Αντίζυγα DJI Osmo

 • DJI Action 2

  Το DJI Action 2 δεν είναι απλώς εξαιρετικά ευέλικτο, είναι επίσης η πιο ισχυρή μας κάμερα δράσης. Ο πρωτοποριακός μαγνητικός σχεδιασμός σάς επιτρέπει να αλλάζετε αβίαστα αξεσουάρ καθώς αποτυπώνετε τη ζωή εν κινήσει. Από το παρκούρ μέχρι τις βόλτες στο πάρκο, πάρτε το DJI Action 2 οπουδήποτε και αν πάτε.

 • DJI Pocket 2

  Με μέγεθος τσέπης και εξαιρετικά φορητό, το DJI Osmo Pocket 2 αποτελεί μια μικροσκοπική κάμερα που σας επιτρέπει να καταγράφετε μόνοι σας αξέχαστες στιγμές. Εξοπλισμένο για τη σταθεροποίηση της κίνησης και τη λήψη ευκρινών φωτογραφιών και ομαλών βίντεο, το Osmo Pocket 2 σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε μαγεία στο χέρι.

 • DJI Osmo Pocket

  Ταξιδέψτε στο μέλλον με την πιο συμπαγή σταθεροποιημένη κάμερα Osmo Pocket της DJI. Με φωτογραφία 12MP και ανάλυση βίντεο 4K @ 60fps ορίζει νέο πρότυπο στον κινηματογραφικό κόσμο. Το DJI Osmo Pocket είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο που μπορείτε να μεταφέρετε οπουδήποτε με το μικρό του μέγεθος και βάρος μόλις 116 γραμμάρια. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας στιγμές.

 • DJI Osmo Mobile

  Το Osmo Mobile είναι ένας σταθεροποίητης τριών αξόνων για smartphone που λειτουργεί με το ένα χέρι. Με πολλές ευφυείς λειτουργίες όπως το Panorama, το ActiveTrack, το Timelapse, το Motionlapse και πολλές άλλες για τη δημιουργία εκπληκτικών εικόνων και βίντεο. Το Osmo Mobile είναι φτιαγμένο από ελαφρύ υλικό για να σας βοηθήσει να κάνετε τέλεια λήψη. Μπορείτε να κάνετε ζωντανές μεταδόσεις εκδηλώσεων ή vlogs απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο youtube.

 • DJI Osmo Action

  Η DJI κατακτά τον κόσμο των ακραίων σπορ και της υψηλής αδρεναλίνης υποβρύχιας δράσης με την Osmo Action κάμερα! Η νεότερη έξυπνη κάμερα δράσης της DJI ανοίγει νέους ορίζοντες για τους χρήστες που αναζητούν αδρεναλίνη, προσφέροντάς τους ένα εξαιρετικά λεπτομερές βίντεο UHD 4K@60fps με μοναδική σταθεροποίηση RockSteady και, όπως πάντα, πλήθος έξυπνων λειτουργιών και τρόπων για να βγάλετε εκπληκτικές φωτογραφίες τόσο εύκολα όσο ένα παιδικό παιχνίδι!

Εμφάνιση 1 - 11 από 11 αντικείμενα

Το Osmo είναι ένα γυροσκοπικό αντίζυγο με κάμερα 4K για επαγγελματική εγγραφή βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Με το DJI Osmo Gimbal μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο που κόβουν την ανάσα χωρίς να τρεμοπαίζει ή να θολώνει η εικόνα. Χάρη στην εφαρμογή DJI GO για κινητά, μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες και τα βίντεο αμέσως μετά τη λήψη. Η κοινοποίηση δε...

Το Osmo είναι ένα γυροσκοπικό αντίζυγο με κάμερα 4K για επαγγελματική εγγραφή βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Με το DJI Osmo Gimbal μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο που κόβουν την ανάσα χωρίς να τρεμοπαίζει ή να θολώνει η εικόνα. Χάρη στην εφαρμογή DJI GO για κινητά, μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες και τα βίντεο αμέσως μετά τη λήψη. Η κοινοποίηση δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη και γρήγορη, έτσι ώστε η οικογένειά σας και οι φίλοι σας να μπορούν να απολαμβάνουν τα στιγμιότυπα που έχετε τραβήξει μετά τη λήψη τους.

Περισσότερα
Εμφάνιση 1 - 11 από 11 αντικείμενα