνες.

Πλήρως βελτιωμένο τηλεχειριστήριο για ομαλότερη και ταχύτερη χαρτογράφηση

Ο 8πύρηνος επεξεργαστής καθιστά δυνατή τη χαρτογράφηση 67 στρεμμάτων σε 10 λεπτά[10]. Ελαχιστοποιεί τις άσκοπες πτήσεις/διαδρομές με έξυπνο σχεδιασμό διαδρομής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών προσφέρει ευρύτερη προβολή με περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων κουμπιών παρέχει ευέλικτο έλεγχο.

Σκληρά ελεγμένο για απόλυτη αξιοπιστία

Τα βασικά εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε πολύπλοκα και σκληρά αγροτικά περιβάλλοντα. Έχουν περάσει ένα πλήθος αυστηρών δοκιμών, όπως δοκιμές πρόληψης διάβρωσης, υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας και γήρανσης, για να εξασφαλίσουν την ηρεμία του χρήστη.

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Πολυλειτουργική γεννήτρια αντιστροφέα 12000W με νέα τεχνολογία EFI και 15% εξοικονόμηση καυσίμου[3]. Ο σταθμός φόρτισης παράγει ισχύ 1500W AC, επαρκής για την τροφοδοσία του τηλεχειριστηρίου, της αντλίας νερού, του επαναφορτωτή, των φώτων και άλλων εξαρτημάτων. Η έξυπνη μπαταρία πτήσης 30000 mAh με την τυπική αερόψυκτη ψύκτρα μπορεί να χαμηλώσει τη θερμοκρασία γρήγορα.

Πολυλειτουργική γεννήτρια αντιστροφέα D12000iE

Δεξαμενή 30 λίτρων φορτίζει 47 μπαταρίες[11]

Έξοδος AC 1500W

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εντός 9 λεπτών[12]

Έξυπνη μπαταρία πτήσης για το T40

Χωρητικότητα έως 30000 mAh

11,5C κατά την αποφόρτιση, 6C κατά τη φόρτιση

Εγγύηση για 1500 κύκλους φόρτισης[13]

Έξυπνο cloud DJI Agras

Συνδυάζοντας το Agras T40 με το Phantom 4 Multispectral, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να εκτελείτε μεταβλητές εργασίες ψεκασμού/σποράς με ακρίβεια βάσει του χάρτη συνταγών της γεωργικής γης. Η λειτουργία είναι χρήσιμη για τον ψεκασμό λιπασμάτων στο ρύζι, λιπασμάτων και αποφυλλωτικών σε καλλιέργειες βαμβακιού και θρεπτικών διαλυμάτων σε σόγια και καλαμπόκι.

  Σημειώσεις:
 1. Τα δεδομένα μετρήθηκαν στο επίπεδο της θάλασσας. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θερμοκρασία και το υψόμετρο περιβάλλοντος. Το βάρος ωφέλιμου φορτίου πρέπει να μειώνεται κατά 10 κιλά για κάθε 1000 μέτρα αύξησης υψομέτρου. Η εφαρμογή DJI Agras θα προτείνει το βάρος ωφέλιμου φορτίου σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση και το περιβάλλον του αεροσκάφους. Κατά την προσθήκη υλικών, το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη τιμή, διαφορετικά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια πτήσης.
 2. Οι βασικές μονάδες περιλαμβάνουν: την ηλεκτρονική μονάδα, τη μονάδα ραδιοσυχνοτήτων, την πλακέτα διακοπής, την πλακέτα διανομής ισχύος, τον ηλεκτρονικό ελεγκτή ταχύτητας, την αντλία μαγνητικής πτερωτής μετάδοσης κίνησης, τον φυγόκεντρο ψεκαστήρα διπλού ψεκασμού, το ραντάρ ενεργής φάσης πανκατευθυντικής/προς τα πίσω και προς τα κάτω, το σύστημα διόφθαλμης όρασης, το σύστημα διόφθαλμης όρασης, UHD FPV κάμερα και συμπληρωματικό φως LED. Η βαθμολογία IPX6K δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου μετά από μακροχρόνια χρήση λόγω γήρανσης και φθοράς.
 3. Κατά τη φόρτιση στα 9 kW, μια γεννήτρια EFI καταναλώνει 15% λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με μια γεννήτρια καρμπυρατέρ.
 4. Τα δεδομένα υπόκεινταν στο λειτουργικό περιβάλλον και τις παραμέτρους. Παράμετροι πτήσης T40: ρυθμός κατανάλωσης 15 L/ha, πλάτος ψεκασμού 11 m, ταχύτητα πτήσης 7 m/s, ύψος πτήσης 3 m
 5. Τα δεδομένα υπόκεινταν στο λειτουργικό περιβάλλον και τις παραμέτρους. Παράμετροι πτήσης T40: ρυθμός κατανάλωσης 75 L/ha, πλάτος ψεκασμού 4 m, ταχύτητα πτήσης 3 m/s, ύψος πτήσης 2 m
 6. Τα δεδομένα μετρήθηκαν με ουρία και υπόκεινται στο λειτουργικό περιβάλλον και τις παραμέτρους. Τα πραγματικά δεδομένα ενδέχεται να διαφέρουν κατά τη λειτουργία. Παράμετροι πτήσης T40: ρυθμός κατανάλωσης 149 kg/ha, πλάτος διασποράς 7 m, ταχύτητα πτήσης 7 m/s, ύψος πτήσης 3 m, ταχύτητα περιστροφής δίσκου διασποράς 1.000 rpm. Η περιοχή είναι απαλλαγμένη από εμπόδια και έχει κανονική μορφή εδάφους. Τα λιπάσματα προετοιμάζονται εκ των προτέρων και μπορούν να φορτωθούν γρήγορα.
 7. Η ουρία, οι σπόροι και οι ζωοτροφές έχουν μικρή πυκνότητα όγκου. Ο όγκος των σωματιδίων τους που ζυγίζουν 50 κιλά θα ξεπεράσει τα 50 λίτρα.
 8. Το εύρος αποτελεσματικής ανίχνευσης ποικίλλει ανάλογα με το υλικό, τη θέση, το σχήμα και άλλες ιδιότητες του εμποδίου. Οι πιλότοι είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των πτήσεων ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα αποφυγής εμποδίων είναι μόνο ένα βοηθητικό εργαλείο.
 9. Η λειτουργία Bypass θα πρέπει κατά προτίμηση να χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα με αρκετό φως της ημέρας, κλίση μικρότερη από 20 μοίρες, μικρά εμπόδια και λίγα ηλεκτρικά καλώδια. Η λειτουργία δεν συνιστάται για χρήση τη νύχτα, μια βροχερή μέρα ή γύρω από πολλά ηλεκτρικά καλώδια.
 10. Ο χρόνος αντιστοίχισης του τηλεχειριστηρίου, ο οποίος μπορεί να επηρεαστεί από την έκδοση υλικολογισμικού, τον τύπο έρευνας και άλλους σχετικούς παράγοντες.
 11. Φόρτιση από 30% έως 95%, με τον αριθμό των μπαταριών που μπορούν να φορτιστούν ανάλογα με τη στάθμη της μπαταρίας, το χρόνο αδράνειας, το υψόμετρο, τη θερμοκρασία και άλλους παράγοντες.
 12. Φόρτιση από 30% έως 95%. Παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο φόρτισης: το υψόμετρο του σταθμού φόρτισης. και η θερμοκρασία της μπαταρίας κυμαίνεται από 15° έως 70°C.
 13. Οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση για έως και 1.500 κύκλους φόρτισης ή 12 μήνες, όποιο από τα δύο τελειώσει πρώτο.
Αεροσκάφος
Συνολικό βάρος
 • 38 κιλά (χωρίς μπαταρία)
 • 50 κιλά (με μπαταρία)
Μέγιστο βάρος απογείωσης[1]
 • Μέγιστο βάρος απογείωσης για ψεκασμό: 90 kg (στο επίπεδο της θάλασσας)
 • Μέγιστο βάρος απογείωσης για σπορά: 101 kg (στο επίπεδο της θάλασσας)
Μέγιστο διαγώνιο μεταξόνιο2184 mm
Διαστάσεις
 • 2800 mm × 3150 mm × 780 mm (οι βραχίονες και οι έλικες ξεδιπλωμένοι)
 • 1590 mm × 1930 mm × 780 mm (οι βραχίονες ξεδιπλωμένοι, οι έλικες διπλωμένοι)
 • 1125 mm × 750 mm × 850 mm (οι βραχίονες διπλωμένοι)
Εύρος ακρίβειας αιώρησης (με ισχυρό σήμα GNSS)
 • Ενεργοποιημένη τοποθέτηση RTK: ±10 cm οριζόντια, ±10 cm κάθετη
 • Απενεργοποιμένη θέσης RTK: ±60 cm οριζόντια και ±30 cm κάθετη (ενεργοποιημένο ραντάρ: ±10 cm)
Συχνότητα λειτουργίας RTK/GNSS
 • RTK: GPS L1/L2, GLONASS F1/F2, BeiDou B1/B2, Galileo E1/E5
 • GNSS: GPS L1, GLONASS F1, Galileo E1, BeiDou B1
Χρόνος αιώρησης[2]
 • Αιωρείται χωρίς ωφέλιμο φορτίο: 18 λεπτά (@30000 mAh & βάρος απογείωσης 50 κιλά)
 • Αιώρηση και ψεκασμός με πλήρες ωφέλιμο φορτίο: 7 λεπτά (@30000 mAh & βάρος απογείωσης 90 κιλά)
 • Αιώρηση και σπορά με πλήρες ωφέλιμο φορτίο: 6 λεπτά (@30000 mAh & βάρος απογείωσης 101 κιλά)
Μέγιστη ακτίνα πτήσης, που μπορεί να ρυθμιστεί2000 m
Μέγιστη αντίσταση ανέμου6 m/s
Σύστημα προώσεως - Κινητήρας
Μέγεθος στάτορα100×33 mm
Τιμή κινητήρα KV48 RPM/V
Ισχύς κινητήρα4000 W/rotor
Σύστημα προώσεως - Έλικας
Διάμετρος54"
Ποσότητα ρότορα8
Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση - Κουτί λειτουργίας
ΧωρητικότηταΠλήρες φορτίο 40 L
Λειτουργικό ωφέλιμο φορτίοΠλήρες φορτίο 40 kg[1]
Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση - Ψεκαστήρας
Μοντέλο ψεκαστήραLX8060SZ
Ποσότητα ψεκαστήρα2
Μέγεθος σταγονιδίων50-300 μm
Μέγιστο αποτελεσματικό πλάτος ψεκασμού[3]11 m (σχετικό ύψος λειτουργίας 2,5 m, ταχύτητα πτήσης 7 m/s)
Διπλό σύστημα ψεκασμού με ατμοποίηση - Αντλία νερού
Μοντέλο αντλίαςΑντλία πτερωτής μαγνητικής κίνησης
Μέγιστος ρυθμός ροής6 L/min*2
Σύστημα σποράς/διανομής T40
Εφαρμοσμένα υλικάSolid dry particles with a diameter of 0.5 to 5 mm
Όγκος δεξαμενής70 L
Εσωτερικό φορτίο δεξαμενής σποράς50 kg[1]
Πλάτος σποράς του συστήματος σποράς[4]7 m
Συνιστώμενη θερμοκρασία λειτουργίας0°C έως 40°C
Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων
ΜοντέλοRD2484R
Παρακολούθηση εδάφουςΜέγιστη κλίση: 30°
Αποφυγή εμποδίων[5]
  Αισθητή απόσταση (οριζόντια): 1,5-50 m
 • FOV: 360° οριζόντια, ±45° κάθετη
 • Συνθήκες λειτουργίας: Πετώντας πάνω από 1,5 m πάνω από το εμπόδιο με ταχύτητα που δεν υπερβαίνει τα 7 m/s
 • Ασφαλής απόσταση: 2,5 m (απόσταση μεταξύ του άκρου της έλικας και του εμποδίου όταν το αεροσκάφος αιωρείται μετά το φρενάρισμα)
 • Κατεύθυνση αίσθησης: οριζόντια πανκατευθυντική αποφυγή
  Αισθητή απόσταση (πάνω): 1,5-30 m
 • FOV: 45°
 • Συνθήκες λειτουργίας: Διατίθεται κατά την απογείωση, την προσγείωση και την άνοδο όταν ένα εμπόδιο βρίσκεται πάνω από 1,5 m πάνω από το αεροσκάφος
 • Ασφαλής απόσταση: 2,5 m (απόσταση μεταξύ της κορυφής του αεροσκάφους και του εμποδίου όταν το αεροσκάφος αιωρείται μετά το φρενάρισμα)
 • Κατεύθυνση αίσθησης: Πάνω
Ενεργό ραντάρ συστοιχίας φάσεων προς τα πίσω και προς τα κάτω
ΜοντέλοRD2484B
Ανίχνευση υψομέτρου[5]
 • Εντός του εύρους ανίχνευσης υψομέτρου: 1-45 m
 • Σταθερό υψόμετρο: 1,5-30 m
Αποφυγή εμποδίων προς τα πίσω[5]
  Αισθητή απόσταση (πίσω): 1,5-30 m
 • FOV: ±60° οριζόντια, ±25° κάθετη
 • Συνθήκες λειτουργίας: Διατίθεται κατά την απογείωση, την προσγείωση και την ανάβαση όταν ένα εμπόδιο βρίσκεται περισσότερο από 1,5 m πίσω από το αεροσκάφος και η ταχύτητα πτήσης δεν υπερβαίνει τα 7 m/s
 • Ασφαλής απόσταση: 2,5 m (απόσταση μεταξύ του άκρου της έλικας και του εμποδίου όταν το αεροσκάφος αιωρείται μετά το φρενάρισμα)
 • Κατεύθυνση αίσθησης: προς τα πίσω
Σύστημα διόφθαλμης όρασης
Μετρήσιμο εύρος0.4-25 m
Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης≤7 m/s
FOVΟριζόντια: 90; Κατακόρυφη: 106°
Απαιτήσεις περιβάλλοντος λειτουργίαςΚανονικός φωτισμός με επιφάνειες με καθαρή υφή
Έξυπνο τηλεχειριστήριο
Συχνότητα λειτουργίας O3 Pro[6]
 • 2.4000 έως 2.4835 GHz
 • 5.725 έως 5.850 GHz
Πραγματική απόσταση σήματος O3 Pro
 • SRRC: 5 km
 • MIC/KCC/CE: 4 km
 • FCC: 7 km
(υψόμετρο αεροσκάφους στα 2,5 μέτρα σε ανεμπόδιστο περιβάλλον χωρίς παρεμβολές)
Πρωτόκολλο Wi-FiWIFI 6
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi[6]
 • 2.4000 έως 2.4835 GHz
 • 5.150 έως 5.250 GHz
 • 5.725 έως 5.850 GHz
Πρωτόκολλο BluetoothBluetooth 5.1
Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth2.4000-2.4835 GHz
ΤοποθεσίαGPS + Galileo + BeiDou
Οθόνη προβολήςLCD αφής 7,02 ιντσών με ανάλυση 1920x1200 και φωτεινότητα 1200 cd/m2
Υποστηριζόμενα αεροσκάφηAgras T40, Agras T20P
Θερμοκρασία λειτουργίας-20°C έως 50°C
Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης
 • -30°C έως 45°C (εντός ενός μήνα)
 • -30°C έως 35°C (μεταξύ ενός μήνα και τριών μηνών)
 • -30°C έως 30°C (μεταξύ τριών μηνών και ενός έτους)
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Διάρκεια ζωής εσωτερικής μπαταρίας3.3 ώρες
Διάρκεια ζωής εξωτερικής μπαταρίας2.7 ώρες
Τύπος φόρτισηςΧρησιμοποιήστε φορτιστή USB-C με μέγιστη ονομαστική ισχύ και τάση 65 W και 20 V. Συνιστάται ο φορητός φορτιστής DJI.
Χρόνος φόρτισηςΔύο ώρες για εσωτερικές και εσωτερικές συν εξωτερικές μπαταρίες (για να χρησιμοποιήσετε την επίσημη μέθοδο φόρτισης όταν το αεροσκάφος είναι απενεργοποιημένο)
Έξυπνη μπαταρία πτήσης T40
ΜοντέλοBAX601-30000mAh-52.22V
ΒάροςΠερίπου 12 kg
Χωρητικότητα30000 mAh
Τάση52.22 V
Πολυλειτουργική γεννήτρια αντιστροφέα D12000iE
Κανάλι εξόδου
 1. Έξοδος φόρτισης DC 42-59,92V/9000W
 2. Τροφοδοτικό για αερόψυκτη ψύκτρα 12 V/6 A
 3. Έξοδος AC 230V/1500W ή 120V/750W[7]
Χρόνος φόρτισης μπαταρίαςΓια την πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας (μπαταρία T40) χρειάζονται 9-12 λεπτά
Χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου30 L
Μέθοδος εκκίνησηςΕκκίνηση της γεννήτριας μέσω του διακόπτη εκκίνησης με ένα κουμπί
Μέγιστη ισχύς κινητήρα12000 W
Τύπος καυσίμουΑμόλυβδη βενζίνη με RON ≥91 (AKI ≥87) και περιεκτικότητα σε αλκοόλ μικρότερη από 10%
(*Βραζιλία: αμόλυβδη βενζίνη με RON ≥ 91 και περιεκτικότητα σε αλκοόλ 27%)
Κατανάλωση καυσίμου αναφοράς[8]500 ml/kWh
Μοντέλο λαδιού κινητήραSJ 10W-40
Ορισμός
 1. Τα δεδομένα μετρήθηκαν στο επίπεδο της θάλασσας. Το βάρος του ωφέλιμου φορτίου επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θερμοκρασία και το υψόμετρο περιβάλλοντος. Το βάρος ωφέλιμου φορτίου πρέπει να μειώνεται κατά 10 κιλά για κάθε 1.000 μέτρα αύξησης υψομέτρου. Η εφαρμογή DJI Agras θα προτείνει το βάρος ωφέλιμου φορτίου σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση και το περιβάλλον του αεροσκάφους. Κατά την προσθήκη υλικών, το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να υπερβαίνει τη συνιστώμενη τιμή, διαφορετικά μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια πτήσης.
 2. Ο χρόνος αιώρησης μετρήθηκε στο επίπεδο της θάλασσας με ταχύτητα ανέμου μικρότερη από 3 m/s και θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C, όταν η ισχύς της μπαταρίας έπεσε από 100% σε 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Το πραγματικό περιβάλλον ενδέχεται να διαφέρει από το περιβάλλον δοκιμής. Το σχήμα που παρατίθεται είναι μόνο για αναφορά.
 3. Το πλάτος ψεκασμού του συστήματος ψεκασμού εξαρτάται από το σενάριο λειτουργίας.
 4. Το πλάτος σποράς του συστήματος σποράς εξαρτάται από το σενάριο λειτουργίας.
 5. Το εύρος αποτελεσματικής ανίχνευσης ποικίλλει ανάλογα με το υλικό, τη θέση, το σχήμα και άλλες ιδιότητες του εμποδίου.
 6. Σε ορισμένες χώρες, οι συχνότητες 5,1 και 5,8 GHz απαγορεύονται ή η συχνότητα 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
 7. Η πραγματική ισχύς και η τάση ενδέχεται να διαφέρουν σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.
 8. Μετρήθηκε με βενζίνη RON 92 κοντά στο επίπεδο της θάλασσας με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C, ενώ φορτίζει στα 9 kW.

Στο κουτί του DJI Agras T40 θα βρείτε:

1.Αεροσκάφος x1
2.Αερόψυκτος ψύκτης x1
3.Τηλεχειριστήριο x1
4.Λουράκι τηλεχειριστηρίου x1
5.Καλώδιο USB-C x1
6.Φορητός φορτιστής 65W x1
7.Εξαγωνικό κλειδί 2,5 mm x1
8.Εξαγωνικό κλειδί 3,0 mm x1
9.Εξαγωνικό κλειδί 4,0 mm x1
10.Διπλό κλειδί x1
11.Ροδέλα έλικα
12.Φυγοκεντρικός δίσκος μονού στρώματος
13.Βίδες Μ3×10
14.Βίδες Μ4×14
15.Βίδες Μ4×25
16.Βίδες Μ5×10
17.Παξιμάδια M4

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Agras T40

DJI Agras T40