Νέο Baseus Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Type-C σε Lightning PD 20W

Baseus Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Type-C σε Lightning PD 20W

Διαθέσιμο

CATLWJ-A01

10,00 €με Φ.Π.Α.
8,06 € χωρίς Φ.Π.Α.

*παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προδιαγραφές:

  • Βύσμα: USB-C – Lightning
  • Μήκος: 2 m
  • Ισχύς: 20 W
  • Μεταφορά δεδομένων: έως 480 Mb/s
  • Υλικό: κράμα ψευδάργυρου + πλεξούδα νάιλον
  • Υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης: Power Delivery 20 W

Γρήγορη φόρτιση

Baseus USB-C to Lightning Cable

Το Tungsten Gold Fast Charging Data Cable είναι ένα καλώδιο σχεδιασμένο για iPhone και iPad που υποστηρίζει το σύστημα γρήγορης φόρτισης Power Delivery έως 20W και είναι συμβατό με φορτιστές PD18W. Το καλώδιο παρέχει επίσης μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας έως και 480 Mbps, επομένως επιτρέπει τόσο γρήγορη αναπλήρωση της μπαταρίας όσο και εξίσου γρήγορη μεταφορά δεδομένων.

Έλεγχος τάσης

Baseus USB-C to Lightning Cable

Το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με ένα καινοτόμο τσιπ που ανιχνεύει ποια συσκευή είναι συνδεδεμένη σε αυτό. Εάν το τηλέφωνο ή το tablet δεν διαθέτει σύστημα γρήγορης φόρτισης, θα εφαρμοστεί χαμηλότερη τάση, καθιστώντας τη φόρτιση ασφαλή. Η ανίχνευση έξυπνης συσκευής σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το καλώδιο γρήγορα, αλλά και με ασφάλεια, ανεξάρτητα από το μοντέλο του προϊόντος της Apple που διαθέτετε.

Δυνατό και ανθεκτικό

Baseus USB-C to Lightning Cable

Το καλώδιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, χάρη στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και σύγχρονων λύσεων. Ο πυρήνας αποτελείται από πέντε χάλκινα σκέλη, τα οποία εξασφαλίζουν γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Εξωτερικά, το καλώδιο έχει προστατευτεί από μια εξαιρετικά ανθεκτική νάιλον ίνα, που το προστατεύει από φθορές, αλλά και από μπερδέματα. Το άκρο του καλωδίου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κράμα ψευδάργυρου, ώστε να μην αποχρωματίζεται ή να σκουριάζει, ενώ παρέχει μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση.

Σχόλια

Γράψτε μια κριτική

Baseus Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Type-C σε Lightning PD 20W

Baseus Καλώδιο φόρτισης και δεδομένων Type-C σε Lightning PD 20W

10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: