ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)

DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)

Διαθέσιμο

6941565949912

969,00 €

-71,00 €

898,00 €με Φ.Π.Α.
724,19 € χωρίς Φ.Π.Α.

 • Χωρίς DJI Care Refresh
 • Με 1ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh
 • Με 2ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Κάτω από 249 γραμμάρια[1]
 • Εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας[2]
 • Βίντεο 4K HDR[3]
 • Αληθινή κάθετη λήψη
 • Έξυπνες λειτουργίες
 • Αντίσταση στον άνεμο 38 χλμ/ώρα (Επίπεδο 5)

DJI Mini 3

So Fly

Πετάξτε

DJI Mini 3

Το DJI Mini 3 είναι ένα συμπαγές, εξαιρετικά ελαφρύ drone με κάμερα, έτοιμο για περιπέτεια. Διαθέτει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, εκπληκτικό βίντεο 4K HDR για αποτύπωση αληθινών χρωμάτων και λεπτομέρειας και διασκεδαστικές λειτουργίες όπως αληθινή κάθετη λήψη για φανταστικές λήψεις για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε περπατάτε στην παραλία, είτε ταξιδεύετε το Σαββατοκύριακο ή ταξιδεύετε για ένα μήνα, θα είστε έτοιμοι να απαθανατίσετε κάθε στιγμή.

Πάρτε τον ενθουσιασμό μαζί σας

DJI Mini 3

Με αναδιπλούμενο σχεδιασμό και βάρος κάτω από 249 γραμμάρια,[1] το DJI Mini 3 κάνει εύκολη τη μεταφορά είτε στην τσάντα ή στην τσέπη σας για την επόμενη περιπέτειά σας.

Μ-ε-γ-α-λ-ύ-τ-ε-ρ-ε-ς πτήσεις

Εγκαταλείψτε το άγχος χαμηλής μπαταρίας και πετάξτε στα ύψη με αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Το DJI Mini 3 έρχεται με την τυπική έξυπνη μπαταρία πτήσης για να παρέχει μέγιστο χρόνο πτήσης έως και 38 λεπτά. Επεκτείνετε τις πτήσεις σας έως και 51 λεπτά με την έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus.[2]

Αφήστε τα χρώματα να πετάξουν

DJI Mini 3

Εγγραφή σε εκθαμβωτικά 4K HDR με αληθινά χρώματα τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.[3] Η κάμερα του Mini 3 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα CMOS 1/1,3" με τεχνολογία διπλού εγγενούς ISO και τεχνολογίας HDR επιπέδου chip. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τραβήξτε τις λεπτομέρειες των φωτεινών σημείων και των σκιών για πιο αποχρώσεις οπτικών αποτελεσμάτων με μεγαλύτερο βάθος. Συνεχίστε να αποτυπώνετε καθαρά και ζωντανά, ακόμα κι όταν η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα.

Είναι όλα στις λεπτομέρειες

Το διάφραγμα f/1.7 της κάμερας και τα μεγαλύτερα 2,4μm 4 σε 1 εικονοστοιχείο καταγράφουν καθαρές λεπτομέρειες και παρουσιάζουν εξαιρετικές εικόνες ακόμα και σε σενάρια χαμηλού φωτισμού. Και με ζουμ 4x, μπορείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω και να ανιχνεύσετε τοποθεσίες πριν τραβήξετε.

Πραγματικά κάθετα

Είτε πρόκειται για ένα πανύψηλο καταπράσινο δέντρο είτε για ένα ψηλό κτίριο, συνθέστε τη λήψη σας αισθητικά και κρατήστε τα πάντα στο κάδρο. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του αντίζυγου επιτρέπει στην κάμερα να κάνει κλίση ευρείας γωνίας. Με μια γρήγορη εναλλαγή σε αληθινή κατακόρυφη λήψη, μια απλή λήψη γίνεται ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης έτοιμο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέγιστος αντίκτυπος, ελάχιστη προσπάθεια

Λάβετε προηγμένες λήψεις σε δευτερόλεπτα με ένα μόνο πάτημα με QuickShots όπως Dronie, Circle, Helix, Rocket και Boomerang. Μπορείτε να στείλετε τα αποτελέσματα στην κινητή συσκευή σας για αποθήκευση ή κοινή χρήση το ίδιο γρήγορα με το QuickTransfer.

Dronie

Circle

Helix

Rocket

Boomerang

Είναι παιχνιδάκι

Θυελλώδεις ακτές ή ορεινές κοιλάδες; Δεν είναι πρόβλημα. Το DJI Mini 3 πετάει ομαλά και σταθερά σε ανέμους έως 10,7 m/s. Και με την ψηφιακή μετάδοση βίντεο DJI O2, απολαύστε μέγιστη εμβέλεια 10 km[4] και ισχυρές δυνατότητες κατά των παρεμβολών.

Δείτε τα πάντα

Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε από ψηλά. Το Panorama υποστηρίζει πανοραμικές φωτογραφίες 180°, ευρυγώνιες και σφαιρικές, συσκευάζοντας ένα εκπληκτικό περιεχόμενο σε κάθε καρέ.

Ευρυγώνιο

DJI Mini 3

180°

DJI Mini 3

Σφαιρικό

DJI Mini 3

Αβίαστα έμπειρο

Η πτήση είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε και το DJI Mini 3 υποστηρίζει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αμέσως.

DJI Mini 3

Η λειτουργία αυτόματης απογείωσης σάς βοηθά να ξεκινήσετε το ταξίδι πτήσης σας.

DJI Mini 3

Η λειτουργία Return to Home (RTH) περιλαμβάνει Smart RTH, Low Battery RTH και Failsafe RTH. Αυτό καθοδηγεί το αεροσκάφος να επιστρέψει αυτόματα στο σημείο απογείωσης σε καταστάσεις όπως πτώση σήματος ή χαμηλή μπαταρία.

DJI Mini 3

Το αεροσκάφος συνδυάζει το GNSS με το σύστημα όρασης προς τα κάτω και το σύστημα ανίχνευσης υπέρυθρων για να αιωρείται σταθερά και με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να πετάτε με σιγουριά.

Ενισχύστε το δημιουργικό σας σετ εργαλείων - Αξεσουάρ κατασκευασμένα για το Mini[5]

Τηλεχειριστήριο DJI RC

Ένα ελαφρύ και εύχρηστο τηλεχειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη. Χάρη στην ενσωματωμένη εφαρμογή DJI Fly, είναι έτοιμη για χρήση χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με smartphone, κάνοντας την απογείωση πιο εστιασμένη και την αεροφωτογράφηση πιο ευχάριστη.

Έξυπνη μπαταρία πτήσης και έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus

Εξασφαλίστε μια ομαλή και χωρίς ανησυχίες πτήση. Η τυπική έξυπνη μπαταρία πτήσης έχει μέγιστη διάρκεια μπαταρίας 38 λεπτών. Η έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus υποστηρίζει μέγιστο χρόνο πτήσης 51 λεπτών.

Αμφίδρομος διανομέας φόρτισης

Φορτίζει το τηλεχειριστήριο και τρεις μπαταρίες διαδοχικά και επίσης χρησιμεύει ως φορητή πηγή ενέργειας και αποθηκεύει τις μπαταρίες για άνετη μεταφορά.

Σετ φίλτρων ND

Προσαρμόστε την κάμερα του Mini 3 σε συνθήκες έντονου φωτισμού με φίλτρα ND16/64/256 για να είστε πάντα έτοιμοι για την τέλεια λήψη.

Προστατευτικό ελίκων 360°

Καλύπτει πλήρως τους έλικες και είναι εύκολο να στερεωθεί και να αποσπαστεί, διασφαλίζοντας την ασφάλεια της πτήσης με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Βάση ελίκων

Δένει τους μπροστινούς και πίσω έλικες όταν το αεροσκάφος είναι διπλωμένο για πιο άνετη αποθήκευση. Απλά πετάξτε το στο σακίδιο σας και βγείτε έξω.

Σημειώσεις:
* Να ελέγχετε πάντα και να τηρείτε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
** Δοκιμασμένο με μοντέλο παραγωγής DJI Mini 3 σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες αυτής της σελίδας τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
**** Το DJI Mini 3 πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Fly πριν από τη χρήση.
 1. Τυπικό βάρος αεροσκάφους (συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης μπαταρίας πτήσης, των ελίκων και μιας κάρτας microSD). Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει λόγω διαφορών στα υλικά παρτίδας και εξωτερικών παραγόντων. Δεν απαιτείται εγγραφή σε ορισμένες χώρες και περιοχές. Να ελέγχετε πάντα τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν από τη χρήση.
 2. Μετρήθηκε με σταθερή ταχύτητα 21,6 χλμ/ώρα σε συνθήκες ανέμου. Με την έξυπνη μπαταρία πτήσης, το αεροσκάφος μπορεί να πετάξει έως και 38 λεπτά. Με την έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus (πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες), ο χρόνος πτήσης επεκτείνεται έως και 51 λεπτά, αλλά το αεροσκάφος θα ζυγίζει περισσότερο από 249 g. Πάντα να ελέγχετε και να τηρείτε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
 3. Το βίντεο HDR δεν υποστηρίζει εγγραφή βίντεο με ταχύτητα άνω των 30 fps.
 4. Συμβατό με FCC, δοκιμασμένο σε εξωτερικό ανοιχτό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές.
 5. Τα αναφερόμενα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει.
Αεροσκάφος
Βάρος απογείωσης248 g
Τυπικό βάρος αεροσκάφους (συμπεριλαμβανομένης της έξυπνης μπαταρίας πτήσης, των ελίκων και μιας κάρτας microSD). Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει λόγω διαφορών στα υλικά παρτίδας και εξωτερικών παραγόντων. Δεν απαιτείται εγγραφή σε ορισμένες χώρες και περιοχές. Ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν από τη χρήση. Αυτές οι προδιαγραφές έχουν καθοριστεί μέσω δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση, επομένως συνιστάται η ενημέρωση στο πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. Με την έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus,* το αεροσκάφος θα ζυγίζει περισσότερο από 249 g (περίπου 290 g). Ελέγξτε και τηρήστε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
* Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Διαστάσεις (Μ×Π×Υ)
 • Διπλωμένο (χωρίς έλικες): 148×90×62 mm (Μ×Π×Υ)
 • Ξεδιπλωμένο (με έλικες): 251×362×72 mm (Μ×Π×Υ)
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης5 m/s
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης3.5 m/s
Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα (στο επίπεδο της θάλασσας, χωρίς άνεμο)16 m/s
Η μέγιστη οριζόντια ταχύτητα υπόκειται σε δυναμικούς τοπικούς περιορισμούς. Παρακαλούμε να τηρείτε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς όταν πετάτε.
Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης
 • Με έξυπνη μπαταρία πτήσης: 4000 m
 • Με έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*: 3000 m
Η αύξηση του βάρους του αεροσκάφους μπορεί να επηρεάσει την πρόωση πτήσης. Όταν το αεροσκάφος χρησιμοποιεί την έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus, μην τοποθετείτε πρόσθετα ωφέλιμα φορτία όπως προστατευτικό ελίκων ή αξεσουάρ τρίτων για να αποφύγετε τη μειωμένη πρόωση.
* Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Μέγιστος χρόνος πτήσης
 • 38 λεπτά (με έξυπνη μπαταρία πτήσης)
 • 51 λεπτά (με έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*)
Μετρήθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμής. Οι ειδικές συνθήκες δοκιμής είναι οι εξής: πτήση προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 21,6 χλμ/ώρα σε περιβάλλον εργαστηρίου χωρίς αέρα, σε λειτουργία φωτογραφίας (χωρίς λειτουργία λήψης φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της πτήσης) και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Μέγιστος χρόνος αιωρήσεως
 • 33 λεπτά (με έξυπνη μπαταρία πτήσης)
 • 44 λεπτά (με έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*)
Μετρήθηκε σε ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμής. Οι ειδικές συνθήκες δοκιμής είναι οι εξής: αιώρηση σε περιβάλλον εργαστηρίου χωρίς αέρα, σε λειτουργία φωτογραφίας (χωρίς λειτουργία λήψης φωτογραφιών κατά τη διάρκεια της πτήσης) και από 100% επίπεδο μπαταρίας έως 0%. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, την πραγματική χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Μέγιστη απόσταση πτήσης
 • 18 km (με έξυπνη μπαταρία πτήσης και μετρημένο κατά την πτήση με 43,2 km/h σε συνθήκες ανέμου)
 • 25 km (με έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus* και μετρημένο κατά την πτήση με 43,2 km/h σε συνθήκες ανέμου)
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Αντίσταση μέγιστης ταχύτητας ανέμου10.7 m/s (Επίπεδο 5)
Μέγιστη γωνία κλίσης40°
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησηςGPS + GLONASS + Galileo
Εύρος ακρίβειας αιώρησης
 • Κατακόρυφη:
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
 • Οριζόντια:
  • ±0.3 m (με τοποθέτηση όρασης)
  • ±1.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
Εσωτερικός χώρος αποθήκευσηςΜη διαθέσιμος
Κάμερα
Αισθητήρας εικόνας
 • 1/1.3" CMOS
 • Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 48 MP
Φακός
 • FOV: 82.1°
 • Ισοδύναμο μορφής: 24 mm
 • Διάφραγμα: f/1.7
 • Εστίαση: 1 m έως ∞
Εύρος ISO
 • Βίντεο: 100-3200
 • Φωτό: 100-3200
Ταχύτητα κλείστρουΗλεκτρονικό κλείστρο: 2-1/8000 s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας8064×6048
Λειτουργίες φωτογραφίας
 • Single Shot: 12 MP
 • 48 MP: 48 MP
 • Timed: 12 MP
 • JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
 • JPEG + RAW: 5/7/10/15/20/30/60 s
 • Automatic Exposure Bracketing (AEB): 12 MP, 3 καρέ σε βήμα 2/3 EV
 • Πανόραμα:
  • Σφαιρικό
  • 180°
  • Ευρυγώνιο
 • HDR: Η λειτουργία Single Shot υποστηρίζει την έξοδο εικόνων HDR.
Μορφή φωτογραφίαςJPEG/DNG (RAW)
Ανάλυση βίντεο
 • 4K: 3840×2160@24/25/30 fps
 • 2.7K: 2720×1530@24/25/30/48/50/60 fps
 • FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60 fps
 • HDR: Η εγγραφή με ρυθμό καρέ 24/25/30 fps υποστηρίζει την έξοδο εικόνων HDR.
Μορφή βίντεοMP4 (H.264)
Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit βίντεο100 Mbps
Υποστηριζόμενο σύστημα αρχείων
 • FAT32 (≤ 32 GB)
 • exFAT (> 32 GB)
Λειτουργία χρώματοςΚανονική
Ψηφιακό ζουμ
 • 4K: 2×
 • 2.7K: 3×
 • FHD: 4×
Λειτουργίες QuickShotsDronie, Helix, Rocket, Circle και Boomerang
Gimbal
ΣταθεροποίησηΜηχανικό αντίζυγο 3 αξόνων (tilt, roll, and pan)
Μηχανική εμβέλεια
 • Tilt: -135° έως 80°
 • Roll: -135° έως 45°
 • Pan: -30° έως 30°
Ελεγχόμενη εμβέλεια
 • Tilt: -90° έως 60°
 • Roll: -90° ή 0°
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου (tilt)100°/s
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.01°
Σύστημα ανίχνευσης
Τύπος ανίχνευσηςΣύστημα ανίχνευσης προς τα κάτω
Προς τα κάτωΑκριβής εύρος αιώρησης: 0,5-10 m
Λειτουργικό περιβάλλον
  Προς τα κάτω:
 • Διάχυτες ανακλαστικές επιφάνειες με καθαρό σχέδιο και ανακλαστικότητα > 20% (όπως τοίχοι, δέντρα ή άνθρωποι)
 • Επαρκής φωτισμός (lux > 15, κανονικές συνθήκες φωτισμού εσωτερικού χώρου)
Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοDJI O2
Ποιότητα ζωντανής προβολήςΤηλεχειριστήριο: 720p/30fps
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Ισχύς μετάδοσης (EIRP)
 • 2.400-2.4835 GHz:
  • < 26 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.725-5.850 GHz:
  • < 26 dBm (FCC/SRRC)
  • < 14 dBm (CE)
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (χωρίς παρεμβολές)
 • FCC: 10 km
 • CE: 6 km
 • SRRC: 6 km
 • MIC: 6 km
Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις RTH στην εφαρμογή DJI Fly.
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (με παρεμβολές)
 • Ισχυρές παρεμβολές: αστικό τοπίο, περίπου 1,5-3 km
 • Μέτρια παρεμβολή: προαστιακό τοπίο, περίπου 3-6 km
 • Χαμηλή παρεμβολή: προάστιο/παραθαλάσσιο, περίπου 6-10 km
Τα δεδομένα ελέγχθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο FCC σε περιβάλλοντα χωρίς εμπόδια με τυπικές παρεμβολές. Χρησιμοποιείται μόνο για λόγους αναφοράς και δεν παρέχει καμία εγγύηση για την πραγματική απόσταση πτήσης.
Μέγιστη ταχύτητα λήψης
 • DJI O2:
  • 5.5 MB/s (με τηλεχειριστήριο DJI RC-N1)
  • 5.5 MB/s (με τηλεχειριστήριο DJI RC)
 • Wi-Fi 5: 25 MB/s*
* Μετρήθηκε σε εργαστηριακό περιβάλλον με μικρές παρεμβολές σε χώρες/περιοχές που υποστηρίζουν 2,4 GHz και 5,8 GHz, με το υλικό να αποθηκεύεται στην κάρτα SD. Οι ταχύτητες λήψης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες.
Χαμηλότερη καθυστέρησηΠερίπου 200 ms
Ανάλογα με το πραγματικό περιβάλλον και την κινητή συσκευή.
Κεραία2 κεραίες, 1T2R
Μπαταρία
Χωρητικότητα
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης: 2453 mAh
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*: 3850 mAh
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Βάρος
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης: Περίπου 80.5 g
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*: Περίπου 121 g
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Ονομαστική τάση7.38 V
Μέγιστη τάση φόρτισης8.5 V
ΤύποςLi-ion
Ενέργεια
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης: 18.1 Wh
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*: 28.4 Wh
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Χρόνος φόρτισης
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης:
  • 64 λεπτά (με τον φορτιστή DJI 30W USB-C και την μπαταρία τοποθετημένη στο αεροσκάφος)
  • 56 λεπτά (με τον φορτιστή USB-C DJI 30W και την μπαταρία τοποθετημένη στον αμφίδρομο διανομέα φόρτισης)
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus*:
  • 101 λεπτά (με τον φορτιστή DJI 30W USB-C και την μπαταρία τοποθετημένη στο αεροσκάφος)
  • 78 λεπτά (με τον φορτιστή USB-C DJI 30W και την μπαταρία τοποθετημένη στον αμφίδρομο διανομέα φόρτισης)
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Φορτιστής
Συνιστώμενος φορτιστής
 • Φορτιστής DJI 30W USB-C
 • Άλλοι φορτιστές USB Power Delivery (30 W)*
* Όταν φορτίζετε την μπαταρία που είναι τοποθετημένη στο αεροσκάφος ή τοποθετείται στον αμφίδρομο διανομέα φόρτισης, η μέγιστη υποστηριζόμενη ισχύς φόρτισης είναι 30 W.
Διανομέας φόρτισης
Είσοδος
 • 5 V, 3 A
 • 9 V, 3 A
 • 12 V, 3 A
ΈξοδοςUSB-A: Μέγιστη τάση: 5 V; Μέγιστο ρεύμα: 2 A
Τύπος φόρτισηςΤρεις μπαταρίες φορτίζονται διαδοχικά
Συμβατές μπαταρίες
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης για το DJI Mini 3 Pro
 • Έξυπνη μπαταρία πτήσης Plus* για το DJI Mini 3 Pro
*Πωλείται χωριστά και μόνο σε επιλεγμένες χώρες και περιοχές.
Αποθήκευση
Προτεινόμενες κάρτες microSD
 • SanDisk Extreme 32GB V30 A1 microSDXC
 • SanDisk Extreme 64GB V30 A1 microSDXC
 • SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme Pro 32GB V30 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas Go!Plus 64GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas Go!Plus 256GB V30 A2 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 64GB V30 A1 microSDXC
 • Kingston Canvas React Plus 128GB V30 A1 microSDXC
 • Samsung PRO Plus 256GB V30 A2 microSDXC
Τηλεχειριστήριο
Μέγιστος χρόνος λειτουργίαςΤηλεχειριστήριο
  DJI RC-N1
 • Χωρίς φόρτιση κινητής συσκευής: 6 ώρες
 • Κατά τη φόρτιση κινητής συσκευής: 4 ώρες
Μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος φορητής συσκευήςΤηλεχειριστήριο DJI RC-N1: 180×86×10 mm (Μ×Π×Υ)
Θερμοκρασία λειτουργίαςΤηλεχειριστήριο DJI RC-N1: -10° έως 40°C
Ισχύς μετάδοσης (EIRP)Τηλεχειριστήριο DJI RC-N1
 • 2.400-2.4835 GHz:
  • < 26 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.725-5.850 GHz:
  • < 26 dBm (FCC)
  • < 23 dBm (SRRC)
  • < 14 dBm (CE)

Στο κουτί του DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) θα βρείτε:

1.DJI Mini 3 x1
2.Τηλεχειριστήριο DJI RC x1
3.Έξυπνη μπαταρία πτήσης x3
4.Ανταλλακτικοί έλικες (ζεύγος) x3
5.Ανταλλακτικές βίδες x18
6.Κατσαβίδι x1
7.Προστατευτικό κάμερας x1
8.Καλώδιο PD Type-C σε Type-C x1
9.Καλώδιο USB-C x1
10.Τσάντα ώμου x1
11.Αμφίδρομος διανομέας φόρτισης x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)

DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC)

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: