ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Mavic 3 Fly More Combo

DJI Mavic 3 Fly More Combo

Διαθέσιμο

6941565919977

2 689,00 €

-102,00 €

2 587,00 €με Φ.Π.Α.
2 086,29 € χωρίς Φ.Π.Α.

 • Χωρίς DJI Care Refresh
 • Με 1ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh
 • Με 2ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Κάμερα Hasselblad 4/3 CMOS
 • Βίντεο 5,1K
 • Μέγιστος χρόνος πτήσης 46 λεπτών
 • Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων
 • Μετάδοση βίντεο 8 χλμ
 • Προηγμένο RTH

DJI Mavic 3

Imaging Above Everything

Καταγράψτε θρυλικό περιεχόμενο με μια κάμερα Hasselblad 4/3 CMOS και απολαύστε ομαλή πτήση με πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων. Κάθε αναβάθμιση στο DJI Mavic 3 θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για το τι μπορεί να είναι η αεροφωτογραφία. Πετάξτε με το Mavic 3 και ανακαλύψτε την απεικόνιση πάνω από όλα.

Δύο κάμερες - Hasselblad & Tele

Κάμερα Hasselblad L2D-20c

Η κληρονομιά συνεχίζεται

Η εμβληματική σουηδική μάρκα φωτογραφικών μηχανών Hasselblad έχει προσαρμόσει την εναέρια κάμερα L2D-20c για το DJI Mavic 3, ενσωματώνοντας ένα 4/3 CMOS επαγγελματικής ποιότητας σε μια κομψή και συμπαγή μορφή. Τα αυστηρά πρότυπα Hasselblad εφαρμόζονται τόσο σε αλγόριθμους απόδοσης υλικού, όσο και σε αλγόριθμους λογισμικού, φέρνοντας την ποιότητα εικόνας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Κάμερα 4/3 CMOS Hasselblad

 • Φωτογραφίες 20MP
 • Δυναμικό εύρος 12.8 stops
 • Ρυθμιζόμενο διάφραγμα f/2,8-f/11
 • Ισοδύναμο εστιακό μήκος 24 mm
 • Vision Detection Auto Focus (VDAF)

4/3 CMOS

Ένας μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας όχι μόνο προσφέρει στο Mavic 3 υψηλότερη ανάλυση και δυναμικό εύρος, αλλά επίσης καταστέλλει πιο αποτελεσματικά τον θόρυβο σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Δυναμικό εύρος 12.8 stops

Ο αισθητήρας CMOS 4/3 διαθέτει δυναμικό εύρος 12,8 stop για να διατηρεί περισσότερες λεπτομέρειες στα τονισμένα σημεία και τις σκιές, ανεβάζοντας την εικόνα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ρυθμιζόμενο διάφραγμα

Διατίθεται ρυθμιζόμενο διάφραγμα για να καλύψει τις ανάγκες του αεροφωτογράφου σε μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων φωτισμού.

Wide 84° FOV

Με βάρος μόλις 12,5 γραμμάρια, ο ισοδύναμος φακός αυτόματης εστίασης 24 mm διαθέτει 84° FOV για λήψη περισσότερων λεπτομερειών με ευκρίνεια.

Vision Detection Auto Focus (VDAF)

Η κάμερα Hasselblad στο Mavic 3 διαθέτει τεχνολογία VDAF, η οποία λειτουργεί με πολλαπλούς αισθητήρες όρασης για να αξιοποιεί δεδομένα απόστασης και να βελτιστοποιεί την ταχύτητα εστίασης.

Hasselblad Natural Colour Solution

Το Mavic 3 διαθέτει τη λύση Hasselblad Natural Color Solution (HNCS), η οποία είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών φωτογραφικής εμπειρίας. Αυτό εξασφαλίζει ζωηρά ακριβή φυσικά χρώματα που φαίνονται θεαματικά ακόμη και χωρίς προεπιλογές ή μετεπεξεργασία.

Δεν χρειάζεται μετεπεξεργασία

Το να βασίζεται σε πολύπλοκη μετεπεξεργασία δεν ήταν ποτέ μέρος της φιλοσοφίας της Hasselblad. Ξεκινώντας από το επίπεδο εικονοστοιχείων των αισθητήρων, η Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) διασφαλίζει τη λήψη φυσικών και υψηλής ακρίβειας χρωμάτων, ανεξάρτητα από το πού τραβάτε.

Βαθμονόμηση σε επίπεδο εικονοστοιχείου

Για να διασφαλιστεί ότι το Mavic 3 καταγράφει χρώμα με την ίδια εμβληματική ποιότητα, με την οποία και οι άλλες κάμερες της Hasselblad, ο φακός L2D-20c υιοθετεί τα ίδια αυστηρά πρότυπα με κάθε εικονοστοιχείο του αισθητήρα βαθμονομημένο με ενσωματωμένη η HNCS.

Ακριβή χρώματα

Κατά τη λήψη, τα δεδομένα χρώματος RGB, που λαμβάνονται από τον αισθητήρα, θα μετατραπούν μέσω του μοναδικού αλγόριθμου επεξεργασίας εικόνας της Hasselblad και της λειτουργίας επεξεργασίας χρώματος, προσφέροντας τα καλύτερα δυνατά φυσικά χρώματα σε οποιαδήποτε σκηνή.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους

Δημιουργήστε επαγγελματικές εικόνες με το σύστημα κάμερας Hasselblad L2D-20c.

Το υψηλότερο δυναμικό εύρος επιτρέπει πιο φυσικές μεταβάσεις μεταξύ των τονισμάτων και των σκιών, διατηρώντας πλούσιες οπτικές πληροφορίες με μεγαλύτερη αίσθηση βάθους.

Ένα μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα διατηρεί τις εικόνες καθαρές σε χαμηλό φωτισμό.

Επαγγελματικές προδιαγραφές βίντεο

 • Εγγραφή βίντεο 5.1K
 • DCI 4K/120fps
 • Apple ProRes 422 HQ[1]
 • Προφίλ χρωμάτων 10-bit D-Log

Το Mavic 3 χρησιμοποιεί την επαγγελματική του απόδοση απεικόνισης για την εγγραφή εναέριων βίντεο σε υψηλές αναλύσεις και ρυθμούς καρέ. Η κάμερά του συλλαμβάνει επίσης έως και ένα δισεκατομμύριο χρώματα χάρη στο χρωματικό προφίλ 10-bit D-Log, προσφέροντας φυσικές διαβαθμίσεις χρωμάτων και προηγμένη ευελιξία στη μετεπεξεργασία.

Το Mavic 3 Cine υποστηρίζει κωδικοποίηση Apple ProRes 422 HQ με μέγιστο ρυθμό δεδομένων 3.772 Mbps.[1] Υποστηρίζει επίσης έναν ενσωματωμένο SSD 1TB και καλώδιο δεδομένων 10 Gbps σε ταχύτητες φωτός για περαιτέρω διευκόλυνση της επαγγελματικής λήψης, επεξεργασίας και δημιουργίας.

Κάμερα με τηλεφακό

Μια μοναδική κάμερα με τηλεφακό κάνει τη λειτουργία Explore τον τέλειο τρόπο για να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε τις λήψεις σας.

 • 28x Hybrid Zoom
 • 162mm, f/4.4

Όταν οι σκηνές ή τα θέματα είναι μακριά, χρησιμοποιήστε την κάμερα με τηλεφακό για μεγέθυνση και εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε ακόμη και να τη χρησιμοποιήσετε για εγγραφή θεμάτων από απόσταση χωρίς να ενοχλείτε τη σκηνή.

Πετάξτε!

Ασφάλεια πτήσεων

Πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Mavic 3 σάς επιτρέπουν να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, εστιάζοντας στην τέλεια λήψη. Πολλαπλοί αισθητήρες όρασης ευρείας γωνίας λειτουργούν απρόσκοπτα με έναν υπολογιστικό μηχανισμό όρασης υψηλής απόδοσης για να ανιχνεύουν με ακρίβεια τα εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις και να σχεδιάζουν ασφαλείς διαδρομές πτήσης.

Προηγμένο RTH

Ολοκληρώστε οποιαδήποτε πτήση με το Advanced RTH, η οποία επιτρέπει στο Mavic 3 να προσδιορίζει αυτόματα τη βέλτιστη διαδρομή επιστροφής στο αρχικό σημείο του και να ολοκληρώσει μόνο του μια ασφαλή πτήση επιστροφής.

Είτε ενεργοποιείται από τον χρήστη, είτε ενεργοποιείται από απώλεια σήματος, το Mavic 3 μπορεί εύκολα να επιστρέψει στο αρχικό σημείο.

Απολαύστε την πτήση

APAS 5.0

Το Mavic 3 κάνει επίσης την πτήση πιο διασκεδαστική με την εγγραφή που δεν διακόπτεται πλέον από εμπόδια στο δρόμο. Κατά την πτήση, το Mavic 3 αισθάνεται συνεχώς αντικείμενα προς όλες τις κατευθύνσεις και τα παρακάμπτει ομαλά και γρήγορα.

Απολαύστε την πτήση σας χωρίς να ανησυχείτε για σύγκρουση, ακόμα και όταν πετάτε σε περίπλοκα περιβάλλοντα.

Καταγράψτε ομαλά πλάνα ακόμα και όταν συναντάτε εμπόδια.

Αναβαθμισμένη απόδοση

46 λεπτά

Εκτεταμένος χρόνος πτήσης

8 χλμ.

Εύρος μετάδοσης βίντεο[2]

1080p/60fps

Ζωντανή ροή FHD High-Frame-Rate

Τοποθέτηση

Εντοπισμός υψηλής ακρίβειας

Εκτεταμένος χρόνος πτήσης

Εκτελέστε κάθε βήμα από το σχεδιασμό της διαδρομής μέχρι τη σύνθεση και ακόμη και εγγράψτε ένα βίντεο hyperlapse, όλα κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Η αντίσταση στον αέρα του Mavic 3 είναι 50% ισχυρότερη από τον προκάτοχό του, χρησιμοποιώντας ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα πρόωσης και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για να παρατείνει τον χρόνο πτήσης σε απίστευτα 46 λεπτά.

Πετάξτε μακρύτερα, δείτε περισσότερα

Με εμβέλεια μετάδοσης 15 χιλιομέτρων, το Mavic 3 όχι μόνο πετάει μακρύτερα, αλλά μεταδίδει επίσης σήματα με υψηλότερη σταθερότητα και λιγότερη καθυστέρηση βίντεο, προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ηρεμία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μετάδοση FHD High-Frame-Rate με ομαλή ζωντανή ροή

Το Mavic 3 είναι το πρώτο drone της DJI που μπορεί να μεταδώσει ζωντανή ροή 1080p/60fps. Αυτό σημαίνει ότι η προβολή της κάμερας εμφανίζεται σε ανάλυση κοντά σε αυτήν που πραγματικά καταγράφει η κάμερα. Κάνει επίσης το Mavic 3 να ανταποκρίνεται περισσότερο στον έλεγχό σας.

Ένα νέο επίπεδο ασφάλειας πτήσεων: DJI Cellular Transmission Dongle

Με συνδεδεμένο το Cellular Transmission Dongle, το Mavic 3 μπορεί να μεταβεί σε δίκτυα 4G για ομαλή, σταθερή σύνδεση όταν τα σήματα O3+ εμποδίζονται από κτίρια, δέντρα ή άλλες κατασκευές. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το σύστημα μετάδοσης O3+ συντονίζεται με τη μετάδοση 4G, εναλλάσσοντας απρόσκοπτα για να εξασφαλίσει μια αδιάκοπη εμπειρία λήψης.

Τοποθέτηση υψηλής ακρίβειας

Η τοποθέτηση υψηλής ακρίβειας καθιστά το Mavic 3 απίστευτα σταθερό κατά την αιώρηση. Αυτό διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες, βελτιώνονται οι λήψεις μεγάλης έκθεσης και σας βοηθά να τραβήξετε πιο ομαλά βίντεο timelapse και hyperlapse.

Ακόμα περισσότερες λειτουργίες

 • Waypoints 3.0
 • ActiveTrack 5.0
 • MasterShots
 • Wi-Fi 6 QuickTransfer
 • 100MP Pano
 • Trimmed Download
Σημειώσεις:
*Δοκιμασμένο με μοντέλο παραγωγής DJI Mavic 3 σε κλειστό περιβάλλον σε ευνοϊκές συνθήκες και ανεμπόδιστο ασύρματο σήμα. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
** Όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες αυτής της σελίδας τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
 1. Το DJI Mavic 3 Cine υποστηρίζει κωδικοποίηση Apple ProRes 422 HQ και H.264/H.265, ενώ το DJI Mavic 3 υποστηρίζει μόνο κωδικοποίηση H.264/H.265.
 2. Ανεμπόδιστα, χωρίς παρεμβολές και όταν είναι συμβατό με την FCC. Η προδιαγραφή μέγιστης εμβέλειας πτήσης είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης για την αντοχή και την ανθεκτικότητα της ραδιοζεύξης. Ακολουθείτε πάντα τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς και πετάτε το drone σας εντός της οπτικής σας οπτικής γωνίας, εκτός εάν επιτρέπεται διαφορετικά.
Τεχνικές προδιαγραφές του DJI Mavic 3
Αεροσκάφος
Βάρος απογείωσης900 γραμμ.
Διαστάσεις (Μ×Π×Υ)
 • Διπλωμένο (χωρίς έλικες): 221×96.3×90.3 χιλ.
 • Ξεδιπλωμένο (χωρίς έλικες): 347.5×283×107.7 χιλ.
ΜεταξόνιοΔιαγώνια: 380.1 χιλ.
Μέγιστη ταχύτητα ανύψωσης
 • 1 m/s (C mode)
 • 6 m/s (N mode)
 • 8 m/s (S mode)
Μέγιστη ταχύτητα καθόδου
 • 1 m/s (C mode)
 • 6 m/s (N mode)
 • 6 m/s (S mode)
Μέγιστη ταχύτητα πτήσης (στο επίπεδο της θάλασσας, χωρίς άνεμο)
 • 5 m/s (C mode)
 • 16 m/s (N mode)
 • 21 m/s (S mode)
Μέγιστο ανώτατο ύψος πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας6000 μ.
Μέγιστος χρόνος πτήσης (χωρίς άνεμο)46 λεπτά
Μέγιστος χρόνος αιώρησης (χωρίς άνεμο)40 λεπτά
Μέγιστη απόσταση πτήσης30 χλμ.
Μέγιστη αντίσταση ταχύτητας ανέμου12 m/s
Μέγιστη γωνία κλίσης
 • 25° (C mode)
 • 30° (N mode)
 • 35° (S mode)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα200°/s
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
GNSSGPS + Galileo + BeiDou
Εύρος ακρίβειας αιώρησης
 • Κατακόρυφα: ±0.1 m (με τοποθέτηση όρασης); ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
 • Οριζόντια: ±0.3 m (με τοποθέτηση όρασης); ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης
 • Mavic 3: 8 GB (Ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 7,2 GB)
 • Mavic 3 Cine: 1TB (Ο διαθέσιμος χώρος είναι περίπου 934,8 GB)
Κάμερα Hasselblad
Αισθητήρας4/3 CMOS, Αποτελεσματικά εικονοστοιχεία: 20 MP
Φακός
 • FOV: 84°
 • Ισοδύναμο μορφής: 24 mm
 • Διάφραγμα: f/2.8 to f/11
 • Εστίαση: 1 m to ∞ (με αυτόματη εστίαση)
Εύρος ISO
 • Βίντεο: 100-6400
 • Φωτό: 100-6400
Ταχύτητα κλείστρουΗλεκτρονικό κλείστρο: 8-1/8000 s
Μέγιστο μέγεθος εικόναςΚύρια μονάδα: 5280×3956
Λειτουργίες ακίνητης φωτογραφίας
 • Single shot: 20MP Photos
 • Automatic Exposure Bracketing (AEB): 20 MP, 3/5 bracketed frames at 0.7 EV
 • Timed: 20 MP, 2/3/5/7/10/15/20/30/60s
Ανάλυση βίντεο
 • Apple ProRes 422 HQ
  • 5.1K: 5120×2700@24/25/30/48/50fps
  • DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
  • 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
 • H.264/H.265
  • 5K: 5120×700@24/25/30/48/50p
  • DCI 4K: 4096×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
  • 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/120*fps
  • FHD: 1920×1080p@24/25/30/48/50/60/120*/200*fps
Μέγιστο βίντεο BitrateH.264/H.265 Bitrate: H.264 Max 200Mbps, H.265 Max 140Mbps
Υποστηριζόμενες μορφές αρχείωνexFAT
Μορφή φωτογραφίαςJPEG/DNG (RAW)
Μορφή βίντεο
 • Mavic 3:
  • MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
 • Mavic 3 Cine:
  • MP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
  • MOV (Apple ProRes 422 HQ)
Κάμερα με τηλεφακό
Αισθητήρας1/2" CMOS
Φακός
 • FOV: 15°
 • Ισοδύναμο μορφής: 162 mm
 • Διάφραγμα: f/4.4
 • Εστίαση: 3 meters to ∞
Εύρος ISO
 • Βίντεο: 100-6400
 • Φωτό: 100-6400
Ταχύτητα κλείστρουΗλεκτρονικό κλείστρο: 2-1/8000 s
Μέγιστο μέγεθος εικόνας4000×3000
Μορφή φωτογραφίαςJPEG
Μορφή βίντεοMP4/MOV (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)
Λειτουργίες ακίνητης φωτογραφίαςSingle shot: 12MP Photos
Ανάλυση βίντεο
 • H264/H.265
 • 4K: 3840×2160@30
 • FHD: 1920×1080@30
Ψηφιακό ζουμ4 φορές
Gimbal
ΣταθεροποίησηΜηχανική 3 αξόνων (tilt, roll, pan)
Μηχανική εύρος
 • Tilt: -135° to 100°
 • Roll: -45° to 45°
 • Pan: -27° to 27°
Ελεγχόμενο εύρος
 • Tilt: -90° to 35°
 • Pan: -5° to 5°
Μέγιστη ελεγχόμενη ταχύτητα (tilt)100°/s
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.007°
Σύστημα ανίχνευσης
Σύστημα ανίχνευσηςΠανκατευθυντικό σύστημα διόφθαλμης όρασης, συμπληρωμένο με αισθητήρα υπερύθρων στο κάτω μέρος του αεροσκάφους
Προς τα εμπρός
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-20 m
 • Εύρος ανίχνευσης: 0.5-200 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 16m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κατακόρυφα 103°
Προς τα πίσω
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-16 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 14m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κατακόρυφα 103°
Προς τα αριστερά/δεξιά
 • Εύρος μέτρησης: 0.5-25 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 16m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κατακόρυφα 85°
Προς τα πάνω
 • Εύρος μέτρησης: 0.2-10 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Μπροστά και πίσω 100°, Αριστερά και δεξιά 90°
Προς τα κάτω
 • Εύρος μέτρησης: 0.3-18 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: Ταχύτητα πτήσης ≤ 6 m/s
 • FOV: Μπροστά και πίσω 130°, Αριστερά και δεξιά 160°
Λειτουργικό περιβάλλον
 • Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά και Πάνω: Επιφάνεια με καθαρό σχέδιο και επαρκή φωτισμό (lux>15).
 • Προς τα κάτω: Επιφάνεια με καθαρό σχέδιο και επαρκή φωτισμό (lux >15).
 • Διάχυτη ανακλαστική επιφάνεια με διάχυτη ανακλαστικότητα>20% (π.χ. τοίχος, δέντρο, άτομο).
Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοO3+
Ποιότητα ζωντανής προβολήςΤηλεχειριστήριο: 1080p@30fps/1080p@60fps
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.400-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές και ευθυγραμμισμένη με τον ελεγκτή)
 • FCC: 15 km
 • CE: 8 km
 • SRRC: 8 km
 • MIC: 8 km
Μέγιστη λήψη bitrate
 • SDR:
  • 5.5MB/s (με τηλεχειριστήριο RC-N1)
  • 15MB/s (με τηλεχειριστήριο DJI RC Pro)
 • Wi-Fi 6:
  • 80MB/s
Καθυστέρηση (ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και την κινητή συσκευή)
 • 130 ms (με τηλεχειριστήριο RC-N1)
 • 120 ms (με τηλεχειριστήριο DJI RC Pro)
Κεραίες4 κεραίες, 2T4R
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: ≤33 dBm (FCC), ≤20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: ≤33 dBm (FCC), ≤30 dBm(SRRC), ≤14 dBm(CE)
Μπαταρία
Χωρητικότητα5000 mAh
Τάση15.4 V
Όριο τάσης φόρτισης17.6 V
Τύπος μπαταρίαςLiPo 4S
Ενέργεια77 Wh
Βάρος335.5 γραμμ.
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Φορτιστής μπαταρίας
Είσοδος100-240 V AC, 47-63 Hz, 2.0 A
Έξοδος USB-CUSB-C: 5.0 V⎓5.0 A/9.0⎓5.0 A/12.0 V⎓5.0 A/15.0 V⎓4.3 A/20.0 V⎓3.25 A/5.0~20.0 V⎓3.25 A
Έξοδος USB-AUSB-A: 5 V⎓2 A
Ονομαστική ισχύς65 W
Κόμβος φόρτισης
ΕίσοδοςUSB-C: 5-20 V⎓5.0 A max
ΈξοδοςBattery: 12-17.6 V⎓5.0 A max
Ονομαστική ισχύς65 W
Τύπος φόρτισηςΦορτίζει τρεις μπαταρίες διαδοχικά
Εύρος θερμοκρασίας φόρτισης5° έως 40°C
Φορτιστής αυτοκινήτου
ΕίσοδοςCar Power Input: 12.7-16 V⎓6.5 A, rated voltage 14 V DC
Έξοδος
 • USB-C: 5.0 V⎓5.0 A/9.0⎓5.0 A/12.0 V⎓5.0 A/15.0 V⎓4.3A/20.0 V⎓3.25 A/5.0~20.0 V⎓3.25 A
 • USB-A: 5 V⎓2 A
Ονομαστική ισχύς65 W
Χρόνος φόρτισηςΠερίπου 96 λεπτά
Εύρος θερμοκρασίας φόρτισης5° έως 40°C
Αποθήκευση
Υποστηριζόμενες κάρτες SDΚάρτα microSD SDXC ή UHS-I με χωρητικότητα έως 2 TB (θεωρητικά)
Προτεινόμενες κάρτες microSD
 • SanDisk Extreme PRO 64GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk High Endurance 64GB V30 microSDXC
 • SanDisk Extreme 128GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme 256GB V30 A2 microSDXC
 • SanDisk Extreme 512GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 667x 64GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar High-Endurance 64GB V30 microSDXC
 • Lexar High-Endurance 128GB V30 microSDXC
 • Lexar 667x 256GB V30 A2 microSDXC
 • Lexar 512GB V30 A2 microSDXC
 • Samsung EVO 64GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 128GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 256GB V30 microSDXC
 • Samsung EVO Plus 512GB V30 microSDXC
 • Kingston 128GB V30 microSDXC
Προδιαγραφές SSD
 • Χωρητικότητα: 1 TB
 • Μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης: 700MB/s*
 • Μέγιστη ταχύτητα εγγραφής: 471MB/s*
 • *Τα δεδομένα αναφέρονται στην ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής μέσα στο αεροσκάφος. Η πραγματική ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής του υπολογιστή και άλλων εξωτερικών συσκευών μπορεί να επηρεάσει την πραγματική ταχύτητα.
Τηλεχειριστήριο DJI RC-N1
Σύστημα μετάδοσης τηλεχειριστηρίουOcuSync 2.0
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 • Όταν δε φορτίζει κινητή συσκευή: 6 ώρες
 • Όταν φορτίζει κινητή συσκευή: 4 ώρες
Υποστηριζόμενοι τύποι θύρας USB
 • Lightning
 • Micro USB
 • USB-C
Μέγιστο υποστηριζόμενο μέγεθος φορητής συσκευής180×86×10 χιλ. (Μήκος×Πλάτος×Ύψος)
Θερμοκρασία λειτουργίας0° έως 40°C
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: ≤26 dBm (FCC), ≤20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.8 GHz: ≤26 dBm (FCC/SRRC), ≤14 dBm (CE)

Στο κουτί του DJI Mavic 3 Fly More Combo θα βρείτε:

1.DJI Mavic 3 x1
2.Τηλεχειριστήριο DJI RC-N1 x1
3.Ράβδοι τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 x1
4.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (Type-C) x1
5.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (τυπικό Micro-USB) x1
6.Καλώδιο τηλεχειριστηρίου DJI RC-N1 (Lightning) x1
7.Έξυπνη μπαταρία πτήσης x3
8.Έλικες χαμηλού θορύβου (ζεύγος) x6
9.Κόμβος φόρτισης μπαταριών x1
10.Φορητός φορτιστής 65W x1
11.Προστατευτικό κάλυμμα αποθήκευσης x1
12.Σετ φίλτρων ND (ND481632) x1
13.Μετατρέψιμη τσάντα μεταφοράς x1
14.Καλώδιο Type-C x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Mavic 3 Fly More Combo

DJI Mavic 3 Fly More Combo

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: