ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

6941565964731

1 589,00 €

-310,00 €

1 279,00 €με Φ.Π.Α.
1 031,45 € χωρίς Φ.Π.Α.

 • Χωρίς DJI Care Refresh
 • Με 1ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh
 • Με 2ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Διπλές κύριες κάμερες - μεσαία τηλεκάμερα & ευρυγώνια κάμερα
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης 46 λεπτών
 • Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων
 • Φωτογραφίες 48MP με διπλή κάμερα
 • Βίντεο 4K/60fps HDR με διπλή κάμερα
 • Μετάδοση βίντεο O4 HD

DJI Air 3

Double Up

Το DJI Air 3 είναι ένα συμπαγές αναδιπλούμενο drone με δύο ισχυρές κάμερες— μία ευρυγώνια και μία μεσαία με τηλεφακό 3x. Απολαύστε βελτιστοποιημένες πτήσεις με μέγιστο χρόνο πτήσης 46 λεπτών,[1] πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων[2] και μετάδοση βίντεο O4. Και καταγράψτε συναρπαστικές λεπτομέρειες οποιασδήποτε σκηνής με φωτογραφίες 48MP με διπλή κάμερα και βίντεο 4K HDR. Με το Air 3, κινηματογραφήστε τα θέματά σας με απεριόριστη δημιουργικότητα και πείτε μια τολμηρή οπτική ιστορία.

Σύστημα διπλής κύριας κάμερας

Το Air 3 διαθέτει το πρώτο σύστημα διπλής κύριας κάμερας της σειράς Air, που ενσωματώνει μια ευρυγώνια κάμερα CMOS 1/1,3" και μια μεσαία τηλεκάμερα CMOS 1/1,3" 3x σε ένα κομψό και συμπαγές σώμα. Οι δύο κάμερες έχουν το ίδιο μέγεθος αισθητήρα, αλλά διαφορετικές εστιακές αποστάσεις, παρέχοντας σταθερή ποιότητα εικόνας[3] και πιο δυναμικές δυνατότητες απεικόνισης.

DJI Air 3

Ευρυγώνια κάμερα

Μέγεθος εικονοστοιχείων 2,4 μm
Ισοδύναμο φορμά 24 mm
Διάφραγμα f/1,7

Μεσαία τηλεκάμερα 3x

Μέγεθος εικονοστοιχείων 2.4μm
Ισοδύναμο φορμά 70 mm
Διάφραγμα f/2.8

Συμπληρωματική απόδοση κάμερας

Με την ευρυγώνια κάμερα, τα σαρωτικά τοπία μπορούν να αποτυπωθούν πληρέστερα.

Και η μεσαία τηλεκάμερα 3x επιτυγχάνει οπτικό ζουμ 3x χωρίς απώλειες για χωρική συμπίεση που παρέχει μοναδική προοπτική οποιουδήποτε θέματος.

Εικονικό από κάθε γωνία

Χρησιμοποιήστε το εκτεταμένο FOV της ευρυγώνιας κάμερας για να καταγράψετε περισσότερα από οποιοδήποτε τοπίο. Μεταβείτε στη μεσαία τηλεκάμερα 3x για να καδράρετε οποιοδήποτε θέμα ως έντονη εστίαση.

Φωτογραφίες διπλής κάμερας 48MP

DJI Air 3

Και οι δύο κάμερες είναι σε θέση να αποδίδουν φωτογραφίες 48MP γεμάτες με αληθινές λεπτομέρειες που φαίνονται υπέροχες και επιτρέπουν απρόσκοπτη περικοπή στη θέση για όσους το χρειάζονται.

DJI Air 3

Βίντεο διπλής κάμερας 4K/60fps HDR

Οι δύο αισθητήρες CMOS 1/1,3 ιντσών του Air 3 υποστηρίζουν διπλό εγγενές ISO για άμεση έξοδο βίντεο HDR 4K/60 fps χωρίς περικοπή. Αυτό σημαίνει ότι τα πλάνα από οποιαδήποτε κάμερα μπορεί να είναι γεμάτα με πλούσιους χρωματισμούς και φυσικές μεταβάσεις φωτισμού για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας που κόβουν την ανάσα.

Μέγιστη προδιαγραφή βίντεο

4K/100fps[4]

Βίντεο HDR

Έως και 4K/60fps

Λειτουργίες χρώματος

10-bit D-Log M
10-bit HLG

Και οι δύο κάμερες υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες χρώματος 10-bit D-Log M και 10-bit HLG. Η λειτουργία D-Log M 10-bit βοηθά στη διατήρηση περισσότερων λεπτομερειών επισήμανσης και σκιάς για αυξημένη ευελιξία κατά την επεξεργασία. Ενώ η λειτουργία HLG 10-bit μπορεί να παρουσιάσει υψηλότερο δυναμικό εύρος, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα απεικόνισης χωρίς ταξινόμηση χρώματος.

Πετάξτε με αυτοπεποίθηση, πετάξτε με ασφάλεια

DJI Air 3

Εκτεταμένη πτήση, καινοτόμος φόρτιση

Το Air 3 προσφέρει έως και 46 λεπτά χρόνου πτήσης[1], αύξηση με 48%[5] σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Αυτό παρέχει άφθονο χρόνο για εξερεύνηση, προσαρμογή συνθέσεων και λήψη των πλάνων που θέλετε, όλα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

48%

Βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά

46 λεπτά

Μέγιστος χρόνος πτήσης

Ο νέος διανομέας φόρτισης μπαταριών υποστηρίζει μια καινοτόμο λειτουργία μεταφοράς ενέργειας. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να μεταφέρετε την υπολειπόμενη ισχύ από πολλές μπαταρίες στην μπαταρία με την υψηλότερη υπολειπόμενη ισχύ[6], δίνοντάς σας μια πιο πλήρως φορτισμένη μπαταρία σε περιπτώσεις όπου οι επιλογές φόρτισης είναι περιορισμένες.

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Ένα πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης επιτρέπει την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, επιτρέποντας στο Air 3 να ανιχνεύει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις.[2] Όταν εντοπίζονται εμπόδια, το Air 3 μπορεί να χρησιμοποιήσει το APAS 5.0 για να εκτελεί πιο ομαλές κινήσεις αποφυγής[7] για μια ασφαλέστερη συνολική εμπειρία πτήσης. Ακόμη και οι εντελώς αρχάριοι μπορούν πλέον να πετούν με αυτοπεποίθηση και να εκτελούν δημιουργικές ιδέες με βελτιωμένη ασφάλεια.

Μετάδοση βίντεο O4

DJI Air 3

Το σύστημα μετάδοσης βίντεο επόμενης γενιάς O4 ενδυναμώνει το Air 3 με εντυπωσιακά βελτιωμένη απόδοση μετάδοσης. Παρέχει μέγιστη εμβέλεια 10 km[8] με αυξημένη σταθερότητα και ζωντανή προβολή μέγιστης ποιότητας 1080p/60fps για εξασφάλιση εξαιρετικά ομαλή προβολή και λειτουργία.

Προηγμένο RTH

Κατά τη διάρκεια του Smart RTH, το Air 3 θα σχεδιάσει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη διαδρομή πτήσης για Advanced RTH,[9] διατηρώντας παράλληλα την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων[2] για να επιστραφεί στο σημείο απογείωσής του γρήγορα και με ασφάλεια.

Έξυπνες λειτουργίες για να πετάξετε εμπνευσμένα

DJI Air 3

Αβίαστα πρωτοποριακοί

FocusTrack

Το FocusTrack κρατά εσάς ή το θέμα σας εύκολα στο κέντρο του κάδρου. Η μεσαία τηλεκάμερα 3x ξεκλειδώνει μια μοναδική αίσθηση χωρικής συμπίεσης κατά την επισήμανση θεμάτων. Αυτή η ενημερωμένη απόδοση παρακολούθησης σε συνδυασμό με την πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων σάς επιτρέπει να βγάζετε έξυπνα καλά σχεδιασμένες λήψεις όποτε και όπου τις χρειάζεστε.

Spotlight 2.0

ActiveTrack 5.0

Point of Interest 3.0

QuickShots

Τα QuickShots ενισχύουν το Air 3 με δημιουργικές επιλογές κίνησης της κάμερας, όπως Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang και Asteroid.[10]

Κάθετη λήψη 2,7K

Το Air 3 υποστηρίζει κατακόρυφη λήψη 2,7K και με τις δύο κάμερες, δίνοντας στα κατακόρυφα πλάνα μια εξαιρετικά δυναμική εμφάνιση κατά τη λήψη τοπίων ή θεμάτων. Η έξοδος κάθετης λήψης 2,7K απευθείας από το CMOS 4:3 προσφέρει βίντεο που είναι βελτιστοποιημένα για προβολή σε smartphone και έτοιμα για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απαιτείται περικοπή στη δημοσίευση.

Ευρυγώνια κάμερα

Μεσαία τηλεκάμερα 3x

MasterShots

Το MasterShots επιτρέπει στο Air 3 να εκτελεί αυτόματα διάφορες κινήσεις της κάμερας, τραβώντας πολλά βίντεο και επεξεργάζοντάς τα με μουσική και εφέ για γρήγορο και απλοποιημένο κινηματογραφικό υλικό.

Περισσότερα χαρακτηριστικά, διευρυμένη δημιουργικότητα

Hyperlapse

Επιλέξτε από τέσσερις επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Free, Circle, Course Lock και Waypoint για να τραβήξετε πλάνα timelapse έως και 4K οριζόντια ή 2,7K κάθετα.

Slow Motion

Επιλέξτε 4K/100fps[4] ή 1080p/100fps[4] για απευθείας εγγραφή βίντεο slow-motion 4x.

Night Mode

Χάρη σε έναν προηγμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου, το Air 3 μπορεί να καταγράψει πλάνα χωρίς θόρυβο έως και 4K/30fps σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα.

SmartPhoto 3.0

DJI Air 3

Στη λειτουργία μονής λήψης, το Air 3 χρησιμοποιεί από προεπιλογή το SmartPhoto 3.0, το οποίο μπορεί αυτόματα να επιλέξει μεταξύ HDR, υπερφωτισμού και αναγνώρισης σκηνής σύμφωνα με το σενάριο για καλύτερα αποτελέσματα απεικόνισης. Σε μορφή HDR DNG,[11] η κάμερα μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο δυναμικό εύρος με ενσωματωμένη βελτίωση αντίθεσης. Το αρχείο εικόνας μπορεί να επιτύχει ποιότητα σε επίπεδο JPG στο λογισμικό μετά την επεξεργασία, μειώνοντας τη δυσκολία της μετα-παραγωγής.

QuickTransfer

DJI Air 3

Γρήγορη λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το αεροσκάφος στο smartphone σας μέσω ασύρματης σύνδεσης, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Εφαρμογή LightCut

Συνδεθείτε στο Air 3 ασύρματα μέσω της εφαρμογής LightCut στο smartphone σας για διευρυμένες δημιουργικές επιλογές, όπως το One-Tap Edit. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε όλο το υλικό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, κάτι που βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης στην κινητή συσκευή σας.

One-Tap Edit

Επιλέγει έξυπνα βίντεο με βάση τη σύνθεση και τη διαδρομή πτήσης και αντιστοιχίζει αυτόματα τις βέλτιστες επιλογές προτύπων και ηχητικά εφέ για να δημιουργήσει ένα γρήγορο και αβίαστα κινηματογραφικό βίντεο.

Tilt-Shift Effects

Απολαύστε ένα εφέ tilt-shift με ένα μόνο πάτημα. Εφαρμόστε αυτήν τη δυνατότητα σε πλάνα που τραβήχτηκαν με τη μεσαία τηλεκάμερα 3x για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Υπερ-προηγμένη λήψη

Waypoint

Για πρώτη φορά, η λειτουργία Waypoint είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά Air. Σχεδιάστε διαδρομές πτήσης και ενέργειες λήψης για το Air 3 εκ των προτέρων, για να επιτύχετε δύσκολες κινήσεις της κάμερας και εκπληκτικές λήψεις. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε διαδρομές πτήσης για να επαναλάβετε την ίδια κίνηση με ακρίβεια σε μεταγενέστερη ώρα ή ημερομηνία, ανοίγοντας την πόρτα σε λήψεις timelapse μεγάλης διάρκειας που καταγράφουν μεταβάσεις όπως μέρα σε νύχτα ή εποχή σε εποχή.

Αξεσουάρ και υπηρεσίες

Τηλεχειριστήριο DJI RC 2

DJI Air 3

Αυτό το τηλεχειριστήριο διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη FHD 5,5 ιντσών και χρησιμοποιεί έναν ισχυρό επεξεργαστή μαζί με το νέο σύστημα μετάδοσης βίντεο O4 για απρόσκοπτη και άνετη πτήση.

Τηλεχειριστήριο DJI RC-N2

DJI Air 3

Το τηλεχειριστήριο RC-N2 υιοθετεί τεχνολογία μετάδοσης βίντεο O4 επόμενης γενιάς με βελτιωμένη απόδοση.

Διανομέας φόρτισης μπαταριών για το DJI Air 3

DJI Air 3

Ο διανομέας φόρτισης μπαταριών μπορεί να φορτίσει γρήγορα τρεις μπαταρίες στη σειρά, καθώς και τηλεχειριστήρια, smartphone και άλλες συσκευές. Μπορεί επίσης να μεταφέρει την υπολειπόμενη ισχύ των μπαταριών με χαμηλή ισχύ στην μπαταρία με την υψηλότερη υπολειπόμενη ισχύ,[6] δίνοντάς σας τη δυνατότητα μιας επιπλέον πτήσης σε τοποθεσίες όπου οι επιλογές φόρτισης είναι περιορισμένες.

Έξυπνη μπαταρία πτήσης για το DJI Air 3

DJI Air 3

Παρέχει στο Air 3 έως και 46 λεπτά πτήσης,[1] επιτρέποντας περισσότερες δημιουργικές δυνατότητες και εξερεύνηση κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Σετ φίλτρων ND για το DJI Air 3[12]

DJI Air 3

Αυτό το σετ έρχεται με φίλτρα ND8/16/32/64, που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε πιο ομαλό υλικό σε χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου.

Προσαρμογέας τροφοδοσίας DJI USB-C (100W)[12]

Ο προσαρμογέας τροφοδοσίας μπορεί να φορτίσει γρήγορα την μπαταρία και το τηλεχειριστήριο ταυτόχρονα ή τις φορητές συσκευές μέσω των θυρών USB-C.

Φορτιστής αυτοκινήτου DJI 65W[12]

Ο ελαφρύς και φορητός φορτιστής αυτοκινήτου χρησιμοποιεί μια θύρα γενικής χρήσης. Μπορεί να φορτίσει μπαταρία, τηλεχειριστήριο, smartphone, φορητό υπολογιστή και άλλες συσκευές.

DJI Care Refresh[12]

Παρέχει προσιτές αντικαταστάσεις, DJI Care Express, κάλυψη Flyaway, δωρεάν μεταφορικά, αποκλειστική τεχνική εξυπηρέτηση και πολλά άλλα.

Σημειώσεις:
* Ελέγξτε και τηρήστε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
** Όλα τα δεδομένα δοκιμάστηκαν χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο παραγωγής DJI Air 3 σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σε αυτήν τη σελίδα τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους σχετικούς τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
**** Πριν από τη χρήση, το DJI Air 3 πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Fly.
***** Το DJI Air 3 είναι πιστοποιημένο C1 από τον Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EASA).
 1. Μετρήθηκε από το DJI Air 3 που πετά με σταθερή ταχύτητα 28,8 χλμ/ώρα σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με απενεργοποιημένο το APAS, το AirSense απενεργοποιημένο, τις παραμέτρους της κάμερας ρυθμισμένες στα 1080p/24fps, τη λειτουργία βίντεο απενεργοποιημένη και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πτήσης.
 2. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το αεροσκάφος σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων ισχυρών ανέμων άνω των 12 m/s, χιονιού, βροχής, ομίχλης, χαλαζιού ή κεραυνών. ΜΗΝ πετάτε το αεροσκάφος σε ύψος 6000 m ή υψηλότερα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. ΜΗΝ πετάτε το αεροσκάφος σε περιβάλλοντα όπου η θερμοκρασία είναι κάτω από -10°C ή πάνω από 40°C. ΜΗΝ απογειώνεστε από κινούμενα αντικείμενα όπως αυτοκίνητα ή βάρκες. ΜΗΝ πετάτε κοντά σε ανακλαστικές επιφάνειες όπως νερό ή χιόνι. Διαφορετικά, το σύστημα όρασης ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά. Όταν το σήμα GNSS είναι αδύναμο, πετάξτε το αεροσκάφος σε περιβάλλοντα με καλό φωτισμό και ορατότητα. Ο χαμηλός φωτισμός περιβάλλοντος μπορεί να προκαλέσει μη φυσιολογική λειτουργία του συστήματος όρασης. ΜΗΝ πετάτε κοντά σε περιοχές με μαγνητικές ή ραδιοπαρεμβολές. Οι γνωστές πηγές μαγνητικών ή ραδιοφωνικών παρεμβολών περιλαμβάνουν σημεία πρόσβασης Wi-Fi, δρομολογητές, συσκευές Bluetooth, γραμμές υψηλής τάσης, σταθμούς μετάδοσης ισχύος μεγάλης κλίμακας, σταθμούς ραντάρ, σταθμούς βάσης κινητών τηλεφώνων και πύργους εκπομπής. Αποφύγετε την είσοδο άμμου στο αεροσκάφος κατά την απογείωση σε περιοχές της ερήμου ή της παραλίας. Πετάξτε το αεροσκάφος σε ανοιχτούς χώρους μακριά από πλήθη. Κτίρια, βουνά και δέντρα μπορεί να μπλοκάρουν το σήμα GNSS και να επηρεάσουν την ενσωματωμένη πυξίδα.
 3. Η ευρυγώνια κάμερα και η μεσαία τηλεκάμερα 3x έχουν διαφορετικά διαφράγματα.
 4. Καταγραφή ρυθμών καρέ. Το αντίστοιχο βίντεο αναπαράγεται ως βίντεο αργής κίνησης.
 5. Σε σύγκριση με το DJI Air 2S.
 6. ΜΗΝ συνδέετε το φορτιστή, ΜΗΝ συνδέετε εξωτερικές συσκευές ή ΜΗΝ τοποθετείτε/αφαιρείτε μπαταρίες όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία συσσώρευσης ισχύος.
 7. Η ενέργεια αποφυγής εμποδίων θα πρέπει να οριστεί σε Παράκαμψη στην εφαρμογή.
 8. Μετρήθηκε σε εξωτερικό, ανοιχτό περιβάλλον, χωρίς παρεμβολές και με συμμόρφωση FCC. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης χωρίς επιστροφή. Δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
 9. Διατίθεται μόνο όταν το φως του περιβάλλοντος πληροί τις συνθήκες εργασίας των συστημάτων όρασης. Να δίνετε πάντα προσοχή στο περιβάλλον και στις προειδοποιήσεις εφαρμογών. Για συγκεκριμένες συνθήκες χρήσης, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος.
 10. Η μεσαία τηλεκάμερα 3x δεν υποστηρίζει το Asteroid QuickShot.
 11. Το DJI Air 3 αποθηκεύει φωτογραφίες σε μορφή HDR DNG όταν το αεροσκάφος είναι ακίνητο και οι παράμετροι έκθεσης ρυθμίζονται αυτόματα σε λειτουργία Auto ή Pro.
 12. Πωλείται χωριστά.
Τεχνικά χαρακτηριστικά του DJI Air 3
Αεροσκάφος
Βάρος απογείωσης720 g
Διαστάσεις
 • Διπλωμένο (χωρίς έλικες): 207×100,5×91,1 mm (Μ×Π×Υ)
 • Ξεδιπλωμένο (χωρίς έλικες): 258,8×326×105,8 mm (Μ×Π×Υ)
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης10 m/s
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης10 m/s
Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα (στο επίπεδο της θάλασσας, χωρίς άνεμο)19 m/s
Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης6000 m
Μέγιστος χρόνος πτήσης46 λεπτά

Μετρήθηκε από το DJI Air 3 που πετά με σταθερή ταχύτητα 28,8 χλμ/ώρα σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με απενεργοποιημένο το APAS, το AirSense απενεργοποιημένο, τις παραμέτρους της κάμερας ρυθμισμένες στα 1080p/24fps, τη λειτουργία βίντεο απενεργοποιημένη και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Μέγιστος χρόνος αιώρησης42 λεπτά

Μετρήθηκε από το DJI Air 3 που αιωρείται σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με απενεργοποιημένο το APAS, το AirSense απενεργοποιημένο, τις παραμέτρους της κάμερας ρυθμισμένες στα 1080p/24fps, τη λειτουργία βίντεο απενεργοποιημένη και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Μέγιστη απόσταση πτήσης32 km
Μέγιστη αντίσταση ταχύτητας ανέμου12 m/s
Μέγιστη γωνία βήματος35°
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησηςGPS + Galileo + BeiDou
Εύρος ακρίβειας αιώρησης
 • Κατακόρυφα:
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
 • Οριζόντια:
  • ±0.3 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±0.5 m (με σύστημα εντοπισμού τοποθέτησης υψηλής ακρίβειας)
Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης8 GB
Κάμερα
Αισθητήρας εικόνας
 • Ευρυγώνια κάμερα: CMOS 1/1,3 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 48 MP
 • Μεσαία τηλεκάμερα: CMOS 1/1,3 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 48 MP
Φακός
 • Ευρυγώνια κάμερα:
  • FOV: 82°
  • Ισοδύναμο φορμά: 24 mm
  • Διάφραγμα: f/1,7
  • Εστίαση: 1 m έως ∞
 • Μεσαία τηλεκάμερα:
  • FOV: 35°
  • Ισοδύναμο φορμά: 70 mm
  • Διάφραγμα: f/2.8
  • Εστίαση: 3 m έως ∞
Εύρος ISO
 • Βίντεο:
  • Normal και Slow Motion:
   • 100-6400 (Normal)
   • 100-1600 (D-Log M)
   • 100-1600 (HLG)
  • Night:
   • 100-12800 (Normal)
 • Φωτογραφία:
  • 100-6400
Ταχύτητα κλείστρου
 • Ευρυγώνια κάμερα:
  • 12MP Photo: 1/16000-2 s (2-8 s για προσομοίωση μεγάλης έκθεσης)
  • 48MP Photo: 1/8000-2 s
 • Μεσαία τηλεκάμερα:
  • 12MP Photo: 1/16000-2 s (2-8 s για προσομοίωση μεγάλης έκθεσης)
  • 48MP Photo: 1/8000-2 s
Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας
 • Ευρυγώνια κάμερα: 8064×6048
 • Μεσαία τηλεκάμερα: 8064×6048
Λειτουργίες φωτογραφίας
 • Ευρυγώνια κάμερα:
  • Single Shot: 12 MP και 48 MP
  • Burst Shooting: 12 MP, 3/5/7 καρέ, 48 MP, 3/5 καρέ
  • Automatic Exposure Bracketing (AEB): 12 MP και 48 MP, 3/5 καρέ σε βήμα 0,7 EV
  • Timed: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s, 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s
 • Μεσαία τηλεκάμερα:
  • Single Shot: 12 MP και 48 MP
  • Burst Shooting: 12 MP, 3/5/7 καρέ, 48 MP, 3/5 καρέ
  • Automatic Exposure Bracketing (AEB): 12 MP και 48 MP, 3/5 καρέ σε βήμα 0,7 EV
  • Timed: 12 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s, 48 MP, 5/7/10/15/20/30/60 s
Μορφή φωτογραφίαςJPEG/DNG (RAW)
Ανάλυση βίντεο
 • Ευρυγώνια κάμερα:
  • H.264/H.265
  • 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps
  • FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps
  • 2.7K Vertical Shooting: 1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
  • FHD Vertical Shooting: 1080×1920@24/25/30/48/50/60fps
 • Μεσαία τηλεκάμερα:
  • H.264/H.265
  • 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps
  • FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps
  • 2.7K Vertical Shooting: 1512×2688@24/25/30/48/50/60fps
  • FHD Vertical Shooting: 1080×1920@24/25/30/48/50/60fps
*Καταγραφή ρυθμών καρέ. Το αντίστοιχο βίντεο αναπαράγεται ως βίντεο αργής κίνησης. Τα 4K/100fps υποστηρίζουν μόνο H.265.
Μορφή βίντεοMP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit βίντεοH.264/H.265: 150 Mbps
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείωνexFAT
Λειτουργία χρώματος και μέθοδος δειγματοληψίας
 • Ευρυγώνια κάμερα:
  • Normal: 8-bit 4:2:0 (H.264/H.265)
  • HLG/D-Log M: 10-bit 4:2:0 (H.265)
 • Μεσαία τηλεκάμερα:
  • Normal: 8-bit 4:2:0 (H.264/H.265)
  • HLG/D-Log M: 10-bit 4:2:0 (H.265)
Ψηφιακό ζουμ
 • Ευρυγώνια κάμερα: 1-3x
 • Μεσαία τηλεκάμερα: 3-9x
Gimbal
ΣταθεροποίησηΜηχανικό αντίζυγο 3-αξόνων (tilt, roll, pan)
Μηχανική εμβέλεια
 • Tilt: -135° έως 70°
 • Roll: -50° έως 50°
 • Pan: -27° έως 27°
Ελεγχόμενη εμβέλεια
 • Tilt: -90° έως 60°
 • Pan: -5° έως 5°
Μέγιστη ελεγχόμενη ταχύτητα (tilt)100°/s
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.0037°
Σύστημα αισθητήρων
Τύπος ανίχνευσηςΠανκατευθυντικό σύστημα διόφθαλμης όρασης, συμπληρωμένο με αισθητήρα υπερύθρων στο κάτω μέρος του αεροσκάφους
Προς τα εμπρός
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-18 m
 • Εύρος ανίχνευσης: 0.5-200 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 12 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 72°
Προς τα πίσω
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-18 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 12 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 72°
Πλευρικά
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-30 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 12 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 72°
Προς τα πάνω
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-18 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 72°, αριστερά και δεξιά 90°
Προς τα κάτω
 • Εύρος μέτρησης: 0.3-14 m
 • Ταχύτητα αποτελεσματικής ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Εμπρός και πίσω 106°, αριστερά και δεξιά 90°
Λειτουργικό περιβάλλον
 • Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά και Επάνω: Επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και επαρκή φωτισμό (lux > 15)
 • Προς τα κάτω: Επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια, διάχυτη ανακλαστικότητα > 20% (π.χ. τοίχοι, δέντρα, άνθρωποι) και επαρκής φωτισμός (lux > 15)
3D αισθητήρας υπερύθρων
 • Εύρος μέτρησης: 0,1-8 m (ανακλαστικότητα > 10%)
 • FOV: Εμπρός και πίσω 60°, αριστερά και δεξιά 60°
Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοO4
Ποιότητα ζωντανής προβολήςΤηλεχειριστήριο: 1080p/30fps, 1080p/60fps
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.170-5.250 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Τα 5.170-5.250 GHz μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε χώρες και περιοχές όπου επιτρέπεται από τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.1 GHz:
  • < 23 dBm (CE)
 • 5.8 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 30 dBm (SRRC)
  • < 14 dBm (CE)
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές)
 • FCC: 20 km
 • CE: 10 km
 • SRRC: 10 km
 • MIC: 10 km
Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Να δίνετε πάντα προσοχή στις υπενθυμίσεις RTH στην εφαρμογή κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, με παρεμβολές)
 • Ισχυρές παρεμβολές: αστικό τοπίο, περίπου 1.5-4 km
 • Μέτριες παρεμβολές: προαστιακό τοπίο, περίπου 4-10 km
 • Χαμηλές παρεμβολές: προάστιο/παραθαλάσσιο, περίπου 10-20 km
Data tested under FCC standard in unobstructed environments with typical interference. Used for reference purposes only and provides no guarantee for actual transmission distance.
Max Transmission Distance (obstructed, with interference)
 • Low Interference and Obstructed by Buildings: approx. 0-0.5 km
 • Low Interference and Obstructed by Trees: approx. 0.5-3 km
Τα δεδομένα ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο FCC σε περιβάλλοντα χωρίς εμπόδια με τυπικές παρεμβολές. Χρησιμοποιείται μόνο για λόγους αναφοράς και δεν παρέχει καμία εγγύηση για την πραγματική απόσταση μετάδοσης.
Μέγιστη ταχύτητα λήψης
 • O4:
  • 10 MB/s (με τηλεχειριστήριο DJI RC-N2)
  • 10 MB/s (με τηλεχειριστήριο DJI RC 2)
 • Wi-Fi 5:
  • 30 MB/s*
*Μετρήθηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον με μικρές παρεμβολές σε χώρες/περιοχές που υποστηρίζουν 2,4 GHz και 5,8 GHz. Οι ταχύτητες λήψης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες.
Χαμηλότερη καθυστέρησηΑεροσκάφος + Τηλεχειριστήριο: περίπου 120 ms

Ανάλογα με το πραγματικό περιβάλλον και την κινητή συσκευή.
Κεραία6 κεραίες, 2T4R
Wi-Fi
Πρωτόκολλο802.11 a/b/g/n/ac
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz:
  • < 20 dBm (FCC/CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz:
  • < 20 dBm (FCC/SRRC)
  • < 14 dBm (CE)
Bluetooth
ΠρωτόκολλοBluetooth 5.2
Συχνότητα λειτουργίας2.400-2.4835 GHz
Ισχύς πομπού (EIRP)< 10 dBm
Μπαταρία
Χωρητικότητα4241 mAh
ΒάροςΠερίπου 267 g
Ονομαστική τάση14.76 V
Μέγιστη τάση φόρτισης17 V
ΤύποςLi-ion 4S
Ενέργεια62.6 Wh
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Χρόνος φόρτισης
 • Περίπου 80 λεπτά (με φορητό φορτιστή DJI 65W)
 • Περίπου 60 λεπτά (με προσαρμογέα τροφοδοσίας DJI 100W USB-C και διανομέα φόρτισης μπαταριών)
Φορτιστής
Είσοδος
 • Φορητός φορτιστής DJI 65W: 100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2 A
 • Προσαρμογέας τροφοδοσίας DJI USB-C (100W): 100-240 V (AC), 50-60 Hz, 2.5 A
Έξοδος
 • Φορητός φορτιστής DJI 65W
  • USB-C:
   • 5 V, 5 A
   • 9 V, 5 A
   • 12 V, 5 A
   • 15 V, 4.3 A
   • 20 V, 3.25 A
   • 5-20 V, 3.25 A
  • USB-A:
   • 5 V, 2 A
 • Προσαρμογέας τροφοδοσίας DJI USB-C (100W)
  • Max 100 W (συνολικά)
Όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες, η μέγιστη ισχύς εξόδου μιας θύρας είναι 82 W και ο φορτιστής θα κατανείμει δυναμικά την ισχύ εξόδου των δύο θυρών ανάλογα με το φορτίο ισχύος.
Ονομαστική ισχύς
 • Φορητός φορτιστής: 65 W
 • Προσαρμογέας τροφοδοσίας DJI USB-C: 100 W
Διανομέας φόρτισης μπαταριών
ΕίσοδοςUSB-C: 5-20 V, max 5 A
Έξοδος (συσσώρευση ισχύος)Θύρα μπαταρίας: 12-17 V, 3.5 A
Έξοδος (φόρτιση)Θύρα μπαταρίας: 12-17 V, max 5 A
Έξοδος (USB)
 • USB-C:
  • 5 V, 3 A
  • 9 V, 5 A
  • 12 V, 5 A
  • 15 V, 5 A
  • 20 V, 4.1 A
Τύπος φόρτισηςΤρεις μπαταρίες που φορτίζονται διαδοχικά.
ΣυμβατότηταΈξυπνη μπαταρία πτήσης για το DJI Air 3
Φορτιστής αυτοκινήτου
ΕίσοδοςΕίσοδος ισχύος αυτοκινήτου: 12,7-16 V, 6,5 A, ονομαστική τάση 14 V (DC)
Έξοδος
 • USB-C:
  • 5 V, 5 A
  • 9 V, 5 A
  • 12 V, 5 A
  • 15 V, 4.3 A
  • 20 V, 3.25 A
  • 5-20 V, 3.25 A
 • USB-A:
  • 5 V, 2 A
Ονομαστική ισχύς65 W
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Αποθήκευση
Προτεινόμενες κάρτες microSD
 • SanDisk Extreme PRO 32GB V30 U3 A1 microSDHC
 • Lexar 1066x 64GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Lexar 1066x 128GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Lexar 1066x 256GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Lexar 1066x 512GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas GO! Plus 64GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas GO! Plus 128GB V30 U3 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 64GB V90 U3 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 128GB V90 U3 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 256GB V90 U3 A1 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 512GB V30 U3 A2 microSDXC
Τηλεχειριστήριο DJI RC-N2
ΜοντέλοRC151
Μέγιστος χρόνος λειτουργίας
 • Χωρίς φόρτιση κινητής συσκευής: 6 ώρες
 • Κατά τη φόρτιση κινητής συσκευής: 3,5 ώρες
Μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος φορητής συσκευής180×86×10 mm (Μ×Π×Υ)
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Χρόνος φόρτισης2.5 ώρες
Τύπος φόρτισηςΣυνιστάται η χρήση φορτιστή 5V/2A.
Χωρητικότητα μπαταρίας5200 mAh
Τύπος18650 Li-ion
Διαστάσεις104,22×149,95×45,25 mm (Μ×Π×Υ)
Βάρος375 g
Υποστηριζόμενος τύπος θύρας φορητής συσκευής
 • Lightning
 • USB-C
 • Micro-USB
Η χρήση φορητής συσκευής με θύρα Micro-USB απαιτεί το καλώδιο RC DJI RC-N1 (Τυπική υποδοχή Micro USB), το οποίο πωλείται χωριστά.
Συχνότητα λειτουργίας μετάδοσης βίντεο
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.170-5.250 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Ισχύς πομπού μετάδοσης βίντεο (EIRP)
 • 2.4 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.1 GHz:
  • < 23 dBm (CE)
 • 5.8 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 14 dBm (CE)
  • < 30 dBm (SRRC)

Στο κουτί του DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2) θα βρείτε:

1.DJI Air 3 x1
2.Έλικες χαμηλού θορύβου για το DJI Air 3 (ζεύγος) x6
3.Προστατευτικό κάμερας για το DJI Air 3 x1
4.Τηλεχειριστήριο DJI RC 2 x1
5.Διανομέας φόρτισης μπαταριών για το DJI Air 3 x1
6.Καλώδιο USB-C x1
7.Έξυπνη μπαταρία πτήσης για το DJI Air 3 x3
8.Τσάντα ώμου DJI x1
9.Έγγραφα (Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αποποίηση ευθύνης) x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC 2)

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: