Mavic 2 Zoom

Mavic 2 Zoom

6958265174452

1 239,00 €με Φ.Π.Α.
999,19 € χωρίς Φ.Π.Α.

 • Χωρίς DJI Care Refresh
 • Με 1ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • 12MP 1/2.3" αισθητήρας CMOS
 • 2x24-48μμ οπτικό ζουμ + Dolly ζουμ
 • 48MP φωτογραφίες υψηλής ανάλυση
 • OcuSync 2.0 Τεχνολογία μετάδοσης
 • Έως και 31 λεπτά χρόνου πτήσης
 • Ανίχνευση εμποδίων όλων των κατευθύνσεων
 • Λειτουργία αναστολής χρονικής υπέρβασης
 • Μέγιστη ταχύτητα 71 χλμ / ώρα

«Το όνειρό μας ήταν πάντα να φτιάξουμε ένα υπάρχον drone, στο οποίο η μηχανική, η τεχνολογία και οι ανάγκες ενός αεροφωτογράφου συγκλίνουν. Ένα drone, που να ενσωματώνει όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της DJI και να είναι σε θέση να επαναπροσδιορίσει το τι είναι δυνατό για τον κόσμο της αεροφωτογράφησης. Με τη δημιουργία του Mavic 2, έχουμε κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.»

Mavic 2 Zoom κάμερα

Mavic 2 Zoom κάμερα

Το Маvіс 2 Zооm είναι εξοπλισμένο με 12MP 1/2,3" αισθητήρα και 24-48mm φακό με έως και 4x ζουμ, συμπεριλαμβανομένης και οπτικού 2x. Το Маvіс 2 Zoom μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά δυναμικά και δραματικά χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα από το αν έχετε καταγράψει βίντεο ή στατικές εικόνες. Σε συνδυασμό με τις νέες έξυπνες λειτουργίες, το ζουμ παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ποιοτηκού περιεχομένου.

Πιο εκφραστικό και δραματικό υλικό

Πιο εκφραστικό και δραματικό υλικό

Σε σύγκριση με έναν φακό ευρείας γωνίας 24μμ, ο τηλεφακός 48μμ συμπιέζει την προοπτική σας, ενισχύοντας το φαινόμενο παράλλαξης για μια κλασική κινηματογραφική εμφάνιση. Τώρα ένας εντελώς νέος κόσμος της αεροφωτογραφίας είναι ανοιχτός για να εξερευνήσετε με ακόμη πιο επικά, κινηματογραφικά πλάνα.

Βρείτε την τέλεια προοπτική χωρίς πρόβλημα

Βρείτε την τέλεια προοπτική χωρίς πρόβλημα

Όταν πραγματοποιείτε λήψη βίντεο Full HD, το ζουμ 4x (συμπεριλαμβανομένου του 2x οπτικού ζουμ) σας δίνει μια πιο κοντινή θέα σε μακρινά θέματα, κάνοντας τις μοναδικές σκηνές πιο προσιτές για αποτύπωση από απόσταση. Αυτή η επιλογή σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε ασφαλέστερη απόσταση από κτίρια, οχήματα, ζώα και ανθρώπους.

Γρήγορη και ακριβής εστίαση

Γρήγορη και ακριβής εστίαση

Η υβριδική αυτόματη εστίαση του Mavic 2 Zoom συνδυάζει Рhаnѕе Dеtесtіоn και Соntrаѕt Dеtесtіоn για μεγαλύτερη ακρίβεια εστίασης με αυξημένη ταχύτητα εστίασης έως και 40% περισσότερο από ό,τι πριν. Το σύστημα παρακολούθησης αυτόματης εστίασης καθιστά τα θέματα ευκρινή και σε εστίαση όταν κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση.

Ζουμ κατά την πτήση

Ζουμ κατά την πτήση

Το Dolly Zoom είναι ένα νέο QuickShot τρόπο για το Zoom Mavic 2, προσφέροντας μια διαφορετική προοπτική με πλήρως αυτοματοποιημένη εκτέλεση. Το Dolly Zoom ρυθμίζει αυτόματα την εστίαση κατά την πτήση, προσθέτοντας ένα έντονο, στρεβλωτικό οπτικό εφέ στο βίντεό σας. Όταν πετάτε χειροκίνητα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις σωστές αξίες ταχύτητας εστίασης για ακόμα πιο δημιουργικές επιλογές λήψης.

Φωτογραφίες με σούπερ ανάλυση

Φωτογραφίες με σούπερ ανάλυση

Το Mavic 2 Zoom διαθέτει επίσης μια εντελώς νέα λειτουργία Super Resolution. Όταν φωτογραφίζετε με οπτικό πεδίο 24 μμ, η φωτογραφική μηχανή θα τραβήξει και θα διορθώσει εννέα φωτογραφίες με τον τηλεφακό της, καταλήγοντας σε μια φωτογραφία σούπερ ανάλυσης 48 megapixel. Σε σύγκριση με τις συνηθισμένες πανοραμικές, οι φωτογραφίες σούπερ ανάλυσης διατηρούν την αρχική εμφάνιση των στόχων φωτογραφίας με πιο ακριβή σύνθεση.

Hyperlapse

Hyperlapse

Πείτε αντίο στην περίπλοκη μετα-επεξεργασία. Με το Нуреrlарѕе το drone βγάζει σταθεροποιημένες λήψεις από τον αέρα και τις επεξεργάζεται αυτόματα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε επαγγελματικό Tіmеlарѕе με το πάτημα ενός κουμπιού και στη συνέχεια να τις κοινοποιήσετε στα κοινωνικά μέσα. Αποθηκεύστε τη διαδρομή της πτήσης στο Task Library για να πετάξετε το Mavic 2 στην ίδια τροχιά, όποτε θέλετε. Οι φωτογραφίες τύπου JPEG και RAW μπορούν να αποθηκευτούν ταυτόχρονα σε κάρτα microSD, αφήνοντας περισσότερο χώρο για την μετά-επεξεργασία.

Ενισχυμένες HDR φωτογραφίες

Ενισχυμένες HDR φωτογραφίες

Το Маvіс 2 χρησιμοποιεί μια καινούργια βελτιωμένη НDR τεχνολογία, που συνδυάζει μια σειρά φωτογραφιών με διαφορετική έκθεση, για να δημιουργήσει μια λήψη με ευρύτερο δυναμικό εύρος, προσφέροντας καλύτερη φωτεινότητα της εικόνας ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονται ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

HyperLight

HyperLight

Ενισχύστε τον κόσμο σας με το HyperLight - ρύθμιση χαμηλού φωτισμού, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις εικόνες σας μειώνοντας σημαντικά το θόρυβο.

H.265 Codec για υψηλότερη ποιότητα εικόνας

H.265 Codec για υψηλότερη ποιότητα εικόνας

Και οι δύο εκδόσεις καταγράφουν βίντεο 4K σε υψηλότερα bit rates με προηγμένη συμπίεση H.265. Τα βίντεο στην 265/HEVC κωδικοποιήση διατηρούν κατά 50% περισσότερες πληροφορίες από τα βίντεο σε H.264/AVC, δημιουργώντας βίντεο υψηλής ποιότητας με καλύτερα διατηρημένα στοιχεία.

OcuSync 2.0 Σύστημα Μετάδοσης Βίντεο

OcuSync 2.0 Video Transmission System

Η καινούργια ОсuЅуnс 2.0 τεχνολογία μετάδοσης βίντεο λαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στο πεδίο των σχέσεών της, στην ποιότητα του βίντεο και την προστασία από παρεμβολές. Αυτό σας εξασφαλίζει τέλιο FPV με εύρος έως και 8000 μ.

2.4 έως 5.8 GHz Αυτόματη εναλλαγή σε πραγματικό χρόνο

Το Mavic 2 Рrо βασίζεται στη μετάδοση στα 2.4 GHz, αλλά αυτή η συχνότητα του σήματος συχνά διακόπτεται από πολλές ασύρματες συσκευές, που βρίσκονται παντού. Ευτυχώς, το Mavic 2 Рrо μπορεί αυτομάτως να αλλάζει τις δύο ζώνες συχνοτήτων 2.4GНz και 5.8GНz, για να μεταδίδει πιο ξεκάθαρο σήμα, που χρειάζεται για περιβάλλοντα υψηλής παρεμβολής.

Γρήγορο κατέβασμα, χαμηλή καθυστέρηση

Το OcuSync 2.0 προσφέρι ταχύτητα δεδομένων 40Mbps και καθυστέρηση μέχρι 120ms, παρέχοντας ομαλότερη ραδιοφωνική μετάδοση και μια καλύτερη αίσθηση ελέγχου του drone.

Πετάξτε πιο ψηλά και κοιτάξτε πιο καθαρά

Το νέο OcuSync 2.0 προσφέρει βίντεο 1080p έως και 8000 μέτρα, επιτρέποντάς σας να πετάξετε μακρύτερα χωρίς να ανησυχείτε. Επεξεργαστείτε και κοινοποιήστε άμεσα τις Full HD λήψεις απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα. Οι πρωτότυπες εικόνες που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της πτήσης μπορούν να αποθηκευθούν αυτόματα στο κινητό σας χωρίς να χρειστεί να κατεβάσετε το drone.

Ισχυρό, αλλά ασφαλές

Ισχυρό, αλλά ασφαλές

Μετά από αμέτρητες ώρες έρευνας και δοκιμών, το Mavic 2 έχει βελτιστοποιηθεί για να αυξηθεί η προώθηση και να μειωθούν η κατανάλωση ενέργειας και ο θόρυβος. Αυτές οι λεπτές αλλά ισχυρές βελτιώσεις, μαζί με ένα βελτιωμένο σύστημα αυτόνομης πτήσης, προσφέρουν μια ομαλότερη, πιο ήσυχη πτήση για μεγαλύτερη διακριτικότητα και ασφάλεια.

Μέγιστη ταχύτητα 72 χλμ/ώρα

Το ανακατασκευασμένο σώμα αεροσκάφους παρουσιάζει καλύτερες αεροδυναμικές επιδόσεις. Η αντίσταση του Mavic 2 είναι κατά 19% χαμηλότερη από την αντίσταση του Mavic Pro όταν πετάει με μέγιστη ταχύτητα.

31 λεπτά μέγιστο χρόνο πτήσης

Μεγαλύτερος χρόνος πτήσης σημαίνει περισσότερο χρόνο για να καταγράψετε το απίστευτο πλάνο σας.

Σχεδίαση χαμηλού θορύβου

Οι ημιτονοειδείς μονάδες FOC ESC και οι προπέλες χαμηλού θορύβου κάνουν την πτήση σας απίστευτα ήσυχη, εξαλείφοντας τις ανησυχίες ότι θα ενοχλείτε το περιβάλλον σας.

Εντοπίστε εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις

Εντοπίστε εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις

Η αυτόνομη πτήση έχει ανανεωθεί για την ανίχνευση εμποδίων προς όλες τις κατευθύνσεις. Το Mavic 2 είναι το πρώτο DJI drone, που διαθέτει αισθητήρες από όλες τις πλευρές για αυξημένη ασφάλεια πτήσεων.

Προς τα εμπρός

Οι αισθητήρες διπλής όρασης επιτρέπουν περιοχή μέτρησης ακριβείας μέχρι 20 μέτρα. Η ανιχνεύσιμη περιοχή είναι 20-40 μέτρα (33% ευρύτερη από αυτή του Mavic Pro). Οι αισθητήρες διπλής όρασης είναι επίσης σε θέση να ανιχνεύουν εμπόδια και να σταματούν έγκαιρα το drone, όταν πετάει με ταχύτητες μέχρι 50,4 χλμ / ώρα (40% πιο αποτελεσματικές από το Mavic Pro).

Προς τα κάτω

Το σύστημα διπλής όρασης επιτρέπει μια περιοχή μέτρησης ακριβείας έως και 11 μέτρα. Η ανιχνεύσιμη περιοχή είναι 11-22 μέτρα. Το σύστημα ανίχνευσης υπέρυθρων επιτρέπει την μέτρηση ακριβείας έως και 8 μέτρα. Το drone πετάει με ακρίβεια έως και 50 μέτρα ύψος και προσγειώνεται με ασφάλεια, βρίσκοντας έδαφος. Η προσθήκη του δευτερεύοντος βοηθητικού φωτός βοηθά τους αισθητήρες στην κίνηση προς τα κάτω σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αριστερά και δεξιά

Το σύστημα είναι ικανό να ανιχνεύει εμπόδια στην κίνηση του drone με ταχύτητες έως και 28,8 χλμ / ώρα, βελτιώνοντας την ασφάλεια πτήσεων τόσο στις λειτουργίες ActiveTrack, όσο και στη λειτουργεία Tripod.

Προς τα πίσω

Το σύστημα διπλής όρασης διαθέτει εύρος μέτρησης ακριβείας μέχρι 16 μέτρα και είναι σε θέση να ανιχνεύει εμπόδια και να σταματάει έγκαιρα το drone, όταν πετάει με ταχύτητες μέχρι 43,2 χλμ / ώρα. Η ανιχνεύσιμη περιοχή είναι 16-32 μέτρα.

Προς τα πάνω 

Σύστημα ανίχνευσης υπερύθρων. Εύρος μέτρησης ακριβείας έως 8 μέτρα.

APAS

Οι πιλότοι μπορούν να πετάξουν εμπρός και πίσω, αποφεύγοντας εύκολα τα εμπόδια μπροστά και πίσω από το αντικείμενο που παρακολουθείται. Η APAS θα σχεδιάσει μια κατάλληλη διαδρομή για να αποφύγει αυτά τα εμπόδια αυτόματα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Εύκολο στη χρήση

Εύκολο στη χρήση

Με τις ισχυρές κάμερες και τις εύχρηστες ευφυείς λειτουργίες λήψης, το Mavic 2 κάνει πιο εύκολη τη δημιουργική αεροφωτογραφία σε χρήστες όλων των επιπέδων.

ActiveTrack 2.0

ActiveTrack 2.0

Με βελτιώσεις τόσο στο υλικό, όσο και στο λογισμικό, το ActiveTrack 2.0 μεταφέρει την εμπειρία παρακολούθησης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η αεροφωτογραφία είναι τώρα εύκολη για όλουςΗ αεροφωτογραφία είναι τώρα εύκολη για όλους

Υπάρχουν διάφορες διαισθητικές λειτουργίες λήψης για πιο δημιουργικές επιλογές λήψης. Οι φίλοι σας δεν θα πιστέψουν ότι το βίντεο που τους δείξατε γυρίστηκε από εσάς και όχι στο Χόλιγουντ!

Τεχνικές προδιαγραφές για το Drone Mavic 2 Zoom
Mavic 2 Zoom Drone
ΜοντέλοMavic 2 Zoom Drone
Διαστάσεις (διπλωμένο) / (ξεδιπλωμένο) (ΥxΠxΜ)84 χιλ. x 91 χιλ. x 214 χιλ. / 84 χιλ.x 242 χιλ. x 322 χιλ.
Διαγώνια απόσταση354 χιλ.
Βάρος (με μπαταρία και έλικες)907 γρ.
Μέγιστη ταχύτητα ανύψωσης5 μ / δευτ. (σε αθλητική λειτουργία χωρίς άνεμο)
Μέγιστη ταχύτητα καθόδου3 μ / δευτ.
Μέγιστη ταχύτητα72 χλμ / ωρα (σε αθλητική λειτουργία χωρίς άνεμο)
Μέγιστο ύψος απογείωσης (πάνω από τη στάθμη της θάλασσας)6000 μέτρα
Μέγιστη ώρα πτήσης (χωρίς άνεμο)31 λεπτά
Χρόνος μέγιστης αιώρησης (χωρίς άνεμο)29 λεπτά
Μέγιστη απόσταση πτήσης (χωρίς άνεμο)18 χλμ
Μέγιστη αντίσταση ταχύτητας ανέμου29–38 χλμ / ωρα
Μέγιστη γωνία κλίσης35° (σε αθλητική λειτουργία με τηλεχειριστήριο)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα200°/δευτ.
Θερμοκρασία λειτουργίας-10°C έως 40°C
GPSGPS/GLONASS
Εσωτερική μνήμη8GB
Εμβέλεια ακριβείας αιώρησηςΚατακόρυφα:
± 0.1 μ. (όταν είναι ενεργή η τοποθέτηση όρασης)
± 0.5 μ. (με τοποθέτηση GPS)
Οριζόντια:
± 0.3 μ. (όταν είναι ενεργή η τοποθέτηση όρασης)
± 1.5 μ. (με τοποθέτηση GPS)
Δύναμη μετάδοσης (EIRP)2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Τηλεχειριστήριο
Λειτουργική συχνότητα2.400 - 2.483 GHz / 5.725 - 5.850 GHz

Εύρος σήματος
(ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές)

FCC: 8000 μ.
CE: 5000 μ.
SRRC: 5000 μ.
MIC: 5000 μ.
Θερμοκρασία λειτουργίας0° έως 40°C
Μπαταρία3950 mAh
EIRPCE : ≤20 dBm,FCC : ≤26 dBm
Τάση λειτουργίας1800 mA ⎓ 3.83 V
Υποστηριζόμενο μέγεθος κινητής συσκευής
 • Μέγιστο πάχος: 6.5–8.5 χιλ.
 • Μέγιστο μήκος: 160 χιλ.
 • Υποστηριζόμενα είδη θύρας USB: Lightning, Micro USB (Τύπος-B), USB-C™
Δύναμη μετάδοσης (EIRP)2.400 - 2.483 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm
5.725-5.850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Φορτιστής
Ισχύς60 W
Τάση100-240 V, 50/60 Hz, 1.8A
Τάση εξόδου17.6V ⎓ 3.41A
17.0V ⎓ 3.53A
USB: 5V ⎓ 2A
Έξυπνη μπαταρία πτήσης
Χωρητικότητα3850 mAh
Τάση15.4 V
Μέγιστη τάση φόρτισης17.6 V
Τύπος μπαταρίαςLiPo 4S
Ισχύς59.29 Wh
Βάρος297 γρ.
Θερμοκρασία λειτουργίας5° έως 40°C
Μέγιστη ισχύς φόρτισης80 W
Σύστημα ανίχνευσης
Σύστημα ανίχνευσηςΑμφίδρομη ανίχνευση εμποδίων
Προς τα εμπρόςΠροηγ. περ. μέτρησης ακριβείας: 0.5 - 20 μ
Ανιχνεύσιμη εμβέλεια: 20 - 40 μ
Αποτ/τική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 12 μ/ δευτ.: ≤ 14 μ/ δευτ.
FOV: Οριζόντια: l: 40°, Κατακόρυφα: 70°
Προς τα πίσωΠροηγ. περ. μέτρησης ακριβείας: 0.5 - 16 μ
Ανιχνεύσιμη εμβέλεια: 16 - 32 μ
Αποτ/τική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 12 μ/ δευτ.: ≤ 14 μ/ δευτ.
FOV: Οριζόντια: 60°, Κατακόρυφα: 77°
Προς τα πάνωΠροηγ. περ. μέτρησης ακριβείας: 0.1 - 8 μ
Προς τα κάτωΠροηγ. περ. μέτρησης ακριβείας: 0.5 - 11 μ
Ανιχνεύσιμη εμβέλεια: 11 - 22 μ
ΠλευρέςΠροηγ. περ. μέτρησης ακριβείας: 0.5 - 10 μ
EΑποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤ 8 μ/ δευτ.
FOV: Οριζόντια: 80°, Κατακόρυφα: 65°
Περιβάλλον λειτουργίαςΠρος τα εμπρός, πίσω και πλευρές:
Επιφάνεια με καθαρό μοτίβο και επαρκή φωτισμό (lux > 15)
Προς τα πάνω: Ανιχνεύει διάχυτες ανακλαστικές επιφάνειες (>20%) (τοίχοι,δέντρα,άνθρωποι κ.λπ.)
Προς τα κάτω: Επιφάνεια με καθαρό μοτίβο και επαρκή φωτισμό (lux > 15)
Ανιχνεύει διάχυτες ανακλαστικές επιφάνειες (>20%)(τοίχοι,δέντρα,άνθρωποι κ.λπ.)
Mavic 2 Ζοομ Κάμερα
Ανάλυση12MP
Φωτογραφικός φακόςFOV 83° 24 mm / 48° 48 mm (24-48 mm ισοδύναμο) f/2.8 (24 mm)–f/3.8 (48 mm); παραμόρφωση εικόνας < 1.5% εστίαση από 0,5 m έως ∞
ISO100-3200 (βίντεο); αυτόματη:100-1600 / χειροκίνητη:100-3200 (φωτογραφία)
Ταχύτητα κλείστρου8–1/8000 s
Μέγεθος εικόνας4000×3000
Λειτουργίες λήψης φωτογραφίας
 • Μονή φωτογραφία
 • Burst (3/5/7 λήψεις)
 • AEB (3 ή 5 λήψεις με διαφορετική έκθεση σε διάστημα 0.7 EV)
 • Διάστημα (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)

Λειτουργίες λήψης βίντεο
 • 4K: 3840×2160 24/25/30p
 • 2.7K: 2688×1512 24/25/30/48/50/60p
 • FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p
Έγχρωμη λειτουργίαD-Clinelike
Αντίζυγο
Εύρος μηχανικής κλίσηςTilt: -135° – +45° Pan: -100° – +100°
Εύρος ελεγχόμενης κλίσηςTilt: -90° – +30° Pan: -75° – +75°
Σταθεροποίηση3-αξόνων (tilt, roll, pan)
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου (Tilt)120° /s
Εύρος γωνιακών κραδασμών±0.01° (Mavic 2 Pro)
DJI GO 4 Еφαρμογή
Σύστημα μετάδοσης βίντεοOcuSync 2.0
Ποιότητα Live View:Τηλεχειριστήριο:
720p @30fps/1080p @30fps
DJI Goggles:
720p @30fps / 1080p @30fps 
DJI Goggles RE:
720p @30fps / 1080p @30fps
Καθυστέρηση (ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την συσκευή κινητής τηλ.)120-130 ms
Bitrate40Mbps
Απαιτήσεις λειτουργικού συστήματοςiOS 9.0 ή νεότερη έκδοση Android 4.4 ή νεότερη έκδοση

Στο κουτί του Mavic 2 Zoom θα βρείτε:

1.DJI Mavic 2 Zoom x1
2.Τηλεχειριστήριο x1
3.Έξυπνη μπαταρία x1
4.Φορτιστής x1
5.Καλώδιο φόρτισης x1
6.Έλικες (Ζεύγος) x3
7.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (υποδοχή Lightning) x1
8.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (υποδοχή Micro USB) x1
9.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου (υποδοχή USB τύπου C) x1
10.Προστατευτικό για την κάμερα x1
11.Καλώδιο δεδομένων (USB 3.0 τύπου C) x1
12.USB Προσαρμογέας x1
13.Υποδοχέας καλωδίου τηλεχειριστηρίου (μεγάλο) x 1
14.Υποδοχέας καλωδίου τηλεχειριστηρίου (μικρό) x 2
15.Ράβδοι ελέγχου (ζεύγος) x1

Σχόλια

Βαθμολογία 
Βαγγέλης 2019-10-03
Εξαιρετικό

Εξαιρετικό σε όλα του. Προς το παρόν δεν βρίσκω κάτι αρνητικό.

  Πείτε μας τη γνώμη σας!

  Γράψτε μια κριτική

  Mavic 2 Zoom

  Mavic 2 Zoom

  Αξεσουάρ

  30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: