Osmo Pocket

6958265178849

359,00 €

-119,00 €

240,00 €με Φ.Π.Α.
200,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προδιαγραφές:

 • Συμπαγές και ελαφρύ
 • 4K 60fps βίντεο ανάλυση
 • Μηχανική σταθεροποίηση
 • Έξυπνη λήψη
 • Εξαρτητικά εξαρτήματα
 • Διάρκεια μπαταρίας έως 140 λεπτών

Επειδή η ζωή είναι μεγάλη

Επειδή η ζωή είναι μεγάλη

Πώς συλλαμβάνετε στιγμές που αξίζει να κρατήσετε; Από τη στιγμή που η DJI έχει σχεδιάσει τη μικρότερη σταθεροποιημένη κάμερα με 3 άξονες, το συμπαγές και έξυπνο Оѕmо Росkеt είναι αυτό που μετατρέπει όλες τις σημαντικές στιγμές σας σε κινηματογραφική ταινία. Σε λίγα δευτερόλεπτα, το Osmo Pocket σάς επιτρέπει να κοινοποιήσετε τη ζωή σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Απίστευτα μικρό με απαλή λήψη βίντεο

Απίστευτα μικρό με απαλή λήψη βίντεο

Το Osmo Pocket χρησιμοποιεί το μικρότερο μηχανικό χειροκίνητο gimbal 3-αξόνων της DJI. Σε πραγματικό χρόνο προσαρμόζεται με ακρίβεια για τις κινήσεις σας, μετατρέποντας το βίντεο σας σε ένα χρυσό ηλιοβασίλεμα ή τα πρώτα βήματα του παιδιού σας σε μια κινηματογραφική σκηνή.

Ένα ισχυρό εργαλείο για απεριόριστη φαντασία

Ένα ισχυρό εργαλείο για απεριόριστη φαντασία

Το Osmo Pocket μετατρέπει όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας σε υπέροχες και μοναδικές εικόνες. Βγάζει φωτογραφίες σε εκπληκτική λεπτομέρεια, χάρη στον αισθητήρα 1/2,3", 80° FOV και διάφραγμα f/2,0. Μπορεί επίσης να τραβήξει βίντεο 4K/60fps στα 100 Mbps και φωτογραφίες σε 12 MP με μέγεθος εικονοστοιχείου 1,55 μm για βίντεο που αξίζει να μοιράζονται κάθε φορά.

Το σπάσιμο του σχεδίου είναι η παράδοσή μας

Το σπάσιμο του σχεδίου είναι η παράδοσή μας

Το Osmo Pocket ενσωματώνει με τόλμη την προσέγγιση της DJI στη σύγχρονη τεχνολογία. Η συσκευή σχεδιάστηκε να έχει συμπαγή μέγεθος, για να είναι τόσο βολική, όσο το smartphone, το πορτοφόλι και άλλα καθημερινά προϊόντα πρώτης ανάγκης, για να προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για βίντεο που δεν έχουν τρέμουλο σε καμία περίπτωση.

Μηχανική σταθεροποίηση

Μηχανική σταθεροποίηση

Οι μηχανικοί μας έχουν αναπτύξει μια συγκεκριμένη και εξελιγμένη διαδικασία κατασκευής, για να επιτύχουν τη μικρότερη 3-αξόνων σταθεροποίηση στην ιστορία της DJI. Αυτή η μικροσκοπική πλατφόρμα μηχανικής σταθεροποίησης και ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες παρέχουν πάντοτε λεπτό τόνο και ακριβές σημείο ελέγχου σταθεροποίησης.

Αθόρυβο σύστημα ψύξης

Αθόρυβο σύστημα ψύξης

Για απόλυτα ήσυχη απόδοση, το Osmo Pocket χρησιμοποιεί μια λύση χωρίς ανεμιστήρα, δηλαδή παθητικής ψύξης που διασκορπίζει ομοιόμορφα τη θερμότητα, εξασφαλίζοντας μακροζωία και σταθερή απόδοση.

Σχεδιασμός χρήσης με ένα χέρι

Σχεδιασμός χρήσης με ένα χέρι

Η λαβή είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να ίναι αντιολισθητική και ανθεκτική στο ιδρώτα και ταυτόχρονα να προσφέρει άνεση. Η ενσωματωμένη οθόνη αφής και τα κουμπιά παρέχουν γρήγορη εμπειρία χρήσης με ένα χέρι, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τρόπους λειτουργίας και ρυθμίσεις με λίγες μόνο κινήσεις του δαχτύλου σας.

Καθολική θύρα

Καθολική θύρα

Το Osmo Pocket περιλαμβάνει μια καθολική θύρα - πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη και διαφορετική δημιουργικότητα. Αυτή η πολυλειτουργική και προηγμένη διεπαφή συνδέει το Osmo Pocket με το smartphone σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κινηματογραφείτε με οποιονδήποτε τρόπο.

Σχεδιασμένο για να είναι έξυπνο

Σχεδιασμένο για να είναι έξυπνο

Το Osmo Pocket όχι μόνο σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε ομαλά και επαγγελματικά. Με πρόσβαση σε πληθώρα έξυπνων λειτουργιών όπως το ActiveTrack, το Motionplase και το 3х3 Раnоrаmа, το Osmo Pocket απελευθερώνει τη δημιουργικότητά σας με εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι αδύνατο με smartphones.

FPV

Αναδημιουργήστε τη δράση από την άποψή σας. Ο τρόπος FPV ακολουθεί τον προσανατολισμό της σταθεροπόισης για να κινηματογραφήσει συναρπαστικές λήψεις δράσης με απαλά αποτελέσματα.

ActiveTrack

Απλά εστιάστε πάνω στο αντικείμενο και η λειτουργία АсtіvеТrасk θα το ακολουθήσει αυτόματα. Αλλάζοντας τη λειτουργία σε Ѕеlfіе, αυτόματα θα ενεργοποιηθεί το FасеТrасk, κρατώντας το πρόσωπό σας στο κέντρο της εικόνας.

3×3 Panorama

Για εκπληκτική θέα και τοπία, η λειτουργία 3×3 Panorama συλλαμβάνει το πλαίσιο που θέλετε με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Motionlapse

Για να συμπιέσετε μια όμορφη μέρα σε ένα μόνο στιγμιότυπο, το Timelapse μετατρέπει τις ώρες σε δευτερόλεπτα και η MotionLampse προσθέτει την ομαλή κίνηση της κάμερας για δραματική δράση.

NightShot

Το Osmo Pocket ανιχνεύει και φωτίζει αυτόματα τις σκηνές χαμηλής φωτεινότητας, μετατρέποντάς τες σε φωτεινότερες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε χωρίς τρίποδο τις 2-3 δευτερολέπτων χειροκίνητες λήψεις μεγάλης έκθεσης με την λειτουργία Pro.

Mimo: Η Στιγμή μου

Mimo: Η Στιγμή μου


Το Osmo Pocket προορίζεται για όσους έχουν μια ιστορία να πουν, γι'αυτό αναπτύχθηκε την εφαρμογή DJI Mimo. Αυτή η εφαρμογή θέτει τη φαντασία σας ελεύθερη με εργαλεία επεξεργασίας και πρότυπα με πρόσβαση σε μια κοινότητα κοινής χρήσης περιεχομένου που εμπνέει τη δική σας οπτική αφήγηση.

Μια νέα ιστορία για αφήγηση

Μια νέα ιστορία για αφήγηση

Η λειτουργία Ѕtоrу χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό προκαθορισμένων μοτίβων λήψης και κινήσεων κάμερας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο επαγγελματικής ποιότητας όποτε θέλετε. Τα αποκλειστικά σχεδιασμένα φίλτρα και ηχητικά σήματα δίνουν ένα μοναδικό φινίρισμα στο υλικό σας. Η DJI Mimo είναι ο καλύτερος βοηθός σας, που σας επιτρέπει να αποτυπώνετε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εκπληκτικές στιγμές.

My Story

My Story

Η DJI Mimo σχεδιάστηκε για όλους τους τύπους χρηστών για να επεξεργάζεται το περιεχόμενό τους με επαγγελματικό τρόπο. Η «My Story» σας επιτρέπει να διορθώνετε τον τόνο των βίντεο σας με μοτίβα πρότυπων, φίλτρων, μουσικής και υδατογραφήματος σε ένα μόνο άγγιγμα.

Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας

Αναπτύξτε τη δημιουργικότητά σας

Ένα σετ από αξεσουάρ, που ταιριάζουν τέλεια στο Osmo Pocket, προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες για τη λήψη βίντεο ή εικόνων σε διαφορετικά περιβάλλοντα (ακόμη και κάτω από νερό).

Τεχνικές προδιαγραφές για το Osmo Pocket
Γενικά
Διαστάσεις121.9×36.9×28.6 χιλ.
Βάρος116 γραμ.
Κάμερα
Αισθητήρας1/2.3” CMOS
Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 12MP
Φωτογραφικός φακόςFOV: 80° F2.0
Εύρος ISOΦωτογραφία: 100-3200
Βίντεο: 100-3200
Ταχύτητα κλείστρου8s-1/8000s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας4000×3000 εικονοστοιχεία
Λειτουργίες λήψης φωτογραφίαςΜονή λήψη, Πανόραμα, Timelapse, Motionlapse
Ανάλυση βίντεο4K Ultra HD: 3840×2160 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60
Λειτουργίες λήψης βίντεοΑυτόματα
Μέγιστο Βίντεο Bit rate100 Mbps
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείωνFAT32 (≤32 GB), exFAT (>64 GB)
Μορφές φωτογραφιώνJPEG/JPEG+DNG
Μορφές βίντεοMP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264)
Υποστηριζόμενες κάρτες SDMicroSD (μέγιστη χωρητικότητα: 256 GB)
Έξοδος ήχου48 KHz AAC
Αντίζυγο
Ρυθμιζόμενο εύρος διακύμανσηςΠαν: -230° έως +50°
κλή: -95° έως +50°
Κύλ: ±45°
Μέγιστη ελεγχόμενη ταχύτητα120°/s
Μπαταρία
ΤύποςLiPo
Χωρητικότητα875 mAh
Ισχύς6.738 Wh
Τάση7.7 V
Θερμοκρασία λειτουργίας0° έως 40°C (32° έως 104°F)
Χρόνος λειτουργίας140 λεπτά
Χρόνος φόρτισης73 λεπτά

Στο κουτί του Osmo Pocket θα βρείτε:

1.Osmo Pocket x1
2.Θήκη x1
3.Smartphone Προσαρμογέας (USB-C) x1
4.Smartphone Προσαρμογέας (Lightning) x1
5.Καλώδιο φόρτισης x1

Σχόλια

Βαθμολογία 
Σταμάτης 2019-10-24
/

Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμης, φανταστικό πως χώρεσαν τόση τεχνολογία σε μέγεθος μικρότερο της παλαμης. Οτι καλύτερο για τον μέσο βλογκερ καθώς το gimbal κάνει τρομερή δουλειά στο cinema feel. Προτείνω ανεπιφύλακτα να συνδυαστεί με ένα φθηνό αξεσουάρ για την καλύτερη χρήση της.

  Βαθμολογία 
  Σταμάτης 2019-10-24
  .

  Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμης, φανταστικό πως χώρεσαν τόση τεχνολογία σε μέγεθος μικρότερο της παλαμης. Οτι καλύτερο για τον μέσο βλογκερ καθώς το gimbal κάνει τρομερή δουλειά στο cinema feel. Προτείνω ανεπιφύλακτα να συνδυαστεί με ένα φθηνό αξεσουάρ για την καλύτερη χρήση της.

   Βαθμολογία 
   Κώστας 2019-10-24
   .

   Το αστείο είναι πως όταν την έπιασα στα χέρια μου, μετά απο μια μέρα την έβαλα αγγελία. Δεν έφυγε και είπα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Η κάμερα είναι εκπληκτική ώς προς την ευκολία λήψεων, timelapse, motionlapse, hyperlapse, slow motion και βέβαια μέχρι και 4Κ στα 60fps!!!

    Πείτε μας τη γνώμη σας!

    Γράψτε μια κριτική

    Osmo Pocket

    Osmo Pocket

    Αξεσουάρ

    30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: