Βιομηχανικά drones

 • Mavic 2 Enterprise


  Τα βιομηχανικά drones της Mavic είναι οι πιο συμπαγείς και ευφυείς βοηθοί στην καταπολέμηση πυρκαγιών, την επιθεώρηση υποδομής, τις επιχειρήσεις διάσωσης και άλλα. Χάρη στη θύρα για αξεσουάρ, η πλατφόρμα Mavic 2 Enterprise προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, επιτρέποντάς της να χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις.

 • Phantom 4 RTK

  Τα βιομηχανικά drones Phantom έχουν σχεδιαστεί για χαρτογράφηση υψηλής ακρίβειας, επιθεώρηση εργασίας, εξερεύνηση εδάφους και πολλά άλλα. Τα Phantom 4 RTK drones είναι τα πιο συμπαγή και ακριβή αεροσκάφη χαρτογράφησης χαμηλού υψομέτρου. Το σύστημα διαθέτει επιπλέον σταθμό ελέγχου και προσφέρει εύκολο έλεγχο της λειτουργίας.

 • Matrice 30

  Το νέο DJI Matrice 30 είναι το κορυφαίο drone της DJI Enterprise που χωράει σε σακίδιο. Ενσωματώνει πολλαπλούς αισθητήρες υψηλής απόδοσης σε ένα ενιαίο ωφέλιμο φορτίο κάμερας, ελεγχόμενο με ένα έξυπνο επανασχεδιασμένο τηλεχειριστήριο και λειτουργεί με αναβαθμισμένο λογισμικό Pilot 2, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία πτήσης.
  Το μοντέλο M30 προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ισχύ, αντοχή και ικανότητα για σκληρές επαγγελματικές χρήσεις, ενώ το μέγεθός του το καθιστά ιδανικό για εύκολη μεταφορά και γρήγορη εγκατάσταση.

 • Matrice 300

  Το Matrice 300 είναι η τελευταία σειρά βιομηχανικών drones της DJI, η οποία δανείζεται σε μεγάλο βαθμό από τη σύγχρονη αεροπορική τεχνολογία. Το M300 έχει πολλές βελτιώσεις όπως σάρωση και τοποθέτηση 6 κατευθύνσεων, προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, πολλές νέες έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες και πολλά άλλα οφέλη. Τα drones της σειράς Matrice 300 μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα με έως και 3 κάμερες, επιτυγχάνοντας έτσι αξεπέραστη απόδοση και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις κάθε αποστολής.

Εμφάνιση 1 - 2 από 2 αντικείμενα

Τα βιομηχανικά drones χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε διάφορα περιβάλλοντα. Τα drones αυτά είναι σχεδιασμένα για πιλότους με εμπειρία από επαγγελματίες και λάτρεις που ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, από διάφορες βιομηχανίες, όπως η Ενέργεια, τα Μέσα, η Κατασκευή, η Υποδομή, η Κινηματογραφικ...

Τα βιομηχανικά drones χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σε διάφορα περιβάλλοντα. Τα drones αυτά είναι σχεδιασμένα για πιλότους με εμπειρία από επαγγελματίες και λάτρεις που ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό και την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, από διάφορες βιομηχανίες, όπως η Ενέργεια, τα Μέσα, η Κατασκευή, η Υποδομή, η Κινηματογραφική παραγωγή και η Δημόσια ασφάλεια. Χάρη στα βιομηχανικά drones της Matrice, οι επιχειρήσεις μπορούν να προωθήσουν τη λειτουργία τους με εναέρια δεδομένα.

Περισσότερα
Εμφάνιση 1 - 2 από 2 αντικείμενα