Να αγοράσετε ή να μην αγοράσετε - είναι μια συχνή ερώτηση, όταν πρόκειται για την αγορά πολλών προϊόντων και μερικές φορές μπορεί να νοιώσετε αρκετά μπερδεμένοι να αναρωτιέστε αν είναι η σωστή αγορά για εσάς. Έτσι, για να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να καθαρίσετε το μυαλό σας, έχουμε συντάξει 8 εξαιρετικούς λόγους για να αγοράσετε ένα drone.

Μοναδική προοπτική φωτογραφίας

Βλέπετε το σπίτι σας σχεδόν κάθε μέρα, αλλά το έχετε δει ποτέ πώς φαίνεται από πάνω; Πιθανώς όχι, και αυτή είναι η τεράστια έκκληση των drones για πολλούς, καθώς τα drones ανοίγουν την πόρτα του κόσμου γύρω μας, που σπάνια βλέπεται από κανέναν. Αυτή η μοναδική προοπτική κάνει για φανταστικές φωτογραφίες που θα σας κόψουν την ανάσα και θα δώσουν ένα εντελώς νέο φως στα συνηθισμένα πράγματα γύρω μας. Σίγουρα ένας από τους καλύτερους λόγους για να αγοράσετε ένα drone και από τα καλύτερα αεροσκάφη με κάμερα είναι το Phantom 4 Pro, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να τραβήξει αυτή την εικόνα.

 

Ομαλές βίντεο λήψεις

Τα drones της DJI προσφέρουν απαράμιλλη ομαλότητα, όταν τραβάνε βίντεο, καθώς όλα τα αεροσκάφη έρχονται με αντίζυγα υψηλής απόδοσης. Τα αντίζυγα έχουν κάνει την DJI κορυφαία επιλογή για τους κατασκευαστές ταινιών και vloggers σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες όμως, αλλά και για όλους τους χρήστες, που θέλουν να βγάλουν πολύτιμες οικογενειακές στιγμές ή εκπληκτικά βίντεο, όταν πηγαίνουν για διακοπές. Ένα από τα καλύτερα drones για διακοπές είναι το Mavic Pro λόγω του πτυσσόμενου σχεδιασμού και της ομαλής σταθεροποίησης.

 

Διασκέδαση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να βάλετε το drone σας σε λειτουργία Σπορ και να κάνετε ζουμ γύρω από τον ουρανό σαν πτηνό. Ίσως αυτό το συναίσθημα να προέρχεται από την αρχική επιθυμία του ανθρώπου να μπορεί να πετάξει σαν την ιστορία του Ικάρου ή είναι απλώς μια συναρπαστική εμπειρία να δείτε τον κόσμο γύρω σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το DJI Goggles. Εάν έχετε ανταγωνιστικό πνεύμα και επιθυμείτε να αντλήσετε την αδρεναλίνη σας, τότε να συμμετάσχετε στον κόσμο των αγώνων του FPV (First Person View) είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

 

Κερδίστε χρήματα

Είναι σπάνιο πράγμα ένα χόμπι να μπορεί να πληρώσει για τον εαυτό του, αλλά τα drones δίνουν πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα, κάνοντας, για παράδειγμα, φωτογραφίες, παραγωγή ταινιών, χαρτογράφηση, 3D μοντελοποίηση, διαφήμιση ακινήτων, επιθεώρηση κατασκευών και εξοπλισμού κλπ. Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για τις δραστηριότητες χρημάτων, καθώς ο κατάλογος επεκτείνεται συνεχώς, ενώ οι εφαρμογές και οι δυνατότητες των drones εξελίσσονται πάντα.

 

Ελάτε σε μια νέα κοινότητα

Τα drones έχουν μια παθιασμένη κοινότητα γεμάτη από χρήσιμους ανθρώπους από αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες που είναι στην ευχάριστη θέση να συζητήσουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλές μεγάλες κοινότητες διαδικτύου, που βασίζονται σε αεροσκάφη, όπου οι χρήστες ανταλλάσσουν συμβουλές και βοηθούν ο ένας τον άλλον για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Για εκπαιδευτικούς σκοπούς

Τα αεροσκάφη καθίστανται ζωτικά εκπαιδευτικά εργαλεία σε χώρες του κόσμου, καθώς βοηθούν τους εκπαιδευτικούς να παρέχουν διαδραστικά και ενδιαφέροντα μαθήματα στους μαθητές τους. Επιπλέον, οι ίδιοι οι σπουδαστές τα βρίσκουν χρήσιμα για το έργο τους στο σχολείο. Τέλος, βοηθούν τα παιδιά να προετοιμαστούν για τον όλο και πιο ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος.

Ξεχωρίστε στα κοινωνικά μέσα

Ας το παραδεχτούμε, πολλές από τις εικόνες και τα βίντεο στα κοινωνικά μέσα είναι αρκετά θαμπό αυτές τις μέρες απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά, γι'αυτό μπορεί να είναι δύσκολο τα πράγματά σας να ξεχωρίζουν. Με τις δυνατότητες φωτογράφησης ενός drone, δεν θα έχετε καμιά ανησυχία, ότι θα κάνετε τις εικόνες σας κάτι, για το οποίο να μιλάνε στο διαδίκτυο.

 

 

Κοινωνικοποίηση

Το να έχετε ένα drone μπορεί να σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε, καθώς σας ενθαρρύνει να βγείτε από το σπίτι και να πάτε σε κάποιο ενδιαφέρον μέρος, για να πάρετε μερικές άψογες φωτογραφίες. Όταν βγαίνετε και πετάτε το drone σας, συχνά αυτό προσελκύει άλλους ανθρώπους να έρθουν και να σας μιλήσουν. Παρόμοια με το να έχετε ένα σκύλο, αλλά πολύ λιγότερο πρόβλημα.

Τα αεροσκάφη δεν είναι πλέον το εργαλείο του μέλλοντος, τώρα είναι η στιγμή να υιοθετήσουμε την τεχνολογία. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι 8 λόγοι για να αγοράσετε ένα drone σας έχουν πείσει. Λοιπόν, μην καθίσετε σε ένα σημείο, πάρτε ένα drone και πηγαίνετε να εντυπωσιάσετε τον κόσμο.