ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6 Slate Gray

Διαθέσιμο

6941565939005

169,00 €

-10,00 €

159,00 €με Φ.Π.Α.
128,23 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Σταθεροποίηση 3-αξόνων
 • Φορητό και αναδιπλούμενο
 • Ενσωματωμένη ράβδος επέκτασης
 • Γρήγορη έναρξη
 • ActiveTrack 5.0
 • Εύκολο διδακτικό υλικό και επεξεργασία με ένα πάτημα
 • Μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης

DJI Osmo Mobile 6

Unfold Your Creativity

Το Osmo Mobile 6 είναι ένας έξυπνος σταθεροποιητής smartphone γεμάτο δημιουργικές λειτουργίες. Όχι μόνο είναι συμπαγές και διπλώνει εύκολα για να χωρέσει στην παλάμη σας, αλλά εκκινείται αυτόματα μόλις ξεδιπλωθεί για να τραβήξει φωτογραφίες σε μια στιγμή. Αποκτήστε δυναμικές γωνίες και τέλειες selfies χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη ράβδο επέκτασης. Μια ολόκληρη σειρά από έξυπνες λειτουργίες και οδηγούς είναι στη διάθεσή σας. Η εφαρμογή DJI Mimo διευκολύνει την αποτελεσματική λήψη, επεξεργασία και κοινή χρήση, επιτρέποντάς σας να πιάσετε κάθε αξέχαστη στιγμή.

Έτοιμοι… Σταθερά… Πάμε!

DJI Osmo Mobile 6

Συμπαγές και φορητό

Πάρτε το Osmo Mobile 6 σας σε συναρπαστικές περιπέτειες. Ο συμπαγής και αναδιπλούμενος σχεδιασμός είναι εύκολος στη συσκευασία ενώ με τον μαγνητικό σφιγκτήρα κινητού γρήγορης απελευθέρωσης, μπορείτε να ξεκινήσετε χωρίς την ταλαιπωρία να αφαιρέσετε τη θήκη του τηλεφώνου σας.

DJI Osmo Mobile 6

Γρήγορη έναρξη

Το Osmo Mobile 6 ενεργοποιείται μόλις το ξεδιπλώσετε. Τοποθετήστε ένα ζευγοποιημένο smartphone και η εφαρμογή DJI Mimo εμφανίζεται αυτόματα, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε τη λήψη μόλις έρθει η έμπνευση.[1]

Σταθεροποίηση 3-αξόνων

Με σταθεροποίηση 3-αξόνων, αποτυπώστε ομαλές, χωρίς απώλειες, δημιουργίες εν κινήσει που εντυπωσιάζουν. Το Osmo Mobile 6 ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία σταθεροποίησης της DJI για να φέρει δυνατά, σταθερά αποτελέσματα χωρίς κραδασμούς στα χέρια σας.

Φαίνεται καλό

Το νέο χρώμα Slate Grey είναι κομψό, προσεγμένο και ανθεκτικό στους λεκέδες. Με βελτιωμένο εργονομικό σχεδιασμό και αντιολισθητική λαβή, το Osmo Mobile 6 εφαρμόζεται άνετα στο χέρι σας.

DJI Osmo Mobile 6
DJI Osmo Mobile 6

Ομαλός χειριστής

Ελέγξτε εύκολα τη στάθμη της μπαταρίας, την ένδειξη κατάστασης του συστήματος και πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών gimbal με τον νέο ενσωματωμένο πάνελ κατάστασης. Πατήστε το κουμπί M για να μεταβείτε μεταξύ των τεσσάρων λειτουργιών για να καλύψετε τις ανάγκες σας στα γυρίσματα ή να προσθέσετε δημιουργική αίσθηση.

Follow

Στη λειτουργία Follow, η προβολή της κάμερας ακολουθεί τις κινήσεις των αξόνων pan και tilt του αντίζυγου και παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για λήψη πάνω, κάτω και διαγώνια.

Tilt Locked

Η προβολή της κάμερας ακολουθεί μόνο τις κινήσεις πανοραμικής λήψης του gimbal και παραμένει σταθερή στους αξόνες tilt και roll — ιδανική για οριζόντια λήψη ή για κίνηση γύρω από ένα θέμα.

FPV

Στη λειτουργία FPV, και οι τρεις άξονες του αντίζυγου ακολουθούν την κίνηση του κύριου σώματος. Αυτό είναι υπέροχο για δυναμικές κινηματογραφήσεις ακίνητων θεμάτων όπως ορόσημα, κτίρια ή αγάλματα.

SpinShot

Πιέστε το joystick προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να ελέγξετε την περιστροφή της προβολής της κάμερας και να δημιουργήσετε δυναμικά πλάνα. Ιδανικό για λήψεις με ώθηση, έλξη και κινήσεις υψηλής γωνίας.

Απλώς κυλήστε για έλεγχο

Ελέγχετε απρόσκοπτα και ομαλά το ζουμ και την εστίαση με τον νέο πλαϊνό τροχό του Osmo Mobile 6. Περιστρέψτε τον τροχό για να προσαρμόσετε την εστιακή απόσταση για ευέλικτη σύνθεση και μεγέθυνση και σμίκρυνση με βουτυρώδη ομαλότητα. Και για ακόμα περισσότερο κινηματογραφικό έλεγχο, πατήστε μία φορά τον πλαϊνό τροχό για να μεταβείτε στη χειροκίνητη εστίαση.

Έξυπνες λειτουργίες σε αναμονή

DJI Osmo Mobile 6

Timelapse

Παραμορφώστε χρόνο και χώρο με Timelapse, Motionlapse και Hyperlapse. Με απλά πρότυπα Motionlapse, μπορείτε να συνδυάσετε όμορφες στιγμές σε εντυπωσιακά κλιπ.

DynamicZoom

Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες Move In και Move Out για να αποκτήσετε οπτικά εφέ τεντώματος και συμπίεσης για να δημιουργήσετε δυναμικές υπερπαραγωγικές λήψεις με το τηλέφωνό σας.

Gesture Control

Ο έλεγχος με χειρονομίες διευκολύνει τη λήψη selfie ή ομαδικής φωτογραφίας. Η λήψη μιας φωτογραφίας ή η έναρξη ενός βίντεο δεν ήταν ποτέ τόσο βολικό.

Panorama

Δοκιμάστε τρεις λειτουργίες pano: 3x3, 240° ή CloneMe είναι διαθέσιμες για το δημιουργικό σας όραμα. Προσπάθηστε και θα δείτε.

Ενσωματωμένη ράβδος επέκτασης

Πάρτε όλους στη φωτογραφία. Η ενσωματωμένη ράβδος επέκτασης σημαίνει ότι κανείς δεν μένει έξω. Συμπεριλάβετε περισσότερους φίλους, κατοικίδια ή πανέμορφα τοπία σε οποιαδήποτε λήψη. Τραβήξτε δυναμικές selfies από υψηλότερες ή χαμηλότερες γωνίες. Επεκτείνετε τη ράβδο για να επεκτείνετε τις δημιουργικές δυνατότητες.

DJI Osmo Mobile 6

Γρήγορη εναλλαγή σε πορτραίτο

Εναλλαγή μεταξύ οριζόντιας και κατακόρυφης λειτουργίας πατώντας απλά το κουμπί διακόπτη δύο φορές.

Δεν υπάρχει κανένα στοίχημα με αυτό το gimbal

DJI Osmo Mobile 6

Παρακολουθήστε

Το ActiveTrack 5.0 έχει αναβαθμιστεί πλήρως για πιο σταθερή παρακολούθηση σε μεγαλύτερες αποστάσεις.[2] Η βελτιωμένη έκδοση επιτρέπει στην μπροστινή κάμερα να παρακολουθεί θέματα που γυρίζουν στο πλάι ή περιστρέφονται.

Είτε κάνετε κάμπινγκ, είτε ταξιδεύετε είτε φωτογραφίζετε στο δρόμο, το αντίζυγο κρατά αυτόματα το θέμα σε νεκρό σημείο για να κάνει τα πλάνα σας πιο ιστορικά.

Vlogs που εντυπωσιάζουν

Μην ανησυχείτε για κακό φωτισμό ή θόρυβο που αποσπά την προσοχή. Με το φωτιζόμενο μαγνητικό σφιγκτήρα DJI OM και το DJI Mic είστε προετοιμασμένοι για κάθε περίσταση και είστε εξοπλισμένοι για να ανεβάσετε το περιεχόμενό σας σε νέα επίπεδα.[3]

Κάντε το, από το πρώτο γύρισμα μέχρι τη δημοσίευση

DJI Mimo

Ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να δημιουργήσουν σαν επαγγελματίες. Στην προβολή κάμερας, το διδακτυκό υλικό εμφανίζεται στην αρχή πολλών λειτουργιών για εύχρηστες οδηγίες και οδηγούς, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα.

Το ShotGuides αναγνωρίζει αυτόματα το σενάριό σας και προτείνει μια ακολουθία λήψεων, μαζί με έναν οδηγό για τον τρόπο λήψης του. Επιλέξτε από μια σειρά προτύπων, ακολουθήστε τις οδηγίες και τραβήξτε σαν επαγγελματίας σε χρόνο μηδέν.

Εφαρμογή LightCut

Μεταβείτε από την εφαρμογή DJI Mimo στην εφαρμογή LightCut, η οποία διαθέτει επεξεργασία με ένα πάτημα με τεχνητή νοημοσύνη και μια σειρά από αποκλειστικά πρότυπα βίντεο. Από τη λήψη μέχρι την επεξεργασία, είναι μια ενιαία λύση πραγματικά φιλική για νέους δημιουργούς.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ

DJI Osmo Mobile 6

Σημειώσεις:

 1. Τα αυτόματα αναδυόμενα παράθυρα στην εφαρμογή DJI Mimo υποστηρίζονται μόνο στο iPhone και υπόκεινται σε πραγματικές συνθήκες. Όταν χρησιμοποιείτε το DJI Osmo Mobile 6 για πρώτη φορά, ενεργοποιήστε τη Γρήγορη εκκίνηση στην εφαρμογή DJI Mimo και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εξουσιοδότηση.
 2. Δοκιμασμένο όταν ακολουθείται ένα μόνο θέμα.
 3. Πωλείται χωριστά.
DJI Osmo Mobile 6
Γενικά
Διαστάσεις
 • Ξεδιπλωμένο: 276×111,5×99 mm (Μ×Π×Υ)
 • Διπλωμένο: 189×84,5×44 mm (Μ×Π×Υ)
Βάρος
 • Gimbal: Περίπου 309 g
 • Μαγνητικός σφιγκτήρας κινητού: Περίπου 31 g
Συμβατό βάρος τηλεφώνου170-290 g
Συμβατό πάχος τηλεφώνου6.9-10 mm
Συμβατό πλάτος τηλεφώνου67-84 mm
Μπαταρία
ΤύποςLi-Po 2S
Χωρητικότητα1000 mAh
Ενέργεια7.74 Wh
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Θερμοκρασία λειτουργίας0° έως 40°C
Χρόνος λειτουργίαςΠερίπου 6 ώρες και 24 λεπτά (μετρήθηκε υπό ιδανικές συνθήκες με το αντίζυγο πλήρως ισορροπημένο)
Χρόνος φόρτισηςΠερίπου 1 ώρα 24 λεπτά (μετρήθηκε με φορτιστή Type-C 10W)
Θύρα φόρτισης GimbalUSB-C
Gimbal
Μηχανικό εύρος
 • Pan: -161.64° έως 173.79°
 • Roll: -120.30° έως 211.97°
 • Tilt: -101.64° έως 78.55°
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου120°/s
Ασύρματη λειτουργία
ΜοντέλοBluetooth 5.1
Λογισμικό
ΕφαρμογήDJI Mimo
Λαβή τριπόδου
Διαστάσεις
 • Μήκος: 138 mm
 • Διάμετρος: 32 mm
ΒάροςΠερίπου 72 g

Στο κουτί του DJI Osmo Mobile 6 Slate Gray θα βρείτε:

1.DJI Osmo Mobile 6 ×1
2.Μαγνητικός σφιγκτήρας κινητού DJI OM 3 ×1
3.Λαβή τριπόδου ×1
4.Καλώδιο τροφοδοσίας ×1
5.Θήκη αποθήκευσης ×1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Osmo Mobile 6 Slate Gray

DJI Osmo Mobile 6 Slate Gray

6 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: