ΠΡΟΣΦΟΡΑ! TELESIN Βάση στήριξης 360° για κάμερες δράσης

TELESIN Βάση στήριξης 360° για κάμερες δράσης

Διαθέσιμο

GP-BPM-004

6972860170053

17,00 €

-10%

15,30 €με Φ.Π.Α.
12,34 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

  • Κλείσιμο: Velcro
  • Στερέωση: J-hook

Συμβατότητα:

Η βάση στήριξης Telesin θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μια νέα προοπτική και να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες λήψεις σε πολλές περιπτώσεις. Χαρακτηρίζεται από υψηλή συμβατότητα - μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα είδη αθλητικών καμερών σε αυτό. Αντιολισθητικό και ανθεκτικό - θα παρέχει στις συσκευές σας σταθερότητα και θα σας εξυπηρετεί τέλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανθεκτικό Velcro - απλή και σταθερή στερέωση

Το εξάρτημα είναι απίστευτα εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην υψηλής ποιότητας στερέωση Velcro, το οποίο εγγυάται ασφαλή και άνετη στερέωση. Το προϊόν είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά. Με το Telesin μπορείτε να καταγράφετε κάθε στιγμή και να προετοιμάζετε μια μοναδική ταξιδιωτική έκθεση.

Ευρεία συμβατότητα

Το προϊόν είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή μοντέλα Action καμερών. Μπορείτε να το προσαρτήσετε, μεταξύ άλλων, σε συσκευές GoPro, DJI Osmo Action, XiaoYi και SJCAM. Ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε - σίγουρα θα είναι χρήσιμο. Ο γρήγορος σύνδεσμος J-Hook επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση της κάμερας - επίσης όταν τοποθετείται στο περίβλημα.

Απαράμιλλη σταθερότητα

Η διπλή αντιολισθητική σχεδίαση παρέχει στις συσκευές που είναι τοποθετημένες στο σακίδιο αυξημένη σταθερότητα και ασφάλεια. Στοιχεία κατασκευασμένα από σιλικόνη τύπου Τ και υλικό PU διασφαλίζουν ότι η βάση δεν θα κινείται Τίποτα δεν θα χαλάσει τη λήψη σας - μπορείτε να περπατήσετε ελεύθερα και ακόμη και να τρέξετε χωρίς φόβο.

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

TELESIN Βάση στήριξης 360° για κάμερες δράσης

TELESIN Βάση στήριξης 360° για κάμερες δράσης

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: