Το καλύτερο μίνι drone του 2020 είναι τώρα διαθέσιμο! Για να ξεκινήσετε, ετοιμάσαμε τις 20 πιο συχνές ερωτήσεις που θα πρέπει να γνωρίζετε προτού πετάξετε το νέο DJI Mini 2. Ας τις δούμε αμέσως!

1. Πόσο ζυγίζει το DJI Mini 2;

 

Ζυγίζοντας περίπου 242 γραμμάρια, το DJI Mini 2 είναι σχεδόν τόσο ελαφρύ, όσο ένα μέσο smartphone.

Σημείωση: Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να διαφέρει. Δεν απαιτείται εγγραφή σε ορισμένες χώρες και περιοχές. Ελέγξτε τους τοπικούς κανόνες και κανονισμούς πριν από τη χρήση.

2. Ποιες είναι οι κύριες παράμετροι της κάμερας του DJI Mini 2;

Το DJI Mini 2 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα CMOS 1/2,3 ιντσών με έως και 12 εκατομμύρια ενεργά εικονοστοιχεία.

3. Ποιες είναι οι μέγιστες αναλύσεις φωτογραφιών και βίντεο που υποστηρίζονται από το DJI Mini 2;

 

Η μέγιστη ανάλυση βίντεο του DJI Mini 2 είναι 4K/30fps. Όσο για τις φωτογραφίες, το μέγιστο είναι 4000×3000 (4:3)/4000×2250 (16:9).

4. Μπορεί η κάμερα του DJI Mini 2 να κάνει ζουμ; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Ναι, το DJI Mini 2 υποστηρίζει ψηφιακό ζουμ 4x.
4K: 2x
2.7K: 3x
FHD: 4x
Ανοίξτε τη λειτουργία βίντεο στην προβολή κάμερας της εφαρμογής DJI Fly, πατήστε το εικονίδιο ζουμ και, στη συνέχεια, κάντε μεγέθυνση με δύο δάχτυλα ή χρησιμοποιήστε τον επιλογέα πατώντας το κουμπί Fn στο τηλεχειριστήριο για μεγέθυνση.

5. Ποιες είναι οι κύριες αναβαθμίσεις του DJI Mini 2 σε σύγκριση με το Mavic Mini;

Το νέο DJI Mini 2 έχει διατηρήσει όλα τα βασικά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του Mavic Mini, όπως φορητότητα, φιλικότητα προς το ταξίδι και ευκολία στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει σημαντικά χαρακτηριστικά όπως μετάδοση εικόνας, απόδοση πτήσης, απόδοση κάμερας, έξυπνες λειτουργίες και εμπειρία χρήστη. Το σύστημα μετάδοσης εικόνας του DJI Mini 2 είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό καθώς έχει αναβαθμιστεί σε OcuSync 2.0 από βελτιωμένο Wi-Fi. Η μέγιστη ταχύτητα πτήσης και η αντίσταση του ανέμου έχουν επίσης βελτιωθεί, παρέχοντας περισσότερες επιλογές για τοποθεσίες και συνθήκες λήψης.

Δείτε την πλήρη σύγκριση του DJI Mini 2 εναντίον του Mavic Mini για περισσότερες λεπτομέρειες.

6. Ποιο είναι το κύριο πλεονέκτημα του OcuSync 2.0;

 

Το OcuSync 2.0 είναι το ισχυρό σύστημα μετάδοσης εικόνων της DJI. Διαθέτει ισχυρότερη αντίσταση παρεμβολών χάρη στην αυτόματη εναλλαγή συχνότητας, παρέχοντας καθαρή μετάδοση βίντεο από απόσταση έως και 6 χλμ. (όταν δεν εμποδίζεται, χωρίς παρεμβολές και συμβατό με CE).

7. Πόσο χρόνο μπορεί να πετάξει το DJI Mini 2;

31 λεπτά (μετριέται κατά την πτήση στα 4,7 m/s σε συνθήκες χωρίς αέρα).

8. Το DJI Mini 2 είναι εξαιρετικά ελαφρύ, αλλά πώς λειτουργεί σε θυελλώδεις συνθήκες;

 

Το DJI Mini 2 έχει βελτιώσει σημαντικά την αντίσταση του ανέμου κατά τη διάρκεια της πτήσης και μπορεί να πετάξει αξιόπιστα σε ανέμους έως και 29-38 χλμ/ώρα. Μπορεί επίσης να αιωρείται σταθερά όταν οι ταχύτητες του ανέμου είναι 8,5-10,5 m/s.

9. Πόσο ψηλά μπορεί να πετάξει το DJI Mini 2;

Το μέγιστο υψόμετρο πτήσης είναι 500 μέτρα και το μέγιστο υψόμετρο απογείωσης είναι 4000 μέτρα , αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή λόγω της τοπικής νομοθεσίας. Πάντα να γνωρίζετε τους κανόνες και τους κανονισμούς για τα αεροσκάφη στην περιοχή σας πριν από την πτήση.

10. Το DJI Mini 2 υποστηρίζει την αποφυγή εμποδίων;

Όχι. Ωστόσο, οι αισθητήρες προς τα κάτω του DJI Mini 2 (μαζί με το GPS) βοηθούν στην τοποθέτηση και τη σταθερότητα. Εάν πετάτε σε μια περιοχή με εμπόδια, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το DJI Mini 2 με το προστατευτικό έλικων 360° για προστασία των ελίκων και να πετάξετε με ασφάλεια.

11. Είμαι αρχάριος/νέος πιλότος. Πού μπορώ να βρω συμβουλές σχετικά με τη χρήση του DJI Mini 2;

 

Για αρχάριους και έμπειρους πιλότους, το DJI Mini 2 είναι μια απίστευτη επιλογή. Βελτιστοποιεί προσεκτικά την εμπειρία χρήστη και τις έξυπνες δυνατότητες. Χάρη σε λειτουργίες όπως η έξυπνη Return to Home, η αυτόματη απογείωση και η ακριβής αιώρησης, η λειτουργία είναι πιο απλή και ασφαλέστερη από ποτέ. Με λίγα κλικ, έξυπνες λειτουργίες όπως QuickShots και Πανόραμα καταγράφουν αυτόματα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου για κοινή χρήση απευθείας στα κοινωνικά μέσα. Η DJI παρέχει επίσης πρακτικά μαθήματα μέσω της εφαρμογής DJI Fly και οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με το Mini 2 γρήγορα και εύκολα.

12. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το DJI Mini 2 για να επεξεργαστώ βίντεο για κοινή χρήση σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων;

Ναί. Ο διαισθητικός επεξεργαστής της εφαρμογής DJI Fly περιλαμβάνει ένα διαφορετικό σύνολο δημιουργικών προτύπων. Η πτήση, η λήψη, η επεξεργασία και η κοινή χρήση μπορούν να γίνουν πιο εύκολα από ποτέ, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

13. Το DJI Mini 2 υποστηρίζει το πανόραμα;

 

Ναί. Υποστηρίζει σφαιρική, 180° και ευρυγώνια.

14. Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και βίντεο στο τηλέφωνό μου;

Το QuickTransfer μπορεί να βοηθήσει. Είναι ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό του DJI Mini 2 που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν γρήγορα φωτογραφίες και βίντεο από την εφαρμογή DJI Fly στην κινητή συσκευή τους. Με το QuickTransfer, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν γρήγορα τα κλιπ τους για άμεση κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

15. Αξίζει το DJI Mini 2 Fly More Combo;

 

Με ένα μικρό επιπλέον κόστος, το DJI Mini 2 Fly More Combo περιλαμβάνει ορισμένα αξεσουάρ, που θα πρέπει να κάνουν την πτήση ευκολότερη και πιο απολαυστική. Αυτός ο συνδυασμός περιέχει δύο ακόμη έξυπνες μπαταρίες πτήσης, δύο επιπλέον ζεύγη ελίκων και δώδεκα ακόμη βίδες. Παίρνετε επίσης ένα διμερή κόμβο φόρτισης, μία βάση ελίκων, έναν φορτιστή USB 18W και μία τσάντα ώμου. Η αγορά του DJI Mini 2 Fly More Combo είναι σημαντικά φθηνότερη από την αγορά του drone και αυτών των αξεσουάρ ξεχωριστά.

16. Υπάρχουν πρόσθετα αξεσουάρ που μπορώ να αγοράσω;

 

Για επιπλέον στυλ και λειτουργικότητα, η τσάντα ώμου ταιριάζει στο DJI Mini 2, το διμερή κόμβο φόρτισης, το τηλεχειριστήριο και άλλα μικρά προσωπικά αντικείμενα. Το προστατευτικό έλικων 360° συνιστάται ιδιαίτερα για αρχάριους ή όσους πετούν σο εσωτερικό χώρο ή κοντά σε άτομα. Θα μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το DJI Mini 2 με μια συλλογή από αυτοκόλλητα για το κέλυφος και πολύχρωμους μαρκαδόρους που περιλαμβάνονται στο δημιουργικό σετ DIY. Για να εξερευνήσετε περισσότερα αξεσουάρ, ανατρέξτε στη σελίδα προϊόντων του DJI Mini 2.

17. Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς κάρτα microSD;

Ναί. Ωστόσο, όταν δεν είναι εγκατεστημένη μια κάρτα microSD, οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που τραβάτε θα έχουν χαμηλότερη ανάλυση (720p). Συνιστάται η εγκατάσταση κάρτας microSD πριν από τη λήψη.

18. Ποια smartphone είναι συμβατά με το DJI Mini 2;

Για το τηλεχειριστήριο το μέγιστο συμβατό πλάτος τηλεφώνου είναι 92 χιλ. Για την εφαρμογή DJI Fly τα περισσότερα smartphone στην αγορά είναι συμβατά. Σας συνιστούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή DJI Fly πριν αγοράσετε.

19. Ποια είναι η εγγύηση του DJI Mini 2;

Το DJI Mini 2 συνοδεύεται από τυπική εγγύηση προϊόντος. Εάν επιθυμείτε να καλύψετε τη συσκευή σας από τυχαίες ζημιές, μπορείτε να αγοράσετε DJI Care Refresh είτε σε πρόγραμμα 1 έτους, είτε 2 ετών, καλύπτοντας ατυχήματα όπως συγκρούσεις και ζημιές στο νερό. Το 2ετές πρόγραμμα προσφέρει τρεις αντικαταστάσεις σε δύο χρόνια και παρατείνει την αρχική περίοδο εγγύησης κατά ένα ακόμη έτος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν σας με ένα μικρό επιπλέον κόστος σε περίπτωση ατυχήματος. Οι μονάδες αντικατάστασης είναι ολοκαίνουργια προϊόντα ή ισοδύναμα με ολοκαίνουργια προϊόντα σε απόδοση και αξιοπιστία.

 

Για μια πλήρη λίστα λεπτομερειών, επισκεφθείτε τη σελίδα DJI Care Refresh.

Αγοράστε τώρα