DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

Διαθέσιμο

CP.IN.00000024.01

6941565948625

15 369,00 €με Φ.Π.Α.
12 394,35 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Σύστημα απεικόνισης Full-Frame 8K/75fps ProRes RAW
 • Σύστημα απεικόνισης Full-Frame 8K/25fps CinemaDNG
 • Διπλό εγγενές ISO
 • Κομψή, ολοκληρωμένη σχεδίαση 80° Tilt Boost ή 360° Pan
 • Υψηλό δυναμικό εύρος 14+ στάσεων
 • Κάμερα FPV Ultra-Wide Night-Vision 1/1,8"
 • Τοποθέτηση RTK σε επίπεδο εκατοστού RTK και Waypoint Pro
 • Μετάδοση βίντεο O3 Pro με διπλό έλεγχο
 • Φακοί στήριξης DL

Κυριαρχήστε στο αόρατο

Στην κορυφή της εναέριας κινηματογραφίας, το DJI Inspire 3 προσφέρει πρωτοφανή απόδοση ροής εργασίας, γλώσσα κάμερας και δημιουργική ελευθερία. Αυτό το all-in-one κάμερα 8K drone δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες κινηματογραφιστές να μεγιστοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες οποιασδήποτε λήψης και να κυριαρχήσουν στο αόρατο.

Κομψή, ολοκληρωμένη σχεδίαση

Το Inspire 3 είναι ένα επαγγελματικό drone με κάμερα που υιοθετεί μια ρευστή νέα σχεδίαση που λαμβάνει πλήρως υπόψη την αεροδυναμική για τη μείωση της αντίστασης του αέρα.

Η μέγιστη ταχύτητα κατάδυσης έχει αυξηθεί από τα 9 m/s του Inspire 2 σε 10 m/s, ενώ η κατακόρυφη ταχύτητα ανόδου/κάθοδος έχει αυξηθεί από 6 m/s και 4 m/s σε 8 m/s.[1]

Η ισχυρή ικανότητα ελιγμών προσφέρει απόκριση, ακριβή έλεγχο και εκτεταμένο χρόνο πτήσης έως και 28 λεπτά.[2]

Η κάμερα FPV, οι οπτικοί αισθητήρες, οι κεραίες θέσης και η υποδοχή κάρτας αποθήκευσης υιοθετούν σχέδια που ενσωματώνονται άψογα στο πλαίσιο του αεροσκάφους για μινιμαλιστική εμφάνιση και μοντέρνα βιομηχανική αισθητική.

Κληρονομώντας την κλασική μεταμορφώσιμη διαμόρφωση της σειράς Inspire, το Inspire 3 χρησιμοποιεί μια ολοκαίνουργια σχεδίαση που υποστηρίζει δομές Pan 360° και Tilt Boost. Όταν το σύστημα προσγείωσης είναι χαμηλωμένο, το αντίζυγο υποστηρίζει λήψη χωρίς εμπόδια 80° προς τα πάνω,[3] δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να τραβήξουν εντυπωσιακά καινοτόμες λήψεις.

Tilt Boost

360° Pan

Travel Mode

Από την εξωτερική σχεδίαση μέχρι την εσωτερική δομή, κάθε λεπτομέρεια του Inspire 3 εξετάστηκε προσεκτικά και βελτιστοποιήθηκε.

DJI Inspire 3

Σύστημα πτήσης ακριβείας υψηλής κινητικότητας

DJI Inspire 3

Τοποθέτηση RTK σε επίπεδο εκατοστού

Το Inspire 3 ενσωματώνει τεχνολογία εντοπισμού θέσης RTK υψηλής ακρίβειας που χρησιμοποιείται σε βιομηχανίες όπως η αρχιτεκτονική και η τοπογραφία για να προσφέρει ακρίβεια σε επίπεδο εκατοστού.[4] Σε σύγκριση με την παραδοσιακή τοποθέτηση σε επίπεδο μετρητή που υποστηρίζεται από τα Παγκόσμια Δορυφορικά Συστήματα Πλοήγησης (GNSS), το RTK όχι μόνο καθιστά τις πτήσεις πιο σταθερές, αλλά και τον προγραμματισμό της διαδρομής πτήσης πιο ακριβή, βελτιώνοντας σημαντικά τη δημιουργική απόδοση.

Οι κεραίες RTK έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο του αεροσκάφους με νέα στοιβαγμένη κεραμική σχεδίαση, η οποία επιτρέπει τρεις τύπους GNSS (GPS, BeiDou και Galileo) και παρέχει τοποθέτηση διπλής συχνότητας μέχρι το επίπεδο του εκατοστού. Ενεργοποιώντας ένα δίκτυο RTK[5] ή ρυθμίζοντας έναν κινητό σταθμό D-RTK 2,[6] οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν εντοπισμό θέσης υψηλής ακρίβειας χωρίς να τοποθετήσουν πρόσθετες μονάδες.

Προσανατολισμός διπλής κεραίας

DJI Inspire 3

Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος του Inspire 3 διαθέτουν ενσωματωμένη στοιβαγμένη κεραμική κεραία, παρέχοντας ισχυρή ικανότητα κατά των μαγνητικών παρεμβολών για περαιτέρω βελτίωση της ακρίβειας και της ασφάλειας πτήσης.

Waypoint Pro

Ειδικά σχεδιασμένο για εναέρια κινηματογράφηση, το Waypoint Pro επιτρέπει τον σχεδιασμό πτήσης και πλάνο με ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων ρυθμίσεων. Με τις νέες λειτουργίες Repeatable Routes και 3D Dolly, μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μια καινοτόμος εμπειρία αυτοματοποιημένης λήψης. Επιπλέον, η τοποθέτηση σε επίπεδο εκατοστών RTK εξασφαλίζει πιο ακριβή σχεδιασμό και εκτέλεση διαδρομής πτήσης. Είτε κάνετε σόλο γυρίσματα είτε σε επαγγελματικό συνεργείο, χρησιμοποιήστε το Waypoint Pro για να κυριαρχήσετε ακόμα και σε πολύ περίπλοκες σκηνές.

Επαναλαμβανόμενες διαδρομές

Χρησιμοποιώντας επαναλαμβανόμενες διαδρομές, το αεροσκάφος θα πετά αυτόματα στην ίδια διαδρομή και θα διατηρήσει όλες τις προκαθορισμένες παραμέτρους όπως το υψόμετρο, την ταχύτητα, τη γωνία κάμερας και τις ρυθμίσεις της κάμερας. Η επανάληψη της ίδιας αποστολής πτήσης επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να εκτελούν αβίαστα δύσκολες λήψεις ή να πετούν σε διαφορετικές ώρες στο ίδιο μέρος για να δημιουργήσουν εύκολα timelapse μεγάλης διάρκειας που καταγράφουν μεταβάσεις όπως μέρα σε νύχτα ή εποχή σε εποχή.

3D Dolly

Το 3D Dolly μπορεί να προσομοιώσει έναν γερανό, μια καλωδιακή κάμερα ή μια κουκλίτσα σε σετ ταινιών, ενώ υπερβαίνει κατά πολύ τους περιορισμούς αυτών των συσκευών.

Αφού σχεδιάσει μια διαδρομή πτήσης, ο κινηματογραφιστής μπορεί να ελέγχει χειροκίνητα το αεροσκάφος για να κινείται κατά μήκος της διαδρομής εμπρός και πίσω, ενώ προσαρμόζει παραμέτρους όπως η ταχύτητα, η γωνία αντίζυγο και άλλα ανάλογα με τις ανάγκες της λήψης. Αυτό καθιστά τις πολύπλοκες κινήσεις της κάμερας σε επίπεδο κινηματογράφου ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές και μπορεί να προσφέρει βελτιωμένα οπτικά εφέ.

Spotlight Pro

Αναβαθμισμένο από το Inspire 2, το Spotlight Pro δίνει τη δυνατότητα στους σόλο δημιουργούς να έχουν περισσότερες δυνατότητες λήψης. Βασισμένο σε ισχυρούς αλγόριθμους μηχανικής μάθησης, το Inspire 3 υποστηρίζει την αυτοματοποιημένη αναγνώριση και κλείδωμα θέματος για άτομα, οχήματα και σκάφη με μεγαλύτερη ακρίβεια από τον προκάτοχό του.

Λειτουργία παρακολούθησης - Follow mode

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Follow Spotlight Pro, το αεροσκάφος και η κάμερα του gimbal προσανατολίζονται προς την ίδια κατεύθυνση και παραμένουν κλειδωμένα στο θέμα, έτσι ώστε ο πιλότος να μπορεί να τραβήξει κυκλικές λήψεις χωρίς χειροκίνητες ρυθμίσεις καδράρωσης.

Ελέυθερη λειτουργία - Free mode

Στη λειτουργία Free, χάρη στο 360° gimbal pan του Inspire 3, η κάμερα gimbal μπορεί να παραμείνει κλειδωμένη σε ένα θέμα, ενώ ένας μόνος πιλότος χρησιμοποιεί την κάμερα FPV για να ελέγχει το περιβάλλον του και να ελέγχει τη διαδρομή πτήσης με μεγαλύτερη απόκριση για να επιτύχει πιο περίπλοκες κινήσεις της κάμερας εύκολα.

Πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης

DJI Inspire 3

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με εννέα οπτικούς αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν ένα ισχυρό πανκατευθυντικό σύστημα ανίχνευσης που μπορεί να ανιχνεύσει εμπόδια προς όλες τις κατευθύνσεις και να παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για την πτήση. [7]

DJI Inspire 3

Για πρώτη φορά, μια κάμερα fisheye προστέθηκε σε κάθε έναν από τους τέσσερις βραχίονες προσγείωσης. Αυτός ο σχεδιασμός βοηθά στην αποφυγή εμποδίων από το πλαίσιο του αεροσκάφους όταν το σύστημα προσγείωσης είναι ανυψωμένο και επιτρέπει την ανίχνευση οριζόντιων εμποδίων όταν το σύστημα προσγείωσης χαμηλώνει.

Προσαρμόσιμη ανίχνευση εμποδίων

Επιπλέον, το Inspire 3 διαθέτει μια νέα προσαρμόσιμη λειτουργία που βοηθά στη διασφάλιση μεγαλύτερης ασφάλειας πτήσεων και περισσότερη δημιουργική ελευθερία. Η οριζόντια, η ανοδική και η καθοδική ανίχνευση εμποδίων μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί ανεξάρτητα και ένα εύρος ειδοποίησης εμποδίων μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα για να ταιριάζει σε διαφορετικά σενάρια.[8]

Όταν η ενεργή αποφυγή είναι απενεργοποιημένη, οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν την απόσταση από ένα εμπόδιο στην οθόνη πλοήγησης σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν ηχητική ειδοποίηση όταν ένα εμπόδιο βρίσκεται εντός μιας καθορισμένης εμβέλειας χωρίς το αεροσκάφος να εκτελεί αυτόματη κίνηση αποφυγής. Αυτό φέρνει νέες δυνατότητες σε επαγγελματικές εναέριες ομάδες που θέλουν να επιτύχουν πιο περίπλοκη γλώσσα κάμερας.

Υπερευρυγώνια Νυχτερινής όρασης FPV Κάμερα

DJI Inspire 3

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με μια νέα κάμερα FPV με αισθητήρα 1/1,8 ιντσών με μέγεθος pixel 3μm, εξαιρετικά ευρεία DFOV 161° και δυνατότητα μετάδοσης ζωντανών ροών έως και 1080p/60fps. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το DFOV είναι περίπου διπλασιασμένο. Αυτή η κάμερα FPV προσφέρει πιο εντυπωσιακή ικανότητα ανίχνευσης φωτός, επιτρέποντας στους πιλότους να παρατηρούν το περιβάλλον τους ζωντανά και καθαρά, ακόμη και τη νύχτα, και να διασφαλίζουν μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας πτήσης.

DJI Inspire 3

Σύστημα απεικόνισης Full-Frame 8K

Προσαρμοσμένος αισθητήρας 8K

Η ελαφρύτερη κάμερα τριών αξόνων πλήρους κάδρου της DJI, η X9-8K Air, έχει κατασκευαστεί ειδικά για το Inspire 3 για να ανεβάσει την κινηματογράφηση με drone στο επόμενο επίπεδο. Διαθέτει το πιο πρόσφατο σύστημα επεξεργασίας εικόνας της DJI, CineCore 3.0, που υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή έως και 8K/25fps βίντεο CinemaDNG [9] καθώς και 8K/75fps[10] Apple ProRes RAW βίντεο, [9] καλύπτοντας τις ανάγκες κορυφαίας ποιότητας φιλμ και τηλεοπτικές παραγωγές.

Το 8K σημαίνει εναέρια πλάνα εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που διατηρεί την αληθινή υφή κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι, με σαφήνεια που εντυπωσιάζει το κοινό όταν προβάλλεται σε μεγαλύτερες οθόνες. Το RAW φέρνει πλήρως τον αισθητήρα του X9-8K Air, παρέχοντας άφθονο χώρο για οπτικά εφέ και ταξινόμηση χρωμάτων.

DJI Inspire 3

Στη λειτουργία S&Q, το X9-8K Air υποστηρίζει εσωτερική εγγραφή βίντεο έως πλήρους καρέ 4K/120fps ProRes RAW χωρίς περικοπή, παρέχοντας πιο δημιουργικές επιλογές επεξεργασίας.

Διπλό εγγενές ISO

Το X9-8K Air υποστηρίζει διπλό εγγενές ISO. Στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και κάτω, προσφέρει EI 800/4000, υποστηρίζοντας τα 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο που εμφανίζονται συνήθως σε παραγωγές ταινιών και τα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Σε πάνω από 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, διατίθεται EI 320/1600.

Αυτό επιτρέπει στο X9-8K Air να καταγράφει εικόνες με εξαιρετικές λεπτομέρειες και ελάχιστο θόρυβο, ακόμη και αστικά τοπία ή παραλίες με χαμηλό φωτισμό, φέρνοντάς το στο ίδιο επίπεδο με τις επαγγελματικές επίγειες κινηματογραφικές κάμερες.

DJI Inspire 3

14+ στάσεις δυναμικού εύρους

Το X9-8K Air καλύπτει 14+ στάσεις δυναμικού εύρους, το οποίο αποτυπώνει πλούσιες λεπτομέρειες τονισμού και σκιάς σε περίπλοκα σενάρια φωτισμού, όπως ανατολή και δύση του ηλίου. Το υψηλό δυναμικό εύρος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για μετα-επεξεργασία, διατηρώντας τα γνήσια χρώματα ακόμα και μετά από σημαντικές ρυθμίσεις έκθεσης.

EI Κλίμακα του γκρι (30fps και κάτω)

DJI Inspire 3

EI Κλίμακα του γκρι (πάνω από 30 fps)

DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

Φακοί στήριξης DL[11]

DJI Inspire 3

Κληρονομώντας την ιδιόκτητη βάση DL της DJI, το X9-8K Air είναι συμβατό με έναν επιπλέον υπερευρυγώνιο φακό πλήρους κάδρου F2.8 18 mm και έναν νέο τηλεφακό (θα κυκλοφορήσει αργότερα) [12] πάνω από τον προηγούμενο πλήρη φακό -επιλογές φακών πλαισίου DL 24/35/50 mm F2.8. Και οι πέντε φακοί είναι ειδικά κατασκευασμένοι για εναέρια κινηματογράφηση. Τα περιβλήματα είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ, μονοκόκ ανθρακονήματα, επομένως ο ελαφρύτερος φακός ζυγίζει μόλις 178 g, ικανοποιώντας την απαίτηση του Inspire 3 για εξαιρετικά υψηλή ευελιξία.

Σύστημα χρωμάτων DJI Cinema (DCCS)

DJI Inspire 3

Βασισμένο στην ώριμη χρωματική επιστήμη και τεχνολογία της DJI, το σύστημα χρωμάτων DJI Cinema επιτρέπει στο X9-8K Air να διατηρεί αυθεντικά χρώματα που επαναπροσδιορίζουν την εμφάνιση της εναέριας κινηματογράφησης. Αυτό ισχύει για φυσικά περιβάλλοντα και αστικά τοπία, και επίσης αποτυπώνει με ακρίβεια τους τόνους του δέρματος σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες φωτισμού. Το DCCS διασφαλίζει την εύκολη αντιστοίχιση χρωμάτων μεταξύ X9-8K Air και επίγειων κινηματογραφικών καμερών, όπως η DJI Ronin 4D, παρέχοντας σταθερό χρωματικό στυλ από αέρα σε έδαφος για να καλύψει τις ανάγκες των ροών εργασίας μετά την παραγωγή ταινιών.

Συγχρονισμός κωδικού χρόνου πολλαπλής κάμερας

Μέσω της θύρας 3,5 χιλιοστών του αεροσκάφους, μπορείτε να συγχρονίσετε τον κωδικό χρόνου μεταξύ του εξοπλισμού στον αέρα και στο έδαφος. Όταν αντιμετωπίζετε άφθονα πλάνα από πολλές κάμερες, ο συγχρονισμός χρονικού κωδικού καθιστά τη διαδικασία επεξεργασίας σημαντικά πιο απλοποιημένη και αποτελεσματική.

Σύστημα μετάδοσης και ελέγχου βίντεο O3 Pro

DJI Inspire 3

DJI RC Plus

DJI Inspire 3

Το Inspire 3 έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο επαγγελματικού επιπέδου, το DJI RC Plus, το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη 7 ιντσών 1.200 nit με υψηλή φωτεινότητα για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει επίσης θύρα εξόδου HDMI, μαζί με πολλά κουμπιά και καντράν στο μπροστινό, πίσω και επάνω μέρος, που επιτρέπουν τη γρήγορη και διαισθητική λειτουργία. Οι λειτουργίες κουμπιών μπορούν επίσης να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συνήθειες των χρηστών και να προσφέρουν μια πιο ομαλή εμπειρία λειτουργίας.

DJI Inspire 3

Η ενσωματωμένη μπαταρία του RC Plus παρέχει χρόνο λειτουργίας περίπου 3,3 ώρες και επεκτείνεται σε 6 ώρες με μια εξωτερική μπαταρία WB37.[11] Υποστηρίζει επίσης εναλλαγή μπαταρίας για τη βελτίωση της δημιουργικής απόδοσης.

DJI Inspire 3

οιότητας κινηματογράφου, η οποία επιτρέπει τον απλό και άνετο έλεγχο πληροφοριών όπως η έκθεση της κάμερας, οι προδιαγραφές βίντεο, η εστιακή απόσταση και η γωνία αντίζυγο, ικανοποιώντας εύκολα τις απαιτήσεις παρακολούθησης των χειριστών και των ΑΣ.

DJI Inspire 3

Περιλαμβάνονται επίσης επαγγελματικά αξεσουάρ όπως λουράκι και στήριγμα μέσης για πιο άνετη και αποτελεσματική χρήση μεγάλης διάρκειας.

DJI Inspire 3

Μετάδοση βίντεο Cinema-Grade O3 Pro [13]

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με το O3 Pro, το πιο πρόσφατο σύστημα μετάδοσης βίντεο ποιότητας κινηματογράφου της DJI, το οποίο επιτρέπει μέγιστη απόσταση μετάδοσης 15 km σε λειτουργία απλού ελέγχου[14] και 12 km[15] σε λειτουργία διπλού ελέγχου. Τόσο η κάμερα gimbal όσο και η κάμερα FPV υποστηρίζουν ζωντανές ροές 1080p/60fps και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση 90 ms.[16] Σε σύγκριση με το σύστημα μετάδοσης βίντεο Lightbridge του Inspire 2, το O3 Pro έχει κάνει ένα άλμα γενεών στην απόσταση μετάδοσης, την καθυστέρηση και τη συνολική σταθερότητα. Για πρώτη φορά, οι ζωντανές ροές 4K/30fps υποστηρίζονται επίσης με μέγιστη απόσταση μετάδοσης 5km για να καλύψει τις ανάγκες παρακολούθησης UHD και ζωντανής ροής στο σετ.[17]

Ανεξάρτητες συνδέσεις για διπλό έλεγχο[18]

DJI Inspire 3

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η εμπειρία διπλού ελέγχου του Inspire 3 έχει αναβαθμιστεί σημαντικά. Δύο τηλεχειριστήρια μπορούν να λαμβάνουν ζωντανές ροές και να ελέγχουν το drone ανεξάρτητα, έτσι ώστε ο χειριστής και ο χειριστής του αντίζυγου να μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις στο σετ. Αυτό σπάει τους περιορισμούς του Inspire 2 όσον αφορά τη δέσμευση του πρωτεύοντος και δευτερεύοντος συνδέσμου ελέγχου.

Εάν ο πιλότος χάσει το σήμα του αεροσκάφους, ο χειριστής του αντίζυγου είναι πλέον σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο του αεροσκάφους για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι ή να προσγειωθεί απευθείας.

Συμβατό με το οικοσύστημα DJI PRO

DJI Inspire 3

Διπλός έλεγχος

DJI Inspire 3

Έλεγχος Τριών χειριστών (Σενάριο 1)

DJI Inspire 3

Έλεγχος Τριών χειριστών (Σενάριο 2)

DJI Inspire 3

Αποτελεσματική λειτουργία πλήρους σεναρίου

DJI Inspire 3

Σύστημα διπλής μπαταρίας

Το Inspire 3 είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα διπλής μπαταρίας TB51, το οποίο χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία χημείας μπαταριών για βελτιστοποιημένη αξιοπιστία και απόδοση.

Οι μπαταρίες TB51 είναι μικρότερες, ελαφρύτερες, πιο βελτιωμένες και υψηλότερης τάσης σε σύγκριση με το TB50. Παρέχουν μέγιστο χρόνο πτήσης 28 λεπτών [2] και υποστηρίζουν εναλλαγή εναλλαγής με επανασχεδιασμένη απελευθέρωση μπαταρίας που επιτρέπει την αβίαστη συνεχή λειτουργία.

Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας πέσει κάτω από 10°C, η μπαταρία θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία αυτόματης θέρμανσης, διατηρώντας επαρκή απόδοση πτήσης ακόμη και σε τοποθεσίες με θερμοκρασίες έως -20°C.

Νέος Διανομέας φόρτισης μπαταρίας

Ο ολοκαίνουργιος πτυσσόμενος διανομέας φόρτισης μπαταρίας επιτυγχάνει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της απόδοσης φόρτισης και του μεγέθους αποθήκευσης. Μπορεί να χωρέσει οκτώ μπαταρίες. Στη γρήγορη λειτουργία, μπορεί να φορτίσει δύο μπαταρίες στο 90% σε μόλις 35 λεπτά[21] και οκτώ μπαταρίες στο 100% σε μόλις 160 λεπτά.[21] Η παρεχόμενη θύρα USB-C 65W μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ενός RC Plus.

DJI PROSSD 1TB Περιλαμβάνεται

Η DJI PROSSD 1TB που περιλαμβάνεται στην συσκευασία υποστηρίζει μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης 900Mbps[22] και το βίντεο μπορεί να διαβαστεί σε υπολογιστή απευθείας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB-C σε USB-C χωρίς να απαιτείται συσκευή ανάγνωσης καρτών.

Αποθήκευση και μεταβάσεις

Η πρόσφατα σχεδιασμένη θήκη τρόλεϊ είναι εξοπλισμένη με μια επεκτεινόμενη λαβή, δύο πλευρικές λαβές και τέσσερις τροχούς κίνησης 360 μοιρών, κάνοντας τις μεταβάσεις και τη μεταφορά αβίαστη. Επιπλέον, δύο αριθμημένες κλειδαριές είναι εξοπλισμένες για πρόσθετη ασφάλεια. Η καλοσχεδιασμένη θήκη τρόλεϊ μπορεί να αποθηκεύσει ένα αεροσκάφος, μια φωτογραφική μηχανή με αντίζυγο X9-8K Air, δύο τηλεχειριστήρια RC Plus, τέσσερις φακούς, δώδεκα μπαταρίες, δύο κόμβους φόρτισης μπαταριών, τρία σετ προπέλες και άλλα αντικείμενα. Οι νέοι αναδιπλούμενοι έλικες ταχείας απελευθέρωσης αποθηκεύονται εύκολα και δεν απαιτούν επανεγκατάσταση πριν από κάθε πτήση.

* Ελέγξτε και τηρήστε αυστηρά τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν πετάξετε.
** Όλα τα δεδομένα δοκιμάστηκαν με ένα μοντέλο παραγωγής DJI Inspire 3 σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Η πραγματική εμπειρία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον, τη χρήση και την έκδοση υλικολογισμικού.
*** Όλα τα βίντεο και οι εικόνες σε αυτήν τη σελίδα τραβήχτηκαν με αυστηρή συμμόρφωση με τους σχετικούς τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
**** Πριν από τη χρήση, το Inspire 3 πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής DJI Pilot 2.
 1. Δοκιμασμένη πλήρης ταχύτητα όταν πετάτε σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
 2. Μετρήθηκε όταν πετάτε προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα με το σύστημα προσγείωσης κατεβασμένο σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ, και εγγραφή 4K/24fps H.264 (S35 ) βίντεο έως ότου η μπαταρία φτάσει στο 0%. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή.
 3. Μετρήθηκε με χρήση φακού DL 50 mm με χαμηλωμένο σύστημα προσγείωσης και το αεροσκάφος να αιωρείται σε περιβάλλον χωρίς αέρα.
 4. Όταν το RTK είναι απενεργοποιημένο, το DJI Inspire 3 χρησιμοποιεί την τοποθέτηση GNSS από προεπιλογή.
 5. Πριν χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο δίκτυο RTK, επικοινωνήστε με έναν τοπικό αντιπρόσωπο για να αγοράσετε την υπηρεσία.
 6. Ο κινητός σταθμός D-RTK 2 πωλείται χωριστά.
 7. Η ανίχνευση εμποδίων είναι απενεργοποιημένη όταν το σύστημα προσγείωσης βρίσκεται σε διαδικασία ανύψωσης ή κατέβασμα. Όταν ο εξοπλισμός προσγείωσης είναι κατεβασμένος, υπάρχουν τυφλά σημεία αποφυγής εμποδίων στις μπροστινές-αριστερές και εμπρός-δεξιές περιοχές του αεροσκάφους περίπου 20°.
 8. Προσαρμοσμένο εύρος πέδησης αποφυγής εμποδίων: 2-10 μέτρα οριζόντια, 1-3 μέτρα προς τα πάνω και 1 μέτρο προς τα κάτω. Προσαρμοσμένο εύρος ειδοποίησης ανίχνευσης εμποδίων: 2,1-30 μέτρα οριζόντια, 1,1-10 μέτρα προς τα πάνω και 1,1-10 μέτρα προς τα κάτω.
 9. Το κλειδί άδειας χρήσης πωλείται χωριστά.
 10. Η λήψη βίντεο 8K/75fps απαιτεί αναλογία διαστάσεων πλήρους καρέ 2,4:1 και Apple ProRes RAW σε λειτουργία S&Q.
 11. Πωλείται χωριστά.
 12. Ο νέος τηλεφακός θα κυκλοφορήσει αργότερα.
 13. Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή.
 14. Μεγαλύτερη απόσταση μετάδοσης βίντεο σε λειτουργία απλού ελέγχου: Κάμερα FPV: περίπου. 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 1080p/60fps): περίπου. 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 4K/30fps): περίπου. 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC).
 15. Μεγαλύτερη απόσταση μετάδοσης βίντεο σε λειτουργία διπλού ελέγχου: Κάμερα FPV: περίπου. 12 km (FCC), 6,4 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 1080p/60fps): περίπου. 11,2 km (FCC), 5,6 km (CE/SRRC/MIC). Κάμερα Gimbal (ζωντανές ροές 4K/30fps): περίπου. 4 km (FCC), 2,4 km (CE/SRRC/MIC).
 16. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας gimbal μετρήθηκε κατά την εγγραφή βίντεο 4K/60fps ProRes RAW. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας FPV μετρήθηκε με ισχυρά σήματα μετάδοσης βίντεο.
 17. Μόνο όταν ο ρυθμός καρέ είναι 30 fps και κάτω.
 18. Όταν χρησιμοποιείτε διπλά τηλεχειριστήρια, βεβαιωθείτε ότι οι κεραίες και των δύο τηλεχειριστηρίων είναι στραμμένες προς το αεροσκάφος και ότι δεν υπάρχει εμπόδιο μεταξύ των τηλεχειριστηρίων και του αεροσκάφους. Διαφορετικά, ένα τηλεχειριστήριο με κακό σήμα μπορεί να βλάψει την ποιότητα επικοινωνίας του άλλου.
 19. Η θύρα βρίσκεται στο DJI Remote Monitor Expansion Plate, το οποίο πωλείται χωριστά.
 20. Η απόδοση μετάδοσης διαφέρει στη λειτουργία εκπομπής.
 21. Δοκιμάστηκε σε θερμοκρασία δωματίου 25° C (77° F) σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον και είναι μόνο για αναφορά.
 22. Μετρήθηκε χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο δεδομένων USB-C σε USB-C στο Apple MacBook Pro 2021 (τσιπ Apple M1 Max).

Αεροσκάφος
ΜοντέλοT740
Βάρος αεροσκάφουςΠερίπου 3.995 g (περιλαμβάνει κάμερα gimbal, δύο μπαταρίες, φακό, PROSSD και έλικες)
Μέγιστο βάρος απογείωσηςΠερίπου 4,310 g
Εύρος ακρίβειας αιώρησης
 • Κάθετα:
  • ±0.1 m (με οπτική σταθεροποίηση)
  • ±0.5 m (με GNSS σταθεροποίηση)
  • ±0.1 m (με RTK σταθεροποίηση)
 • Οριζόντια:
  • ±0.3 m (με οπτική σταθεροποίηση)
  • ±0.5 m (με GNSS σταθεροποίηση)
  • ±0.1 m (με RTK σταθεροποίηση)
Ακρίβεια θέσης RTK (διόρθωση RTK)
 • 1 cm + 1 PPM (οριζόντια)
 • 1.5 cm + 1 PPM (κάθετα)
Μέγιστη γωνιακή ταχύτητα
 • Pitch: 200°/s
 • Roll: 200°/s
 • Yaw: 150°/s
Μέγιστη γωνία κλίσης
 • N Mode: 35°
 • S Mode: 40°
 • A Mode: 35°
 • T Mode: 20°
 • Emergency Brake: 55°
Μέγιστη ταχύτητα ανάβασης8 m/s
Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
Μέγιστη ταχύτητα κατάβασης
 • Κάθετα: 8 m/s
 • Tilt: 10 m/s
Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
Μέγιστη οριζόντια ταχύτητα94 kph
Μέτρηση σε περιβάλλον χωρίς άνεμο στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
Μέγιστη ύψος πτήσης πάνω από το επίπεδο της θάλασσας
 • Βασικοί έλικες: 3800 m
 • Υψηλού υψόμετρου έλικες: 7000 m
Μετρήθηκε σε περιβάλλον με ελαφρύ άνεμο με την κάμερα και τον φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
Μέγιστη αντίσταση ανέμου
 • Απογείωση/Προσγείωση: 12 m/s
 • Σε πτηση: 14 m/s
Μέτρηση στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά.
Μέγιστο χρόνος πτήσης σε σταθερό σημείοΠερίπου 25 λεπτά
Μετρήθηκε κατά την αιώρηση σε περιβάλλον χωρίς ανέμους στο επίπεδο της θάλασσας με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ, με ανυψωμένο εξοπλισμό προσγείωσης και εγγραφή βίντεο 4K/24fps H.264 (S35) έως ότου η μπαταρία φτάσει στο 0%. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή.
Μέγιστος χρόνος πτήσης
 • Περίπου 28 λεπτά (μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος)
 • Περίπου 26 λεπτά (μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
Μετρήθηκε σε πτήση προς τα εμπρός με σταθερή ταχύτητα 36 χλμ/ώρα σε περιβάλλον χωρίς αέρα στο επίπεδο της θάλασσας, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ και εγγραφή βίντεο 4K/24fps H.264 (S35) μέχρι η μπαταρία να φτάσει στο 0 %. Αυτά τα δεδομένα είναι μόνο για αναφορά. Ανατρέξτε στις πραγματικές τιμές στην εφαρμογή.
Μοντέλο μοτέρDJI 3511s
Σύστημα πλοοήγησης GPSGPS + Galileo + BeiDou
Μοντέλο έλικα
 • Βασικοί έλικες: DJI 1671
 • Υψηλού υψόμετρου έλικες: DJI 1676
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 40°C
Διαγώνια απόσταση
 • Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος: 695 mm
 • Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος: 685 mm
Διαστάσεις σε Λειτουργία ταξιδιού
 • Ύψος: 176 mm
 • Πλάτος: 709.8 mm
 • Μήκος: 500.5 mm
Κάμερα
Αισθητήρας35mm full-frame CMOS
Μέγιστη ανάλυση
 • Φωτογραφία: 8192×5456
 • Βίντεο: 8192×4320
Ανάλυση βίντεοΔείτε τη λίστα
Υποστηριζόμενοι φακοί
 • Φακός DL 18 mm F2.8 ASPH
 • Φακός DL 24 mm F2.8 LS ASPH
 • Φακός DL 35 mm F2.8 LS ASPH
 • Φακός DL 50 mm F2.8 LS ASPH
Αρχείο φωτογραφίαςJPG, DNG
Αρχείο βίντεοMOV, CinemaDNG
ΛειτουργίεςCapture, Record, Playback
Λειτουργία έκθεσηςP, A, S, M
Τύπος κλείστρουΗλεκτρονικό
Ταχύτητα κλείστρου8-1/8000 s
Ισορροπία λευκού
 • AWB
 • MWB (2000K-10000K)
Έυρος ISO
 • Φωτογραφία
  • ISO: 100-25600
 • Βίντεο
  • EI: 200-6400
Anti-flickerCapture Mode: Auto, 50 Hz, 60 Hz, OFF
Εύρος γωνιακής απόσβεσης
 • Σταθερή πτήση: ±0.002°
 • Σε πτήση: ±0.004°
Μέθοδος εγκατάστασηςΓρήγορης απελευθέρωσης
Μηχανικό εύρος
 • Tilt:
  • -128° έως +110° (Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος)
  • -148° έως +90° (Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
 • Roll: -90° έως +230°
 • Pan: ±330°
Ελεγχόμενο εύρος
 • Tilt (Μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος):
  • Πριν την επέκταση ορίου pitch: -90° έως +30°
  • Μετά την επέκταση ορίου pitch: -115° έως +100°
 • Tilt (Μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος):
  • Πριν την επέκταση ορίου: -90° έως +30°
  • Μετά την επέκταση ορίου: -140° έως +75°
 • Roll: ±20°
 • Pan: ±300°
Μέγιστη ταχύτητα ελέγχου
 • Με το DJI RC Plus:
  • Tilt: 120°/s
  • Roll: 180°/s
  • Pan: 270°/s
 • Με το DJI Master Wheels
  • Tilt: 432°/s
  • Roll: 432°/s
  • Pan: 432°/s
ΒάροςΠερίπου 516 g (χωρίς φακούς)
Σύστημα μετάδοσης
Σύστημα μετάδοσης βίντεοO3 Pro
Ποιότητα ζωντανής προβολής
 • Κάμερα FPV: έως 1080p/60 καρέ
 • Κάμερα gimbal: έως 1080p/60 καρέ, 4K/30 καρέ
Μέγιστος ρυθμός μετάδοσης bit ζωντανής προβολής50 Mbps
Μέγιστη απόσταση μετάδοσης
 • Μονή λειτουργία ελέγχου:
  • Κάμερα FPV: περίπου 15 km (FCC), 8 km (CE/SRRC/MIC)
  • Κάμερα Gimbal (1080p/60 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 13 km (FCC), 7 km (CE/SRRC/MIC)
  • Κάμερα Gimbal (4K/30 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 5 km (FCC), 3 km (CE/SRRC/MIC)
 • Διπλή λειτουργία ελέγχου:
  • Κάμερα FPV: περίπου 12 km (FCC), 6.4 km (CE/SRRC/MIC)
  • Κάμερα Gimbal (1080p/60 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 11.2 km (FCC), 5.6 km (CE/SRRC/MIC)
  • Κάμερα Gimbal (4K/30 καρέ ζωντανή μετάδοση): περίπου 4 km (FCC), 2.4 km (CE/SRRC/MIC)
Μετρήθηκε σε ανεμπόδιστο εξωτερικό περιβάλλον χωρίς παρεμβολές, με κάμερα και φακό συνδεδεμένο στο αεροσκάφος και χωρίς άλλα αξεσουάρ. Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν το πιο μακρινό εύρος επικοινωνίας για πτήσεις μονής κατεύθυνσης, χωρίς επιστροφή, σύμφωνα με κάθε πρότυπο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης σας, δώστε προσοχή στις υπενθυμίσεις στην εφαρμογή.
Καθυστέρηση μετάδοσης
 • Κάμερα FPV: 90 ms
 • Κάμερα Gimbal: 90 ms
Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας gimbal μετρήθηκε κατά την εγγραφή βίντεο 4K/60fps ProRes RAW. Η χαμηλότερη καθυστέρηση της κάμερας FPV μετρήθηκε με ισχυρά σήματα μετάδοσης βίντεο.
Συχνότητα λειτουργίας
 • 2.4000-2.4835 GHz
 • 5.150-5.250 GHz (CE: 5.170-5.250 GHz)
 • 5.725-5.850 GHz
Σε ορισμένες χώρες και περιοχές, οι συχνότητες 5,1 και 5,8 GHz απαγορεύονται ή η συχνότητα 5,1 GHz επιτρέπεται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Ανατρέξτε στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.
Ισχύς πομπού (EIRP)
 • 2.4 GHz: <33 dBm (FCC), <20 dBm (CE/SRRC/MIC)
 • 5.1 GHz: <23 dBm (CE)
 • 5.8 GHz: <33 dBm (FCC), <30 dBm (SRRC), <14 dBm (CE) 
Μπαταρία
ΜοντέλοΈξυπνη μπαταρία TB51
Χωρητικότητα4280 mAh
Ονομαστική τάση23.1 V
ΤύποςLi-ion
Χημικό σύστημαLiCoO2
Ενέργεια98.8 Wh
ΒάροςΠερίπου 470 g
Θερμοκρασία λειτουργίας-20° έως 40°C
Θερμοκρασία φόρτισης-20° έως 40°C
Εάν η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από 10°C, η μπαταρία θα ενεργοποιήσει μια λειτουργία αυτόματης θέρμανσης. Η φόρτιση σε περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας κάτω από 0°C μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Μέγιστη ισχύς φόρτισης411 W
Φόρτιση μέσω του σκάφουςΔεν υποστηρίζεται
Διανομέας φόρτισης μπαταρίας
Είσοδος100-240 V AC, max 8 A
Έξοδος26.4 V, 7.8 A
Συνολική ονομαστική έξοδος476 W, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης φόρτισης 65W PD της θύρας USB-C
Χρόνοι φόρτισης
 • Fast Mode: περίπου 35 λεπτά έως 90%
 • Standard Mode: περίπου 55 λεπτά έως 100%
 • Silent Mode: Approx. περίπου 80 λεπτά έως 100%
Δοκιμασμένο σε θερμοκρασία δωματίου 25°C και σε καλά αεριζόμενο περιβάλλον. Στη λειτουργία Γρήγορης Φόρτισης, κάθε ζεύγος μπαταριών φορτίζεται κατά 90% διαδοχικά και στη συνέχεια, οκτώ μπαταρίες φορτίζονται μαζί στο 100%.
Θερμοκρασία φόρτισης-20° έως 40°C
ΒάροςΠερίπου 1,680 g
Κάρτα μνήμης
Τύπος κάρταςDJI PROSSD 1TB
Σύστημα αισθητήρων
Μπροστά
 • Εύρος μέτρησης: 1.5-48 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤15 m/s
 • FOV:
  • Οριζόντια 90°, Κάθετα 103° (μηχανισμός προσγείωσης ανεβασμένος)
  • Οριζόντια 72°, Κάθετα 103°(μηχανισμός προσγείωσης κατεβασμένος)
Πίσω
 • Εύρος μέτρησης: 1.5-48 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤15 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 103°
Πλάγια
 • Εύρος μέτρησης: 1.5-42 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤15 m/s
 • FOV: Οριζόντια 90°, Κάθετα 85°
Άνω
 • Εύρος μέτρησης: 0.2-13 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤6 m/s
 • FOV: Μπροστά και Πίσω 100°, Δεξιά και Αριστερά 90°
Κάτω
 • Εύρος μέτρησης: 0.3-18 m
 • Αποτελεσματική ταχύτητα ανίχνευσης: ≤6 m/s
 • FOV: Μπροστά και Πίσω 130°, Δεξιά και Αριστερά 160°
Περιβάλλον λειτουργίας
 • Εμπρός, Πίσω, Αριστερά, Δεξιά και Πάνω: επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και επαρκή φωτισμό (lux >15)
 • Προς τα κάτω: Επιφάνειες με ευδιάκριτα σχέδια και διάχυτη ανακλαστικότητα >20% (π.χ. τοίχοι, δέντρα, άνθρωποι), επαρκής φωτισμός (lux >15)
Η ανίχνευση εμποδίων είναι απενεργοποιημένη όταν το σύστημα προσγείωσης βρίσκεται σε διαδικασία ανύψωσης ή κατέβασματος.

Στο κουτί του DJI Inspire 3 θα βρείτε:

1.Αεροσκάφος Inspire 3 x1
2.Τηλεχειριστήριο RC Plus x1
3.Κάμερα Zenmuse X9-8K Air x1
4.Θήκη κάμερας Zenmuse X9-8K Air x1
5.Κουτί μεταφοράς φακών (18/24/35/50mm) x1
6.Έξυπνη μπαταρία TB51 x6
7.Έξυπνος διανομέας φόρτισης μπαταρίας TB51 x1
8.PROSSD 1TB x1
9.Αναδιπλούμενοι έλικες γρήγορης απελευθέρωσης (ζεύγος) x3
10.Λουράκι τηλεχειριστηρίου RC Plus x1
11.Στήριγμα μέσης τηλεχειριστηρίου RC Plus x1
12.Βαλίστα μεταφοράς x1
13.Καλώδιο δεδομένων υψηλής ταχύτητας USB-C σε USB-C x1
14.Καλώδιο δεδομένων USB-C σε USB-A x1
15.Καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος για το διανομέα φόρτισης μπαταρίας x1
16.Αποσβεστήρες από καουτσούκ για την κάμερα x2
17.Αυτοκόλλητο ζεύξης μπαταριών TB51 x1
18.Κατσαβίδι x1

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Inspire 3

DJI Inspire 3

28 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: