Inspire 2 Licensed

Inspire 2 Licensed

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

6958265141225

4 898,00 €με Φ.Π.Α.
3 950,00 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Χαρακτηριστικά:

 • Χρόνος πτήσης 25-27 λεπτών ανάλογα με την κάμερα που χρησιμοποιείται
 • Εύρος του τηλεχειρηστιρίου 3,5 χλμ. σε συχνότητα 2,4 GНz και 2 χλμ. σε 5,8 GНz
 • Μέγιστη ταχύτητα του DЈІ Іnѕріrе 2 είναι 94 χλμ/ώ
 • Το εύρος του αιθητήρα, που χρησιμοποιείται για αποφυγή εμποδίων (Оbѕtасlе Ѕеnѕіng) είναι 0,7÷30 μ.

Ισχυρή αποδοτικότητα

Ισχυρή αποδοτικότητα

Το κλειδί άδειας για το DJI Inspire 2 σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο 5,2K σε μορφή CinemaDNG ή Apple ProRes, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε εξαιρετικά ακριβές βίντεο.

Σύγκριση Bitrate

Σύγκριση Bitrate

Εξαιρετικά λεπτομερείς λήψεις

Εξαιρετικά λεπτομερείς λήψεις

Η τεχνολογία επεξεργασίας πλαισίων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εικόνων υψηλότερης ανάλυσης από το πρωτότυπο που καταγράφηκε με τη χρήση του αισθητήρα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εξαιρετικά λεπτομερή πλαίσια.

Γρήγορη και αποτελεσματική λειτουργία

Γρήγορη και αποτελεσματική λειτουργία

Το DJI CineSSD υποστηρίζει το πρότυπο PCIe3.0 NVMe SSD και το βελτιστοποιημένο σύστημα αρχείων FAT32/exFAT, επιτρέποντας στη μηχανή DJI Zenmuse X5S να μεταφέρει εικόνες και βίντεο απευθείας μέσω του DJI CINESSD STATION σε έναν υπολογιστή με υψηλή ταχύτητα χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο λογισμικό. Τα καρέ υποστηρίζουν επίσης το λεγόμενο πρότυπο DIT και οι μορφές CinemaDNG και Apple ProRes μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεταγενέστερη επεξεργασία.

Κλειδί άδειας για το DJI Inspire 2

Το κλειδί άδειας επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν τα βίντεό τους σε μορφή CinemaDNG και Apple ProRes. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τα κλειδιά άδειας χρήσης για να διαλέξετε. Η αγορά ενός κλειδιού θα σας δώσει μόνιμη πρόσβαση στις πρόσθετες λειτουργίες που αναφέρονται, χωρίς συνδρομή ή δεύτερη παραγγελία. Χρησιμοποιώντας το κλειδί σε συνδυασμό με το DJI CINESSD και το ενισχυμένο σύστημα αρχείων FAT32/exFAT, θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο υψηλής ποιότητας που αξίζει το Χόλιγουντ.

Inspire 2 Aerial Imaging

Inspire 2 αεροναυτικές απεικονίσεις

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας CineCore 2.0 είναι ενσωματωμένο στο σώμα του drone Inspire 2. Με αυτόν τον τρόπο ο αισθητήρας προστατεύεται από τις μαγνητικές παρεμβολές του επεξεργαστή για καλύτερη ποιότητα εικόνας και βίντεο. Οι κάμερες νέας γενιάς είναι πιο συμπαγείς και ελαφρύτερες και η καθέ μία μπορεί να χρησιμοποιήσει την ισχυρή ενσωματωμένη τεχνολογία CineCore 2.0.

Beyond Imagination - COPTERS.GR

Πέρα από τα όρια της φαντασίας

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Іnѕріrе είναι ήδη εδώ! Το DJI Inspire 2 quadcopter είναι σημαντικά καλύτερο από τον προκάτοχό του Inspire 1.Η δεύτερη εκδοχή του Inspire επιτρέπει τη λήψη 5.2K βίντεο σε μορφές Cinema DNG RAW, Apple ProRes σε άλλες. Το drone επιταχύνει από 0 έως 80 χλμ/ώρα σε 4 δευτερόλεπτα, και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι 94 χλμ/ώρα. Το Inspire 2 μπορεί να κατέβει με μέγιστη ταχύτητα 9 μ/δευτ., το οποίο είναι ένα απίστευτο επίτευγμα για ένα drone παρόμοιου μεγέθους. Το σύστημα των δύο έξυπνων μπαταριών πτήσης επιτρέπει στο drone να παραμείνει στον αέρα για 27 λεπτά (με την κάμερα X4S) και το σύστημα θέρμανσης της μπαταρίας του επιτρέπει να πετάει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το σύστημα FlightAutonomy αναπτύχθηκε ειδικά για το DJI Inspire 2, παρέχοντας δύο κατευθύνσεις αποφυγής εμποδίων.

Σχετικά με το Inspire 2

Σχετικά με το Inspire 2

Η κομψή και ελαφριά κατασκευή του drone επιτυγχάνεται με κράματα αλουμινίου με μαγνήσιο. Το quadcopter διαθέτει σύστημα Vision Sensing και κάμερα FPV 2 αξόνων, ενώ επάνω του μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα 3-αξόνων αντίζυγα με ενσωματωμένη κάμερα. Για περισσότερη ασφάλεια κατά την πτήση, οι προγραμματιστές του Inspire 2 έχουν παράσχει δεύτερη μπαταρία, που να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που το επίπεδο της πρώτης μπαταρίας φθάσει σε κρίσιμα χαμηλά επίπεδα ή αποτύχει, επιτρέποντας στο DJI Inspire 2 να προσγειωθεί ασφαλώς. Το σύστημα θέρμανσης ενσωματωμένο στην μπαταρία επιτρέπει στο quadcopter DЈІ Іnѕріrе 2 να πετάει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που μέχρι στιγμής ήταν αδύνατο.

Image processing - COPTERS.GR

Επεξεργασία εικόνας

Το drone DJI Inspire 2 σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο με ανάλυση 5.2K @ 4.2Gbps και ανάλυση 4K @ 100Mbps. Οι υποστηριζόμενες μορφές βίντεο είναι CinemaDNG, Apple ProRes και άλλες, ενώ και οι υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές βίντεο είναι H.265 και H.264. Τα δημιουργημένα βίντεο μπορούν να αποθηκευτούν ταυτόχρονα σε ένα DJI CINESSD και κάρτα microSD.

Τηλεχειριστήριο

Τηλεχειριστήριο

Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μια ενσωματωμένη τεχνολογία Lightbridge 2 και μπορεί να λειτουργεί σε συχνότητες 2,4 GHz ή 5,8 GHz. Το σύστημα λειτουργεί βάσει της αρχής Маѕtеr-Ѕlаvе, που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει κύριο τηλεχειριστήριο, με το οποίο να ελέγχετε το drone και μερικές δευτερεύουσες για έλεγχο της κάμερας. Το τηλεχειριστήριο DJI Inspire 2 διαθέτει θύρα HDMI και θύρα USB και το εύρος του φτάνει μέχρι και 3,5 χλμ.

Επαγγελματική ποιότητα εικόνας

Επαγγελματική ποιότητα εικόνας

Το DЈІ Іnѕріrе 2 διαθέτει ένα πλήρως ανανεωμένο σύστημα επεξεργασίας της εικόνας СіnеСоrе 2.0, που θα σας προσφέρει την απίστευτη δυνατότητα λήψης βίντεο 5.2K* και σε μορφή СіnеmаDNG*, Аррlе РrоRеѕ* ή άλλη. Το CineCore 2.0 είναι ενσωματωμένο στη μύτη του drone και μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή που είναι συνδεδεμένη μέσω θύρας αντιζύγου.

*Για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες του drone, είναι απαραίτητη η αγορά πρόσθετου κλειδιού άδειας.

Σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων

Σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων

Το drone DJI Inspire 2 διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν εμπόδια και σαρώνουν 30 μέτρα μπροστά, επιτρέποντάς του να πετάξει ασφαλώς με ταχύτητα 54 χλμ/ώρα. Οι υπέρυθρες αισθητήρες, που βρίσκονται στο πάνω μέρος του drone, ανιχνεύουν για εμπόδια 5 μ. πάνω από το quadcopter, που του επιτρέπουν να πετάξει ασφαλώς σε εσωτερικούς χώρους. Το σύστημα είναι ενεργό κατά τη διάρκεια της κανονικής πτήσης, της RTH και όλων των έξυπνων τρόπων πτήσης. Οι αισθητήρες είναι ο πυρήνας του συστήματος FlightAutonomy, που φροντίζει την ασφάλεια του quadcopter κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Spotlight Pro - COPTERS.GR

Spotlight Pro

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στον πιλότο για να καταγράψει περίπλοκες και μοναδικές λήψεις. Το Spotlight Pro χρησιμοποιεί μια σειρά αλγορίθμων, χάρη στους οποίους το drone αρχίζει να παρακολουθεί το καθορισμένο αντικείμενο, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που πετάει. Σε Quісk Моdе επιλέγετε το αντικείμενο, που θέλετε να παρακολουθηθεί, και σε Соmроѕіtіоn Моdе εκτός από το αντικείμνο, μπορείτε να επιλέξετε και την τοποθεσία του. Όταν το αντικείμενο είναι τοποθετημένο στην καθορισμένη θέση, πρέπει απλά να αγγίξετε την οθόνη και να ξεκινήσει η παρακολούθηση. Η κάμερα μπορεί να περιστραφεί στην επιθυμητή κατεύθυνση για να δημιουργήσει εκπληκτικές εικόνες. Το Spotlight Pro είναι ενεργό σε όλες τις λειτουργίες πτήσης, όπως το ActiveTrack, το TapFly, το Waypoint και το Роіnt оf Іntеrеѕt.

TapFly

Η ενσωματωμένη FPV κάμερα 2-αξόνων έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της πτήσης και χρησιμοποιείται όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία TapFly. Με ένα μόνο κλικ στην οθόνη της κινητής συσκευής μπορείτε να ρυθμίσετε την κατεύθυνση πτήσης του drone, για να μπορείτε να εστιαστείτε την προσοχή σας στον έλεγχο της κάμερας.

ActiveTrack

Η λειτουργία ActiveTrack επιτρέπει στο DJI Inspire 2 να διακρίνει και να παρακολουθεί διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων, ποδηλάτων, αυτοκινήτων ή σκαφών. Τα προφίλ μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με το επιλεγμένο αντικείμενο παρακολούθησης, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη χρήση αυτής της λειτουργίας.

Ѕmаrt Rеturn tо Ноmе

Ѕmаrt Rеturn tо Ноmе

Το μπροστινό και κάτω οπτικά συστήματα εντοπισμού θέσης επιτρέπουν στο DJI Inspire 2 να δημιουργήσει ένα χάρτη της διαδρομής κατά τη διάρκεια της πτήσης. Εάν χαθεί το σήμα και ενεργοποιηθεί η λειτουργία Ѕmаrt Rеturn tо Ноmе, το drone θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο κατά μήκος της αρχικής του διαδρομής. Όταν το σήμα επανέλθει, το Inspire 2 θα συνεχίσει να επιστρέφει σε ευθεία γραμμή μέχρι το σημείο απογείωσης. Κατά την επιστροφή του, το Inspire 2 χρησιμοποιεί την κύρια κάμερα του για να ανιχνεύσει πιθανά εμπόδια 200 μ μπροστά του, γεγονός που επιτρέπει στο quadcopter να σχεδιάσει μια ασφαλή διαδρομή επιστροφής. Η σύνδεση μετά την απώλεια του σήματος πραγματοποιείται πιο γρήγορα.

Ιεραρχία Master-Slave

Ιεραρχία Master-Slave

Η νέα τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης εικόνων υψηλής ευκρίνειας στέλνει το σήμα βίντεο από το κύριο τηλεχειριστήριο σε υποτελές, καθώς μπορεί να βρίσκονται σε απόσταση 100 μ. το ένα από το άλλο χωρίς να χαθεί η ποιότητα του σήματος.

Βελτιωμένη απόδοση κατά την πτήση

Βελτιωμένη απόδοση κατά την πτήση

Το νέο σύστημα πρόωσης επιτρέπει στο DJI Inspire 2 drone να πετάξει με μέγιστη ταχύτητα 94 χλμ/ώρα, να κατέβει με 9 μ/δευτ. και να ανέβει με 6 μ/δευτ. Μπορεί να επιταχύνει από 0 έως 80 χλμ/ώρα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα και μέγιστη γωνία πτήσης 40°.


Προσαρμοσμένα με ακρίβεια τα δύο τηλεχειριστήρια σας βοηθούν να διαχειριστείτε το drone με μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία. Χάρη στο νέο σύστημα πρόωσης, το Inspire 2 μπορεί να πετάξει στα 2500-5000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας (με τις επιπλέον βελτιωμένες έλικες).


Οι έξυπνες μπαταρίες πτήσης με ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης επιτρέπουν στο quadcopter να πετάξει σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες (-20°C), πράγμα που μέχρι στιγμής ήταν αδύνατο.

Υψηλότερη αξιοπιστία κατά την πτήση

Υψηλότερη αξιοπιστία κατά την πτήση

Η αξιοπιστία του DJI Inspire 2 quadcopter βελτιώθηκε δύο φορές χάρη στην ενσωματωμένη IMU μονάδα και το βαρόμετρο. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου πτήσης παρακολουθεί το σύστημα για ασφάλεια, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την πτήση.

Το νέο σύστημα ανίχνευσης εμποδίων μειώνει τον κίνδυνο σύγκρουσης των δύο DJI Inspire 2 quadcopters. Χάρη σε αυτό το σύστημα, το drone θα είναι σε θέση να αποφύγει εμπόδια στη διαδρομή του.

Το σύστημα δύο έξυπνων μπαταριών πτήσης επιτρέπει στο DJI Inspire 2 να προσγειωθεί ασφαλώς ακόμα και περίπτωση προβλημάτων με μία από τις μπαταρίες. Σε αυτή την κατάσταση η δεύτερη μπαταρία θα ενεργοποιηθεί και θα παρέχει αρκετή ισχύ για την ασφαλή προσγείωσή του.

ΆδειεςΧαρακτηριστικάΠροδιαγραφές
CinemaDNG και Apple ProRes Κλειδί άδειας χρήσης
 • CinemaDNG και Apple ProRes υποστήριξη
 • Η υπερδειγματοληψία καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες
 • Δημοφιλής υποστήριξη ροής εργασιών
 • CinemaDNG:
 • 3840x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 3840x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 4096x2160 12bit 23.976*/24*/25*/29.97*/47.952◇ fps
 • 4096x2160 10bit 50/59.94 fps ◇
 • 5280x2972 12bit 23.976/24/25/29.97 fps ◇
 • Apple ProRes 422 HQ :
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps
 • 5280x2160 23.976/24/25/29.97 fps
 • Apple ProRes 4444 XQ(no alpha):
 • 3840x2160 23.976*/24*/25*/29.97* fps

(*) Χρησιμοποιείται υπερδειγματοληψία, (◇) Διατίθεται μόνο όταν χρησιμοποιείτε 480GB CINESSD

DJI Inspire 2 τεχνικές προδιαγραφές
Inspire 2 Licensed
Βάρος3290 γραμ. (με δύο μπαταρίες, χωρίς αντίζυγο και κάμερα)
Διαγώνια απόσταση (χωρίς έλικες)605 mm, (λειτουργία προσγείωσης)
Μέγιστο βάρος απογείωσης4000 γραμ.
Μέγιστο υψόμετρο απογείωσης2500 μ., 5000 μ. με ειδικά σχεδιασμένα έλικα
Μέγιστος χρόνος πτήσηςπερίπου 27 λεπτά (με το Zenmuse X4S)
Μέγιστη γωνία κλίσηςP: 35° (με ενεργό Forward Vision σύστημα: 25°), A-λειτουργία: 35°, S-λειτουργία: 40°
Μέγιστη ταχύτητα ανύψωσηςP-λειτουργία / A-λειτουργία: 5 m/s, S-λειτουργία: 6 m/s
Μέγιστη ταχύτητα καθόδουκάθετη: 4 m/s
Μέγιστη ταχύτητα94 χλμ/ώρα
GPS ακρίβεια αιώρησηςΚάθετη: ±0.5 m ή ±0.1 m με ενεργό Vision σύστημα, οριζόντι: ±1.5 m ή ±0.3 m με ενεργό Vision σύστημα
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Σύστημα Downward Vision
Ταχύτητα<10 μ/δευτ. σε ύψος 2 μέτρα
Μέγιστο ύψος<10 μέτρα
Εύρος λειτουργίας<10 μέτρα
Περιβάλλον λειτουργίαςΕπιφάνειες με καθαρά σχέδια και επαρκή φωτισμό (> 15 lux)
Εύρος αισθητήρα υπερήχων10-500 εκ.
Περιβάλλον λειτουργίας αισθητήρα υπερήχωνΜη απορροφητικό υλικό, άκαμπτη επιφάνεια (χαλιά και μοκέτες μειώνουν την αποδοτικότητα του συστήματος)
Άνω αισθητήρας υπερύθρων
Περιοχή ανίχνευσης εμποδίων0-5 μέτρα
FOV±5°
Περιβάλλον λειτουργίαςμεγάλα, μη αντανακλαστικά εμπόδια
Φορτιστής (Μοντέλο: IN2C180)
Τάση εξόδου26.1 V
Ονομαστική ισχύς180 W
Κόμβος φόρτισης (Μοντέλο: IN2CH)
Τάση τροφοδοσίας26.1 V
Ρεύμα6.9 A
Αντίζυγο
Εύρος κραδασμών±0.01°
Εύρος λειτουργίαςPitch: -130° έως + 40°, Pan: ± 20°, Pan: ± 320°
Μέγιστη ελεγχόμενη ταχύτηταPitch: 90°/s, Pan: 90°/s, Pan: 90°/s
Σύστημα Forward Vision
Εμβέλεια ανίχνευσης εμποδίων0.7-30 μέτρα
FOVΟριζόντια: 60°, Κατακόρυφα: 54°
Περιβάλλον λειτουργίαςΕπιφάνειες με καθαρά σχέδια και επαρκή φωτισμό (> 15 lux)
Τηλεχειριστήριο
Συχνότητα λειτουργίας2.400-2.483 GHz, 5.725-5.850 GHz
Μέγιστο εύρος ζώνης 2,4 GHz:7 km (FCC), 3.5 km (CE), 4 km (SRRC)
Μέγιστο εύρος ζώνης 5,8 GHz:7 km (FCC), 2 km (CE), 5 km (SRRC)
EIRP

2.4 GHz: 26 dBm (FCC), 17 dBm (CE), 20 dBm (SRRC)

5.8 GHz: 28 dBm (FCC), 14 dBm (CE), 20 dBm (SRRC)

Μπαταρία6000mAh 2S LiPo
Ισχύς εξόδου9 W (δεν είναι φορτιστής κινητού)
USB τροφοδοσίαiOS: 1A @ 5.2V (μέγιστο), Android: 1.5A @ 5.2V (μέγιστο)
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40° C
Έξυπνη μπαταρία πτήσης (Μοντέλο: TB50)
Χωρητικότητα4280 mAh
Τάση22.8 V
Τύπος μπαταρίαςLiPo 6S
Ισχύς97.58 Wh
Βάρος515 γραμ.
Θερμοκρασία φόρτισης5° έως 40°C
Θερμοκρασία λειτουργίας-10° έως 40°C
Μέγιστη ισχύς φόρτισης180 W

Στο κουτί του Inspire 2 Licensed θα βρείτε:

1.DJI Inspire 2 x1
2.Κλειδί άδειας CinemaDNG και Apple ProRes x1
3.Τηλεχειριστήριο x1
4.Έλικες (ζεύγος) x4
5.Έξυπνη μπαταρία πτήσης x2
6.Φορτιστής μπαταρίας x1
7.Κόμβος φόρτισης μπαταρίων x1
8.Καλώδιο φόρτισης x1
9.Καλώδιο USB (με διπλές θύρες A) x1
10.Κάρτα μνήμης MicroSD (16GB) x1
11.Πλάκα βαθμονόμησης συστήματος Vision x1
12.Αποσβεστήρας αντίζυγου x3
13.Πλάκα τοποθέτησης ελίκων x1
14.Θήκη μεταφοράς x1
15.Αυτοκόλλητα μόνωσης μπαταρίας x4
16.Οδηγίες χρήσης

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

Inspire 2 Licensed

Inspire 2 Licensed

Αξεσουάρ

24 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: