DJI Mavic 3M

DJI Mavic 3M Worry-Free Basic (1 έτος)

Διαθέσιμο

CP.EN.00000444.01

6941565950505

4 620,00 €με Φ.Π.Α.
3 725,81 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Συμπαγές και φορητό
 • Πολυφασματική κάμερα
 • Κάμερα RGB
 • Ασφαλές και σταθερό
 • Ακριβής τοποθέτηση
 • Αποτελεσματική εναέρια τοπογραφία

Κάθε αγορά του DJI Mavic 3 Multispectral συνοδεύεται ΔΩΡΕΑΝ από:

 • DJI Terra Full-Featured με πρόσβαση για 3 μήνες από 1 συσκευή
 • Πλατφόρμα DJI SmartFarm (πρόσβαση για 1 έτος)

DJI Mavic 3M

See More, Work Smarter

Η αποτελεσματική εναέρια τοπογραφία χρειάζεται για να δει το αόρατο. Γι' αυτό το Mavic 3 Multispectral έχει δύο μορφές όρασης. Συνδυάζει μια κάμερα RGB με μια πολυφασματική κάμερα για να σαρώσει και να αναλύσει την ανάπτυξη των καλλιεργειών με απόλυτη ευκρίνεια. Η διαχείριση της γεωργικής παραγωγής απαιτεί ακρίβεια και δεδομένα, και το Mavic 3M προσφέρει και τα δύο.

DJI Mavic 3M

Συμπαγές και φορητό

Αναδιπλούμενο για εύκολη αποθήκευση

Πολυφασματική κάμερα

4 × 5MP
G/R/RE/NIR

Κάμερα RGB

20 MP
4/3 CMOS, μηχανικό κλείστρο

Ασφαλές και σταθερό

Πανκατευθυντική αποφυγή εμποδίων[1]
Απόσταση μετάδοσης 15 χλμ[2]

Ακριβής τοποθέτηση

Τοποθέτηση RTK σε επίπεδο εκατοστών
Συγχρονισμός χρόνου σε επίπεδο μικροδευτερόλεπτου

Αποτελεσματική εναέρια τοπογραφία

Έως 200 εκτάρια ανά πτήση[3]

Ιδιαίτερα ενσωματωμένο σύστημα απεικόνισης

DJI Mavic 3M

Πρόσφατα αναβαθμισμένο σύστημα απεικόνισης με μία κάμερα RGB 20MP και τέσσερις πολυφασματικές κάμερες 5MP (πράσινη, κόκκινη, κόκκινη άκρη και εγγύς υπέρυθρη). Ενεργοποιεί εφαρμογές όπως εναέρια τοπογραφία υψηλής ακρίβειας, παρακολούθηση ανάπτυξης καλλιεργειών και έρευνες φυσικών πόρων.

Πολυφασματική κάμερα 5 MP

DJI Mavic 3M

Χαρακτηριστικά κάμερας RGB

4/3 CMOS

Αισθητήρας εικόνας 20MP

1/2000s

Ταχύτερη μηχανική ταχύτητα κλείστρου

0.7s

Σειρά υψηλής ταχύτητας όταν χρησιμοποιείται κάμερα RGB

Αισθητήρας ηλιακού φωτός

DJI Mavic 3M

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ηλιακού φωτός καταγράφει την ηλιακή ακτινοβολία και την καταγράφει σε αρχείο εικόνας, επιτρέποντας την αντιστάθμιση φωτός των δεδομένων εικόνας κατά τη διάρκεια της δισδιάστατης ανακατασκευής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο ακριβή αποτελέσματα NDVI, καθώς και βελτιωμένη ακρίβεια και συνέπεια των δεδομένων που αποκτώνται με την πάροδο του χρόνου.

Ακριβείς εικόνες που καταγράφουν κάθε εικονοστοιχείο

Το Mavic 3M με μονάδα RTK για τοποθέτηση σε επίπεδο εκατοστών. Ο έλεγχος πτήσης, η κάμερα και η μονάδα RTK συγχρονίζονται σε μικροδευτερόλεπτα για να καταγράψουν με ακρίβεια τη θέση του κέντρου απεικόνισης κάθε κάμερας. Αυτό επιτρέπει στο Mavic 3M να κάνει εναέρια τοπογραφία υψηλής ακρίβειας χωρίς να χρησιμοποιεί σημεία ελέγχου εδάφους.

Αποτελεσματική και αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, γρήγορες σειρές

43 λεπτά[4]

Χρόνος αιώρησης

200 εκτάρια[3]

Μια μόνο πτήση μπορεί να ολοκληρώσει εργασίες χαρτογράφησης σε μια έκταση 200 εκταρίων.

DJI Mavic 3M

Γρήγορη φόρτιση

Διανομέας φόρτισης μπαταρίας 100W

Γρήγορη φόρτιση υψηλής απόδοσης

Γρήγορη φόρτιση 88W

Αεροσκάφος

Σταθερό σήμα, ομαλή μετάδοση εικόνας

Η μετάδοση O3 ενσωματώνει δύο σήματα εκπομπής και τέσσερα σήματα λήψης για να υποστηρίζει εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις μετάδοσης 15 χιλιομέτρων.

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων[1], εναέρια τοπογραφία εδάφους

Το αεροσκάφος διαθέτει πολλαπλούς αισθητήρες όρασης ευρείας FOV που ανιχνεύουν με ακρίβεια τα εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις για πανκατευθυντική αποφυγή εμποδίων. Η εναέρια αποτύπωση εδάφους μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα σε τοπία με απότομη κλίση.

Εφαρμογές

Χαρτογράφηση οπωρώνα

Το Mavic 3M επιτρέπει την εναέρια παρακολούθηση εδάφους των οπωρώνων, ακόμη και σε επικλινή τοπία. Μαζί με το DJI Terra ή την πλατφόρμα DJI SmartFarm[6] για ανακατασκευή χαρτών οπωρώνων υψηλής ανάλυσης, αυτόματη αναγνώριση του αριθμού των δέντρων, διάκριση δέντρων από άλλα εμπόδια ή αντικείμενα και δημιουργία τρισδιάστατων διαδρομών λειτουργίας για γεωργικά drones, καθιστώντας τις λειτουργίες ασφαλέστερες και άλλα αποτελεσματικός.

Εναέρια τοπογραφία με το Mavic 3M

Χαρτογράφηση μέσω DJI Terra / DJI SmartFarm[6]

Δημιουργία 3D διαδρομών

Λειτουργία αγροτικού drone

Οδηγός εφαρμογών μεταβλητού ρυθμού

Για τη λίπανση ρυζιού, τη ρύθμιση της ανάπτυξης του βαμβακιού και τον ψεκασμό λιπασμάτων με φυλλώματα πατάτας, το Mavic 3M χρησιμοποιείται για τη λήψη πολυφασματικών εικόνων των καλλιεργειών. Το DJI Terra ή η πλατφόρμα DJI SmartFarm[6] μπορούν στη συνέχεια να δημιουργήσουν χάρτες NDVI και άλλους δείκτες βλάστησης, καταγράφοντας διαφορές στο δυναμικό καλλιέργειας και δημιουργώντας χάρτες συνταγών που επιτρέπουν στα γεωργικά drones να εκτελούν εφαρμογές μεταβλητού ρυθμού. Αυτό τελικά επιτρέπει στους χρήστες να μειώσουν το κόστος, να αυξήσουν την απόδοση και να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Εναέρια τοπογραφία με το Mavic 3M

Πλατφόρμα DJI SmartFarm

Δημιουργία χάρτων συνταγών για καλλιεργήσιμες εκτάσεις

Αγροτικό drone

Έξυπνος εντοπισμός πεδίου

Το Mavic 3M μπορεί να πραγματοποιήσει αυτόματο εντοπισμό πεδίου. Οι εικόνες ανίχνευσης πεδίου μπορούν να μεταφορτωθούν στην πλατφόρμα DJI SmartFarm[6] σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός δικτύου 4G. Μπορεί να εντοπίσει ανωμαλίες, όπως ελλείψεις εμφάνισης, πίεση ζιζανίων και εγκατάλειψη της καλλιέργειας. Μπορεί επίσης να διεξάγει έξυπνες αναλύσεις, όπως ταυτοποίηση δενδρυλλίων βαμβακιού και δοκιμές παραγωγής ρυζιού, χρησιμοποιώντας ταυτοποίηση τεχνητής νοημοσύνης για ανταλλαγή πληροφοριών ανάπτυξης καλλιεργειών σε πραγματικό χρόνο, καθοδήγηση αγρονομικών δραστηριοτήτων και εύκολη διαχείριση 70 εκταρίων γεωργικής γης από ένα άτομο.

Περιβαλλοντική παρακολούθηση και έρευνα φυσικών πόρων

Το Mavic 3M μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε έρευνες περιβάλλοντος και φυσικών πόρων, όπως παρακολούθηση εμπλουτισμού νερού, έρευνες κατανομής δασών, έρευνες αστικών περιοχών πρασίνου και πολλά άλλα.

Παρακολούθηση εμπλουτισμού νερού

DJI Mavic 3M

Έρευνες κατανομής δασών

DJI Mavic 3M

Έρευνες αστικού πρασίνου

DJI Mavic 3M

Ανοιχτό οικοσύστημα

Cloud API

Το Mavic 3M μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια πλατφόρμα cloud τρίτων μέσω του ενσωματωμένου DJI Cloud API του Pilot 2 που βασίζεται στο πρωτόκολλο MQTT. Δεν χρειάζεται να αναπτύξετε μια εφαρμογή ξεχωριστά για να ενεργοποιήσετε τη μετάδοση πληροφοριών εξοπλισμού UAV, ζωντανής ροής, δεδομένων φωτογραφιών και άλλων πληροφοριών.

MSDK

Το Mavic 3M υποστηρίζει Mobile SDK 5 (MSDK5) με δείγμα κώδικα παραγωγής πλήρως ανοιχτού κώδικα. Το MSDK5 καθιστά δυνατή την ανάπτυξη μιας αποκλειστικής εφαρμογής ελέγχου για επιτόπια περιπολία μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, έξυπνη τοπογραφία και άλλα σενάρια, καθιστώντας την πιο φιλική προς τον χρήστη.

  Σημειώσεις:
 1. ΜΗΝ πετάτε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως σε ισχυρούς ανέμους (ταχύτητα ανέμου 12 m/s ή περισσότερο), χιόνι, βροχή ή κεραυνό. ΜΗΝ πετάτε σε περιοχές που είναι 6000 μέτρα ή υψηλότερα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. ΜΗΝ πετάτε το αεροσκάφος σε περιβάλλοντα όπου η θερμοκρασία είναι κάτω από -10° ή πάνω από 40° C. ΜΗΝ απογειώνεστε από κινούμενα αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα και πλοία. ΜΗΝ πετάτε κοντά σε ανακλαστικές επιφάνειες, όπως νερό ή χιόνι. Διαφορετικά, το σύστημα εντοπισμού θέσης όρασης ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Όταν το σήμα GNSS είναι αδύναμο, πετάξτε το αεροσκάφος σε περιβάλλοντα με καλό φωτισμό και ορατότητα. Το σύστημα όρασης ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά σε συνθήκες κακού φωτισμού. Προσέξτε την ασφάλεια της πτήσης όταν πετάτε κοντά σε πηγές ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών. Οι κοινές πηγές ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών περιλαμβάνουν γραμμές ρεύματος υψηλής τάσης, σταθμούς μετάδοσης υψηλής τάσης, σταθμούς ραντάρ, σταθμούς βάσης κινητών τηλεφώνων, πύργους εκπομπής, hotspot Wi-Fi, δρομολογητές και συσκευές Bluetooth.
 2. Η απόσταση μετάδοσης των 15 χλμ. μπορεί να επιτευχθεί μόνο σύμφωνα με το πρότυπο FCC όταν μετράται σε εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Το πρότυπο SRRC υιοθετείται στην ηπειρωτική Κίνα και η πιο απομακρυσμένη απόσταση μετάδοσης είναι 8 km. Τα παραπάνω δεδομένα είναι οι πιο απομακρυσμένες αποστάσεις επικοινωνίας για πτήσεις απλής μετάβασης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Δώστε προσοχή στις προτροπές επιστροφής στην εφαρμογή DJI Pilot 2 κατά τη διάρκεια της πτήσης.
 3. Ειδικές συνθήκες δοκιμής: Σε ηλιόλουστο περιβάλλον χωρίς άνεμο, η ορθογραφική αεροφωτογραφία πτήσης λαμβάνεται με ταχύτητα πτήσης 15 m/s, ύψος πτήσης 217 m, απόσταση δειγματοληψίας εδάφους (GSD) 5,73 cm για ορατή και 10 cm για πολυφασματικό, ποσοστό επικάλυψης εμπρός και πίσω 70%, και ποσοστό πλευρικής επικάλυψης 60%.
 4. Τα δεδομένα μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα DJI Mavic 3M, πετώντας με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα στο επίπεδο της θάλασσας σε περιβάλλον χωρίς ανέμους μέχρι να παραμείνει ισχύς 0%. Είναι μόνο για αναφορά. Δώστε προσοχή στις προτροπές Επιστροφής στο αρχικό σημείο στην εφαρμογή DJI Pilot 2 κατά τη διάρκεια της πτήσης.
 5. Προαιρετικά αξεσουάρ. Αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Συμβουλευτείτε τον τοπικό σας διανομέα για λεπτομέρειες. Μην εγκαθιστάτε τη μονάδα DJI Cellular όταν χρησιμοποιείτε πολυφασματική κάμερα για τη λήψη δεδομένων, για να αποφύγετε το μπλοκάρισμα του αισθητήρα έντασης.
 6. Η πλατφόρμα DJI Smart Agricultural θα υποστηρίζεται το 2ο τρίμηνο του 2023. Αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Συμβουλευτείτε τον τοπικό σας διανομέα για λεπτομέρειες.
Αεροσκάφος
Καθαρό βάρος (με έλικες και μονάδα RTK)[1]951 g
Μέγιστο βάρος απογείωσης1,050 g
Διαστάσεις (Διπλωμένο/Ξεδιπλωμένο)
 • Διπλωμένο (χωρίς έλικες): 223×96,3×122,2 mm (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
 • Ξεδιπλωμένο (χωρίς έλικες): 347,5×283×139,6 mm (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
Διαγώνιο μήκος380,1 mm
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης
 • 6 m/s (Normal Mode)
 • 8 m/s (Sport Mode)
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης
 • 6 m/s (Normal Mode)
 • 6 m/s (Sport Mode)
Μέγιστη ταχύτητα πτήσης (στο επίπεδο της θάλασσας, χωρίς άνεμο)
 • 15 m/s (Normal Mode)
 • Πετώντας προς τα εμπρός: 21 m/s, πλάγια πτήση: 20 m/s, πτήση προς τα πίσω: 19 m/s (Sport mode)[2]
Αντίσταση μέγιστης ταχύτητας ανέμου12 m/s [3]
Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης πάνω από τη στάθμη της θάλασσας6000 m (χωρίς ωφέλιμο φορτίο)
Μέγιστος χρόνος πτήσης (χωρίς αέρα)43 λεπτά [4]
Μέγιστος χρόνος αιώρησης (χωρίς αέρα)37 λεπτά [4]
Μέγιστη απόσταση πτήσης32 km [6]
Μέγιστη γωνία κλίσης
 • 30° (Normal Mode)
 • 35° (Sport Mode)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα200°/s
GNSSGPS + Galileo + BeiDou + GLONASS (Το GLONASS υποστηρίζεται μόνο όταν η μονάδα RTK είναι ενεργοποιημένη)
Εύρος ακρίβειας αιώρησης
 • Κατακόρυφα: ±0,1 m (με ενεργό Vision Positioning), ±0,5 m (με ενεργό GNSS), ±0,1 m (με ενεργό D-RTK)
 • Οριζόντια: ±0,3 m (με ενεργό Vision Positioning), ±0,5 m (με ενεργό HD), ±0,1 m (με ενεργό RTK)
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Εσωτερικός χώρος αποθήκευσηςN/A
Αριθμός μοντέλου κινητήρα2008
Αριθμός μοντέλου έλικα9453F Enterprise Edition
Αισθητήρας φωτόςΕνσωματωμένη μονάδα
Κάμερα RGB
Αισθητήρας εικόνας
 • 4/3 CMOS
 • Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 20 MP
Φακός
 • FOV: 84°
 • Ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 24 mm
 • Διάφραγμα: f/2,8 έως f/11
 • Εστίαση: 1 m έως ∞
Εύρος ISO100-6400
Ταχύτητα κλείστρου
 • Ηλεκτρονικό κλείστρο: 8-1/8000 s
 • Μηχανικό κλείστρο: 8-1/2000 s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας5280×3956
Λειτουργία λήψης φωτογραφιών
 • Single shot: 20 MP
 • Timelapse: 20 MP
 • JPEG: 0.7/1/2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
 • JPEG + RAW: 3/5/7/10/15/20/30/60 s
 • Panorama: 20 MP (πρωτότυπο υλικό)
Ανάλυση βίντεο
 • H.264:
 • 4K: 3840×2160@30fps
 • FHD: 1920×1080@30fps
Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit βίντεο
 • 4K: 130Mbps
 • FHD: 70Mbps
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείωνexFAT
Μορφή εικόναςJPEG/DNG (RAW)
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Πολυφασματική κάμερα
Αισθητήρας εικόναςCMOS 1/2,8", ενεργά εικονοστοιχεία: 5 MP
Φακός
 • FOV: 73.91° (61.2° x 48.10°)
 • Ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 25 mm
 • Διάφραγμα: f/2.0
 • Εστίαση: Σταθερή εστίαση
Πολυφασματική ζώνη κάμερας
 • Πράσινο (G): 550 ± 16 nm
 • Κόκκινο (R): 650 ± 16 nm
 • Κόκκινη άκρη (RE): 730 ± 16 nm
 • Κοντά στο υπέρυθρο (NIR): 860 ± 26 nm
Εύρος κέρδους1x-32x
Ταχύτητα κλείστρουΗλεκτρονικό κλείστρο: 1/30~1/12800 s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας2592×1944
Μορφή εικόναςTIFF
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264)
Λειτουργία λήψης φωτογραφιών
 • Single shot: 5 MP
 • Timelapse: 5 MP
 • TIFF: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Ανάλυση βίντεο
 • H.264
 • FHD: 1920 x 1080@30fps
 • Περιεχόμενο βίντεο: NDVI/GNDVI/NDRE
Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit βίντεοΡοή: 60 Mbps
Gimbal
Σύστημα σταθεροποίησηςΜηχανικό αντίζυγο 3-αξόνων (tilt, roll, pan)
Μηχανική εμβέλεια
 • Tilt: -135° έως 45°
 • Roll: -45° έως 45°
 • Pan: -27° έως 27°
Ελεγχόμενη εμβέλεια
 • Tilt: -90° έως 35°
 • Pan: Ανεξέλεγκτη
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου (tilt)100°/s
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.007°
Σύστημα ανίχνευσης
Τύπος συστήματος ανίχνευσηςΠανκατευθυντικό σύστημα διόφθαλμης όρασης με αισθητήρα υπερύθρων στο κάτω μέρος του αεροσκάφους
Προς τα εμπρός
 • Εύρος μέτρησης απόστασης: 0.5 m έως 20 m
 • Εύρος ανίχνευσης: 0.5 m to 200 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα αποφυγής εμποδίων: Ταχύτητα πτήσης ≤15 m/s
 • FOV: οριζόντια 90°, κάθετα 103°
Προς τα πίσω
 • Εύρος μέτρησης απόστασης: 0.5 m έως 16 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα αποφυγής εμποδίων: Ταχύτητα πτήσης ≤12 m/s
 • FOV: οριζόντια 90°, κάθετα 103°
Πλευρικά
 • Εύρος μέτρησης απόστασης: 0.5 m έως 25 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα αποφυγής εμποδίων: Ταχύτητα πτήσης ≤15 m/s
 • FOV: οριζόντια 90°, κάθετα 85°
Προς τα πάνω
 • Εύρος μέτρησης απόστασης: 0.2 m έως 10 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα αποφυγής εμποδίων: Ταχύτητα πτήσης ≤6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 100°, αριστερά και δεξιά 90°
Προς τα κάτω
 • Εύρος μέτρησης απόστασης: 0.3 m έως 18 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα αποφυγής εμποδίων: Ταχύτητα πτήσης ≤6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 130°, αριστερά και δεξιά 160°
Λειτουργικό περιβάλλον
 • Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά, Επάνω: Επιφάνειες με καθαρά σχέδια και επαρκή φωτισμό (> 15 lux, περιβάλλοντα με κανονική εσωτερική έκθεση σε φθορίζον φως)
 • Παρακάτω: Επιφάνειες με διάχυτο ανακλαστικό υλικό και ανακλαστικότητα >20% (όπως τοίχοι, δέντρα, άνθρωποι κ.λπ.)
 • Επαρκής φωτισμός (>15 lux, περιβάλλοντα με κανονική έκθεση στο φως φθορισμού εσωτερικού χώρου)
Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοDJI O3 Image Transmission Industry Edition
Ποιότητα ζωντανής προβολήςΤηλεχειριστήριο: 1080p/30fps
Λειτουργική ζώνη [7]
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Μέγιστη αποτελεσματική απόσταση σήματος (ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές)[8]
 • FCC: 15 km
 • CE: 8 km
 • SRRC: 8 km
 • MIC: 8 km
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (εμποδισμένη) [9]
 • Ισχυρές παρεμβολές (αστικά τοπία, κατοικημένες περιοχές κ.λπ.): 1,5-3 km (FCC/CE/SRRC/MIC)
 • Μεσαίες παρεμβολές (προάστια τοπία, αστικά πάρκα κ.λπ.): 3-9 km (FCC), 3-6 km (CE/SRRC/MIC)
 • Ασθενείς παρεμβολές (απομακρυσμένα χωράφια, ανοιχτές γεωργικές εκτάσεις κ.λπ.): 9-15 km (FCC), 6-8 km (CE/SRRC/MIC)
Μέγιστη ταχύτητα λήψης15 MB/s (with DJI RC Pro Industry Edition)
Καθυστέρηση (ανάλογα με το περιβάλλον και την κινητή συσκευή)Περίπου 200 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Κεραίες4 κεραίες, 2 εκπομπής και 4 λήψης
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE)
ΆλλαΥποστηρίζει τη μονάδα DJI Cellular
DJI RC Pro Enterprise Edition
Σύστημα μετάδοσης εικόναςDJI O3 Image Transmission Industry Edition
Μέγιστη αποτελεσματική απόσταση σήματος (χωρίς εμπόδια, χωρίς παρεμβολές) [8]
 • FCC: 15 km
 • CE: 8 km
 • SRRC: 8 km
 • MIC: 8 km
Λειτουργική ζώνη μετάδοσης εικόνας[7]
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Κεραίες4 κεραίες, 2 εκπομπής και 4 λήψης
Λειτουργική ζώνη μετάδοσης εικόνας και ισχύος πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: <33 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: <33 dBm (FCC); <14 dBm (CE); <23 dBm (SRRC)
Πρωτόκολλο Wi-Fi
 • 802.11 a/b/g/n/ac/ax
 • Support 2×2 MIMO Wi-Fi
Λειτουργική ζώνη Wi-Fi[7]
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.150-5.250 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Λειτουργική ζώνη Wi-Fi και ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: <26 dBm (FCC); <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.1 GHz: <26 dBm (FCC); <23 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: <26 dBm (FCC/SRRC); <14 dBm (CE)
Πρωτόκολλο BluetoothBluetooth 5.1
Λειτουργική ζώνη Bluetooth2.400-2.4835 GHz
Ισχύς πομπού Bluetooth (EIRP)<10 dBm
Ανάλυση οθόνης1920×1080
Μέγεθος οθόνης5.5"
Ρυθμός καρέ οθόνης60 fps
Φωτεινότητα οθόνης1,000 nits
Οθόνη αφήςΠολλαπλή αφή 10 σημείων
ΜπαταρίαΜπαταρία ιόντων λιθίου (5000 mAh, 7,2 V)
Τύπος φόρτισηςΣυνιστάται διανομέας φόρτισης μπαταρίας 100W ή φορτιστής USB με προδιαγραφές 12V ή 15V
Ονομαστική ισχύς12 Watts
Χωρητικότητα αποθήκευσηςΕσωτερική μνήμη (ROM): 64 GB
Υποστηρίζει τη χρήση κάρτας microSD για αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης
Χρόνος φόρτισης
 • Περίπου 1,5 ώρα (μετράται όταν χρησιμοποιείται μόνο ο διανομέας φόρτισης μπαταρίας 100 W για τη φόρτιση του τηλεχειριστηρίου ή όταν χρησιμοποιείται φορτιστής USB 15 V)
 • Περίπου 2 ώρες (μετράται με φορτιστή USB 12V)
 • Περίπου 2 ώρες και 50 λεπτά (μετράται με τη χρήση του διανομέα φόρτισης μπαταρίας 100 W για τη φόρτιση του αεροσκάφους και του τηλεχειριστηρίου ταυτόχρονα)
Χρόνος λειτουργίαςΠερίπου 3 ώρες
Θύρα εξόδου βίντεοΘύρα mini-HDMI
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης
 • Ένας έως τρεις μήνες: -30° έως 45°C
 • Τρεις έως έξι μήνες: -30° έως 35°C
 • Πάνω από έξι μήνες: -30° έως 25°C
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40° C
Υποστηριζόμενα αεροσκάφη DJI[10]
 • DJI Mavic 3E
 • DJI Mavic 3T
 • DJI Mavic 3M
GNSSGPS + Galileo + GLONASS
Διαστάσεις
 • Η κεραία είναι διπλωμένη και δεν έχουν τοποθετηθεί ράβδοι ελέγχου: 183,27×137,41×47,6 mm (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
 • Η κεραία ξεδιπλώθηκε και τοποθετήθηκαν ράβδοι ελέγχου: 183,27×203,35×59,84 mm (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
ΒάροςΠερίπου 680 g
ΜοντέλοRM510B
Αποθηκευτικός χώρος
Υποστηριζόμενες κάρτες microSDΑεροσκάφος:
Χρησιμοποιήστε μια κάρτα μνήμης με βαθμολογία ταχύτητας V30 ή μεγαλύτερη ή χρησιμοποιήστε μια κάρτα μνήμης από τη συνιστώμενη λίστα
Προτεινόμενες κάρτες microSDΤηλεχειριστήριο:
 • SanDisk Extreme PRO 64GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
 • SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 667x 64GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar High-Endurance 64GB V30 microSDXC
 • Lexar High-Endurance 128GB V30 microSDXC
 • Lexar 667x 256GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 512GB V30 A2 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 64GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 128GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 256GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 512GB V30 microSDXC
 • Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
Αεροσκάφος:
 • SanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDHC
 • SanDisk Extreme PRO 32GB V30 A1 microSDHC
 • SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 1066x 64GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas Go! Plus 64GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 64GB V90 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas Go! Plus 128GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 128GB V90 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 256GB V90 A2 microSDXC
 • Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Μπαταρία
Χωρητικότητα5000 mAh
Τυπική τάση15.4 V
Μέγιστη τάση φόρτισης17.6 V
Τύπος μπαταρίαςLiPo 4S
Χημικό σύστημαΚοβάλτιο λιθίου
Ενέργεια77 βατώρες
Βάρος335.5 g
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40° C
Φορτιστής μπαταρίας
Είσοδος100V έως 240V (AC), 50Hz έως 60Hz, 2,5A
Ισχύς εξόδου100 W
ΈξοδοςΜέγιστη ισχύς εξόδου 100 Watt (συνολική)
Όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες, η μέγιστη ισχύς εξόδου μιας διεπαφής είναι 82 W και ο φορτιστής θα κατανείμει δυναμικά την ισχύ εξόδου των δύο διεπαφών ανάλογα με την ισχύ φορτίου.
Διανομέας φόρτισης
ΕίσοδοςUSB-C: 5V έως 20V, 5.0A
ΈξοδοςΘύρα μπαταρίας: 12V έως 17,6V, 8,0A
Ονομαστική ισχύς100 W
Τύπος φόρτισης3 μπαταρίες σε περιστροφή φόρτισης
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40° C
Μονάδα RTK
Διαστάσεις50,2×40,2×66,2 mm (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
Βάρος24±2 g
ΔιεπαφήUSB-C
ΙσχύςΠερίπου 1.2 W
Ακρίβεια θέσης RTKΔιόρθωση RTK:
Οριζόντια: 1 cm + 1 ppm, Κάθετα: 1,5 cm + 1 ppm
Σημειώσεις
Υποσημειώσεις
 1. Τυπικό βάρος του αεροσκάφους (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, των ελίκων και της κάρτας microSD). Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει λόγω διαφορών στα υλικά παρτίδας και εξωτερικών παραγόντων. Χρησιμοποιήστε μόνο για αναφορά.
 2. Η μέγιστη ταχύτητα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 19 m/s.
 3. Μέγιστη αντίσταση ανέμου κατά την απογείωση και την προσγείωση.
 4. Τα δεδομένα μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας το DJI Mavic 3M σε περιβάλλον χωρίς άνεμο ενώ πετούσε στο επίπεδο της θάλασσας με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα μέχρι να απομείνει 0% ισχύς. Για αναφορά μόνο. Δώστε προσοχή στις προτροπές της λειτουργίας Return to Home στην εφαρμογή DJI Pilot 2 όταν πετάτε.
 5. Τα δεδομένα μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας το DJI Mavic 3M σε περιβάλλον χωρίς άνεμο που αιωρείται πάνω από τη στάθμη της θάλασσας μέχρι να απομείνει 0% ισχύς. Για αναφορά μόνο. Δώστε προσοχή στις προτροπές της λειτουργίας Return to Home στην εφαρμογή DJI Pilot 2 όταν πετάτε.
 6. Τα δεδομένα μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας το DJI Mavic 3M σε περιβάλλον χωρίς άνεμο ενώ πετούσε στο επίπεδο της θάλασσας με ταχύτητα 57,6 km/h μέχρι να απομείνει 0% ισχύς. Για αναφορά μόνο. Δώστε προσοχή στις προτροπές της λειτουργίας Return to Home στην εφαρμογή DJI Pilot 2 όταν πετάτε.
 7. Σε ορισμένες χώρες, οι συχνότητες 5,1/5,8 GHz απαγορεύονται ή η συχνότητα 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν από τη χρήση.
 8. Δεδομένα μετρήθηκαν κατά την πτήση σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Δείχνει το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή στο σπίτι, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Δώστε προσοχή στις προτροπές της λειτουργίας Return to Home στην εφαρμογή DJI Pilot 2 όταν πετάτε.
 9. Δεδομένα μετρημένα σε ανεμπόδιστο περιβάλλον με τυπικές παρεμβολές κάτω από διάφορα πρότυπα. Η πραγματική απόσταση πτήσης μπορεί να ποικίλλει και είναι μόνο για αναφορά.
 10. Το DJI RC Plus θα υποστηρίζει περισσότερα αεροσκάφη DJI στο μέλλον.

Στο κουτί του DJI Mavic 3M Worry-Free Basic (1 έτος) θα βρείτε:

1.Αεροσκάφος (εγκατεστημένη μονάδα RTK και κάρτα microSD) x1
2.Έξυπνη μπαταρία πτήσης x1
3.Τηλεχειριστήριο x1
4.Καλώδιο ρεύματος x1
5.Καλώδιο USB-C x1
6.Έλικας (ζεύγος) x3
7.Φορτιστής x1
8.Καλώδιο USB-C σε USB-C x1
9.Θήκη μεταφοράς x1
10.Κατσαβίδι x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Mavic 3M Worry-Free Basic (1 έτος)

DJI Mavic 3M Worry-Free Basic (1 έτος)

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: