Νέο DJI Zenmuse H30 Worry-Free Basic Combo

DJI Zenmuse H30 Worry-Free Basic Combo

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

5 018,00 €με Φ.Π.Α.
4 046,77 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Περαιτέρω και πιο ξεκάθαρο όραμα
 • Βελτιωμένη νυχτερινή όραση
 • Πιο ισχυρή απόδοση υπερύθρων
 • Εξυπνότερες λειτουργίες πολλαπλών σεναρίων
 • Πιο αξιόπιστος συγχρονισμός και διατήρηση πληροφοριών
 • Ανώτερη περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα

Συμβατότητα:

Ρωτήστε για τιμές

Απαράμιλλο όραμα, μέρα ή νύχτα

Η ναυαρχίδα της σειράς Zenmuse H30 με πολλούς αισθητήρες παντός καιρού ενσωματώνει πέντε κύριες μονάδες - μια κάμερα ευρείας γωνίας, μια κάμερα ζουμ, μια υπέρυθρη θερμική κάμερα, έναν ανιχνευτή εύρους λέιζερ και ένα βοηθητικό φως NIR. Χρησιμοποιώντας έξυπνους αλγόριθμους αιχμής, φέρνει επανάσταση στα πρότυπα αντίληψης και απεικόνισης, ξεπερνώντας τους περιορισμούς της ημερήσιας και νυχτερινής όρασης. Αυτό την καθιστά αβίαστα κατάλληλη για μια ποικιλία λειτουργιών, όπως η δημόσια ασφάλεια, η ενεργειακή επιθεώρηση, η εξοικονόμηση νερού και η δασοκομία.

Ευέλικτη απόδοση, μέρα και νύχτα

Κάμερα ζουμ

 • Εύρος μέτρησης: 3-3000 m
 • Ακρίβεια μέτρησης:≤ 500 m: ±(0.2 m+απόσταση μέτρησης×0.15%)‌> 500 m: ±1.0 m

Ευρυγώνια κάμερα

 • Ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 24 mm, DFOV: 82,1°
 • Αισθητήρας CMOS 48MP 1/1,3 ιντσών
 • Ανάλυση βίντεο: Μέγιστη 3840×2160@30fps

Ανιχνευτής εύρους λέιζερ

 • Εύρος μέτρησης: 3-3000 m
 • Ακρίβεια μέτρησης:≤ 500 m: ±(0.2 m+απόσταση μέτρησης×0.15%)‌> 500 m: ±1.0 m

Υπέρυθρη θερμική κάμερα (μόνο H30T)

 • Ισοδύναμο εστιακό μήκος: 52 mm, DFOV: 45,2°
 • Μικροβολόμετρο χωρίς ψύξη VOx
 • Ανάλυση φωτογραφίας: 1280×1024
 • Ανάλυση βίντεο: 1280×1024@30fps
 • Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας από -20° έως 1600°C [1]

Βοηθητικό φως NIR

 • Μήκος κύματος: 850 nm
 • FOV: 4,6±0,6° (Στρογγυλή)
 • Αξιολόγηση ασφάλειας: Κατηγορία 1
 • Εύρος φωτισμού: Περίπου 8 μέτρα κύκλου διαμέτρου σε απόσταση 100 μέτρων

Περαιτέρω και πιο ξεκάθαρο όραμα

Έως 34× οπτικό ζουμ και 400× ψηφιακό ζουμ

Η σειρά Zenmuse H30 διαθέτει κάμερα zoom υψηλής ανάλυσης 40MP, που υποστηρίζει έως και 34× οπτικό ζουμ και απίστευτα 400× ψηφιακό ζουμ. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, [2] όχι μόνο παρατηρεί θέματα σε μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά καταγράφει και περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιο σταθερές εικόνες από την κάμερα ζουμ

Με τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο σταθεροποίησης εικόνας της DJI, η σειρά Zenmuse H30 μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά το κούνημα στο τηλεφακό, παρέχοντας σταθερές και καθαρές εικόνες για λεπτομερείς επιθεωρήσεις γραμμών ηλεκτρικής ενέργειας.

Ανίχνευση εύρους λέιζερ μέγιστο 3000m

Ο ανιχνευτής εύρους λέιζερ διαθέτει εύρος μέτρησης έως και 2,5 φορές μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, [3] καταγράφοντας με ακρίβεια τις πληροφορίες θέσης των θεμάτων σε εύρος από 3 m έως 3000 m, [4] συμπεριλαμβανομένης της γραμμικής απόστασης από την κάμερα, το υψόμετρο και τις συντεταγμένες GPS.

Ενισχυμένη νυχτερινή όραση

Υποστηρίζει πλήρη έγχρωμη νυχτερινή όραση

Τόσο η κάμερα ζουμ, όσο και η ευρυγώνια κάμερα της σειράς Zenmuse H30 μπορούν να αλλάξουν σε λειτουργία Νυχτερινής σκηνής σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, βελτιώνοντας τη ζωντανή προβολή και την ποιότητα εγγραφής. Αυτό εξασφαλίζει λειτουργική αποτελεσματικότητα και ακρίβεια τη νύχτα, επιτρέποντας τη συνεχή λειτουργία από μέρα σε νύχτα.

Υποστηρίζει ασπρόμαυρη νυχτερινή όραση και φωτισμό NIR

Στη λειτουργία Νυχτερινής σκηνής, η κάμερα ζουμ της σειράς Zenmuse H30 υποστηρίζει IR Light για βελτίωση υπερύθρων και φωτισμό NIR. [5] Αλλάζει τη ζωντανή προβολή σε μια εικόνα σε κλίμακα του γκρι αφαιρώντας το φίλτρο υπερύθρων, ενισχύοντας έτσι την αντίθεση μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών περιοχών, διευκολύνοντας τον εντοπισμό των θεμάτων. Όταν είναι ενεργοποιημένο το βοηθητικό φως NIR, η κάμερα ζουμ μπορεί να επωφεληθεί από πρόσθετο φωτισμό NIR, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για κρυφή νυχτερινή επιτήρηση και επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Πιο ισχυρή απόδοση υπερύθρων

Ανάλυση υπέρυθρων 1280×1024

Η υπέρυθρη θερμική κάμερα διαθέτει ανάλυση 1280×1024, 4× της προηγούμενης γενιάς, [6] με ψηφιακό ζουμ έως και 32×. Αυτό επιτρέπει τόσο μια επισκόπηση ολόκληρης της σκηνής όσο και τη δυνατότητα μεγέθυνσης σε συγκεκριμένες περιοχές. Σε υψηλότερα επίπεδα ζουμ, η Zenmuse H30T ενεργοποιεί αυτόματα μια λειτουργία υπέρυθρης εικόνας UHR (υπερυψηλής ανάλυσης),[7] διασφαλίζοντας ότι οι υπέρυθρες εικόνες παραμένουν καθαρές.

Λειτουργία υψηλής ανάλυσης για ακριβή παρατήρηση

Η Zenmuse H30T υποστηρίζει τρεις λειτουργίες απολαβής υπέρυθρων: λειτουργία High Gain για πιο ακριβή μέτρηση θερμοκρασίας, λειτουργία Low Gain για μεγαλύτερο εύρος μέτρησης θερμοκρασίας και τη νέα λειτουργία High-Res, [8] που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την παρατήρηση αντικειμένων, ανθρώπων ή ζώων με μικρές διαφορές θερμοκρασίας, καθιστώντας την εξαιρετικά πρακτική για επιχειρήσεις ασφάλειας, έκτακτης ανάγκης και έρευνας και διάσωσης.

Οπτική και υπέρυθρη κάμερες, ταυτόχρονο ζουμ

Η κάμερα ζουμ και η υπέρυθρη θερμική κάμερα της Zenmuse H30T υποστηρίζουν ζουμ Link, επιτρέποντας στους χειριστές να κλιμακώνουν το ορατό φως και τις θερμικές εικόνες ταυτόχρονα και να διατηρούν την ίδια οπτική γωνία. Αυτή η παράπλευρη σύγκριση των λεπτομερειών της εικόνας βοηθά στον ταχύτερο εντοπισμό του θέματος, αυξάνοντας την απόδοση και εξοικονομώντας προσπάθεια.

Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας από -20° έως 1600°C

Με την εγκατάσταση ενός φίλτρου υπέρυθρης πυκνότητας, [9] η υπέρυθρη θερμική κάμερα μπορεί να μετρήσει θερμοκρασίες έως και 1600°C, 3× της προηγούμενης γενιάς. [10] Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πυρόσβεση και τις επιχειρήσεις σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς επιτρέπει την πιο αποτελεσματική κρίση των αλλαγών της θερμοκρασίας και τον γρήγορο εντοπισμό των hotspot, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της διάσωσης.

Εξυπνότερες λειτουργίες πολλαπλών σεναρίων

Έξυπνη λήψη για βελτιωμένη απεικόνιση

Στη λειτουργία Smart Capture, η ευρυγώνια και η ζουμ κάμερα της σειράς Zenmuse H30 αξιολογούν αυτόματα τη φωτεινότητα του φωτός περιβάλλοντος και το δυναμικό εύρος και εφαρμόζουν έξυπνους αλγόριθμους εικόνας. Αυτό εξασφαλίζει την παραγωγή φωτογραφιών με φυσικές μεταβάσεις μεταξύ φωτεινού και σκοτεινού και πλούσιες λεπτομέρειες, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλή δυναμική, έντονο φως ή χαμηλό φωτισμό.

Ηλεκτρονικό ξεθάμπωμα

Σε συνθήκες όπως η αιθαλομίχλη ή η υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία, η κάμερα ζουμ της σειράς Zenmuse H30 χρησιμοποιεί μια νέα λειτουργία Ηλεκτρονικού ξεθαμπώματος [11] για τη βελτίωση της ευκρίνειας της εικόνας. Προσφέρει χαμηλά και υψηλά επίπεδα αφυδάτωσης για να ταιριάζει σε διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα και απαιτήσεις.

Ανώτερη περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα

Προστασία IP54

Με βαθμό αντοχής στη σκόνη και το νερό IP54, [12] η σειρά Zenmuse H30 μπορεί να λειτουργεί με ασφάλεια και αξιοπιστία ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Θερμοκρασία λειτουργίας -20° έως 50°C

Η σειρά Zenmuse H30 είναι κατασκευασμένη για να λειτουργεί σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20° έως 50°C, καλύπτοντας λειτουργικές ανάγκες παντός καιρού.

Πιο αξιόπιστος συγχρονισμός και διατήρηση πληροφοριών

Υποστηρίζει προκαταγραφή

Όλες οι κάμερες της σειράς Zenmuse H30, συμπεριλαμβανομένων της κάμερας ζουμ, της θερμικής, της ευρυγώνιας και της υπέρυθρης υποστηρίζουν την προκαταγραφή. Μπορούν να διατηρήσουν πλάνα από 10, 15 ή 30 δευτερόλεπτα πριν από την έναρξη της επίσημης εγγραφής, διασφαλίζοντας πιο ολοκληρωμένη εγγραφή και καταγράφοντας βασικές πληροφορίες που διαφορετικά μπορεί να χαθούν γρήγορα.

Κρυπτογράφηση πολυμέσων και μετάδοσης με εκκαθάριση καταγραφής με ένα κλικ

Η λειτουργία κωδικού ασφαλείας επιτρέπει την κρυπτογράφηση των καρτών microSD, προστατεύοντας πλήρως τα αρχεία σας. Η τεχνολογία κρυπτογράφησης AES-256 διασφαλίζει την ασφάλεια της μετάδοσης δεδομένων μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και του αεροσκάφους. Επιπλέον, υποστηρίζει εκκαθάριση αρχείων καταγραφής με ένα κλικ για την αποφυγή διαρροών πληροφοριών.

Συγχρονισμός πληροφοριών cloud για συνεργατικές επιχειρήσεις εδάφους και αέρα

Οι χειριστές μπορούν να ελέγχουν ζωντανές προβολές από τη σειρά Zenmuse H30 μέσω της πλατφόρμας cloud στο DJI FlightHub 2, για να παραμένουν ενημερωμένοι με τη δυναμική του ιστότοπου. Αυτό επιτρέπει την ταχεία τηλεχειρισμό και διευκολύνει τις συντονισμένες επιχειρήσεις αέρος-εδάφους.

Σενάρια εφαρμογής

Με τις πλατφόρμες πτήσης DJI Enterprise, η σειρά Zenmuse H30 είναι κατάλληλη για εφαρμογές σε μια σειρά βιομηχανιών, όπως η δημόσια ασφάλεια, η ηλεκτρική ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, η εξοικονόμηση νερού και η δασοκομία.

Δημόσια ασφάλεια

Ηλεκτρική ενέργεια

Πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Διατήρηση νερού

Δασοκομία

* Πριν χρησιμοποιήσετε ένα ωφέλιμο φορτίο σειράς Zenmuse H30 για πρώτη φορά, ενεργοποιήστε το χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DJI Pilot 2.
** Όλα τα δεδομένα σε αυτή τη σελίδα μετρήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα ωφέλιμο φορτίο της σειράς Zenmuse H30-μοντέλου παραγωγής σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες αυτής της σελίδας τραβήχτηκαν με τη χρήση της σειράς Zenmuse H30 από επαγγελματίες σε αυστηρή συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς και έχουν υποβληθεί σε διάφορους βαθμούς επεξεργασίας κατά τη μετα-παραγωγή. Όλα τα βίντεο και οι εικόνες είναι μόνο για αναφορά. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν. Τηρείτε πάντα τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς και βεβαιωθείτε ότι το αεροσκάφος έχει λάβει σχετικές πιστοποιήσεις και εξουσιοδοτήσεις εναέριου χώρου πριν από την πτήση.
**** Όλες οι εικόνες, τα βίντεο και το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη σχετικά με το ίδιο το προϊόν σε αυτήν τη σελίδα είναι μόνο για αναφορά. Τα πραγματικά εφέ προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της εμφάνισης, του χρώματος και του μεγέθους) και τα περιεχόμενα εμφάνισης της οθόνης (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του φόντου, της διεπαφής χρήστη και των εικόνων) ενδέχεται να διαφέρουν.
  Σημειώσεις:
 1. Απαιτείται επιπλέον η αγορά ενός φίλτρου υπέρυθρης πυκνότητας για να επιτραπούν μετρήσεις θερμοκρασίας έως 1600°C.
 2. Σύγκριση των μέγιστων αναλογιών ζουμ της σειράς Zenmuse H30 και της σειράς H20. Δεδομένα μετρήθηκαν σε εργαστήριο DJI.
 3. Σύγκριση της μεγαλύτερης απόστασης μέτρησης των ανιχνευτών εύρους λέιζερ της σειράς Zenmuse H30 και της σειράς H20. Δεδομένα μετρήθηκαν σε εργαστήριο DJI.
 4. Δεδομένα που μετρήθηκαν σε εργαστήριο DJI. Το εύρος μέτρησης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και το σχήμα του ελεγχόμενου αντικειμένου, καθώς και την πρόσκρουση της γωνίας αντίζυγου, το φως του περιβάλλοντος και τις καιρικές συνθήκες όπως η βροχή ή η ομίχλη. Εάν ένας παλμός λέιζερ χτυπήσει πολλούς στόχους, η ενέργειά του διασπείρεται, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη μετρήσιμη απόσταση.
 5. Φως υπερύθρων και φωτισμός NIR υποστηρίζονται μόνο όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα ζουμ. Ο φωτισμός NIR θα ενεργοποιηθεί μόνο μετά την απογείωση. Εάν ενεργοποιηθεί πρώτα η βοηθητική λυχνία NIR, το φως υπερύθρων θα ξεκινήσει επίσης ταυτόχρονα.
 6. Σύγκριση των αναλύσεων υπέρυθρης θερμικής κάμερας της σειράς Zenmuse H30 και της σειράς H20. Δεδομένα μετρήθηκαν σε εργαστήριο DJI.
 7. Η δυνατότητα UHR υπέρυθρης εικόνας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη εκ των προτέρων. Η λειτουργία απενεργοποιείται όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Νυχτερινής σκηνής.
 8. Η μέτρηση θερμοκρασίας δεν υποστηρίζεται όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία υψηλής ανάλυσης στην υπέρυθρη θερμική κάμερα.
 9. Πωλείται χωριστά.
 10. Σύγκριση των υψηλότερων μετρήσιμων θερμοκρασιών των υπέρυθρων θερμικών καμερών της σειράς Zenmuse H30 και της σειράς H20. Δεδομένα μετρήθηκαν σε εργαστήριο DJI.
 11. Η λειτουργία Νυχτερινής σκηνής και το ηλεκτρονικό ξεθάμπωμα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.
 12. Υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες, μπορεί να επιτύχει βαθμό προστασίας IP54 σύμφωνα με τα πρότυπα IEC60529. Η βαθμολογία IP δεν είναι μόνιμα αποτελεσματική και μπορεί να μειωθεί λόγω φθοράς του προϊόντος.

Γενικά
Όνομα προϊόντοςΣειρά Zenmuse H30
Διαστάσεις170×145×165 mm (Μ×Π×Υ)
Βάρος920±5 g
Ισχύς
 • H30: 26 W
 • H30T: 28 W
Βαθμολογία προστασίαςIP54

Υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες, μπορεί να επιτύχει βαθμό προστασίας IP54 σύμφωνα με τα πρότυπα IEC60529. Η βαθμολογία IP δεν είναι μόνιμα αποτελεσματική και μπορεί να μειωθεί λόγω φθοράς του προϊόντος.
Υποστηριζόμενα αεροσκάφη
 • Matrice 300 RTK (απαιτείται DJI RC Plus)
 • Matrice 350 RTK
Περιβάλλον
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 50°C
Θερμοκρασία αποθήκευσης-20° έως 60°C
Gimbal
Σύστημα σταθεροποίησης3-άξονες (tilt, roll, pan)
Εύρος γωνιακών κραδασμών
 • Αιώρηση: ±0,002°
 • Πτήση: ±0,004°
ΤοποθέτησηΑποσπώμενο DJI SKYPORT
Μηχανικό εύρος
 • Tilt: -132,5° έως +73°
 • Roll: ±60°
 • Pan: ±328°
(Δομικό όριο, μη ελεγχόμενο εύρος)
Ελεγχόμενο εύρος
 • Tilt: -120° έως +60°
 • Pan: ±320°
ΛειτουργίαFollow/Free/Re-center
Κάμερα ζουμ
ΑισθητήραςCMOS 1/1,8 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 40 MP
Φακός
 • Πραγματική εστιακή απόσταση: 7,1-172 mm (Ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 33,4-809,3 mm)
 • Διάφραγμα: f/1,6-f/5,2
 • DFOV: 66,7°-2,9°
Λειτουργία εστίασηςMF, AFC, AFS
Λειτουργία έκθεσηςΧειροκίνητο, Αυτόματο
Αντιστάθμιση έκθεσης±3,0 (1/3 προσαυξήσεις)
Λειτουργία μέτρησηςSpot Metering, Average Metering
Κλείδωμα AEΥποστηρίζεται
Ηλεκτρονική ταχύτητα κλείστρου1/8000-2 s
Εύρος ISO
 • Μονή λήψη: 100-25600
 • Νυχτερινή σκηνή: 100-819200
Ανάλυση βίντεο
 • Μία λήψη: 3840×2160@30fps, 1920×1080@30fps
 • Νυχτερινή σκηνή: 1920×1080@25fps, 1920×1080@15fps, 1920×1080@5fps
Μορφή βίντεοMP4
Υπότιτλοι βίντεοΥποστηρίζεται
Κωδικοποιητής βίντεο και στρατηγική ρυθμού bit
 • H.264, H.265
 • CBR, VBR
Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας7328×5496, 3664×2748
Μορφή φωτογραφίαςJPG
Ευρυγώνια κάμερα
ΑισθητήραςCMOS 1/1,3 ιντσών, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 48 MP
Φακός
 • Πραγματική εστιακή απόσταση: 6,72 mm (Ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 24 mm)
 • Διάφραγμα: f/1,7
 • DFOV: 82,1°
Λειτουργία εστίασηςMF, AFC, AFS
Λειτουργία έκθεσηςΧειροκίνητο, Αυτόματο
Αντιστάθμιση έκθεσης±3,0 (1/3 προσαυξήσεις)
Λειτουργία μέτρησηςSpot Metering, Average Metering
Κλείδωμα AEΥποστηρίζεται
Ηλεκτρονική ταχύτητα κλείστρου1/8000-2 s
Εύρος ISO
 • Μονή λήψη: 100-25600
 • Νυχτερινή σκηνή: 100-409600
Ανάλυση βίντεο
 • Μονή λήψη: 3840×2160@30fps, 1920×1080@30fps
 • Νυχτερινή σκηνή: 1920×1080@25fps, 1920×1080@15fps, 1920×1080@5fps
Μορφή βίντεοMP4
Υπότιτλοι βίντεοΥποστηρίζεται
Κωδικοποιητής βίντεο και στρατηγική ρυθμού bitH.264, H.265
CBR, VBR
Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας8064×6048, 4032×3024
Μορφή φωτογραφίαςJPG
Υπέρυθρη θερμική κάμερα (H30T)
Θερμική συσκευή απεικόνισηςΜικροβολόμετρο χωρίς ψύξη VOx
Φακός
 • Εστιακή απόσταση: 24 mm (ισοδύναμη εστιακή απόσταση: 52 mm)
 • Διάφραγμα: f/0,95
 • DFOV: 45,2°
Ισοδύναμο ψηφιακού ζουμ32×
Ανάλυση βίντεο1280×1024@30fps
Μορφή βίντεοMP4
Υπότιτλοι βίντεοΥποστηρίζεται
Κωδικοποιητής βίντεο και στρατηγική ρυθμού bit
 • H264, H265
 • CBR, VBR
Ανάλυση φωτογραφίας1280×1024
Μορφή φωτογραφίαςR-JPEG
Βήμα εικονοστοιχείων12 μm
Φασματική ζώνη8-14 μm
Διαφορά θερμοκρασίας ισοδύναμης θορύβου (NETD)≤ 50 mk@f/1,0
Μέθοδος μέτρησης θερμοκρασίαςSpot Measurement, Area Measurement, Center Point Temperature Measurement
Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας
 • High Gain: -20° έως 150°C, -20° έως 450°C (με φίλτρο υπέρυθρης πυκνότητας)
 • Low Gain: 0° έως 600°C, 0° έως 1600°C (με φίλτρο υπέρυθρης πυκνότητας)
Ειδοποίηση θερμοκρασίαςΥποστηρίζεται
Προστασία από ηλιακά εγκαύματαΥποστηρίζεται
FFCΑυτόματο, Χειρκίνητο
ΠαλέταWhite Hot, Black Hot, Tint, Iron Red, Rainbow 1, Rainbow 2, Medical, Arctic, Fulgurite, Hot Iron
Ανιχνευτής εύρους λέιζερ
Μήκος κύματος905 nm
Εύρος μέτρησης
 • 3-3000 m
 • Εύρος για κοινά αντικείμενα: λιβάδια 2000 m, δασικές εκτάσεις 1900 m, οδοστρώματα 1700 m*
Το εύρος μέτρησης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το υλικό και το σχήμα του αντικειμένου που ελέγχεται, καθώς και την επίδραση της γωνίας των αντίζυγων, του φωτός του περιβάλλοντος και των καιρικών συνθηκών όπως η βροχή ή η ομίχλη. Εάν ένας παλμός λέιζερ χτυπήσει πολλούς στόχους, η ενέργειά του διασπείρεται, γεγονός που μπορεί να μειώσει τη μετρήσιμη απόσταση.
* Συνθήκες δοκιμής: Θέμα με επίπεδη επιφάνεια, μέγεθος θέματος που υπερβαίνει τη διάμετρο της δέσμης λέιζερ, ατμοσφαιρική ορατότητα 23 km (μικρότερη εμβέλεια σε καθαρές συνθήκες σε σύγκριση με συννεφιά), πρόσκρουση λέιζερ σε λοξή γωνία (με γωνία πρόσπτωσης περίπου. 0,2 ακτίνια).
Ακρίβεια μέτρησης
 • ≤ 500 m: ±(0,2 m+απόσταση μέτρησης×0,15%)
 • > 500 m: ±1,0 m
Μέγεθος κηλίδας λέιζερ
 • @100 m: περ. 50×450 mm
 • @1000 m: περ. 450×4500 mm
Επίπεδο κανονισμού ασφαλείαςΤάξη 1
Προσβάσιμο όριο εκπομπών (AEL)260 nJ
Διάφραγμα αναφοράς18 mm
Μέγιστη ισχύς εκπομπής παλμών λέιζερ εντός 5 νανοδευτερόλεπτων52 W
Βοηθητικό φως NIR
Μήκος κύματος850 nm
FOV4,6±0,6° (Στρογγυλός)
Επίπεδο κανονισμού ασφαλείαςΤάξη 1
Εύρος φωτισμού@100 m: Κύκλος διαμέτρου περίπου 8 m
Ειδικά χαρακτηριστικά
Υβριδικό οπτικό ζουμ34×
Μέγιστο ζουμ400×
Ζουμ LinkΥποστηρίζεται
Κάντε κλικ για να στοχεύσετεΥποστηρίζεται
Φωτογραφία πλέγματος υψηλής ανάλυσηςΥποστηρίζεται
Νυχτερινή σκηνήΥποστηρίζεται
Χρονική σήμανσηΥποστηρίζεται
Έξυπνη λήψηΥποστηρίζεται
Προκαταγραφή βίντεοΥποστηρίζεται
Εικόνα υπερύθρων UHRΥποστηρίζεται
Αποθήκευση δεδομένων
Υποστηριζόμενες κάρτες microSDΑπαιτείται U3/Class10/V30 ή νεότερη έκδοση ή χρησιμοποιήστε μια κάρτα μνήμης από τη συνιστώμενη λίστα.
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείωνexFAT
Προτεινόμενες κάρτες microSD
 • SanDisk Extreme Pro V30 A1 microSDHC 32 GB
 • Lexar 1066x V30 A2 64GB/128GB/256GB/512GB microSDXC
 • Kingston CANVAS GO! Plus V30 A2 64GB/128GB/256GB/512GB microSDXC
Η Zenmuse H30 υποστηρίζει τη λειτουργία κωδικού ασφαλείας. Μεταβείτε στο Data and Privacy στο DJI Pilot 2 και ορίστε τον κωδικό για να κρυπτογραφήσει την κάρτα microSD που είναι εγκατεστημένη στην κάμερα. Κατεβάστε το εργαλείο αποκρυπτογράφησης DJI από τον επίσημο ιστότοπο της DJI για να αποκρυπτογραφήσετε την κάρτα microSD σε υπολογιστή με Windows και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της κάρτας.
Λογισμικό μετά την επεξεργασία
Λογισμικό χαρτογράφησηςDJI Terra, DJI FlightHub 2
Λογισμικό ανάλυσης υπερύθρωνDJI Thermal Analysis Tool 3

Στο κουτί του DJI Zenmuse H30 Worry-Free Basic Combo θα βρείτε:

1.DJI Zenmuse H30 ×1
2.Κάλυμμα φακού ×1
3.Κάρτα microSD (64 GB) ×1
4.Θήκη αποθήκευσης ×1
5.Πανί καθαρισμού φακών ×1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Zenmuse H30 Worry-Free Basic Combo

DJI Zenmuse H30 Worry-Free Basic Combo

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: