ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Care Refresh+ για το DJI Mavic 2

DJI Care Refresh+ για το DJI Mavic 2

Διαθέσιμο

109,00 €

-15%

92,65 €με Φ.Π.Α.
77,21 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

  • Το DJI Care Refresh+ ΔΕΝ είναι φυσικό προϊόν.
  • Πριν αγοράσετε το DJI Care Refresh+, βεβαιωθείτε ότι το DJI Care Refresh, που αγοράσατε για το αεροσκάφος σας, εξακολουθεί να είναι έγκυρο και ότι απομένει τουλάχιστον μία αντικατάσταση. Κάντε κλικ εδώ εάν δεν έχετε αγοράσει DJI Care Refresh για το δικό σας Mavic 2. Μετά την ενεργοποίηση του DJI Care Refresh, μπορείτε να αγοράσετε το DJI Care Refresh+.
  • Μετά την αγορά του DJI Care Refresh+, η σύμβαση παροχής υπηρεσιών θα σας αποσταλεί μέσω email. Το DJI Care Refres+ δεσμεύεται αυτόματα στο προϊόν σας και θα τεθεί σε ισχύ εντός 24 ωρών. Εάν έχετε κωδικό ενεργοποίησης του DJI Care Refresh+, κάντε κλικ εδώ για να τον συνδέσετε με το αεροσκάφος σας.
  • Η υπηρεσία αντικατάστασης που παρέχεται από το DJI Care Refresh+ ισχύει για ένα έτος και δεν ξεκινά έως ότου λήξει το DJI Care Refresh.
  • Το DJI Care Refresh + και το αντίστοιχο προϊόν πρέπει να αγοραστούν από την ίδια χώρα ή περιοχή, καθώς τα προνόμια που παρέχονται από το DJI Care Refresh+ είναι επιλέξιμα μόνο στην περιοχή όπου αγοράστηκε.
  • Κάθε φορά που ζητάτε αντικατάσταση, θα λαμβάνετε μια μονάδα αντικατάστασης που είναι νέα ή ισοδύναμη με νέα σε απόδοση και αξιοπιστία.
  • Μάθετε περισσότερα για το DJI Care Refresh+ >>

DJI Care Refresh+

DJI Care Refresh +

Μαζί σας σε κάθε πτήση

Το DJI Care Refresh+ επεκτείνει το DJI Care Refresh, παρέχοντας μια ακόμη ευκαιρία να αντικαταστήσετε το προϊόν DJI σε ένα χρόνο. Απολαύστε μακροχρόνια και πιο ολοκληρωμένη προστασία με το DJI Care Refresh+.

Μια αντικατάσταση, ηρεμία κάθε μέρα

DJI Care Refresh +

Το DJI Care Refresh+ προσφέρει μία αντικατάσταση σε ένα χρόνο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με ένα μικρό επιπλέον κόστος σε περίπτωση ατυχήματος.

Πλήρης κάλυψη, χωρίς προβλήματα

DJI Care Refresh +

Θα αντικαταστήσουμε το προϊόν σας σε περίπτωση ατυχήματος. Είτε πρόκειται για βλάβη από νερό, σύγκρουση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Οι μονάδες αντικατάστασης είναι ολοκαίνουργια προϊόντα ή ισοδύναμα με ολοκαίνουργια προϊόντα σε απόδοση και αξιοπιστία.

Εξοικονομήστε χρόνο με το EXPRESS

DJI Care Refresh +

Η υπηρεσία αντικατάστασης του DJI Care Refresh+ έχει επίσης βελτιωθεί για να σας επιτρέψει να παραλείψετε τη διαδικασία αξιολόγησης και προσφοράς ζημιών. Ένα κέντρο σέρβις DJI θα σας στείλει έναν αντικαταστάτη μόλις λάβει το κατεστραμμένο drone σας.

Δωρεάν έξοδα μεταφοράς

DJI Care Refresh +

Η DJI θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς και στις δύο κατευθύνσεις οποτεδήποτε αποστέλλεται ένα προϊόν για αντικατάσταση.*
*Η DJI θα καλύψει τα έξοδα μεταφοράς μόνο στη χώρα ή την περιοχή όπου αγοράστηκε το DJI Care Refresh+.

Επικοινωνήστε με την υπηρεσία επισκευής

Υπηρεσία VIP

DJI Care Refresh +

Κάθε φορά που χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη, οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες της DJI θα σας παρέχουν υπηρεσίες VIP, καθιστώντας το πρόβλημά σας πρώτη προτεραιότητα. Κάθε φορά που το προϊόν σας χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση, οι ανάγκες σας θα έχουν προτεραιότητα ως VIP πελάτης.
*Για την υπηρεσία DJI Care Refresh+, μεταβείτε στη σελίδα υποστήριξης στον επίσημο ιστότοπο της DJI.

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Care Refresh+ για το DJI Mavic 2

DJI Care Refresh+ για το DJI Mavic 2

18 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: