Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα για το Ronin

Διαθέσιμο

6958265122538

193,25 €με Φ.Π.Α.
161,04 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προδιαγραφές:

  • Απλό στη εγκατάσταση και τη χρήση, ακόμη και με έναν μόνο χειριστή
  • Αλλάξτε γρήγορα τις ρυθμίσεις, την ταχύτητα και την κατεύθυνση του αντίζυγου σας
  • Προβάλετε την τρέχουσα κατάσταση μέσω της οθόνης OLED
  • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία έως και 18 ώρες ισχύος ανά φόρτιση
  • Γρήγορη βαθμονόμηση επί της συσκευής

Συμβατότητα:

Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα

Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα

Απλό στην εγκατάσταση και τη χρήση, το χειριστήριο αντίχειρα του DJI Ronin κάνει τον έλεγχο του Ronin ή Ronin-Μ πιο εύκολο και πιο διαισθητικό, ακόμη και με έναν μόνο χειριστή. Αποτυπώστε στιγμιότυπα που είναι δύσκολα ή αδύνατα και αρχίστε να χρησιμοποιείτε το αντίζυγό σας με όλες του τις δυνατότητές.

Πλήρης έλεγχος με αντίχειρα

Πλήρης έλεγχος με αντίχειρα

Ένας προσαρμοσμένος και ευαίσθητος στην πίεση ράβδος σας επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα τις ρυθμίσεις, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της κάμεράς σας, όλα με το πάτημα του αντίχειρα. Ελέγξτε πού βρίσκεται η κάμερά σας και αποκτήστε πρόσβαση σε προχωρημένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων βαθμονόμησης και των καναλιών. Η πραγματοποίηση αλλαγών είναι ακόμη πιο γρήγορη όταν χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Ronin ή την εφαρμογή για κινητά και μπορείτε να το κάνετε σε οποιαδήποτε από τις λήψεις σας.

Συμβατό με Ronin, Ronin-M και Ronin-MX

Συμβατό με Ronin, Ronin-M και Ronin-MX

Το ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα είναι απόλυτα συμβατό και έτοιμο να χρησιμοποιηθεί με το Ronin, το Ronin-M και το Ronin-MX. Ωστόσο, απαιτείται πρόσθετος εξωτερικός δέκτης για χρήση με το Ronin, ενώ ο ενσωματωμένος δέκτης Ronin-M και Ronin-MX επιτρέπει τη χρήση χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα.

Γρήγορη εγκατάσταση και τοποθέτηση

Γρήγορη εγκατάσταση και τοποθέτηση

Απλά συνδέστε το ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα με το αντίζυγό σας και είστε έτοιμοι. Το ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα σφίγγει εύκολα στην λαβή ή μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε, χωρίς εργαλεία.

Σαφής οθόνη OLED

Προβάλετε την τρέχουσα κατάστασή σας και κάντε κλικ στις επιλογές του μενού χρησιμοποιώντας τη φωτεινή, καθαρή οθόνη OLED. Αυτή η μικρή, αλλά ισχυρή οθόνη καθιστά εύκολη την πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες του Ronin.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία του ασύρματου χειριστηρίου αντίχειρα σας δίνει έως και 18 ώρες ισχύος ανά φόρτιση, επιτρέποντάς σας να την χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα χωρίς να ανησυχείτε. Αν προτιμάτε να ελέγχετε από απόσταση το Ronin ή το Ronin-M, η περιοχή εκπομπής των 60 μέτρων κάνει εύκολη τη λήψη μοναδικών λήψεων.

Γρήγορη βαθμονόμηση επί της συσκευής

Γρήγορη βαθμονόμηση επί της συσκευής

Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε μια αυτόματη σταθεροποίηση ή ακόμα και να βαθμονομήσετε το αντίζυγο χωρίς να συνδεθείτε στην κινητή συσκευή σας. Απλά επιλέξτε στο βασικό μενού του ασύρματου χειριστηρίου αντίχειρα το Cali System ή το Auto Tume στοιχείο στο μενού του αντίζυγου.

Μελλοντικές αναβαθμίσεις

Μελλοντικές αναβαθμίσεις

Μια θύρα Micro-USB στο ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη και εφαρμογή μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού και να επαναφορτίσετε την ενσωματωμένη μπαταρία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αναβαθμίσει το υλικολογισμικό του Ronin στην πιο πρόσφατη έκδοση, πριν χρησιμοποιήσετε το Ronin ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα.

Το υλικολογισμικό GCU πρέπει να είναι V1.0 ή μεγαλύτερο

Το υλικολογισμικό IMU πρέπει να είναι V3.0 ή μεγαλύτερο

Στο κουτί του Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα για το Ronin θα βρείτε:

1.Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα για το Ronin x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα για το Ronin

Ασύρματο χειριστήριο αντίχειρα για το Ronin

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: