ΠΡΟΣΦΟΡΑ! DJI Care Refresh 1ετές πρόγραμμα για το DJI Mini SE

DJI Care Refresh 2ετές πρόγραμμα για το DJI Mini SE

Διαθέσιμο

49,00 €

-20%

39,20 €με Φ.Π.Α.
31,61 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Σημαντικά σημεία:

  • Το DJI Care Refresh ΔΕΝ είναι φυσικό προϊόν.
  • 4 αντικαταστάσεις χαμηλού κόστους
  • Κάλυψη Flyaway, νερού και σύγκρουσης
  • Δωρεάν έξοδα αποστολής και των δυο κατευθύνσεων για αντικατάσταση
  • Μάθετε περισσότερα σχετικά με το DJI Care Refresh

Συμβουλές:

  • Προϋποθέσεις για πρώτη αγορά: Το προϊόν είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ή έχει ενεργοποιηθεί εντός 48 ωρών. Η πρώτη αγορά του προγράμματος υπηρεσιών περιλαμβάνει μια προικισμένη ανταμοιβή για ασφαλή χρήση.
  • Συνθήκη επέκτασης υπηρεσίας: Εάν έχετε DJI Care Refresh, μπορείτε να επεκτείνετε την υπηρεσία για ένα έτος έως και 15 ημέρες μετά τη λήξη της τρέχουσας υπηρεσίας.
  • Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, υποβάλετε αίτηση για ηλεκτρονική επαλήθευση βίντεο του προϊόντος σας. Μετά την έγκριση, μπορείτε να αγοράσετε και ενεργοποιήσετε το DJI Care Refresh εντός 72 ωρών από τη λήψη της ειδοποίησης. Επαλήθευση βίντεο 
2ετές πρόγραμμα DJI Care Refresh
Αριθμός αντικαταστάσεων4 (συμπεριλαμβανομένου 2 για την κάλυψη Flyaway)
Τέλη αντικατάστασηςΚόστος αντικατάστασης 29€
Flyaway 119€
Επίσημη εγγύησηΠερίοδος υπηρεσίας

Ολοκληρωμένη προστασία για προϊόντα της DJI

Το DJI Care Refresh είναι ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο πρόγραμμα προστασίας, που παρέχει στα προϊόντα της DJI κάλυψη για μια σειρά από τυχαίες ζημιές και φυσική φθορά.

DJI Care Refresh

*Για να διασφαλίσετε ότι το αεροσκάφος σας μπορεί να επωφεληθεί από την υπηρεσία αντικατάστασης σεναρίου φυγής προϊόντος (Flyaway), συνδέστε τον λογαριασμό και τη συσκευή σας DJI με το αεροσκάφος εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής. Η υπηρεσία αντικατάστασης Flyaway δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ο λογαριασμός ή η συσκευή δεν έχουν δεσμευτεί πριν συμβεί το περιστατικό flyaway.

Αντικατάσταση για την ηρεμία σας

DJI Care Refresh

Για επιπλέον χρέωση για την αντικατάσταση, μπορείτε να αντικαταστήσετε το κατεστραμμένο προϊόν σας σε περίπτωση ατυχήματος. Τα προϊόντα αντικατάστασης είναι ολοκαίνουργια ή ισοδύναμα με ολοκαίνουργια προϊόντα σε απόδοση και αξιοπιστία.

Εξοικονομήστε χρόνο με την υπηρεσία Express

DJI Care Refresh

Η υπηρεσία Express είναι μια επιλογή, που σας επιτρέπει να παραλείψετε τη διαδικασία εκτίμησης ζημιών και προσφοράς. Ένα κέντρο σέρβις της DJI θα σας στείλει το προϊόν αντικατάστασης μόλις παραλάβει το προϊόν σας.

Επίσημη εγγύηση, εγγυημένη ποιότητα

DJI Care Refresh

Κατά τη διάρκεια της περιόδου σέρβις του DJI Care Refresh, τα κύρια εξαρτήματα παραμένουν καλυμμένα από την επίσημη εγγύηση, παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία για το προϊόν σας.

*Παρακαλούμε ανατρέξτε στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών για συγκεκριμένα ανταλλακτικά.

Δωρεάν μεταφορικά

DJI Care Refresh

Η DJI θα καλύπτει τα έξοδα αποστολής και των δυο κατευθύνσεων, κάθε φορά που ένα προϊόν αποστέλλεται πίσω για την υπηρεσία αντικατάστασης.

Αποκλειστική υπηρεσία

DJI Care Refresh

Το DJI Care διαθέτει αποκλειστικά κανάλια τεχνικής εξυπηρέτησης για την παροχή υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής συνομιλίας και της υποστήριξης κλήσεων. Τα αιτήματά σας θα μεταφερθούν στα κανάλια εξυπηρέτησης της DJI Care για να σας παρέχουν ταχεία αντικατάσταση.

*Για την υπηρεσία DJI Care Refresh, μεταβείτε στη σελίδα Υποστήριξης στον επίσημο ιστότοπο της DJI.

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

DJI Care Refresh 2ετές πρόγραμμα για το DJI Mini SE

DJI Care Refresh 2ετές πρόγραμμα για το DJI Mini SE

24 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: