Νέο DJI Matrice 350 RTK Combo + DJI Zenmuse H20T

DJI Matrice 350 RTK Combo + DJI Zenmuse H20T

Διαθέσιμο

6941565961389

24 549,00 €με Φ.Π.Α.
19 797,58 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά του DJI Matrice 350 RTK:

 • Μέγιστος χρόνος πτήσης 55 λεπτών[1]
 • Βαθμός στεγανοποίησης IP55[2]
 • Μετάδοση DJI O3 Enterprise
 • Τηλεχειριστήριο DJI RC Plus
 • 400 κύκλοι της μπαταρίας[3]
 • Τοποθέτηση και ανίχνευση 6 κατευθύνσεων
 • Κάμερα FPV νυχτερινής όρασης
 • Υποστήριξη πολλαπλών ωφέλιμων φορτίων

Χαρακτηριστικά της DJI Zenmuse H20T:

 • 12MP Ευρεία κάμερα
 • 20MP Zoom κάμερα
 • Ραδιομετρική θερμική κάμερα
 • Τηλέμετρο λέιζερ
 • Βαθμολογία IP44
 • -20°C έως 50°C θερμοκρασία λειτουργίας
 • Ενεργή σταθεροποίηση εικόνας και EIS
 • Λειτουργία Night Scene

Fully Powered to Forge Ahead

Το DJI Matrice 350 RTK θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιομηχανία. Αυτή η πλατφόρμα drone επόμενης γενιάς διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης βίντεο και εμπειρία ελέγχου, ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα μπαταρίας και πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθώς και ισχυρό ωφέλιμο φορτίο και δυνατότητες επέκτασης. Είναι πλήρως τροφοδοτημένο για να εισάγει καινοτόμο δύναμη σε οποιαδήποτε εναέρια λειτουργία.

Αβίαστα ισχυρή απόδοση πτήσης

Στιβαρό κατασκευασμένο, το Matrice 350 RTK διαθέτει ισχυρή πρόωση, βελτιωμένη βαθμολογία προστασίας και εξαιρετική απόδοση πτήσης, επιτρέποντάς του να αντιμετωπίζει αβίαστα μια μεγάλη ποικιλία προκλήσεων.

Μέγιστος χρόνος πτήσης

55 λεπτά[1]

Βαθμολογία προστασίας

IP55[2]

Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο

2.7 kg

Μέγιστο ύψος πτήσης

7000 m [4]

Αντίσταση μέγιστης ταχύτητας ανέμου

12 m/s

Θερμοκρασία λειτουργίας

-20° έως 50°C

Μείνετε σταθεροί με το νέο σύστημα μετάδοσης

Μετάδοση O3 Enterprise

Το Matrice 350 RTK υιοθετεί τη μετάδοση DJI O3 Enterprise, η οποία υποστηρίζει ζωντανές προβολές τριών καναλιών HD 1080p[5] και μέγιστη απόσταση μετάδοσης 20 km.[6] Τόσο το αεροσκάφος όσο και το τηλεχειριστήριο διαθέτουν ένα σύστημα πομποδέκτη τεσσάρων κεραιών, το οποίο μπορεί να επιλέξει έξυπνα τις δύο βέλτιστες κεραίες για τη μετάδοση σημάτων, ενώ οι τέσσερις κεραίες λαμβάνουν σήματα ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνατότητες κατά των παρεμβολών βελτιώνονται σημαντικά και η σταθερότητα μετάδοσης βελτιστοποιείται.

Νέα εμπειρία ελέγχου

Τηλεχειριστήριο DJI RC Plus

DJI Matrice 350 RTK

Εξοπλισμένο με οθόνη 7 ιντσών με υψηλή φωτεινότητα, το τηλεχειριστήριο DJI RC Plus υποστηρίζει τη λειτουργία διπλού χειριστή και διαθέτει μια τυπική εξωτερική μπαταρία WB37 που προσφέρει χρόνο λειτουργίας έως και έξι ώρες, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες λειτουργίας.

Κατασκευασμένο για σκληρά περιβάλλοντα

Με βαθμό στεγανοποίησης IP54[2] το τηλεχειριστήριο DJI RC Plus είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό, ώστε να λειτουργεί αξιόπιστα σε κακές καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι -20° έως 50°C, υποστηρίζοντας τη λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο ακόμα και σε πολύ ζεστά ή κρύα περιβάλλοντα.


Ομαλός και αποτελεσματικός έλεγχος

Υπάρχουν αρκετά κουμπιά και επιλογείς στο μπροστινό, πίσω και πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου για γρήγορη λειτουργία. Οι λειτουργίες κουμπιών μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συνήθειες των χρηστών και να προσφέρουν μια διαισθητική και ευέλικτη εμπειρία.

DJI Pilot 2

DJI Matrice 350 RTK

Η εφαρμογή DJI Pilot 2 έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω για να παρουσιάζει με σαφήνεια τον τύπο της αποστολής και την κατάσταση πτήσης. Ο εύκολος και ομαλός έλεγχος του αεροσκάφους και των ωφέλιμων φορτίων διευκολύνει την αποτελεσματικότερη λειτουργία.

Αναβαθμισμένο σύστημα μπαταρίας

DJI Matrice 350 RTK

Νέο σύστημα διπλής μπαταρίας

DJI Matrice 350 RTK

Το Matrice 350 RTK είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα διπλής μπαταρίας TB65, το οποίο υποστηρίζει εναλλαγή μπαταρίας και επιτρέπει πολλαπλές πτήσεις χωρίς απενεργοποίηση. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί έως και 400 κύκλους[3], μειώνοντας το κόστος μιας πτήσης.

Έξυπνος σταθμός μπαταριών επόμενης γενιάς

Ο νέος έξυπνος σταθμός μπαταριών BS65 παρέχει μια ενιαία λύση για τη φόρτιση, την αποθήκευση και τη μεταφορά της μπαταρίας.

Πολλαπλές λειτουργίες φόρτισης

DJI Matrice 350 RTK

Στη λειτουργία Storage, φορτίστε την μπαταρία στο 50%, που είναι καλό για μακροχρόνια αποθήκευση. Στη λειτουργία Ready-to-Fly, φορτίστε γρήγορα πολλά σετ μπαταριών στο 90% για να ξεκινήσετε τη λειτουργία ανά πάσα στιγμή και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Έξυπνη διαχείριση

DJI Matrice 350 RTK

Όταν ο σταθμός μπαταρίας είναι συνδεδεμένος στο τηλεχειριστήριο DJI RC Plus, η εφαρμογή DJI Pilot 2 θα εμφανίσει την κατάσταση της μπαταρίας και τις πληροφορίες υγείας. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των ημερών αυτόματης εκφόρτισης, να ενημερώσετε το υλικολογισμικό, τα αρχεία log και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες γρήγορες λειτουργίες με ένα πάτημα.

Αβίαστες μεταβάσεις

DJI Matrice 350 RTK

Ο σταθμός μπαταρίας έχει σχεδιαστεί με τροχούς κίνησης 360° για πιο άνετη μεταφορά και μεταβάσεις.

Βελτιωμένη ασφάλεια πτήσεων

Ένδειξη κλειδώματος βραχίονα

Το Matrice 350 RTK προσθέτει μια νέα λειτουργία ανίχνευσης κλειδώματος βραχίονα για να αποφύγετε τον κίνδυνο ξεκλειδώματος του βραχίονα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην πτήση με περισσότερη ησυχία.

Κάμερα FPV νυχτερινής όρασης

Χάρη στις εξαιρετικές της δυνατότητες νυχτερινής όρασης, η κάμερα FPV μπορεί να παρουσιάσει ξεκάθαρα το περιβάλλον και τα εμπόδια κατά τη διάρκεια της νυχτερινής πτήσης. Λειτουργεί παράλληλα με τη λειτουργία PinPoint για να παρέχει καλύτερη πλοήγηση για ασφαλή πτήση, βοηθώντας σε πιο σίγουρη λειτουργία τη νύχτα.

Τοποθέτηση και ανίχνευση 6 κατευθύνσεων

Το Matrice 350 RTK έχει σχεδιαστεί με σύστημα διόφθαλμης όρασης έξι κατευθύνσεων και σύστημα ανίχνευσης υπέρυθρων για ικανότητες επίγνωσης έξι κατευθύνσεων, εντοπισμού θέσης και ανίχνευσης εμποδίων, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία κατά τη διάρκεια της πτήσης.[7]

Ραντάρ CSM[8]

Με εγκατεστημένο το ραντάρ CSM, το Matrice 350 RTK μπορεί να ανιχνεύσει διακριτικά εμπόδια προς τα πάνω ή εντός του οριζόντιου εύρους 360° και να τα αποφύγει εγκαίρως.[9] Η αποτελεσματική εμβέλεια ανίχνευσης είναι έως και 30 m[10], βελτιώνοντας περαιτέρω την ασφάλεια της πτήσης.

Σχεδιασμός πλεονασμού πολλαπλών επιπέδων

Τόσο το σύστημα του αεροσκάφους όσο και το σύστημα αισθητήρων του Matrice 350 RTK υιοθετούν μια σχεδίαση πλεονασμού για να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ασφάλεια της πτήσης, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίζετε σκληρά λειτουργικά περιβάλλοντα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ισχυρά ωφέλιμα φορτία[8]

Το Matrice 350 RTK υποστηρίζει ένα μονό αντίζυγο προς τα κάτω, δύο αντίζυγα προς τα κάτω, [11] και ένα μονό αντίζυγο προς τα πάνω, [11] και διαθέτει ανοιχτή διεπαφή E-Port. Με μέγιστη χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 2,7 kg, το αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και τρία ωφέλιμα φορτία ταυτόχρονα, καλύπτοντας τις ανάγκες διαφορετικών σεναρίων λειτουργίας όπως η δημόσια ασφάλεια, η επιθεώρηση και η χαρτογράφηση.

Σειρά Zenmuse H20

Το σύστημα τεσσάρων αισθητήρων της κάμερας ζουμ, της ευρείας κάμερας, της θερμικής κάμερας και του αποστασιομέτρου λέιζερ συνεργάζεται, συμπληρωμένο με προηγμένους ευφυείς αλγόριθμους, για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση αίσθησης και απεικόνισης.

DJI Matrice 350 RTK

Zenmuse H20N

Το Zenmuse H20N ενσωματώνει αισθητήρες αστρικού φωτός στις κάμερες ζουμ και ευρυγώνιας κάμερας. Συνδυάστε το με θερμικές κάμερες διπλού ζουμ και αποστασιόμετρο λέιζερ και έχετε ένα ευέλικτο υβριδικό ωφέλιμο φορτίο που ανεβαίνει στην περίσταση.

DJI Matrice 350 RTK

Zenmuse P1

Το Zenmuse P1 ενσωματώνει έναν αισθητήρα πλήρους κάδρου με εναλλάξιμους φακούς σταθερής εστίασης σε ένα σταθεροποιημένο αντίζυγο 3 αξόνων. Σχεδιασμένο για πτητικές αποστολές φωτογραμμετρίας, ανεβάζει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

DJI Matrice 350 RTK

Zenmuse L1

Το Zenmuse L1 ενσωματώνει μια μονάδα Livox Lidar, μια IMU υψηλής ακρίβειας και μια κάμερα χαρτογράφησης. Όταν χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα πτήσης, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που σας παρέχει τρισδιάστατα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο όλη την ημέρα, αποτυπώνοντας αποτελεσματικά τις λεπτομέρειες περίπλοκων δομών και παρέχοντας ανακατασκευασμένα μοντέλα υψηλής ακρίβειας.

DJI Matrice 350 RTK

Ωφέλιμα φορτία τρίτων

Προσαρμοσμένα ωφέλιμα φορτία όπως ανιχνευτές αερίων, μεγάφωνα και πολυφασματικοί αισθητήρες μπορούν να συνδυαστούν με το Matrice 350 RTK μέσω του DJI Payload SDK για την επέκταση των πεδίων εφαρμογών.

Έξυπνη λειτουργία

Χαρτογράφηση υψηλής ακρίβειας

Το Matrice 350 RTK υποστηρίζει αποστολές Waypoint, Mapping, Oblique και Linear Flight. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Terrain Follow[12] ή το Smart Oblique[13] για αποτελεσματική συλλογή δεδομένων. Μαζί με το DJI Terra, μπορείτε να αποκτήσετε γρήγορα ψηφιακά αποτελέσματα HD 2D και 3D, επιτρέποντας τη λειτουργία χαρτογράφησης υψηλής ακρίβειας και υψηλής απόδοσης.


Συντονισμός αέρος-εδάφους

Με λειτουργίες όπως το PinPoint υψηλής ακρίβειας και η χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε σύννεφο, [14] το Matrice 350 RTK μπορεί να συνδέσει τον αέρα, το έδαφος και το σύννεφο μεταξύ τους. Αφού το αεροσκάφος ολοκληρώσει τη συλλογή εικόνων, το DJI FlightHub 2 μπορεί γρήγορα να μοντελοποιήσει τον χώρο λειτουργίας και να μεταδώσει πληροφορίες εντολών στο αεροσκάφος και στους χειριστές εδάφους. Τόσο το τηλεχειριστήριο όσο και το FlightHub 2 υποστηρίζουν το σημείο, τη γραμμή, το σχέδιο επιφάνειας και τη μεταφόρτωση σε πραγματικό χρόνο και μπορούν να συνεργαστούν με το αεροσκάφος για ζωντανή μετάδοση της προβολής λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, ξεπερνώντας τα εμπόδια επικοινωνίας για συλλογική λειτουργία αέρος-εδάφους.


Αυτοματοποιημένη επιθεώρηση ακριβείας

Μέσω της ζωντανής καταγραφής αποστολών, το Matrice 350 RTK μπορεί να δημιουργήσει και να αποθηκεύσει αρχεία διαδρομής πτήσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή για την πραγματοποίηση αυτοματοποιημένης λειτουργίας και να κάνουν την επαναλαμβανόμενη επιθεώρηση να μην είναι πλέον χρονοβόρα ή προσπάθεια. Όταν χρησιμοποιείτε το AI Spot-Check, [15] το Matrice 350 RTK υποστηρίζει αυτόματο καδράρισμα και χειροκίνητη ρύθμιση των θεμάτων για τη βελτίωση της ακρίβειας των επαναλαμβανόμενων λήψεων και της ποιότητας της λειτουργίας επιθεώρησης.

Ασφάλεια δεδομένων χρήστη

DJI Matrice 350 RTK

Κρυπτογράφηση δεδομένων πολυμέσων

DJI Matrice 350 RTK

Λειτουργία τοπικών δεδομένων

DJI Matrice 350 RTK

Κρυπτογράφηση μετάδοσης βίντεο AES-256

DJI Matrice 350 RTK

Σύννεφο API

DJI Matrice 350 RTK

* Ελέγξτε και τηρήστε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
** Όλα τα δεδομένα δοκιμάστηκαν με μοντέλο παραγωγής Matrice 350 RTK σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σε αυτήν τη σελίδα τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους σχετικούς τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
**** Πριν από τη χρήση, το Matrice 350 RTK πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Pilot 2.
  Σημειώσεις:
 1. Μετρήθηκε με το Matrice 350 RTK που πετά με περίπου 8 m/s χωρίς ωφέλιμο φορτίο σε περιβάλλον χωρίς αέρα έως ότου το επίπεδο της μπαταρίας φτάσει στο 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή για τον πραγματικό χρόνο χρήσης.
 2. Μετράται σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Ο βαθμός στεγανοποίησης IP δεν είναι μόνιμα αποτελεσματικός και μπορεί να μειωθεί λόγω φθοράς του προϊόντος.
 3. Έως 400 κύκλους εάν η συσσωρευμένη διάρκεια του επιπέδου μπαταρίας ≥ 90% είναι μικρότερη από 120 ημέρες εντός 12 μηνών.
 4. Μετρήθηκε με τους έλικες χαμηλού θορύβου μεγάλου υψομέτρου 2112 και το βάρος απογείωσης ≤ 7,2 kg.
 5. Απαιτείται λειτουργία διπλού χειριστή.
 6. Μετρήθηκε με συμμόρφωση FCC σε ανεμπόδιστο περιβάλλον με χαμηλές παρεμβολές σε ύψος πτήσης περίπου 120 m. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή.
 7. Υπάρχουν ορισμένες τυφλές περιοχές οπτικής και υπέρυθρης αίσθησης. Η απόδοση θέσης και ανίχνευσης εμποδίων μπορεί να επηρεαστεί από το περιβάλλον πτήσης και τα χαρακτηριστικά του εμποδίου. Παρακαλώ πετάξτε με προσοχή.
 8. Πωλείται χωριστά.
 9. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποφυγής εμποδίου ραντάρ στην εφαρμογή DJI Pilot 2 και ορίστε την απόσταση ασφαλείας του αεροσκάφους (συνιστάται > 2,5 m) και η ταχύτητα πτήσης πρέπει να είναι < 10 m/s.
 10. Μετράται όταν η περιοχή διατομής ανάκλασης ραντάρ του στόχου ανίχνευσης είναι ≥ 0,4 m². Το εύρος αποτελεσματικής ανίχνευσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και το υλικό του εμποδίου.
 11. Ο σύνδεσμος αντιζύγου πωλείται χωριστά.
 12. Αυτή η λειτουργία απαιτεί από το τηλεχειριστήριο να συνδεθεί στο Internet και να κατεβάσει αρχεία DEM.
 13. Αυτή η λειτουργία απαιτεί Zenmuse P1.
 14. Απαιτείται DJI FlightHub 2.
 15. Αυτή η λειτουργία απαιτεί τα ωφέλιμα φορτία της σειράς Zenmuse H20.
 16. Τα αξεσουάρ αυτής της ενότητας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με το Matrice 300 RTK.
 17. Μετρήθηκε με συμμόρφωση CE.
 18. Το αεροσκάφος διαθέτει E-Port, ενώ τα εξαρτήματα SkyPort και X-Port πωλούνται χωριστά.
Αεροσκάφος
Διαστάσεις (ξεδιπλωμένο, χωρίς έλικες)810×670×430 mm (Μ×Π×Υ)
Διαστάσεις (διπλωμένο, με έλικες)430×420×430 mm (Μ×Π×Υ)
Διαγώνιο μεταξόνιο895 mm
Βάρος (με μονό αντίζυγο προς τα κάτω)
 • Χωρίς μπαταρίες: Περίπου 3,77 κιλά
 • Με δύο μπαταρίες TB65: Περίπου 6,47 κιλά
Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο μονό αποσβεστήρα αντιζύγου960 g
Μέγιστο βάρος απογείωσης9.2 kg
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz)
 • 5.725-5.850 GHz
Σε ορισμένες χώρες και περιοχές, οι ζώνες συχνοτήτων 5,1 GHz και 5,8 GHz απαγορεύονται ή η ζώνη συχνοτήτων 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς για περισσότερες πληροφορίες.
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4000-2.4835 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz):
  • < 23 dBm (CE)
 • 5.725-5.850 GHz:
  • < 33 dBm (FCC/SRRC)
  • < 14 dBm (CE)
Ακρίβεια αιώρησης (με μέτριο ή χωρίς άνεμο)
 • Κατακόρυφα:
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση Vision)
  • ±0.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση RTK)
 • Οριζόντια:
  • ±0.3 m (με τοποθέτηση Vision)
  • ±1.5 m (με τοποθέτηση GNSS)
  • ±0.1 m (με τοποθέτηση RTK)
Ακρίβεια τοποθέτησης RTK (RTK FIX)
 • 1 cm + 1 ppm (οριζόντια)
 • 1.5 cm + 1 ppm (κατακόρυφα)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα
 • Pitch: 300°/s
 • Yaw: 100°/s
Μέγιστη γωνία κλίσης30°
Σε λειτουργία N και με ενεργοποιημένο το σύστημα όρασης προς τα εμπρός: 25°.
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης6 m/s
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης (κάθετη)5 m/s
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης με κλίση7 m/s
Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα23 m/s
Μέγιστο υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας
 • 5000 m
  Όταν χρησιμοποιούνται έλικες 2110s και με βάρος απογείωσης ≤ 7,4 kg.
 • 7000 m
  Όταν χρησιμοποιούνται έλικες χαμηλού θορύβου μεγάλου υψομέτρου 2112 και με βάρος απογείωσης ≤ 7,2 kg.
Αντίσταση μέγιστης ταχύτητας ανέμου12 m/s
Μέγιστος χρόνος πτήσης55 λεπτά
Μετρήθηκε με το Matrice 350 RTK που πετά με περίπου 8 m/s χωρίς ωφέλιμο φορτίο σε περιβάλλον χωρίς αέρα έως ότου το επίπεδο της μπαταρίας φτάσει στο 0%. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ο πραγματικός χρόνος χρήσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη λειτουργία πτήσης, τα αξεσουάρ και το περιβάλλον. Δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή..
Υποστηριζόμενα DJI Gimbals
 • Zenmuse H20
 • Zenmuse H20T
 • Zenmuse H20N
 • Zenmuse P1
 • Zenmuse L1
Υποστηριζόμενες διαμορφώσεις Gimbal
 • Μονό αντίζυγο προς τα κάτω
 • Μονό αντίζυγο προς τα πάνω
 • Διπλά αντίζυγα προς τα κάτω
 • Μονό αντίζυγο προς τα κάτω + μονό αντίζυγο προς τα πάνω
 • Διπλό αντίζυγο προς τα κάτω + μονό αντίζυγο προς τα πάνω
Βαθμός προστασίας έναντι εισβολήςIP55
Η βαθμολογία IP δεν είναι μόνιμα αποτελεσματική και μπορεί να μειωθεί λόγω φθοράς του προϊόντος.
Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησηςGPS + GLONASS + BeiDou + Galileo
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 50°C
Τηλεχειριστήριο
Οθόνη
 • Οθόνη αφής LCD 7,02 ιντσών
 • Ανάλυση: 1920×1200
 • Μέγιστη φωτεινότητα: 1200 nits
Βάρος
 • Περίπου 1,25 kg (χωρίς μπαταρία WB37)
 • Περίπου 1,42 kg (με μπαταρία WB37)
Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησηςGPS + Galileo + BeiDou
Ενσωματωμένη μπαταρία
 • Τύπος: Li-ion (6500 mAh@7,2 V)
 • Τύπος φόρτισης: Χρησιμοποιήστε το σταθμό μπαταρίας ή τον γρήγορο φορτιστή USB-C με μέγιστη ισχύ 65 W (μέγιστη τάση 20 V).
 • Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες
 • Χημικό σύστημα: LiNiCoAlO2
Εξωτερική μπαταρία (έξυπνη μπαταρία WB37)
 • Χωρητικότητα: 4920 mAh
 • Τάση: 7,6 V
 • Τύπος: Li-ion
 • Ενέργεια: 37,39 Wh
 • Χημικό σύστημα: LiCoO2
Βαθμός προστασίας έναντι εισβολήςIP54
Χρόνος λειτουργίας
 • Ενσωματωμένη μπαταρία: περίπου 3,3 ώρες
 • Ενσωματωμένη μπαταρία + Εξωτερική μπαταρία: περίπου 6 ώρες
Θερμοκρασία λειτουργίας20° έως 50°C
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4000-2.4835 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.725-5.850 GHz:
  • < 33 dBm (FCC)
  • < 14 dBm (CE)
  • < 23 dBm (SRRC)
Πρωτόκολλο Wi-FiWi-Fi 6
Συχνότητα λειτουργίας Wi-Fi
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.150-5.250 GHz
 • 5.725-5.850 GHz
Πρωτόκολλο BluetoothBluetooth 5.1
Συχνότητα λειτουργίας Bluetooth2.4000-2.4835 GHz
Μετάδοση βίντεο
Σύστημα μετάδοσης βίντεοΜετάδοση DJI O3 Enterprise
Κεραία4 κεραίες μετάδοσης βίντεο, 2T4R
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (ανεμπόδιστη, χωρίς παρεμβολές)
 • 20 km (FCC)
 • 8 km (CE/SRRC/MIC)
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης (με παρεμβολές)
   • Χαμηλή παρεμβολή και παρεμπόδιση από κτίρια: περίπου 0-0,5 χλμ
   • Χαμηλή παρεμβολή και παρεμπόδιση από δέντρα: περίπου 0,5-3 χλμ
   • Ισχυρές παρεμβολές και ανεμπόδιστα: αστικό τοπίο, περίπου 1,5-3 χλμ
   • Μεσαίες παρεμβολές και ανεμπόδιστα: προαστιακό τοπίο, περίπου 3-9 χλμ
   • Χαμηλές παρεμβολές και ανεμπόδιστα: προάστιο/παραθαλάσσιο, περίπου 9-20 χλμ
Μετρήθηκε με συμμόρφωση FCC σε απρόσκοπτα περιβάλλοντα με τυπικές παρεμβολές σε ύψος πτήσης περίπου 120 m. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Η πραγματική απόσταση μετάδοσης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες παρεμπόδισης και παρεμβολής του περιβάλλοντος. Δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή.
Σύστημα Vision
Εύρος ανίχνευσης εμποδίων
 • Εμπρός/Πίσω/Αριστερά/Δεξιά: 0.7-40 m
 • Ανοδικά/Κάτω: 0.6-30 m
FOV
 • Εμπρός/Πίσω/Κάτω: 65° (οριζόντια), 50° (κάθετα)
 • Αριστερά/Δεξιά/Επάνω: 75° (οριζόντια), 60° (κάθετα)
Λειτουργικό περιβάλλονΕπιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και επαρκή φωτισμό (lux > 15)
Σύστημα ανίχνευσης υπερύθρων
Εύρος ανίχνευσης εμποδίων0.1-8 m
FOV30° (±15°)
Λειτουργικό περιβάλλονΜεγάλα, διάχυτα και ανακλαστικά εμπόδια (ανακλαστικότητα > 10%)
Βοηθητικό φως LED
Αποτελεσματική απόσταση φωτισμού5 m
Τύπος φωτισμού60 Hz, σταθερή λάμψη
Κάμερα FPV
Ανάλυση1080p
FOV142°
Ρυθμός καρέ30fps
Έξυπνη μπαταρία πτήσης
ΟνομαTB65
Χωρητικότητα5880 mAh
Τάση44.76 V
Τύπος μπαταρίαςLi-ion
Ενέργεια263.2 Wh
ΒάροςΠερίπου 1.35 kg
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 50°C
Ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης22° έως 30°C
Θερμοκρασία φόρτισης-20° έως 40°C
Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από 5°C, η μπαταρία θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτόματης θέρμανσης. Η φόρτιση σε χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Συνιστάται η φόρτιση στους 15° έως 35°C.
Χρόνος φόρτισης
 • Με τροφοδοτικό 220 V, χρειάζονται περίπου 60 λεπτά για να φορτιστούν πλήρως δύο μπαταρίες έξυπνης πτήσης TB65 και περίπου 30 λεπτά για να φορτιστούν από 20% έως 90%.
 • Με τροφοδοτικό 110 V, χρειάζονται περίπου 70 λεπτά για να φορτιστούν πλήρως δύο μπαταρίες έξυπνης πτήσης TB65 και περίπου 40 λεπτά για να φορτιστούν από 20% έως 90%.
Έξυπνος σταθμός μπαταριών
Διαστάσεις580×358×254 mm (Μ×Π×Υ)
Καθαρό βάροςΠερίπου 8.98 kg
Συμβατά αποθηκευμένα αντικείμενα
 • Οκτώ έξυπνες μπαταρίες πτήσης TB65
 • Τέσσερις έξυπνες μπαταρίες WB37
Τάση εισόδου
 • 100-120 VAC, 50-60 Hz
 • 220-240 VAC, 50-60 Hz
Μέγιστη ισχύς εισόδου1070 W
Ισχύς εξόδου
 • 100-120 V: 750 W
 • 220-240 V: 992 W
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 40°C

Τεχνικά χαρακτηριστικά της Zenmuse H20T
Σειρά Zenmuse H20
Βάρος828±5 γραμμ.
Διαστάσεις167×135×161 χιλ.
Βαθμολογία προστασίας IngressIP44
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 50° C (Η μέτρηση θερμοκρασίας είναι διαθέσιμη μόνο μεταξύ -10° και 50°C)
Θερμοκρασία αποθήκευσης-20° έως 60° C
Ασφάλεια λέιζερΚατηγορία 1M (IEC 60825-1: 2014)
Υποστηριζόμενα αεροσκάφηMatrice 300 RTK
Αντίζυγο
Εύρος γωνιακής δόνησης±0.01°
ΒάσηΑποσπώμενη
Ελεγχόμενο εύρος
 • Pitch: -120° έως +30°
 • Yaw: ±320°
Μηχανικό εύρος
 • Pitch: -132.5° έως +42.5°
 • Yaw: ±330°
 • Roll: -90° to +60°
Zoom κάμερα
Αισθητήρας1/1.7" CMOS, 20 MP
Φακός
 • DFOV: 66.6°-4°
 • Εστιακό μήκος: 6,83-119,94 mm (ισοδύναμο: 31,7-556,2 mm)
 • Διάφραγμα: f/2.8-f/11 (κανονικό), f/1.6-f/11 (νυχτερινή σκηνή)
 • Εστίαση: 1 m έως ∞ (πλάτος), 8 m έως ∞ (τηλεφακό)
Λειτουργία εστίασηςMF/AF-C/AF-S
Λειτουργία έκθεσηςAuto, Manual
Αντιστάθμιση έκθεσης±3.0 (1/3 προσαυξήσεις)
Λειτουργία μέτρησηςSpot metering, Center-weighted metering
AE LOCKΥποστηρίζεται
Ηλεκτρονική ταχύτητα κλείστρου1 ~ 1/8000 s
ISO εύρος
 • Βίντεο: 100 - 25600
 • Φωτογραφία: 100 - 25600
Ανάλυση βίντεο
 • 3840x2160@30fps
 • 1920x1080@30fps
Μορφή βίντεοMP4
Υπότιτλοι βίντεοΥποστηρίζεται
Ανάλυση φωτογραφίας5184 × 3888
Μορφή φωτογραφίαςJPEG
Ευρεία κάμερα
ΑΙσθητήρας1/2.3" CMOS, 12 MP
Φακός
 • DFOV: 82.9°
 • Εστιακό μήκος: 4,5 mm (ισοδύναμο: 24 mm)
 • Διάφραγμα: f/2.8
 • Εστίαση: 1 m έως ∞
Λειτουργία έκθεσηςAuto
Αντιστάθμιση έκθεσης±3.0 (1/3 προσαυξήσεις)
Λειτουργία μέτρησηςSpot metering, Center-weighted metering
AE LOCKΥποστηρίζεται
Ταχύτητ κλείστρου1 ~ 1/8000 s
ISO εύρος
 • Βίντεο: 100 - 25600
 • Φωτογραφία: 100 - 25600
Ανάλυση βίντεο1920×1080@30fps
Μορφή βίντεοMP4
Υπότιτλοι βίντεοSupported
Ανάλυση φωτογραφίας4056 x 3040
Μορφή φωτογραφίαςJPEG
Θερμική κάμερα (Zenmuse H20T)
ΑισθητήραςΜη ψυχρό Μικροβολόμετρο VOx
Φακός
 • DFOV: 40.6°
 • Εστιακό μήκος: 13,5 mm (ισοδύναμο: 58 mm)
 • Διάφραγμα: f/1.0
 • Εστίαση: 5 m έως ∞
Ψηφιακό Zoom1x, 2x, 4x, 8x
Ανάλυση βίντεο640×512 @ 30 Hz
Μορφή βίντεοMP4
Ανάλυση φωτογραφίας640×512
Μορφή φωτογραφίαςR-JPEG (16 bit)
Pixel Pitch12 μm
Φασματική ζώνη8-14 μm
Ευαισθησία (NETD)≤50 mK @ f/1.0
Μέθοδος μέτρησης θερμοκρασίαςSpot Meter, Area Measurement
Εύρος σκηνής
 • -40 °C έως 150 °C (High Gain)
 • -40 °C έως 550 °C (Low Gain)
Ειδοποίηση θερμοκρασίαςΥποστηρίζεται
FCCAuto / manual
ΠαλέταWhite hot/Fulgurite/Iron Red/Hot Iron/Medical/Arctic/Rainbow 1/Rainbow 2/Tint/Black Hot
Τηλέμετρο λέιζερ
Μήκος κύματος905 nm
Εύρος μέτρησης3-1200 m (σε κατακόρυφη επιφάνεια με διάμετρο ≥12m και ρυθμό ανάκλασης 20%)
Ακρίβεια μέτρησης± (0.2 m + D×0.15%)
D είναι η απόσταση από την κάθετη επιφάνεια
Χαρακτηριστικά
Υβριδικό οπτικό Zoomx23
Μέγιστο Zoomx200
Λήψη με ένα κλικΈνα κλικ για να αποθηκεύσετε ταυτόχρονα το βίντεο ή την εικόνα 3 καμερών (ζουμ, ευρεία και θερμική κάμερα)
Σημείωση του στόχουΚάντε διπλό κλικ στην προβολή ευρείας / θερμικής κάμερας, τότε το σύστημα θα μετακινήσει αυτόματα το αντίζυγο για να επικεντρωθεί στο σημείο ενδιαφέροντος.
High-Res Grid εικόνεςΚαδράρετε μια περιοχή ενδιαφέροντος για ευρεία προβολή της κάμερας και η κάμερα zoom θα τραβήξει αυτόματα ένα σύνολο εικόνων 20MP της περιοχής. Αυτές οι εικόνες αποθηκεύονται μαζί με μια εικόνα επισκόπησης που μπορεί να προβληθεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Νυχτερινή σκηνήΥποστηρίζεται (zoom κάμερα)
Χρονική σήμανσηΣυμπεριλαμβανομένου του GPS, της ημερομηνίας και της ώρας
Αποθήκευση
Υποστηριζόμενη κάρτα SDMicroSD κάρτα (Μέγιστη χωρητικότητα: 128GB, απαιτείται UHS-1 με ταχύτητα βαθμού 3)
Υποστηριζόμενα συστήματα αρχείωνFAT32 (≤ 32 GB), exFAT (> 32 GB)
Συνιστώμενες κάρτες Micro SDTOSHIBA EXCERIA PRO 32GB micro SD HC II
SanDisk_Extreme PRO_32GB_3_A1_micro SD V30 HC I
TOSHIBA EXCERIA PRO 64GB micro SD XC II
SanDisk_Extreme PRO_64GB_3_A2_micro SD V30 XC I
SAMSUNG_EVO_128GB_micro SD 3 XC I
TOSHIBA EXCERIA M303E 32GB micro SD HC I
TOSHIBA EXCERIA M303E 64GB micro SD XC I
TOSHIBA EXCERIA M303E 64GB micro SD XC I
TOSHIBA EXCERIA M303 128GB micro SD XC I
SAMSUNG_EVO_64GB_micro SD 3 XC I

Στο κουτί του DJI Matrice 350 RTK Combo + DJI Zenmuse H20T θα βρείτε:

1.Αεροσκάφος ×1
2.Εξοπλισμός προσγείωσης ×2
3.Έλικες 2210s (ζεύγος) ×1
4.Τηλεχειριστήριο DJI RC Plus ×1
5.Έξυπνη μπαταρία WB37 ×1
6.Ανταλλακτικός αποσβεστήρας Gimbal ×4
7.Βίδες και εργαλεία
8.Εργαλεία καθαρισμού ×1
9.Κάλυμμα θύρας από καουτσούκ (σετ) ×1
10.Βαλίτσα μεταφοράς ×1
11.Έξυπνη μπαταρία πτήσης DJI TB65 ×2
12.Έξυπνος σταθμός μπαταριών DJI BS65 ×1
13.DJI Zenmuse H20T ×1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Matrice 350 RTK Combo + DJI Zenmuse H20T

DJI Matrice 350 RTK Combo + DJI Zenmuse H20T

27 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: