DJI RoboMaster S1

DJI RoboMaster S1

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

6958265188008

549,00 €με Φ.Π.Α.
442,74 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

 • Ευφυής θωράκιση αισθητήρων με έξι έξυπνα πάνελ που ανιχνεύουν χτυπήματα βλήματος ή υπέρυθρες ακτίνες
 • Έξι έξυπνες μονάδες AI για αναγνώριση γραμμής, οπτικών δεικτών, ανθρώπων, χειροκροτημάτων, χειρονομιών, άλλων ρομπότ
 • 46 προγραμματιζόμενα εξαρτήματα για περισσότερη καινοτομία και επέκταση των δυνατοτήτων του RoboMaster S1
 • 4WD κίνηση των τροχών σε όλες τις κατευθύνσεις
 • Δυνατότητα προγραμματισμού με το Scratch και Python
 • HD FPV μετάδοση της κάμερας με χαμηλή καθυστέρηση
 • Πολλαπλές συναρπαστικές λειτουργίες μάχης

Κατεβάστε τους οπτικούς δείκτες για το RoboMaster S1

Μάθετε να νικάτε

Μάθετε να νικάτε

Το RoboMaster S1 είναι ένα εκπαιδευτικό ρομπότ ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ξεκλειδώσει το δυναμικό του κάθε χρήστη. Εμπνευσμένο από τον ετήσιο διαγωνισμό για ρομπότ της DJI - RоbоМаѕtеr, το Ѕ1 ανοίγει νέους ορίζοντες για τους καταναλωτές στην επιστήμη όπως τα μαθηματικά, η φυσική, ο προγραμματισμός και άλλα μέσω των παιχνιδιών, λειτουργιών και των ευφυών χαρακτηριστικών.

Σχεδιασμένο να νικά

Σχεδιασμένο να νικά

Ο σχεδιασμός της σειράς S1 αποτελεί ένα εντυπωσιακό παράδειγμα μηχανικής απόδοσης. Με πολλές ισχυρές ρυθμίσεις, το RоbоМаѕtеr Ѕ1 σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να κατακτάτε και να απελευθερώσετε τις απεριόριστες δυνατότητές σας όσο μπορείτε.

Φτιάξτε το μόνοι σας

Φτιάξτε το μόνοι σας

Η αρθρωτή σχεδίασή του σας επιτρέπει να φτιάξετε το RoboMaster S1 από την αρχή για να σας προσφέρει πρακτική εμπειρία και διασκέδαση.

Έξυπνος ελεγκτής

Έξυπνος ελεγκτής

Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό επεξεργαστή, ο έξυπνος ελεγκτής μπορεί ταυτόχρονα να υποστηρίξει λειτουργίες όπως μετάδοση εικόνας υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής καθυστέρησης, να κάνει τέλειους υπολογισμούς με τεχνητή νοημοσύνη και να προγραμματιστεί. Επίσης, συντονίζει τη μετάδοση για την εκτέλεση εντολών.

Blaster

Blaster

Το Blaster του S1 χρησιμοποιεί φώτα LED για να περιγράψει τις τροχιές εκτόξευσης των βλημάτων (μπάλες πηκτής) και των υπέρυθρων ακτίνων του. Τα καθαρά ηχητικά εφέ και η ρεαλιστική ανάκρουση συμβάλλουν στη βύθιση μιας πραγματικής μάχης. Για πρόσθετη ασφάλεια, το Blaster χρησιμοποιεί μη τοξικά βλήματα σφαιριδίων τζελ και διαθέτει περιορισμούς στην ταχύτητα και τη γωνία εκτόξευσης.

Μηχανική σταθεροποίηση 2-αξόνων

Μηχανική σταθεροποίηση 2-αξόνων

Το εύρος περιστροφής (στροφής / ανύψωσης) της σταθεροποίησης είναι 540°x65°, προσφέροντας ένα εκτεταμένο οπτικό πεδίο για την κάμερα FPV. Ο ενσωματωμένος κινητήρας χωρίς ψήκτρες λειτουργεί με την μονάδα IMU και τους προηγμένους αλγορίθμους, για να επιτρέψουν κινήσεις με ακρίβεια ελέγχου κραδασμών ±0.02°.

Mecanum τροχοί

Mecanum τροχοί

Το RоbоМаѕtеr Ѕ1 διαθέτει τέσσερις τροχούς Mecanum, που επιτρέπουν περιστροφική κίνηση σε όλες τις κατευθύνσεις και έλεγχο ακριβείας. Η ανάρτηση των εμπρόσθιων αξόνων επιτρέπει πρόσθετη ευελιξία κατά τη λειτουργία.

Κινητήρες υψηλής απόδοσης

Κινητήρας υψηλής απόδοσης

Το RоbоМаѕtеr Ѕ1 διαθέτει ειδικά κατασκευασμένους κινητήρες M3508I, που έχουν ενσωματωμένο FOC ESC με ροπή εξόδου μέχρι 250 mN m. Οι γραμμικοί αισθητήρες Hall-effect με προηγμένους αλγορίθμους επιτρέπουν έλεγχο μεγαλύτερης ακρίβειας. Πρόσθετοι μηχανισμοί ασφαλείας παρέχουν εξαιρετική σταθερότητα κατά τη μετακίνηση.

Ευφυής θωράκιση αισθητήρα

Ευφυής θωράκιση αισθητήρα

Έξι έξυπνα πάνελ θωράκισης καλύπτουν το RоbоМаѕtеr Ѕ1 και ανιχνεύουν τα χτυπήματα από βλήματα ή τις υπέρυθρες ακτίνες. Το σύστημα αναφοράς μπορεί να αναλύσει και να επικοινωνήσει με τα ρομπότ κατά την κρούση, ενεργοποιώντας τα δεδομένα για τα χτυπήματα στο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο.

Μάθετε μέσω της πρακτικής

Μάθετε μέσω της πρακτικής

Το RoboMaster S1 συνδέει τον ψηφιακό κόσμο με τον πραγματικό, φέρνοντας αφηρημένες θεωρίες στη ζωή μέσω πρακτικών λειτουργιών. Το S1 υποστηρίζει τις γλώσσες προγραμματισμού Scratch και Python, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν την τεχνολογία των μαθηματικών, της φυσικής και της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης με πρωτοποριακό και εμπνευσμένο τρόπο.

Προγραμματισμός Scratch και Python

Προγραμματισμός Scratch και Python

Το RоbоМаѕtеr υποστηρίζει τις γλώσσες προγραμματισμού Scratch και Python. Αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο, ανεξαρτήτως αν είστε νέοι στην κωδικοποίηση ή είστε ήδη στο δρόμο να γίνετε ειδικός.

Scratch 3.0

Το Scratch είναι μία κλασική γλώσσα οπτικού προγραμματισμού, η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Python

Χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

Απεριόριστες δυνατότητες

Απεριόριστες δυνατότητες

Το RоbоМаѕtеr Ѕ1 διαθέτει πάνω από 46 προγραμματιζόμενα εξαρτήματα, που σας προσφέρουν απεριόριστο χώρο για καινοτομία, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δυνατότητες του ρομπότ σας καθώς και τις ικανότητές σας. Έξι θύρες PWM υποστηρίζουν εξατομικευμένα εξαρτήματα, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τις απεριόριστες δυνατότητες του S1 και τη μαγεία του ρομποτικού κόσμου.

Το PWM (Pulse Width Modulation) συνήθως χρησιμοποιείται για τη διαχείριση των κινητήριων μηχανισμών, όπως τα LED, τα drivers και άλλα.

Απολαύστε την τεχνολογία AI (τεχνητή νοημοσύνη)

Η τεχνολογία AI (Аrtіfісіаl Іntеllіgеnсе) για τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπει στο RоbоМаѕtеr Ѕ1 να αναγνωρίζει χειρονομίες, ήχους και ακόμη και άλλα ρομπότ. Τα παιχνίδια με το RoboMaster S1 ανοίγουν την πόρτα για την εκμάθηση της AI, δίνοντάς σας μια πρακτική εισαγωγή στις τεχνολογίες του μέλλοντος.

Αναγνώριση γραμμών

Αναγνώριση γραμμών

Το S1 μπορεί να προγραμματιστεί έτσι ώστε να ακολουθήσει αυτόματα μια νοητή γραμμή στο έδαφος. Όσο περισσότερο γνώσεις μαθηματικών και φυσικής εφαρμόζονται, τόσο πιο επιδέξια θα εκτελεστεί το έργο.

Οπτική αναγνώριση των δεικτών

Οπτική αναγνώριση των δεικτών

Αναγνώριση μέχρι και 44 ορατών δεικτών, που περιέχουν αριθμούς, γράμματα και ειδικούς χαρακτήρες που διευρύνουν τις δυνατότητες κωδικοποίησης και μάχης.

Αναγνώριση ατόμων

Αναγνώριση ατόμων

Χάρη στην εξελιγμένη οπτική τεχνολογία, το RоbоМаѕtеr Ѕ1 είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να παρακολουθήσει ένα ατομικά καθορισμένο πρόσωπο στο οπτικό πεδίο της κάμερας.

Αναγνώριση χειροκροτημάτων

Αναγνώριση χειροκροτημάτων

Η ενσωματωμένη μονάδα αναγνώρισης χειροκροτημάτων μπορεί να προγραμματιστεί για πραγματοποίηση μοναδικών απαντήσεων.

Αναγνώριση χειρονομιών

Αναγνώριση χειρονομιών

Το RoboMaster S1 μπορεί να αναγνωρίσει διάφορες φυσικές χειρονομίες και μπορεί να προγραμματιστεί για αυτοπροσδιορισμένες απαντήσεις.

Αναγνώριση άλλων ρομπότ RoboMaster S1

Αναγνώριση άλλων ρομπότ RoboMaster S1

Το RoboMaster S1 μπορεί να αναγνωρίσει άλλα ρομπότ S1, επεκτείνοντας τις δυνατότητες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας.

Ξεκινήστε με αυτόνομο έλεγχο

Ξεκινήστε με αυτόνομο έλεγχο

Χρησιμοποιώντας οπτικούς δείκτες, για να δημιουργούν «φωτεινούς σηματοδότες» και διάφορα άλλα τεχνητά εμπόδια, οι χρήστες μπορούν να γράψουν δικό τους πρόγραμμα, που να επιτρέπει στο RоbоМаѕtеr να κινείται αυτόνομα και να εκτελεί πολύπλοκες εργασίες. Εξερευνήστε τις μαθηματικές αρχές που αφορούν τον ρομποτικό έλεγχο και τη μηχανική κίνησης μέσω των έξι προγραμματιζόμενων μονάδων τεχνητής νοημοσύνης του S1. Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς αναπτύσσετε αυτές τις δεξιότητες και πολλά άλλα.

RoboMaster διαγωνισμός ρομποτικής

RoboMaster διαγωνισμός ρομποτικής

Το RоbоМаѕtеr Ѕ1 είναι εμπνευσμένο από τον ετήσιο διαγωνισμό ρομποτικής RoboMaster της DJI. Από την ίδρυσή του διαγωνισμού το 2015, πάνω από 20 000 μαθητές από περισσότερα από 400 σχολεία συμμετείχαν σε αυτόν τον συναρπαστικό διαγωνισμό, που δοκιμάζει δεξιότητες, μηχανισμούς και ιδέες επίλυσης προβλημάτων.

Ο κόσμος είναι η αρένα σας

The World is Your Arena RoboMaster S1

Δημιουργήστε τη δική σας αρένα ανταγωνισμού οπουδήποτε και οποτεδήποτε και απολαύστε μια ποικιλία τρόπων παιχνιδιού με μια εντυπωσιακή εμπειρία FPV. Μπορείτε να καταγράψετε και να κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλη τη δράση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρωτοποριακή πρακτική εκπαίδευση

Πρωτοποριακή πρακτική εκπαίδευση

Το RоbоМаѕtеr Ѕ1 διαθέτει όλα τα απαραίτητα για ένα χρήστη, να βυθιστείτε στον κόσμο των ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη. Το Road to Mastery προσφέρει μαθήματα βασισμένα σε προγράμματα που βελτιώνουν την κατανόηση των γλωσσών προγραμματισμού από τους χρήστες, ενώ το RoboAcademy προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών με βίντεο και έναν σε βάθος οδηγό προγραμματισμού με λεπτομερείς εξηγήσεις του RоbоМаѕtеr Ѕ1.

Μάθετε περισσότερα >

Εφαρμογή RoboMaster

Εφαρμογή RoboMaster

Η ειδικά εξειδικευμένη εφαρμογή RoboMaster υποστηρίζει πολυπλατφορμικές αλληλεπιδράσεις και διάφορες μεθόδους λειτουργίας για το S1, καθώς και πολλούς εκπαιδευτικούς πόρους και τρόπους παιχνιδιού.

Λήψη >

RoboMaster S1
Κάμερα
FOV120°
Μέγιστη ανάλυση φωτογραφίας2560×1440
Μέγιστη ανάλυση βίντεο
 • FHD: 1080/30fps
 • HD: 720/30fps
Μέγιστο bit rate βίντεο16 Mbps
Μορφή φωτογραφιώνJPEG
Μορφή βίντεοMP4
ΑισθητήραςCMOS 1/4″, αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 5MP
Θερμοκρασία λειτουργίας-10 έως 40°C (14 έως 104°F)
Περιορισμένες μονάδες υπερύθρων
Πεδίο εφαρμογής6 μέτρα (με εσωτερικό φωτισμό)
Αποτελεσματική περιοχήΚυμαίνεται από 10° έως 40°
Η αποτελεσματική περιοχή μειώνεται όσο αυξάνεται η απόσταση από τον στόχο.
Ευρείς μονάδες υπερύθρων
Πεδίο εφαρμογής3 μέτρα (με εσωτερικό φωτισμό)
Αποτελεσματική ακτίνα360° (με εσωτερικό φωτισμό)
Ανιχνευτής κρούσης
Απαιτήσεις ανίχνευσηςΓια να ενεργοποιηθεί ο ανιχνευτής χτυπήματος, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες συνθήκες: Διάμετρος βλήματος ≥ 6 χιλ., ταχύτητα εκτόξευσης ≥20 μέτρα / δευτ. και γωνία μεταξύ της κατεύθυνσης του χτυπήματος και του επιπέδου ανίχνευσης χτυπήματος να μην είναι μικρότερη από 45°.
Μέγιστη συχνότητα ανίχνευσης15 Hz
RoboMaster S1
ΒάροςΠερίπου 3,3 κιλά
Διαστάσεις320 × 240 × 270 χιλ. (μήκος × πλάτος × ύψος)
Εύρος ταχύτητας πλαισίου
 • 0-3.5 μέτρα / δευτ. (προς τα εμπρός)
 • 0-2.5 μέτρα / δευτ. (προς τα πίσω)
 • 0-2.8 μέτρα / δευτ. (πλάγια)

Μέγιστη περιστροφική ταχύτητα πλαισίου
600°/s
M3508I κινητήρας χωρίς ψήκτρες
Μέγιστη ταχύτητα περιστροφής1000 rpm
Μέγιστη ροπή0.25 Nm
Μέγιστη ισχύς εξόδου19 W
Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας-10 έως 40°C
DriverFOC
ΔιαχείρισηΈλεγχος ταχύτητας
Προστασία
 • Προστασία υπέρτασης
 • Προστασία υπερθέρμανσης
 • Μαλακή εκκίνηση
 • Προστασία βραχυκυκλώματος
 • Ανίχνευση ανωμαλιών στο τσιπ ή τον αισθητήρα
Blaster
Ελεγχόμενη συχνότητα εκτόξευσης1-8/s
Μέγιστη συχνότητα εκτόξευσης10/s
Ταχύτητα εκτόξευσηςΠερίπου 26 μέτρα / δευτ.
Μέσο φορτίοΠερίπου 430 γραμ.
Αντίζυγο
Ελεγχόμενο εύρος
 • Pitch: -20° έως +35°
 • Yaw: ±250°
Μηχανικό εύρος
 • Pitch: -24° έως +41°
 • Yaw: ±270°
Μέγιστη ταχύτητα περιστροφής540°/ δευτ.
Έλεγχος κραδασμών ακριβείας (στην επίπεδη επιφάνεια και με το Blaster ανενεργό)±0.02°
Έξυπνος ελεγκτής
Καθυστέρηση
 • Σύνδεση μέσω Wi-Fi: 80-100ms
 • Σύνδεση μέσω δρομολογητή: 100-120ms
  (χωρίς εμπόδια και παρεμβολές)
Ποιότητα ζωντανής μετάδοσης720p / 30fps
Μέγιστο Bit rate ζωντανής μετάδοσης6 Mbps
Συχνότητα λειτουργίας2.4 GHz, 5.1 GHz, 5.8 GHz
Τρόπος λειτουργίαςΣύνδεση με Wi-Fi ή μέσω δρομολογητή (Router)
Μέγιστη απόσταση μετάδοσηςΣύνδεση μέσω Wi-Fi Wi-Fi:
 • FCC, 2.4 GHz 140 m,5.8 GHz 90 m
 • CE, 2.4 GHz 130 m,5.8 GHz 70 m
 • SRRC, 2.4 GHz 130 m,5.8 GHz 90 m
 • MIC, 2.4 GHz 130 m
Σύνδεση μέσω Router:
 • FCC, 2.4 GHz 190 m,5.8 GHz 300 m
 • CE, 2.4 GHz 180 m,5.8 GHz 70 m
 • SRRC, 2.4 GHz 180 m,5.8 GHz 300 m
 • MIC,2.4 GHz 180 m
Ισχύς μετάδοσης (EIRP)2.400-2.4835 GHz:
 • FCC: ≤30 dBm
 • SRRC: ≤20 dBm
 • CE: ≤19 dBm
 • MIC: ≤20 dBm
5.170-5.250 GHz
 • FCC: ≤30 dBm
 • SRRC: ≤23 dBm
 • CE: ≤20 dBm
 • MIC: ≤23 dBm
5.725-5.850 GHz
 • FCC: ≤30 dBm
 • SRRC: ≤30 dBm
 • CE: ≤30 dBm
 • MIC: ≤14 dBm
Πρότυπο μετάδοσηςIEEE802.11a/b/g/n
Έξυπνη μπαταρία
Χωρητικότητα2400 mAh
Ονομαστική τάση φόρτισης10.8 V
Μέγιστη τάση φόρτισης12.6 V
Τύπος μπαταρίαςLiPo 3S
Ισχύς25.92 Wh
Βάρος169 γραμ.
Θερμοκρασία λειτουργίας-10 έως 40°C
Θερμοκρασία φόρτισης5 έως 40°C
Μέγιστη ισχύς φόρτισης29 W
Διάρκεια ζωής μπαταρίας κατά τη χρήση35 λεπτά (μετρούμενη με σταθερή ταχύτητα 2 μ. / δευτ. σε επίπεδη επιφάνεια)
Διάρκεια ζωής μπαταρίας σε κατάσταση αναμονήςπερίπου 100 λεπτά
Φορτιστής
Είσοδος100-240 V, 50-60Hz, 1A
ΈξοδοςΘύρα: 12.6V, 0.8A ή 12.6 V, 2.2A
Τάση12.6 V
Ονομαστική τάση28 W
Gel Bead / Μπίλιες τζελ
Διάμετρος5.9-6.8 χιλιοστά
Βάρος0.12-0.17 γραμ.
Εφαρμογή
ΕφαρμογήRoboMaster
iOSiOS 10.0.2  ή νεότερη έκδοση
AndroidAndroid 5.0  ή νεότερη έκδοση
Router / Δρομολογητής
Συνιστώμενοι δρομολογητές
 • TP-Link TL-WDR8600, TP-Link TL-WDR5640 (Κίνα)
 • TP-Link Archer C7, NETGEAR X6S (Διεθνώς)
Συνιστώμενη λύση για εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος σε δρομολογητέςΠροσαρμογέας φορτιστή φορητού υπολογιστή (αντιστοιχεί στην ισχύ εισόδου του δρομολογητή)
MicroSD κάρτα
Υποστηριζόμενες κάρτες SDΥποστηρίζει κάρτες microSD χωρητικότητας μέχρι 64GB

Στο κουτί του DJI RoboMaster S1 θα βρείτε:

1.Μπροστινός προφυλακτήρας σασιού x1
2.Πλάκα τοποθέτησης τροχού x4
3.Δακτύλιος στεγανοποίησης για τον τροχό Mecanum x4
4.Κύλινδρος για τον τροχό Mecanum x48
5.Γράσο x1
6.Ελεγκτής κίνησης x1
7.Μπουκάλι με μπάλες τζελ x1
8.Λαβή κατσαβιδιού x1
9.M3508I Κινητήρας χωρίς ψήκτρες και ESC x4
10.Πλάκα τοποθέτησης κινητήρα x4
11.Κουτί με βίδες x1
12.Προστατευτικά γυαλιά x1
13.Μπροστινός Χ αξόνας x1
14.Σφιγκτήρας καλωδίων x1
15.Φορτιστής έξυπνης μπαταρίας x1
16.Έξυπνη μπαταρία x1
17.Καλώδιο φόρτισης x1
18.Αριστερό σπείρωμα της εσωτερικής πλήμνης x2
19.Αριστερό σπείρωμα της εξωτερικής πλήμνης x2
20.Δεξί σπείρωμα της εσωτερικής πλήμνης x2
21.Δεξί σπείρωμα της εξωτερικής πλήμνης x2
22.Στήριγμα στεγανοποίησης τροχών x4
23.Κάλυμμα καμπίνας σασιού x1
24.Κολλητική ταινία x1
25.Οπτικοί δείκτες x7
26.Κάλυμμα σασιού x1
27.Μεσαίο πλαίσιο σασιού x1
28.Έξυπνος ελεγκτής x1
29.Κάλυμμα μπροστινού άξονα x1
30.Βάση μπροστινού άξονα x1
31.Σταθεροποιητής x1
32.Κάμερα x1
33.Blaster x1
34.Δοχείο για μπάλες τζελ x1
35.Τηλεβόας x1
36.Ανιχνευτής κρούσης x4
37.Καλώδιο κάμερας x1
38.Καλώδιο μεταφοράς δεδομένων (35 εκ.) x1
39.Καλώδιο μεταφοράς δεδομένων (23 εκ.) x2
40.Καλώδιο μεταφοράς δεδομένων (12 εκ.) x4
41.Πίσω προφυλακτήρας σασιού x1
42.Αριστερός προφυλακτήρας σασιού x1
43.Δεξιός προφυλακτήρας σασιού x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI RoboMaster S1

DJI RoboMaster S1

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: