Cendence Remote Controller

Cendence Τηλεχειριστήριο

Αναμένεται σύντομα

6958265147494

1 149,00 €με Φ.Π.Α.
957,50 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • Συμβατότητα με τη σειρά DJI Inspire 2 και τη σειρά Matrix 200
  • Ευέλικτος σχεδιασμός
  • Προσαρμόσιμα κουμπιά
  • Συμβατότητα με τη CrystalSky
  • Η οθόνη, η βάση στήριξης της οθόνης, οι κεραίες, η μπαταρία και η πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος μπορούν να αφαιρεθούν, επιτρέποντάς σας να αναβαθμίσετε το υλικό του Cendence

Cendence Introducing

Το Cendence τηλεχειριστήριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σειρά DJI Inspire 2 drones, αλλά εκτός από αυτά τα drones μπορεί να λειτουργήσει και με άλλα επαγγελματικά προϊόντα της DJI. Για τη βελτίωση της απόδοσης, το Cendence παρέχει έως και 5 αναλογικά κανάλια ελέγχου και 10 κουμπιά για προσαρμογή. Ο σχεδιασμός του Cendence προσφέρει τη δυνατότητα αντικατάστασης των κεραιών. Το ισχυρό Tracktenna μπορεί να κάνει το DJI Lightbridge ακόμα πιο ισχυρό από πριν, μειώνοντας τις παρεμβολές και βελτιώνοντας την ποιότητα του βίντεο συνεχούς ροής.

Cendence Monitor Mounting Bracket

Η οθόνη CrystalSky τοποθετείται στο τηλεχειριστήριο, χρησιμοποιώντας έναν ειδικά σχεδιασμένο σφιγκτήρα. Οι κεραίες, η πλακέτα και η μπαταρία μπορούν να αφαιρεθούν, επιτρέποντας την αναβάθμιση του Cendence. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει συμβατότητα τηλεχειρισμού με μελλοντικά drones DJI.

Fast Adjusting

Για γρήγορες ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να αντιστοιχίσετε πολλές συντομεύσεις σε μια ομάδα ρυθμίσεων ή να αποθηκεύσετε τις πιο συνήθεις ρυθμίσεις.

Customized Buttons

Χάρη στα προγραμματιζόμενα κουμπιά, μπορείτε γρήγορα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες όπως Focus Peaking, Color Waveform, Obstacle Avoidance ή Home Point. Μπορείτε ακόμη να κλείσετε τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις και τις συμβουλές κατά την πτήση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

Using a Combination of Buttons

Περιστρέψτε τον τροχό κύλισης ή πιέστε τον δεξιό/αριστερό μοχλό, ενώ κρατάτε πατημένα ορισμένα κουμπιά - αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την περιστροφή της βάσης, την ταχύτητα κλείστρου, το διάφραγμα ή το ISO.

Συμβατότητα με CrystalSky

Συμβατότητα με CrystalSky

Η οθόνη CrystalSky τοποθετείται στο Cendence, χρησιμοποιώντας έναν ειδικά σχεδιασμένο σφιγκτήρα. Οι κεραίες, η πλακέτα, ο σφιγκτήρας και η μπαταρία μπορούν να αφαιρεθούν για να διευκολύνουν τη μελλοντική αναβάθμιση του τηλεχειριστηρίου. Οι μηχανικοί της DJI βρήκαν τη βέλτιστη λύση για τη συμβατότητα του τηλεχειριστηρίου με τα drones που θα αναπτυχθούν.

Διαχείριση από δύο χρήστες

Διαχείριση από δύο χρήστες

Όταν ψάχνετε πιο ακριβή έλεγχο της φωτογραφικής μηχανής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cendence και να το συνδέσετε ως master ή slave συσκευή στο τηλεχειριστήριο του DJI Inspire 2 ή σε άλλο Cendence.

Ποικιλία θυρών

Ποικιλία θυρών

Οι θύρες SDI και HDMI παρέχουν δυνατότητα μετάδοσης βίντεο σε πραγματικό χρόνο με 1080i50 και 720p60. Χρησιμοποιώντας τη θύρα CAN, μπορείτε να συνδέσετε το DJI Focus, το Tracktenna ή άλλα συμβατά αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε το Tracktenna για να έχετε σταθερή και υψηλής ταχύτητας μετάδοση σήματος μεγάλης εμβέλειας σε ζώνες 2,4 GHz ή 5,8 GHz. Όταν χρησιμοποιείτε το Tracktenna με το DJI Inspire 2, επιτυγχάνετε μέγιστο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων 10 Mbps σε απόσταση 2 χιλιομέτρων, με αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση της ποιότητας του βίντεο συνεχούς ροής. Η θύρα USB-A σάς επιτρέπει να συνδέσετε το Cendence με άλλες κινητές συσκευές.

Μπαταρίες

Μπαταρίες

Το τηλεχειριστήριο Cendence χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες με την οθόνη CrystalSky, που βελτιώνει τη συνέργεια των προϊόντων. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί, αντικαταστήστε την με μία ήδη φορτισμένη ή φορτίστε Cendence μέσω της θύρας τροφοδοσίας.

Διάφορα αξεσουάρ

Διάφορα αξεσουάρ

Το Cendence διαθέτει μια ποικιλία από πρακτικά εξαρτήματα που το καθιστούν εύκολο στη χρήση. Το εξάρτημα σύνδεσης του τηλεχειριστηρίου απορροφά ένα μέρος του βάρους του, καθιστώντας το πιο εύκολο να το φοράτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ασφάλεια εμποδίζει τη συσσώρευση σκόνης μεταξύ των χειριστηρίων, επιτρέποντας την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Η υποδοχή κινητής συσκευής παρέχει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα smartphone ή ένα tablet αντί για την οθόνη CrystalSky.

Compatibility

Συμβατότητα

Επί του παρόντος, το τηλεχειριστήριο Cendence είναι συμβατό με τις σειρές DJI Inspire 2 και Matrice 200.

Τεχνικές προδιαγραφές για το DJI Cendence τηλεχειρηστήριο
Cendence Τηλεχειρηστήριο
ΤύποςGL800A
Συχνότητα λειτουργίας2.400-2.483 GHz, 5.725-5.825 GHz
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (χωρίς εμπόδια και παρεμβολές)2.4 GHz: 7 χλμ/ FCC, 3,5 χλμ, CE/ 4 χλμ, SRRC
5.8 GHz: 7 χλμ/ FCC, 2 χλμ, CE/ 5 χλμ, SRRC
EIRP2.4 GHz: 26 dBm (FCC), 17 dBm (CE), 20 dBm (SRRC)
5.8 GHz: 28 dBm (FCC), 14 dBm (CE), 20 dBm (SRRC)
Τροφοδοσία ρεύματοςΈξυπνη μπαταρία (Τύπος: WB37-4920mAh-7.6V)
Έξυπνη μπαταρία4923 mAh LiPo
ΦόρτισηDJI φορτιστής
Ισχύς εξόδου20 W (με τροφοδοσία DJI CS550 οθόνης)
12 W (χωρίς τροφοδοσία οθόνης)
Θύρες εξόδου βίντεοUSB, HDMI, SDI
Τροφοδοσία USBiOS: 1 A, 5.2 V (Max), Android: 1.5 A, 5.2 V (Max)
Διπλή δυνατότητα χρήστηMaster και Slave σύνδεση
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 40°C
Θερμοκρασία αποθήκευσηςΛιγότερο από 3 μήνες: -20° έως 45°C
Περισσότερο από 3 μήνες: 22° έως 28°C
Θερμοκρασία φόρτισης0° έως 40°C
Χρόνος φόρτισηςΠερίπου 2 ώρες και 24 λεπτά (χρησιμοποιώντας φορτιστή 180 W)
Χρόνος ισχύος τροφοδοσίαςΠερίπου 4 ώρες (είναι ενεργοποιημένη μόνο η λειτουργία Master remote controller και χωρίς παροχή τροφοδοσίας οθόνης)
Βάρος1041 γραμ.

Στο κουτί του Cendence Τηλεχειριστήριο θα βρείτε:

1.Cendence Τηλεχειριστήριο x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

Cendence Τηλεχειριστήριο

Cendence Τηλεχειριστήριο

24 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: